Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας, είμαι κ εγώ εδώ άσχετα αν δεν προλαβαίνω να γράψω.

ειρήνη βγάλε βρε παιδί μου μία φώτο αυτήν τη ντουλάπα σου να τη δώ μήπως κ αδειάσω τη δική μου. την τακτοποιώ κ πάλι ατακτοποίητη είναι.

τραγουδώ από τον αύγουστο το ρούντολφ το ελαφάκι πειράζει; το τραγουδάω κ στη μικρή όταν την αλλάζω. με το μικρό αυτές τις μέρες έχουμε τον εξής διάλογο

όποιον δεί με μεγάλα μούσια μου λέει είναι ο αη βασίλης; όχι του λέω τα χριστούγεννα θα ρθει ο αη βασίλης.

τώρα είναι χριστούγεννα;

όχι του λέω πότε; αύριο;

κ κάθε μέρα που ξυπνάει με ρωτάει σήμερα είναι χριστούγεννα;

τι έχει πάθει δεν ξέρω. πως έχει μπει κ αυτός σε αυτή τη διάθεση!!!

μου αρέσει πολύ όμως αυτό που κάνει

σκέφτομαι τι να στολίσω τώρα με τα δύο παιδιά, φοβάμαι μήπως ο 2,5 χρονών τα καταστρέψει όλα γιατί έχω κάποια όμορφα κομμάτια από τη μαμά μου απο τότε που είμασταν κ εμείς μικρά. ανεκτίμητης αξίας έτσι; συναισθηματικής πάντα.

ο φράνκι είναι στον υπολογιστή σχεδόν όλα του τα κομμάτια κ τα χριστουγεννιάτικα αλλά δεν τολμώ να τα παίξω. βρε λές;

Βρε, μήπως ο μικρός μου μας... διαβάζει??? :tongue:

Γιατι κοριτσάκι μου τακτοποιείς την ντουλάπα σου και πάλι γίνεται χάλια?

Που εντοπίζεις το πρόβλημα? Εχεις πολλά ρούχα ή τα πετάς όπως να ναι?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ την πρώτη χρονιά που το μωρό τα εξερευνούσε όλα....δεν έβαλα δέντρο....κρέμασα απο τις μπάλες άσπρες κλοστές μεγάλες και τις πέρασα σε όλο το σπίτι.....είχαμε γεμίσει κρεμαστές μπάλες παντού....διπλές, τριπλές, σε διαφορετικά επίπεδα κλπ.....ωραία ήταν!!!

Υπέροχη ιδέα!

Να την αναφέρεις και στο θέμα!;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι με αυτα που μας γραφεις για την ντουλαπα σου, και μιας και δεν βαζεις και φωτο, θα μπουκαρουμε ολες μαζι στο σπιτι σου απροειδοποιητα [εννοειτε] για να τη δουμε!!!:twisted::tongue::twisted::tongue::twisted::tongue::twisted:

Καλησπέρα κορίτσια!!!Ωραίο θέμα έχετε πιάσει τα χριστούγεννα!!!Ποτέ δε τα συμπαθούσα ιδιαίτερα μου έφερναν πάντα μια μελαγχολία αλλά απ'όταν γέννησα τον γιο μου (23 Δεκέμβρη) τώρα πια τα περιμένω με ανυπομονησία.

Κ φυσικά σκέφτομαι κ εγώ φέτος πως θα αντέξει το δέντρο όρθιο κ αλώβητο?Σκέφτηκα να κάνω στολιδάκια-μπισκοτάκια αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα τα φάει,είναι κ φαγανό το ατιμούτσικο.Μάλλον μας βλέπω να μη στήνουμε δέντρο αλλά γύρω γύρω διακοσμητικά κ τέτοια συναφή.

Θα ανοίξουμε σύντομα ξεχωριστό θέμα, οπου εκεί θα γίνει χαμός! :P Stay tuned!!! ;)

Καλώς ήρθες!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα. Με λένε Χαρούλα και έχω δύο υπέροχα παιδάκια την Ηλ. 4 χρονών και το μικρό Ντένη τον τρομερό (πολύ ζωηρό λέμε) 18 μηνών. παρακολουθώ το easy living πολύ καιρό και είπα να μπω και γω στην όμορφη παρέα σας!!!

Ειρήνη μπορείς να μου πεις που θα βρω τα «αντιγλυστρικά αυτοκόλλητα» για τα χαλιά; Έχω πολλές κουρελούδες και δεν τις χρησιμοποιώ γιατί γλυστράνε. Νομίζω πως βρήκαν τον μάστορά τους!

Γιαννούλα μου,

Υπάρχουν 2 λύσεις:

1) Ή θα αγοράσεις ταινία διπλής όψης και θα κολλήσεις λίγη στην κάθε άκρη των κουρελούδων σου ή

2) Υπάρχει μία εταιρεία η Αννα Λυση, που έχει βγάλει πολλά-πολλά νέα προϊόντας οργάνωσης σπιτιού.

Εδώ είναι το site τους http://www.testhouseware.gr/

Πήγαινε στην ΑΝΝΑ ΛΥΣΗ και δες τις φωτογραφίες που έχει. Εκεί θα δεις

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΧΑΛΙΩΝ.

Αυτό είναι! ;);)

777885dugw57gt25.gif

πατούσα κι εγώ ψάχνω ριχτάρια. θα σε ενημερώσω εννοείται εάν βρω κάτι!

Jumbo κοριτσάκια... jumbo... παμφθηνα {σε σχέση με τα καταστηματα} και μια χαρά αντέχουν!

Αρκεί να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στον χώρο σας...

777885dugw57gt25.gif

miroula4 για δες στο verbaudet.com και next.co.uk στο τελευταιο βαλε αποστολη για ελλαδα γιατι αλλαζει καπως τις τιμες....μετα ειναι το ebay.co.uk

Ευχαριστώ πολύ πολύ Kelly μου, θα τα ψάξω...:P

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

*Συγχαρητηρια για το μπλοκ Ειρηνη εμενα μου το βγαζει τεταρτο στο γκουγκλ.Προσπαθησα να γινω μελος μεσω του τουιτερ αλλα λεει πως δεν υπαρχει η δυνατοτητα.Θα τα καταφερω καποια στιγμη!Υπομονη επισης με τον μικρο,, μεχρι να τελειωσει και το Λυκειο ουουουυυ εχεις να περασεις...!!!!Ελα πλακα κανω, για να ευθυμησουμε κ λιγο την κατασταση.Σε νιωθω παντως. Και τα δυο μου αδερφια ηταν ακριβως οπως τον γιο σου οποτε ξερω τι περνας.

Μπράβο σε όλες μας Χριστιάνα μου. Πάντα θεωρώ πως είναι δικό ΜΑΣ, όχι μόνο δικό μου. :P

Δεν έχω λογαριασμό στο twitter ματάκια μου, γι αυτό! :tongue:

Ευχαριστώ για τις κουβέντες σου για το διάβασμα.... ευχαριστώ που με σκέφτεσαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πρεπει να κανω ενα πεντικιουρ επειγοντως!

Κοριτσια το nude ΜΑΝΟ στα ποδια σας αρεσει?

Ειρηνη το βαζουν οι πελατισσες σου?

εχω γαμο την Κυριακη και το φορεμα ειναι μπεζ-μαυρο.

Θα βαψω τα νυχια το χεριων nude με γκλιτερς. να κανω και των ποδιων τα ιδια? δεν ξερω αλλα νομιζω πως θα μου φαινοντε αβαφτα.

να τα κανω καλυτερα ενα κοκκινο?:rolleyes:

Και τα 2 θα ταιριάζουν. Για μένα, η μόνη περιπτωση να αγχωθω για το συνδυασμό χεριών/ποδιών είναι κάποια ειδική περίπτωση.

Αν το φόρεμα που θα βάλεις είναι "βραδινό / επίσημο" θα έλεγα να κάνεις και τα ποδαράκια το ίδιο χρώμα. To nude θα σε βγάλει ασπρο-πρόσωπη ειδικά αν βάλεις και λίγο glitter πάνω, όπως λες.;)

Οτι και να διαλέξεις θα είσαι θεάρα!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι με αυτα που μας γραφεις για την ντουλαπα σου, και μιας και δεν βαζεις και φωτο, θα μπουκαρουμε ολες μαζι στο σπιτι σου απροειδοποιητα [εννοειτε] για να τη δουμε!!!:twisted::tongue::twisted::tongue::twisted::tongue::twisted:

Αγάπη, δεν έχω ούτε καμιά γιγάντια ντουλάπα ούτε τα πανάκριβα, υπέροχα ρούχα.

Εχω μια απλή ντουλάπα που φροντίζω να την έχω τακτοποιημένη! ;);)

Υ.Γ. Αφού ξέρεις,νομίζω το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, δεν λέω ποτέ υπερβολλές! {και μου τη δίνουν οι υπερβολλές!}

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια καλησπέρα. Με λένε Χαρούλα και έχω δύο υπέροχα παιδάκια την Ηλ. 4 χρονών και το μικρό Ντένη τον τρομερό (πολύ ζωηρό λέμε) 18 μηνών. παρακολουθώ το easy living πολύ καιρό και είπα να μπω και γω στην όμορφη παρέα σας!!!

Χαρούλα μου, καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε!!!

Να σου ζήσουν και τα 2 ζουζουνάκια σου!

777885dugw57gt25.gif

Ηρθα! Ψώνισα μια φόρμα αλλά θα πάω κι από ΄βδομάδα γιατί θα έχει πολλές στο νούμερο μου.

Εχει έρθει ο μάστορας, καθαρίζει τον καυστήρα και μετά θα ανέβει πάνω για το τζάκι, φαντάζεστε τι με περιμένει:mad:

patousitsa και turwethiel περαστικά σας, να προσέχετε...

areti και charoula καλώς ήρθατε!:)

χριστιάνα κι εγώ έχω κρατήσει από τη σχολή τις εργασίες μου και ελάχιστες σημειώσεις. Αρχικά τα είχα σε διαφάνειες μέσα σε κλασέρ μαζευόταν όμως σκόνη και τα έχω βάλει σε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί.

Καλως σας βρηκα κοριτσια μου!Να πω και εγω με τη σειρα μου μια τελεια εγκυμοσυνη στις εγκυουλες μας και με ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια τους και περαστικα στις αρρωστουλες.εγω ειμαι με αδεια λογω της μικρουλας μου και πολυ το χαιρομαι το σπιτακι μου...εχθες εφτιαξα την ντουλαπα την δικη μου και του συζυγου.τις παιδικες τις ειχα κανει την προηγουμενη βδομαδα.εφυγε και αυτη η δουλιτσα.Σιγα σιγα ξεκιναω γενικη για να στρωσω και τα χαλακια μου

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...