Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας! ξυπνησαμε, εφτιαξα ψωμακι κ πινω το καφεδακι μου!

χρυσα με γεια τα ρουχαλακια!

ειρηνη ξερεις οτι αν γραψεις στο google οργανωμενη ντουλαπα βγεινει 3ο στην σειρα το blog? αυτο σημαινει οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια! μπραβο σας κοριτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειρηνη ξερεις οτι αν γραψεις στο google οργανωμενη ντουλαπα βγεινει 3ο στην σειρα το blog? αυτο σημαινει οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια! μπραβο σας κοριτσια!

Φτου,φτου,να μην σε ματιασω,εχεις πάρει φόρα!!!Μπραβο,εγω περναω ηρεμη φάση τώρα,το σπίτι έιναι καθαρό αλλα δεν κάνω πολλά πραγματα....

Ευχαριστώ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Είναι σε καλή εποχή τα γενέθλιά του ,ευτυχώς:P:p! Και εγώ φέτος χρειαζόμουν αρκετα αλλα ευτυχως καταφερα να πάρω τα περισσότερα,τουλάχιστον τα βασικά.

Οχι,δεν εχω κατι ανάλογο σε βαζο...

Όπως το λες, αδερφή!

Πάντα έτσι γίνεται και πάντα περιμένω να δω τα δώρα των δικών μας, οι οποίοι πάντα με ρωτούν να είνα καλά οι άνθρωποι και μετά ψωνίζω του μικρούλι κάποια ακόμα ρουχαλάκια. Δεν γίνεται αλλιώς... :?

Σε μπωλ?

777885dugw57gt25.gif

Όπως το λες, αδερφή!

Πάντα έτσι γίνεται και πάντα περιμένω να δω τα δώρα των δικών μας, οι οποίοι πάντα με ρωτούν να είνα καλά οι άνθρωποι και μετά ψωνίζω του μικρούλι κάποια ακόμα ρουχαλάκια. Δεν γίνεται αλλιώς... :?

Σε μπωλ?

Μπωλ εχω αλλα δεν μου πολυταιριαζουν...Ελπίζω καποια στιγμη να βρω κατι που να είναι και οικονομικό.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Με το που θα γίνει... είσαι δικιά μου!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Μπες και δες στο blog μας... χθες είχε 256 προβολές!!!! ;)

Μπραβο και στις δυο σας για την καλη δουλεια!

Και εγω σήμερα μπήκα,είχα μερες να δω και εχεις κανεις πολύ χρησιμες αναρτήσεις!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Σοβαρά μιλάς κοριτσάκι?????:confused::confused:

Με τρέλανες τώρα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Μπραβο και στις δυο σας για την καλη δουλεια!

Και εγω σήμερα μπήκα,είχα μερες να δω και εχεις κανεις πολύ χρησιμες αναρτήσεις!:):)

Ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου!!!!!!!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

... ή κάποια πιατέλα...:confused:

Πιατελες εχω αρκετες και τις χρησιμοποιω όλες.Απλά σκεφτόμουν τετοιου τυπου γυαλινα βαζα γιατι είνια ουδετερα και μπορεις να τα προσαρμόσεις ανάλογα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Με το που θα γίνει... είσαι δικιά μου!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Μπες και δες στο blog μας... χθες είχε 256 προβολές!!!! ;)

φιλενάδα μια κουβέντα είναι να μπω.....σου έχω πει ότι έχω αδύναμη μνήμη!!!

κάτσε να ψαχτώ λίγο και θα σου πω ..... Μπράβο για τις προβολές :)

Διαφημίσεις

Ειρήνη είσαι η νέα martha stewart της Ελλάδος.....αφού ο γούγλης σε βγάζει στην πρώτη σελίδα κάτι ξέρει!!!

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=734

ριξε μια ματια και εδω,εχει εναν με 28 ευρω

αχ ναι τέτοια ήθελα σε αυτή την τιμούλα αλλά βλέπω ότι δυστυχώς έχει μόνο μέχρι 36 μηνών, ήθελα από 3 χρονών κ πάνω:rolleyes:, σ ευχαριστώ πάντως!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...