Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη μου..

Τελεια η κουζινα σου οπως και ολο σου το σπιτι!Ειχα δει φωτο σε παλαιοτερο σου θεμα!;)

Η δικια μου κουζινα ειναι πολυ μικρη.

Ενας παγκος ολος κ ολος πανω στον οποιο εχω φουρνο μικροκυματων, φραπεριερα,τσαγιερα και εστια.

Τωρα με τη μικρη εχει γεμισει ομως με τα πραγματα της!!Και φαινεται μονομος ακαταστατος!:-(

Επειδη δεν εχω καθολου αποθηκευτικο χωρο, εχω μονιμα πανω στον παγκο μια πετσετα με μπιμπερον, παιχνιδια πλυμενα, ποτηρακια, πιπιλες, πιατακια, κουταλακια, ταπερακια κλπ ολα της μικρης..

Μηπως να παρω ταπερ να τα βαλω μεσα?Εστω πανω στον παγκο για να ειναι πιο συγιρισμενα?

Καμια αλλη ιδεα?:confused:Χωρο στα ντουλαπια δεν εχω κοριτσια δυστυχως.

Κοριτσάκι μου, ευχαριστώ πολυ! :P

Μήπως να βρεις κάποιο αντικείμενο που λιγουλάκι να σου συμμαζέψει τα αντικείμενα τις μικρής? Μπιμπερό, πιπίλες τουλάχιστον? Ξέρω πως είναι.... όλες τα περάσαμε!

Εγώ είχα κάτι τέτοιο τότε πάνω στον πάγκο μου για να είμαι λιγουλάκι συμμαζεμένη.

http://www.bebe-shop.gr/product_thumb.php?img=images/10256123.jpg&w=140&h=140

Είναι δύσκολο οταν δεν έχεις χώρους... σε νιώθω! :-(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά εγώ έχω δύο ράγες από το ΙΚΕΑ με πολλά διαφορετικού μεγέθους γατζάκια. Στη μία ράγα σε σημείο από όπου δεν περνάμε εμείς από κάτω έχω κρεμάσει τηγάνια και σουρωτήρι. Στην άλλη, κοντά στην ηλεκτρική κουζίνα, έχω κρεμάσει κουτάλες και άλλα συναφή:-). Με βολεύει πολύ!

Θέλω και να σας βάλω φωτογραφία αλλά δεν ξέρω πώς μπαίνει:confused:, μπορεί καμμιά να με βοηθήσει pleeease:)

sACYp2.png

εγω ειχα μια ψωμερια απο την παρουσιαση την οποια λατρευα, πολυ ντιζαινατη αλλα μετα απο 3 χρονια παρουσιας στην κουζινα, πηγε αποθηκη μερια να ξεκουραστει...

:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ρηνιώ, μετά από 5, όπως είπα, λεπτά, το κατάλαβα :cool:.

:lol::lol::lol: Eντάξει... μια χαρά πάμε όλες... Εγώ προχτές δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ τι χρονιά εχουμε!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Επίσης, Ειρήνη, τη χειμερινή περίοδο το νυχτερινό ρεύμα ισχύει και 15:30-17:30 για κανένα πλυντήριο. Εκτός κι αν το κάνεις, απλά επειδή σε βολεύει το πρωινό άπλωμα.

Ψωμιέρα, ούτε το δικό μου... κατάστημα διαθέτει. Θα το χαρακτήριζα ως το αντικείμενο "πολύ κακό για το τίποτα", ογκώδες και ασχημούτσικο, κατά τη γνώμη μου. Εμείς, επειδή δεν τρώμε πολύ ψωμί, κόβουμε τη φραντζόλα σε φέτες, καταναλώνουμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο σε σακούλα τροφίμων και κατάψυξη. Ό,τι ώρα θελήσεις, βγάζεις φετούλα(-ες), ψήνεις (στην τοστιέρα) και σε 2 λεπτά έχεις φρέσκο ψωμάκι. Όσο για τα ψίχουλα... βουουου (σκουπάκι είν' αυτό)

Ναι Κική μου γι αυτό το κάνω. Το γνωρίζω για το μεσημεριανό και βάζω πολύ λίγα πλυντήρια. Μόνο ρούχα ευαίσθητα που τσαλακώνουν πολύ και τέτοια! ;)

Εμείς δυστυχώς... τρώμε πολύ ψωμί... είμαστε ζώα!!! :tongue::tongue::lol:

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας κορίτσια...

Μεγάαααααλο θέμα το τι έχει πάνω ο πάγκος....ξεκινάμε από αριστερά και λέμε...

blender, καφετιέρα, φραπεδιέρα...ο καφές είναι απόλαυση και πάθος λέμε...

μάτια κουζίνας...μεγάλο ξύλο κοπής...stand με μαχαίρια...τοστιέρα...βραστήρας...

σουπλά με όλα τα λαδια/ξύδια καθώς κάτω έχουν πρόσβαση τα μικρά...οπότε σηκώθηκαν όλα ψηλά...νεροχύτης...

άδειος πάγκος όπου βρισκουν θέση διάφορα ανά την ημέρα...μέχρι να εξαφανιστούν το βράδυ...

είπατε κάτι;

Μαμά μου!!!!!!!!!!! :tongue::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Παιδιά εγώ έχω δύο ράγες από το ΙΚΕΑ με πολλά διαφορετικού μεγέθους γατζάκια. Στη μία ράγα σε σημείο από όπου δεν περνάμε εμείς από κάτω έχω κρεμάσει τηγάνια και σουρωτήρι. Στην άλλη, κοντά στην ηλεκτρική κουζίνα, έχω κρεμάσει κουτάλες και άλλα συναφή:-). Με βολεύει πολύ!

Θέλω και να σας βάλω φωτογραφία αλλά δεν ξέρω πώς μπαίνει:confused:, μπορεί καμμιά να με βοηθήσει pleeease:)

Κοριτσάκι μου

Την έχεις ήδη βγάλει την φωτογραφία? Είναι από ψηφιακή κάμερα? Αν ναι, έχεις καλώδιο σύνδεσης με pc?

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκι μου

Την έχεις ήδη βγάλει την φωτογραφία? Είναι από ψηφιακή κάμερα? Αν ναι, έχεις καλώδιο σύνδεσης με pc?

Ναι, τις φωτογραφίες τις έχω ήδη περάσει στο pc, στο φόρουμ δεν ξέρω πώς να τις βάλω, εκτός αν τις ανεβάσω στο flickr. Εδώ όμως όπως βλέπω βάζετε φωτογραφίες απευθείας στα μυνήματα. Πώς το καταφέρνετε; στο site δεν βρίσκω οδηγίες:(

sACYp2.png

Ναι, τις φωτογραφίες τις έχω ήδη περάσει στο pc, στο φόρουμ δεν ξέρω πώς να τις βάλω, εκτός αν τις ανεβάσω στο flickr. Εδώ όμως όπως βλέπω βάζετε φωτογραφίες απευθείας στα μυνήματα. Πώς το καταφέρνετε; στο site δεν βρίσκω οδηγίες:(

Θα πρέπει να δημιουργήσεις κάπου έναν λογαριασμό ώστε να ανεβάζεις τις φωτό σου.

Εγώ χρησιμοποιώ το photobucket.com. Ειναι πανεύκολο αφού δημιουργήσεις λογαριασμό (δωρεάν!)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χριστιάνα, κάποιο όμορφο καλαθάκι που να τα χωράει, έστω και άτακτα στοιβαγμένα; (εμένα δεν θα με χάλαγε η εικόνα τέτοιων μωρουδιακών σκευών, χρωματιστών κιόλας φαντάζομαι, σε "βουναλάκι' στην κουζίνα)

Βέβαια, δεν ξέρω και πόσα είναι, οπότε πόσο μεγάλο καλαθάκι θα χρειάζονταν ή αν θα ήταν πρακτικό, αν ήθελες κάτι από τα κάτω.

Tο ιδιο θα σου προτεινα και εγω. Να μην ειναι πανω σε μια πετσετα και να καταρρεουν δεξια και αριστερα. Να ειναι καπως περιορισμενα. Και ενα μικρο ψαθινο καλαθακι θα ηταν βολικο. αν ειχε και καπακι θα ηταν σουπερ! Εγω ειχα δυο τελαρακια σαν αυτο που εβαλε φωτο η Ειρηνη, αλλα παλι ηταν τοσα πολλα που γινονταν ο κακος χαμος εκει μεσα, ακρως αντιαισθητικο...

Ας γραψω και εγω τι κανω το ψωμι και μετα ας με λιθοβολησει η Ειρηνη. Το εχω σε μια πλαστικη σακουλα (ναι, το ομολογω... ειμαι ενοχη!) και την κρεμαω (τωρα μπορειτε να με καταδικασετε χωρις φοβο και παθος) στο πομολο ενος ντουλαπιου!!! το σιχαινομαι, αλλα ειναι εξαιρετικα ισχυρη η συνηθεια (το ιδιο εκανε και η μαμα μου). :P

Ας γραψω και εγω τι κανω το ψωμι και μετα ας με λιθοβολησει η Ειρηνη. Το εχω σε μια πλαστικη σακουλα (ναι, το ομολογω... ειμαι ενοχη!) και την κρεμαω (τωρα μπορειτε να με καταδικασετε χωρις φοβο και παθος) στο πομολο ενος ντουλαπιου!!! το σιχαινομαι, αλλα ειναι εξαιρετικα ισχυρη η συνηθεια (το ιδιο εκανε και η μαμα μου). :P

Στο πόμολο????? Με τη σακούλα????? :shock:

Ας κρατηθώ να μην απαντήσω...

Ναι... μπορώ να το κάνω... ωμ.... ηρεμία... ωμ....!! :tongue::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Στο πόμολο????? Με τη σακούλα????? :shock:

Ναι... μπορώ να το κάνω... ωμ.... ηρεμία... ωμ....!! :tongue::lol::lol:

969356n04i0j45gk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...