Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mamavasia αν δεν κάνω λάθος εσυ δεν έκανες το όμορφο blog της Ειρήνης? Πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλω να ξεκινήσω μια προσπάθεια να διαφημίσω μια οικογενειακή παραγωγή, είναι εύκολο να φτιάξεις ένα Blog?Γίνεται με το blogger?

Ναι με το blogger ....αν θέλεις μπορώ να στο φτιάξω ή αλλιώς μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης, το τμήμα marketing, παρακαλώ να μπει στο blog μας και να το κάνει λαμπόγυαλο-Χριστουγεννιάτικο!

Τι περιμένει? Ισα-ίσα είναι οι μέρες! Δεν προλαβαίνουμε!!! :tongue::tongue:

μπουχαχχχαχαχχχχ απο τώρα καλέ???? κάτσε να γίνει το φιογκοπάρτυ !!!!

Kαλησπέρα...Εγώ τελικά δεν εκανα πολλά ,βγηκα εξω για δουλειές και ψωνισα του μικρού μου καποια ρουχαλάκια.1 μπουφάν,1 παντελόνι,1 φούτερ,1 πουκάμισο και 1 ζακέτα.Ειμαι ευχαριστημένη γιατί μου τα αφησε και σε καλή τιμή.

Επεστρεψα,πήρα και τη μαμά μου και τον μικρό από το σχολείο και φαγαμε,κοιμηθήκαμε,ηπιαμε τον καφέ μας και ξεκινάω πάλι σίδερο.

Ειρήνη η φωτό είναι υπέροχη,ότι πρεπει για το πάσο της κουζίνας μου,αλλα μου λείπουν τα βαζα.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σου Εύα, αν ήταν πέτρινος δεν θα τον έβαφα αλλά είναι από τσιμεντόλιθους και στην φωτο δείχνει καλύτερος από ό,τι στην πραγματικότητα! Το αναρριχητικό έχει καταλάβει το συρματόπλεγμα επάνω από το τοιχάκι.

Βαμένους ωραίους τοίχους έχω δει σε sites διακόσμησης και κηπουρικής, βεβαια εκεί είναι περιοιημένος ολόκληρος ο κήπος και όχι μόνο ο τοίχος...

Αλλο ενα ωραίο χρωμα είναι το κεραμιδι,σκούρο αρκετα ,αλλα δινει πολύ τονο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Χριστιάνα μην αγχωνεσαι από τώρα για τα υπόλοιπα.Αφού ετσι και αλλιώς ηθελες 2ο παιδάκι,να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και ενα ενα θα λυθούν τα προβλήματα στην ωρα τους...:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εκανα ενα μικρο ξεκαθαρισμα στις σημειωσεις μου απ`τη σχολη.** με αυτο το θεμα εχω πραγματικα πελαγωσει!!!!!!!!:?εχω πολλα βιβλια,τετραδια,φυλλαδια, σημειωσεις και τα εχω σε κουτες χωρις να ξερω τι εχει η καθε μια μεσα... δεν ξερω πως να τα βαλω σε ταξη.δεν ξερω που να τα βαλω. ενα δραμα μιλαμε και εχει κ τοσα χρονια που τελειωσα και ακομη εκει ειναι κ με περιμενουν να τα βαλω σε μια ταξη!!!:evil::|:evil:

Μήπως, κατά διαστήματα, να κάνεις μικρά ξεσκαρταρίσματα και να αγοράσεις μερικά κουτιά {ανάλογα με τις ανάγκες σου} και να τα τοποθετήσεις μέσα ώστε να είναι συγκεντρωμένα και κάπως οργανωμένα? :confused:

777885dugw57gt25.gif

πολυ ομορφα ειναι!

πρωτοτυπα!

και τα μπωλ ιδιως ειναι ολα τα λεφτα!

;);)

Μπορεί να είναι και χωρίς βάση... κάτι που έχουμε ήδη στο σπίτι μας..

777885dugw57gt25.gif

Ερωτηση βρε κοριτσια ψιλοασχετη με το θεμα μας.

Εχω κυδωνια απο τον κηπο του μπαμπα μου καθαρα χωρις φαρμακα. Αλλα σκεφτομαι οτι αν τα βαλω στη φρουτοκρεμα της μπεμπας μπορει να της χαλασουν τη γευση γιατι ειναι λιγο στυφα. Τι να κανω? Αν τα βρασω λετε να γλυκανουν και να μαλακωσουν? Ειμαστε σχεδον 8 μηνων οποτε ζαχαρη μελι δεν παιζει.

Γιατί δεν τα κάνεις γλυκό του κουταλιού?

Είναι πολύ νοστιμο αλλα δεν είναι βεβαια για την μικρη:rolleyes:Δεν νομίζω να μπορεις να της τα δώσεις με αλλο τροπο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μπουχαχχχαχαχχχχ απο τώρα καλέ???? κάτσε να γίνει το φιογκοπάρτυ !!!!

Με το που θα γίνει... είσαι δικιά μου!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Μπες και δες στο blog μας... χθες είχε 256 προβολές!!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορούλες μου καλησπέρα.

Σήμερα δούλευα από πολύ νωρίς και είχα και τους ψυκτικούς εδώ για την τοποθέτηση του a/c στο δωμάτιου του μικρού μας φιόγκου.

Φαντάζεστε τι σπίτι αντίκρυσα όταν ήρθα...???? :?:-?

Αν και είχαν ήδη πάρει την ηλεκτρική και είχαν κάνει αρκετά καλή δουλειά, πούδρα σκόνης υπήρχε παντού.... χαμός...

Ο άντρας μου, έφτιαξε κανάλια για τα καλώδια και από πάνω τα έβαψε στο χρώμα του δωματίου ώστε να μην φαίνεται τίποτα. Εγώ έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, άλλαξα σεντόνια παντού, έπλυνα την ηλεκτρική {μέχρι και το καλώδιο πέρασα με το βιτέξ} γιατί είχε γίνει χάλια με την σκόνη, ξεσκόνησα, ετοίμασα το φαγητό (ρεβύθια στη γάστρα}, άπλωσα τα καλοκαιρινά μας ριχτάρια στην απλώστρα {όποτε στεγνώσουν... :rolleyes:}, έπλυνα το πίσω μπαλκόνι {εκεί που μπήκε η εξωτερική μονάδα} πολύ καλά... ένας χαμός, κόρες μου.

Τώρα ξεκινήσαμε το διάβασμα { :rolleyes: } και μ΄εχει σκάσει.... κυριολεκτικά μ έχει ήδη σκάσει... :?:? .

Πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή και δουλεύω και το απόγευμα...Κουράγιο σε όλες μας....

Καλόγουρο Ειρήνη,θα ζεσταθεί ο φιογκος σου φετος!:):)Είναι το χειρότερο μου τετοιες δουλειές...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια!!!ο μικρος μου ειναι απο χθες το βραδυ με πυρετο και εγω εχω μπουκωμα,πονολαιμο και γενικοτερα νιωθω μια εξαντληση,το κακο ειναι οτι ειμαι μονη μου γιατι ο αντρουλης μου λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι αλλα ευτυχως γυρναει το βραδυ!Νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και εχω να κατεβασω τα χειμωνιατικα....

Περαστικά σας οικογενειακώς και γρήγορα.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλησπέρα...Εγώ τελικά δεν εκανα πολλά ,βγηκα εξω για δουλειές και ψωνισα του μικρού μου καποια ρουχαλάκια.1 μπουφάν,1 παντελόνι,1 φούτερ,1 πουκάμισο και 1 ζακέτα.Ειμαι ευχαριστημένη γιατί μου τα αφησε και σε καλή τιμή.

Επεστρεψα,πήρα και τη μαμά μου και τον μικρό από το σχολείο και φαγαμε,κοιμηθήκαμε,ηπιαμε τον καφέ μας και ξεκινάω πάλι σίδερο.

Ειρήνη η φωτό είναι υπέροχη,ότι πρεπει για το πάσο της κουζίνας μου,αλλα μου λείπουν τα βαζα.:rolleyes:

Μπράβο Χρυσακι μου! Με γεια σας!

Και γω χρειάζομαι αρκετά αλλά περιμενω να δω τα δώρα που θα φέρουν οι δικοί μας στο φιογκάκι γιατί ... τα οικονομικά.... :?:?

Εχεις κάτι άλλο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αντίστοιχα?

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια εχει τετοιου τυπου βαζα στα jumbo η στα ικεα?

Ω ναι! Και στα leroy merlin και στα praktiker.

Κάποια μοιάζουν περισσότερο κάποια λιγότερο... ;)

Υ.Γ. Ξεκινάω σίδερο.. ευτυχώς έχω μόνο 1 πλυντήριο!

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο Χρυσακι μου! Με γεια σας!

Και γω χρειάζομαι αρκετά αλλά περιμενω να δω τα δώρα που θα φέρουν οι δικοί μας στο φιογκάκι γιατί ... τα οικονομικά.... :?:?

Εχεις κάτι άλλο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αντίστοιχα?

Είναι σε καλή εποχή τα γενέθλιά του ,ευτυχώς:P:p! Και εγώ φέτος χρειαζόμουν αρκετα αλλα ευτυχως καταφερα να πάρω τα περισσότερα,τουλάχιστον τα βασικά.

Οχι,δεν εχω κατι ανάλογο σε βαζο...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...