Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν, εγώ θα το πω κι ας κινδυνεύω με αποβολή!

Λατρεύω το χειμώνα, είμαι άνθρωπος που δεν αντέχει τη ζέστη, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τα χριστούγεννα αλλά σιχαίνομαι, εντελώς όμως, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα!!!

Ωστόσο, στολίζω πάντα το σπίτι και μάλιστα έχω μια μεγάλη συλλογή από χειροποίητα στολίδια. Στολίζω πιατέλες, κλαριά, βάζω γιρλάντες στις σκάλες, πολύ διακριτικά φωτάκια κ.ά.

Αλλά τα δέντρα δεν τα αντέχω, ούτε τα φυσικά ούτε τα ψεύτικα!!!

Μπα... μη σε νοιάζει... εγώ προσωπικά είμαι το βρωμερό-ξωτικό του χοντρού με τα κόκκινα και θα σε κολλήσω σε τέτοιο βαθμό που θα το διαβάζεις συνεχώς και μη σου πω... θα συμμετέχεις κι όλας!!!

Ασε που υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα ξωτικά {τα βλέπεις... ήδη το περιμένουν!!! :tongue::tongue: } που δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα το πιτσιρίκι από το σχολείο,εφτιαξα πορτοκαλάδες και τηγανίζω τα καλαμάρια.

cristie,καλωσήρθες στο καφέ,να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

renata,φέτος δεν θα το γλιτώσεις το δεντρο,βάζουμεστοχο να σε πείσουμε:P

Ανυπομονώ για το χριστουγεννιάτικο θεμα αλλα στην ωρα του...:)

Ρε αδερφή............ καλαμάρια....???!!! :shock::shock::shock::shock:

Τι μου κάνεις και πεινάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς, σταθεροί στο πρόγραμμα της εβδομάδας, σήμερα ζυμαρικό!:P Τα λατρεύουμε!

777885dugw57gt25.gif

Ρε αδερφή............ καλαμάρια....???!!! :shock::shock::shock::shock:

Τι μου κάνεις και πεινάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς, σταθεροί στο πρόγραμμα της εβδομάδας, σήμερα ζυμαρικό!:P Τα λατρεύουμε!

Και εμείς φακές είχαμε προγραμματισει αλλα ο αντρας μου ηθελε και μεζεδάκι οπότε...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κι εμενα μου αρεσει ο χειμωνας πολυ, και τα Χριστουγεννα δε λεω, μ΄αρεσουν σε εναν λογικο βαθμο (δεν κοβω και τις φλεβες μου δηλαδη :tongue:) αλλα ο στολισμος ειναι κατι που παντα μου αρεσει να ασχολουμαι..

Δυστυχως φετος εχω θεματακι με το δεντρο και το σκεφτομαι απο τωρα: ο μικρος ειναι στη φαση που εξερευνει και τραβαει τα παντα, οποτε αποκλειεται να "ζησει" για πολυ :rolleyes::rolleyes:.. Σκεφτομαι φετος να παρω αποκλειστικα πανινα στολιδια τουλαχιστον να μην μπορει να τραβηξει κατι επικινδυνο :confused:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

χρυσα μου εχεις δικιο για την υγεια. και εγω καθε μερα γι αυτο παρακαλαω. για σωματικη και πνευματικη! και εγω φακουλες σημερα. κοριτσια το προγραμμα με το φαγητο μου αρεσε!. αντε να ριχνετε και καμια ιδεα μαζι με συνταγουλα! ρενατα μου μια χαρα σε βρισκω! δε θεωρω το δεντρο απαραιτητο για το χριστουγεννιατικο στολισμο. ολα τα υπολοιπα που ειπες μαζι και με ενα ωραιο καραβακι (ελληνικη παραδοση) ακουγονται μια χαρα. εξαλλου οπως λεει και η ειρηνη καθενας κανει οτι τον ευχαριστει

Τα χριστουγεννα ειναι ωραια για το γενικοτερο κλιμα, τη διαθεση μας και τη χαρα που εχουν τα παιδακια μας.

Δεν πειραζει και να μην εχεις δεντρο, μια ζεστη ατμοσφαιρα γινετε και με αλλα ωραια στολιδια.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

χριστινα καλως ηρθες στην παρεουλα μας. ειρηνακι μου και εγω το κανω αυτο με το παιδακι μου! ουφ αστα! το σκεφτομαι και βουρκωνω! κοριτσια σηκωθηκα το πρωι με αμυγδαλες! να γρατζουνανε και μυτουλα! να τρεχει!

χριστινα καλως ηρθες στην παρεουλα μας. ειρηνακι μου και εγω το κανω αυτο με το παιδακι μου! ουφ αστα! το σκεφτομαι και βουρκωνω! κοριτσια σηκωθηκα το πρωι με αμυγδαλες! να γρατζουνανε και μυτουλα! να τρεχει!

Κανε γαργάρες με αλατόνερο,βοηθάει απίστευτα!Περαστικά σου...

Υ.Γ φάγαμε ,σκασαμε και με περιμένει μια κουζίνα σε κακό χαλι αλλα εγω βαριεμαι και νυσταζω.Το απόγευμα ο μικρός εχει καρατε και θα πάω σε μια φίλη για καφε...;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Κορίτσια θυμάστε που έλεγα πως νοιώθω βαρεμάρα, να σέρνομαι, καθόλου όρεξη για δουλειές, κλπ... Ε, αρρώστησα!!! Χτες είχα τρομερή κουραση και κομάρες, και πόνο στις κλειδώσεις... ¨Αρχισαν μετά κι οι κρυάδες και να το 38,5! Σκεπάστηκα με όσες κουβερτούλες φλις είχα πρόχειρες (4 παρακαλώ) και φόρεσα και φλις ρομπίτσα κι ακόμα έτρεμα... 3 ώρες μου πήρε να με πιάσει... Με τσούζουν μάτια, και δε θα κάτσω στην παρέα ούτε σήμερα... Ηρθε κι η μανούλα μου να με βοήθησει λίγο με τα μικρά... Κι έχω να κατεβάσω χειμερινά του άντρα μου... Ευτυχώς αυτή την εποχή φορά κυρίως πουκαμισάκια και καμιά ζακετούλα... Έχω λίγο χρόνο λοιπόν!

Μπήκα να πω λοιπόν την καλημέρα μου :P και να ενημερώσω ότι απουσίες για την βδομάδα αυτή διαγράφονται! :tongue::tongue::tongue:

Εύη και Ρενάτα θα σας στείλω πμ, δε σας ξέχασα!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

γεια σας, είμαι κ εγώ εδώ άσχετα αν δεν προλαβαίνω να γράψω.

ειρήνη βγάλε βρε παιδί μου μία φώτο αυτήν τη ντουλάπα σου να τη δώ μήπως κ αδειάσω τη δική μου. την τακτοποιώ κ πάλι ατακτοποίητη είναι.

τραγουδώ από τον αύγουστο το ρούντολφ το ελαφάκι πειράζει; το τραγουδάω κ στη μικρή όταν την αλλάζω. με το μικρό αυτές τις μέρες έχουμε τον εξής διάλογο

όποιον δεί με μεγάλα μούσια μου λέει είναι ο αη βασίλης; όχι του λέω τα χριστούγεννα θα ρθει ο αη βασίλης.

τώρα είναι χριστούγεννα;

όχι του λέω

πότε; αύριο;

κ κάθε μέρα που ξυπνάει με ρωτάει σήμερα είναι χριστούγεννα;

τι έχει πάθει δεν ξέρω. πως έχει μπει κ αυτός σε αυτή τη διάθεση!!!

μου αρέσει πολύ όμως αυτό που κάνει

σκέφτομαι τι να στολίσω τώρα με τα δύο παιδιά, φοβάμαι μήπως ο 2,5 χρονών τα καταστρέψει όλα γιατί έχω κάποια όμορφα κομμάτια από τη μαμά μου απο τότε που είμασταν κ εμείς μικρά. ανεκτίμητης αξίας έτσι; συναισθηματικής πάντα.

ο φράνκι είναι στον υπολογιστή σχεδόν όλα του τα κομμάτια κ τα χριστουγεννιάτικα αλλά δεν τολμώ να τα παίξω. βρε λές;

εύχομαι μία καλή κ τελειόμην εγκυμοσύνη σε όλες τις κοπέλες κ γερά παιδιά. όσο για την μωρουδίλα την έχω κάθε μέρα με την 2,5 μηνών κορούλα που δεν την χορταίνω με τίποτα.

φιλιά κλαίει η μικρή τα λέμε πάλι.

Κοριτσια καλημερα.

Σας διαβαζω ανελιπως αλλα μεχρι τωρα δεν εγραψα ποτε, με βαζετε παντως σε διαθεση να οργανωθω παρολο που δυστυχως ο χρονος μου ειναι ανυπαρκτος πλεον..

Α, δε συστηθηκα, ειμαι η Χριστινα, 38 ετων, με 2 ζουζουνια 6 και 1 ετους...

Ελπιζω να δινω το παρον οσο μπορω :P

καλως ήρθες Χριστίνα :P :p :P

Κι εμενα μου αρεσει ο χειμωνας πολυ, και τα Χριστουγεννα δε λεω, μ΄αρεσουν σε εναν λογικο βαθμο (δεν κοβω και τις φλεβες μου δηλαδη :tongue:) αλλα ο στολισμος ειναι κατι που παντα μου αρεσει να ασχολουμαι..

Δυστυχως φετος εχω θεματακι με το δεντρο και το σκεφτομαι απο τωρα: ο μικρος ειναι στη φαση που εξερευνει και τραβαει τα παντα, οποτε αποκλειεται να "ζησει" για πολυ :rolleyes::rolleyes:.. Σκεφτομαι φετος να παρω αποκλειστικα πανινα στολιδια τουλαχιστον να μην μπορει να τραβηξει κατι επικινδυνο :confused:

Εγώ την πρώτη χρονιά που το μωρό τα εξερευνούσε όλα....δεν έβαλα δέντρο....κρέμασα απο τις μπάλες άσπρες κλοστές μεγάλες και τις πέρασα σε όλο το σπίτι.....είχαμε γεμίσει κρεμαστές μπάλες παντού....διπλές, τριπλές, σε διαφορετικά επίπεδα κλπ.....ωραία ήταν!!!

Κοριτσια καλησπερα,σας παρακολουθω καιρο τωρα μου εχετε γινει καθημερινη συνηθεια....ειμαι η αρετη και εχω δυο κοριτσακια 3χρ και 3μηνων.θα χαρω να τα λεμε..

Καλως ήρθες Αρετή!!!! Πλάκωσε νέος κόσμος χιιχιχχι !!!! Ελάτε όλοι οι καλοί χωράμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...