Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.

Σας διαβαζω ανελιπως αλλα μεχρι τωρα δεν εγραψα ποτε, με βαζετε παντως σε διαθεση να οργανωθω παρολο που δυστυχως ο χρονος μου ειναι ανυπαρκτος πλεον..

Α, δε συστηθηκα, ειμαι η Χριστινα, 38 ετων, με 2 ζουζουνια 6 και 1 ετους...

Ελπιζω να δινω το παρον οσο μπορω :P

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια, τι είναι το χριστουγεννιάτικο θέμα;

Ο,τι λέει ο τίτλος; Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Κάτι τέτοιο καταλαβαίνω...

Είναι το Θέμα-Λαμπόγυαλο, όπως το λέω εγώ...

Ανοίγουμε ένα θέμα σχετικό με τα χριστούγεννα και εκεί "φτιάχνουμε" το κεφι μας με τα ΑΠΑΝΤΑ των χριστουγεννων... μουσικη, διακοσμηση, καρτες, θεματα για τα πιτσιρικια μας, μαγειρικες, τα πάντα!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

Είναι τόσο "ανεβαστικό" θέμα... τόσο κολλητικό... κολλάς κυριολεκτικά......! Αχ.. μια εβδομαδα ακόμααααααααααααααααααααααααααα

777885dugw57gt25.gif

Λοιπον εγω σημερα εκανα αρκετες δουλειες γιατι το σκ θα στρωσουμε χαλια.

Εβαλα ηλεκτρικη ολο το σπιτι.

Ξεσκονισα.

Σφουγγαρισα.

Εφτιαξα τη φρουτοκρεμα της μπεμπας η οποια τωρα κοιμαται.

Μαγειρευω μπιφτεκακια για μας.

Και ευτυχως ερχομενος θα παει σουπερ μαρκετ ο αντρουλης.

Επλυνα τσουκαλια και πυρεξ. Και τωρα εχω χλωρινιασει το νεροχυτη.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ανοίγουμε ένα θέμα σχετικό με τα χριστούγεννα και εκεί "φτιάχνουμε" το κεφι μας με τα ΑΠΑΝΤΑ των χριστουγεννων... μουσικη, διακοσμηση, καρτες, θεματα για τα πιτσιρικια μας, μαγειρικες, τα πάντα!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

Είναι τόσο "ανεβαστικό" θέμα... τόσο κολλητικό... κολλάς κυριολεκτικά......! Αχ.. μια εβδομαδα ακόμααααααααααααααααααααααααααα

Οντως !! Εγω διαβαζω το παλιο και φτιαχνει το κεφι μου οταν με πιανουν τα στεναχωρα μου.

Φετος δε που θα εχω τη μπουμπου...τι εχει να γινει!!!!!!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ θα το πω κι ας κινδυνεύω με αποβολή!

Λατρεύω το χειμώνα, είμαι άνθρωπος που δεν αντέχει τη ζέστη, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τα χριστούγεννα αλλά σιχαίνομαι, εντελώς όμως, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα!!!

Ωστόσο, στολίζω πάντα το σπίτι και μάλιστα έχω μια μεγάλη συλλογή από χειροποίητα στολίδια. Στολίζω πιατέλες, κλαριά, βάζω γιρλάντες στις σκάλες, πολύ διακριτικά φωτάκια κ.ά.

Αλλά τα δέντρα δεν τα αντέχω, ούτε τα φυσικά ούτε τα ψεύτικα!!!

Ασχετο:

Εχει καμια σας κανεναν περισσιο καταλογο ικεα και μηπως μπορει να μου τον στειλει? Τον εχω ζητηει απο αρχες Σεπτεμβρη και δεν μου χουν στειλει τπτ...

Εχω! Φυσικά και μπορώ να σου τον στείλω!

Αααα! Εχει και μαγειρικές!!! Super!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα.

Σας διαβαζω ανελιπως αλλα μεχρι τωρα δεν εγραψα ποτε, με βαζετε παντως σε διαθεση να οργανωθω παρολο που δυστυχως ο χρονος μου ειναι ανυπαρκτος πλεον..

Καλώς ήρθες!

Ένα έχω να σας πω, κόρες:

Έχω μία ντουλάπα, στυλιστικό διαμαντάκι! :tongue::tongue:

Κρεμαστρούλες με τζινάκια και από πάνω κάζουαλ πανωφόρια {μπλούζες, πουκάμισα κτλ.}, κρεμαστρούλες με "βραδινά" παντελονάκια και φουστίτσες με τα ανάλογα από πάνω και τα φορεματάκια μόνα τους και λοιπά που πρέπει να κρεμιούνται χωρίς τίποτα από πάνω. Ετοιμη!

Και του άντρα μου... ουφ.. ξένοιασα απ' αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

'Μανίκι' δουλειά, έτοιμη, οβερ! :tongue:

Υ.Γ. Εννοείται πως έβγαλα και 3-4 κομμάτια για δόσιμο!!! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Πήρα το πιτσιρίκι από το σχολείο,εφτιαξα πορτοκαλάδες και τηγανίζω τα καλαμάρια.

cristie,καλωσήρθες στο καφέ,να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

renata,φέτος δεν θα το γλιτώσεις το δεντρο,βάζουμεστοχο να σε πείσουμε:P

Ανυπομονώ για το χριστουγεννιάτικο θεμα αλλα στην ωρα του...:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνη μου μην ζοριζεσαι και μην απογοητευεσαι με τα διαβασματα του μικρου γιατι το καταλαβαινει και αυτος ... Εγω ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα τα παει το παιδακι σου. απλα δεν εχει βρει ακομα το δικο του ρυθμο και τροπο διαβασματος γιατι ειναι μικρουλης.

Το ξέρω Ευούλα μου.. το ξέρω και έχεις πολύ δίκιο.

Απλώς είναι μερικές μέρες πιο δύσκολες από τις άλλες.... :?:-?

Στο μεταξύ, το παιδί μου, με επηρεάζει τόσο πολύ η σχέση μου μαζί του, που την νύχτα σηκώθηκα και πήγα και κοιμήθηκα δίπλα του για καμιά ωρίτσα... επειδή είχαμε μαλώσει, πήγα, χώθηκα δίπλα του, τον αγκάλιασα και κοιμήθηκα λίγο μαζί του... με ηρέμισε....:rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια καλημερα.

Χριστίνα μου καλώς σε βρήκαμε!

Να γράφεις και να δίνεις το παρόν, όποτε μπορείς, χωρίς καμία πίεση! ;)

Να σου ζήσουν τα μικρά σου!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...