Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δυστυχώς, η τεχνολογία είναι πολύ πίσω! Ακόμα δεν έχει ανακαλύψει το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ-ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ!!!

εννοειτε πως αμα βγει κατι τετοιο τρεχοντας θα το παρω

Τι ωραίο φαγητό!!!Βαλέ και ενα τζακι και εξω να χιονίζει...ονειρο...:)

εχω τζακι και ο αντρας μου λεει σημερα εισαι τρελλη θα μας κοροιδευει ο κοσμος αμα το αναψουμε απο τωρα.. το ξερω ειναι υπερβολη αλλα μου εχει λειψη πολυ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ

επισης ακουω και για τις εγκυμοσυνες των κοριτσιων και ΘΕΛΩ κι αλλο ειμαι καλα γιατρε μου ακομα δε γεννησα???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημέρα

ευχαριστώ πολύ μέσα απ τη καρδιά μου όλα τα κορίτσια που μου έγραψαν τόσο ζεστά και τρυφερά λόγια,νιώθω οτι έφυγε ενα κομμάτι απ τη καρδιά μου,ο μικρός μου φίλος υπέφερε παρα πολύ,είχε πόνους και παρόλα αυτά μου κουνούσε την ουρά για να μην κλαίω,μου έδωσε απόλυτη αγάπη και θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ

επισης ακουω και για τις εγκυμοσυνες των κοριτσιων και ΘΕΛΩ κι αλλο ειμαι καλα γιατρε μου ακομα δε γεννησα???

Αχ! Τι ωραία! Να ζήσει το ζουζούνι!!!

Κοριτσάκια, τι είναι το χριστουγεννιάτικο θέμα;

Ο,τι λέει ο τίτλος; Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Κάτι τέτοιο καταλαβαίνω...

Κι εγώ βγάζω χειμωνιάτικα, κατεβάζω καλοκαιρινά αλλά τώρα θα κάνω ένα διάλειμμα, θα κατέβω λίγο στον κήπο να δώσω λίγο μαρούλι σε δυο χελωνάκια που έχουμε...

Διαφημίσεις

Αχ!!!!!!!!!!!!!! 30 ημερών.....!!!!!!! Μακάρι να μπορούσα να μυρίσω λιγάκι μωρουδίλα!!! Την λατρεύω αυτη τη μυρωδίτσα! ;););)

Χαρά μου, σου εύχομαι να τον καμαρώσεις και γαμπρό!:P:p:p

777885dugw57gt25.gif

καλημερα σας! εμεις στρωσαμε το σπιτι την κυριακη! πρωτα η μαμακα μου επλυνε ολα τα χαλια, να 'ναι καλα, και τωρα η μικρη μου ευχαριστιεται μποσουλημα! καλε το πιστευετε? πειτε με κουκουβαγια αλλα απο 5 μηνων μπουσουλαει! τι να πω? πολυ x-men τα σημερινα παιδια!

σημερα καναμε και εμβολιο, οποτε ειμαι απ'το πρωι στο ποδι και τωρα που κοιμαται η μπουμπου μου εκατσα λιγο να δω τα νεα σας! το νοικοκυριο μου παντως βρισκεται σε καλη κατασταση, αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια δηλαδη, τα οποια καθε βραδυ τα μαζευουμε ανελλιπως! μεγαλη αλλαγη για μενα, καθως ο Γιωργος συνηθως δεν τα μαζευε αλλα μολις μπηκε το χαλι, σαν να αλλαξε συμπεριφορα :)

α εχω και μια απορια-sos: το μεγαλυτερο χαλι μου που ειναι και το πιο χοντρο (του σαλονιου) δεν εχει στεγνωσει απο την κυριακη λογω καιρου και τωρα το εχω στο χωλακι τυλιγμενο σε ρολο και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!! help!!

Βγάλτο κάπου που να μην βρέχεται για να παίρνει αέρα και θα στεγνώσει σε 2 μέρες!! Μην το έχεις τυλιγμένο γιατί μπορεί να μουχλιάσει!

εννοειτε πως αμα βγει κατι τετοιο τρεχοντας θα το παρω

εχω τζακι και ο αντρας μου λεει σημερα εισαι τρελλη θα μας κοροιδευει ο κοσμος αμα το αναψουμε απο τωρα.. το ξερω ειναι υπερβολη αλλα μου εχει λειψη πολυ

Με τρελαίνει η μυρωδιά του.....στο χωριό που έχουμε τζάκι ακόμα και το καλοκαίρι που περνάω απο δίπλα του αναδύεται μια μυρωδιά που με τρελαίνει!

Κοριτσάκια, τι είναι το χριστουγεννιάτικο θέμα;

Ο,τι λέει ο τίτλος; Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Κάτι τέτοιο καταλαβαίνω...

Κι εγώ βγάζω χειμωνιάτικα, κατεβάζω καλοκαιρινά αλλά τώρα θα κάνω ένα διάλειμμα, θα κατέβω λίγο στον κήπο να δώσω λίγο μαρούλι σε δυο χελωνάκια που έχουμε...

χαχαχααχαχ χριστουγεννιάτικο θέμα σημαίνει ότι όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα....απο τώρα δηλαδή (μόλις δώσει το σύνθημα η Ειρήνη) αρχίζουμε να ποστάρουμε χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού και τρελαινόμαστε όλες.....μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.....!! χιιχχιιχιχ θα ξεσαλώσουμε!!!

Διαφημίσεις

Με τρελαίνει η μυρωδιά του.....στο χωριό που έχουμε τζάκι ακόμα και το καλοκαίρι που περνάω απο δίπλα του αναδύεται μια μυρωδιά που με τρελαίνει!

mamavasia, σε λίγο θα έρθει ο μάστορας να καθαρίσει το δικό μου τζάκι.

Δεν έρχεσαι για καφεδάκι να πάρεις και μυρωδιά;:P

Γεια σας και απο μενα.

Απο χτες το καφε μου κανει κολπα και δεν με βαζει.....:evil:

Λοιπον πηγα χτες ζαρα για ενα δωρο και ξεμυαλιστηκα με το ζαρα χομ και παλι.

Οποτε επειδη ξερω τι εχει να γινει τα χριστουγεννα και καθως με την κριση δεν περισσευουν και πολλα...:evil: αποφασισα και πηρα ενα ουμπαρα και θα βαζω καθε μερα 1ευρα ή 2ευρα οτι μου περισσευει. και οτι μαζευτει μεχρι 15 Δεκεμβρη θα παει για χριστουγεννιατικο στολισμο...για να δουμε....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Αχ Χαρα μου τι ωραια! Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα μωρακια.

Εμενα η μπουμπου ειναι σχεδον 8 μηνων...και θελω και εγω κι αλλο :D οποτε μην ανησυχεις μια χαρα εισαι.

Ας οψεται η οικονομικη κριση.....που ζοριζομαστε ηδη με το ενα...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

χαχαχααχαχ χριστουγεννιάτικο θέμα σημαίνει ότι όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα....απο τώρα δηλαδή (μόλις δώσει το σύνθημα η Ειρήνη) αρχίζουμε να ποστάρουμε χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού και τρελαινόμαστε όλες.....μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.....!! χιιχχιιχιχ θα ξεσαλώσουμε!!!

Αχ να δω τοτε τι θα κανω ... Θα αναγκαστω να μαθω να βαζω φωτογραφιες....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ειρηνη μου μην ζοριζεσαι και μην απογοητευεσαι με τα διαβασματα του μικρου γιατι το καταλαβαινει και αυτος ... Εγω ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα θα τα παει το παιδακι σου. απλα δεν εχει βρει ακομα το δικο του ρυθμο και τροπο διαβασματος γιατι ειναι μικρουλης.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...