Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ναι με το blogger ....αν θέλεις μπορώ να στο φτιάξω ή αλλιώς μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις :P

ωραία, το ξεκίνησα ήδη, εύκολο φαίνεται, αν χρειαστώ κάτι θα σου πω, σ ευχαριστώ πολύ πολύ:P

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιδερωσα αρκετα αλλα μου εχουν μείνει και αλλα,ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.Καναμε τα μπάνια μας,φαγαμε,μαζεψα ξανά τη κουζίνα και εβαλα πλυντήριο,εβαλα τις πυτζαμούλες μου,εφτιαξα τσαι και ξεκουραζόμαστε.Καλό βραδυ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ειρηνη ξερεις οτι αν γραψεις στο google οργανωμενη ντουλαπα βγεινει 3ο στην σειρα το blog? αυτο σημαινει οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια! μπραβο σας κοριτσια!

Σ΄αυτή την αναζήτηση σας βρήκα :P, γύρισα πριν λίγο ένα πτώμα και μισό, ελπίζω να καταφέρω να σας διαβάσω αύριο.

Υ.Γ. Τι ωραία που χειμωνιάζει :P !!!

Διαφημίσεις

μυρτω για 3ετων και ανω ειναι αυτα με τα ποδαρακια και αν υπαρχουν φυσικα γιατι εμενα παρολο που ειναι 23μηνων φοραμε ρουχα 3-4 ετων και παρα πολυ δυσκολα βρισκω ααα επισης κοιτα tesco.co.uk sto clothing

βρε κοριτσια μου καλα! ειχα δεν ειχα δυο μερες να διαβασω και ποσα γραψατε?!! τι να πρωτοσυγκρατησω και τι να πρωτοσχολιασω! καταρχας με το καλο ολα τα κοριτσια που περιμενουνε μωρακι! χριστιαννα φοβερη εκπληξη!!!! το λεω γιατι εκει που ελεγες για λεμονια και καθυστερησεις να και τα μαντατα! με το καλο ευχομαι. και οσο για το αγχος το περιεργο θα ητανε εαν δεν ειχες!. ειρηνακι μου καλο περαστικουλια. ανυπομονω να ανοιξεις το χριστουγεννιατικο θεμα! περιμενω να μου φτιαξει το κεφι. ετσι στο ασχετο κοριτσια γενικως τελευταια νιωθω αρκετες φορες χαλια ψυχολογικα! evi τι ωραιο χωρο που εχεις?! οσο για το χρωμα συμφωνω με χρυσα. εγω κοριτσια σημερα επιασα το σιδερο γιατι πλεον δεν υπηρχε αλλος χωρος για τα ασιδερωτα!!!! το σπιτι ακομη ειναι με κουτες αλλα νομιζω ημαστε σε καλο δρομο. δυσκολο με παιδια βρε κοριτσια και ιδιως παιδια που δεν κοιμουνται! ωχ παναγια μου. ωραια αυτο με το προγραμμα φαγητου. εαν και δεν ειμαι και τοσο του προγραμματος δυστηχως να βαζετε τις ιδεες σας μπας και βαλετε και εμενα στο λουκι. αααααα να ρωτησω μηπως ξερετε κανενα σαιτ να πουλαει φθηνα ριχταρια! τα χρειαζομαι και δε νομιζω να βρω κατι σε καλη τιμη

Σας καλημερίζω, κόρες μου, σε ένα ακόμη φθινοπωρινό, όμορφο, βροχερό πρωϊνό.

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας??

Εμένα έτσι κι έτσι.. χθες είχα πολύ δύσκολη μέρα διαβάσματος με το παιδί. Δεν υπερβάλλω αν θα σας πω πως κάποια στιγμή ήθελα ευχαρίστως να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο... :cry: φρίκη... και έτσι από χθες τα κέφια μου είναι στα πατώματα...

Πήγαμε σχολείο. Σήμερα του φόρεσα αδιάβροχο και γαλοτσάκια. Χθες είχε βρέξει τα παπούτσια του οπότε σήμερα γαλότσες για να είμαστε ήρεμοι...

Πέρασα από τον φούρνο, πήρα ψωμάκι και μερικά κουλουράκια που μας αρέσουν και επέστρεψα. Εστρωσα κρεβάτια, μάζεψα ολα τα άσχετα που κυκλοφορούσαν {ευτυχώς ήταν λίγα}, έβαλα τα σιδερωμένα από το χθεσινό σίδερο στα συρτάρια τους και τώρα το σπίτι ξεμυρίζει. Εγώ, όπως πάντα ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια... φρανκ σινάτρα και ξερό ψωμί... :tongue:

Πάω να ντυθώ και να βαφτώ λιγάκι για να μου φτιάξουν τα κέφια.. νιώθω ένα κινούμενο χάλι... :|

patousidio λιγο-πολύ, όλες νιώθουμε έτσι κατά διαστήματα... είναι και τόσα που μας πιέζουν που πραγματικα και έτσι που νιώθουμε, μπορεί να ειναι και πάνω του αναμενόμενου... :|

Ρηνακι μου αλήθεια? Ετσι μας βρήκες??? :D

Βάσια μου, πρέπει να ονομαστείς σε SPEED DIAL! :tongue::tongue::tongue::tongue: Είσαι σούπερ!!!!!!!!!!!!!! Θα γίνει χαμός!!!!!! :cool:

Χρυσάκι εγώ, έχω μία "πιατέλα" διακοσμητική, ξύλινη με την οποία μπορείς να κάνεις θαύματα. Τη χρησιμοποιώ σε πολλές περιπτώσεις και πάντα μου "δίνει" κάτι άλλο διακοσμητικά. Για δες το και αυτό... :P

Σε λίγο θα φύγω, δουλεύω, έχω πεντικιούρ. Θα σας δω μετά.. :P

777885dugw57gt25.gif

πολλες καλημερες σε ολα τα νοικοκυροκοριτσα

εγω σημερα θα ξεκινησω να στρωσω για με το μωρο νομιζω χρειαζετε.. εχει στρωσει καμια??

επισης σημερα θα φτιαξω ιγαντες και σπετζοφαι και λεω να κανω και ψωμακι

επισης εχω να κανω και μια γενικη το μπανιο απο πανω μεχρι κατω το χρειαζετε..

αυτα επανερχομαι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ενα γρηγορο καλημερα και απο εμενα κοριτσια. εβαλα καιε γω το πρωι φρανκ σινατρα και αλλες παρομιες μελωδιες και πηρα τα πανω μου! τωρα τα γυρισαμε βεβαια στα παιδικα τραγουδια!!!! ετσι για να μην ξεχνιομαστε. φιλακια σε ολες. ειρηνακι μου εχεις δικιο για την ψυχολογια. ξερω πλεον πως ολοι κανουμε προσπαθειες για να ημαστε καλα. καλη δουλιτσα

Διαφημίσεις

Μια φθινοπωρινή καλημέρα και από εμένα....Τι κάνετε?

Εδω επιτέλους βρεχει και πολύ το ευχαριστιέμαι.Το πρωί αφου αφησαμε τα παιδια στο σχολείο ηρθε η φιλη μου για καφε και μετα εκανα μόνο τα βασικά.Μαγειρεψα φακές ,εβγαλα καλαμαρακια να ξεπαγωνουν και θα τα τηγανίσω μόλις επιστρεψουμε από το σχολείο και εβαλα σιδερο.Επιτελους μετα το χτεσινό και το σημερινό μαραθώνιο δεν εχω ασιδέρωτα!:):)

Με κολλήσατε και ακούω και εγώ Σινάτρα!Οχι οτι ηθελα και πολύ σπρώξιμο...:P:p

Patousitsa,όλοι περνάμε τετοιες φάσεις και δυστυχώς είνια πολλά που μπορούν να μας χαλάσουν την διάθεση.Μονο υγεία ας εχουμε,τα αλλα θα τα παλέψουμε:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μια μεγάλη καλημέρα και από μένα.

Κατάφερα και διάβασα στα γρήγορα τα τελευταία που γράψατε.

Πρόγραμμα φαγητού κάνω κι εγώ αν όχι για όλη την εβδομάδα για 3 μέρες σίγουρα. Τη δευτέρα έφτιαξα μπριάμ στο φούρνο -για να εκμεταλλευόμαστε τα τελαυταία λαχανικά της εποχής- χτες φάγαμε γίγαντες που επίσης τους είχα ετοιμάσει από τη δευτέρα- σήμερα κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι μπασμάτι και το βραδάκι θα ετοιμάσω για αύριο φασολάκια.

Την παρασκευή είμαστε καλεσμένοι σε τραπέζι.

Το σάββατο θα έχουμε και δυο φίλους και θα κάνω μοσχάρι με μανιτάρια και θα δω τι άλλο...εύκολα πράγματα!

mama konstantinou, περαστικά σας! Είσαστε καλύτερα;

Εγώ στρώνω πολύ αργά, το δεκέμβρη, και μόνο ένα μικρό στρογγυλό χαλί.

Πέρυσι δεν έστρωσα ούτε αυτό!

antigoni, είσαι καλά;

πολλες καλημερες σε ολα τα νοικοκυροκοριτσα

εγω σημερα θα ξεκινησω να στρωσω για με το μωρο νομιζω χρειαζετε.. εχει στρωσει καμια??

επισης σημερα θα φτιαξω ιγαντες και σπετζοφαι και λεω να κανω και ψωμακι

επισης εχω να κανω και μια γενικη το μπανιο απο πανω μεχρι κατω το χρειαζετε..

αυτα επανερχομαι

Τι ωραίο φαγητό!!!Βαλέ και ενα τζακι και εξω να χιονίζει...ονειρο...:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα σας! εμεις στρωσαμε το σπιτι την κυριακη! πρωτα η μαμακα μου επλυνε ολα τα χαλια, να 'ναι καλα, και τωρα η μικρη μου ευχαριστιεται μποσουλημα! καλε το πιστευετε? πειτε με κουκουβαγια αλλα απο 5 μηνων μπουσουλαει! τι να πω? πολυ x-men τα σημερινα παιδια!

σημερα καναμε και εμβολιο, οποτε ειμαι απ'το πρωι στο ποδι και τωρα που κοιμαται η μπουμπου μου εκατσα λιγο να δω τα νεα σας! το νοικοκυριο μου παντως βρισκεται σε καλη κατασταση, αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια δηλαδη, τα οποια καθε βραδυ τα μαζευουμε ανελλιπως! μεγαλη αλλαγη για μενα, καθως ο Γιωργος συνηθως δεν τα μαζευε αλλα μολις μπηκε το χαλι, σαν να αλλαξε συμπεριφορα :)

α εχω και μια απορια-sos: το μεγαλυτερο χαλι μου που ειναι και το πιο χοντρο (του σαλονιου) δεν εχει στεγνωσει απο την κυριακη λογω καιρου και τωρα το εχω στο χωλακι τυλιγμενο σε ρολο και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!! help!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Κορούλες μου όμορφες μόλις επέστρεψα! ;)

Τρέχω να κατεβάσω χειμωνιάτικα και να ανεβάσω καλοκαιρινά! Είναι τόσο εύκολο με το να τα έχεις απολύτως καθαρά και σιδερωμένα... ;);)

Επανέρχομαι!

Marianna μου μη το γελάς καθόλου! Το φιογκάκι 8 μηνών περπάτησε!!!! :shock::shock::shock:

Για το χαλί σου, μπορείς να το ανοίξεις σε κάποιο δωμάτιο που να μην μπαίνουν τα πιτσιρικάκια ώστε να στεγνώνει σιγά-σιγά? :confused:

Χαρά μου και πολλά κάνεις!!! Εύγε! :P

Χρυσάκι ξέρω τι "μανίκι" θα είναι η επόμενη εβδομάδα για μένα αλλιώς... δεν κρατιέμαι ούτε γω! Θα το είχα ανοίξει το χριστουγεννιάτικο θέμα μας αλλά θέλω να είμαι 100% εκει!!! :P:p Αχ.. και γω τώρα έχω βάλει τη λίστα μου στο youtube με τα χριστουγεννιάτικα και την έχω λιώσει!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...