Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ναι βοηθάνε στις κύστες κάνοντας επιθέματα με γάζες τα βάζεις περίπου στην περιοχη από έξω που είναι οι ωοθήκες από κατω και σε δερματικά και παντού έχει χρήση ,στα μωράκια για μασαζακι εάν έχουν αέρια που κάνουν στις κοιλιτσες και ξαλαφρωνουν ειδικά τα νεογέννητα....

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας νοικοκυρουλες,

διαβαζω για εγκυουλες. Μπραβο μπραβο!

Εγω ολο και κατι ψιλοξεκαθαριζω απο ντουλαπες. Το κανω σιγα σιγα με δόσεις.

Διπλωσα ωραια και τις πετσετουλες μου και τις εβαλα στο καινουριο ντουλαπι του μπάνιου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτελους βρεχει και ψυχρανε...Ειρηνη μου περιμενω πως και πως μετα τα γενεθλια το χριστουγεννιατικο θεμα!.

Αχ!!!!!! Εγώ να δεις!!!! Τι έμεινε...? Μιάμιση βδομαδούλα μόνο!!!!!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια!!!ο μικρος μου ειναι απο χθες το βραδυ με πυρετο και εγω εχω μπουκωμα,πονολαιμο και γενικοτερα νιωθω μια εξαντληση,το κακο ειναι οτι ειμαι μονη μου γιατι ο αντρουλης μου λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι αλλα ευτυχως γυρναει το βραδυ!Νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και εχω να κατεβασω τα χειμωνιατικα....

Ωχ παιδί μου... περαστικά σας... :?

777885dugw57gt25.gif

Εγω ολο και κατι ψιλοξεκαθαριζω απο ντουλαπες. Το κανω σιγα σιγα με δόσεις.

Μπράβο! Ετσι ακριβώς γίνεται! Μην πιέζεσαι! Εισαι σε καλό δρόμο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Evi μου δεν ξερω τι να σου πω για τον τοιχο. Εμεις ιχαμ βαψει τον δικο μας στην αυλη ειναι μπεζ που κιτρινιζε ελαφρα για να ταιριαζει με τα εξωτερικα χρωμτα του σπιτιου, αλλα μετα δεν μου αρεσε δεν μου εμοιαζε για κηπος αυλης....ισως τα φυσικα χρωματα της πετρας ειναι καλυτερα...Και σε καθε περιπτωση νομιζω ενα πρασινο αναριχιτικο φυτο θα ομορφυνει τον τοιχο περισσοτερο. Ρωτα τη Χρυσα για που ξερει απο αυτα.

Γειά σου Εύα, αν ήταν πέτρινος δεν θα τον έβαφα αλλά είναι από τσιμεντόλιθους και στην φωτο δείχνει καλύτερος από ό,τι στην πραγματικότητα! Το αναρριχητικό έχει καταλάβει το συρματόπλεγμα επάνω από το τοιχάκι.

Βαμένους ωραίους τοίχους έχω δει σε sites διακόσμησης και κηπουρικής, βεβαια εκεί είναι περιοιημένος ολόκληρος ο κήπος και όχι μόνο ο τοίχος...

sACYp2.png

mamavasia αν δεν κάνω λάθος εσυ δεν έκανες το όμορφο blog της Ειρήνης? Πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλω να ξεκινήσω μια προσπάθεια να διαφημίσω μια οικογενειακή παραγωγή, είναι εύκολο να φτιάξεις ένα Blog?Γίνεται με το blogger?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Για τη διακόσμησή σας, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολλά χρήματα!

Ένα μπωλ, λίγα φρούτα, καρύδια, κουκουνάρια και.... έτοιμες.. ;)

apple-centerpiece_300.jpg

Τελειες ιδεες!!!!

Μεχρι και περισυ το χειμωνα πανω στο τραπεζι του σαλονιου μου εβαζα μια μεγαλη πιατελα που την ειχα γεμισει με κοκκους απο καφε και στην μεση ενα κερι.ολο το σαλονι μυριζε υπεροχα απο το καφε και εδινε μια νοτα χουχουλιασματος!

Φετος η ιδεα αποριπτεται γιατι κατι μου λεει οτι ολοι οι κοκοι θα βρεθουν στο στομα του Κωνσταντινου:P

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ YOTOY μου!

το καλο ειναι οτι η ντουλαπα του παιδιου ειναι ετοιμη!!!Αλλα οι δικες μας....

Ο δικος μου αρχισε να τρωει παλι σχεδον κανονικα εκτος απο σημερα που δικαιολογηται...

κ εγω μονο της μικρης εχω φτιαξει, οι δικες μας αυτη την εβδομαδα λεω, ξαναδιαβασα κ τις οδηγειες της ειρηνης κ ειμαι ετοιμοπολεμη!

λες να ξανααρχισει κ η δικια μου να τρωει? ποσο ειναι ο μικρος?

Παρα τα χαλια μου εκατσα και εφτιαξα εναν πινακα επιβραβευσης για την ξαδελφη μου,που θελει να κοψει την πανα στον μικρο της,με θεμα τον whinne,βγηκε τελειος:D κριμα που δεν ξερω να βαζω φωτο να σας τον δειξω,για να παρετε ιδεες:(

Τελειες ιδεες!!!!

Μεχρι και περισυ το χειμωνα πανω στο τραπεζι του σαλονιου μου εβαζα μια μεγαλη πιατελα που την ειχα γεμισει με κοκκους απο καφε και στην μεση ενα κερι.ολο το σαλονι μυριζε υπεροχα απο το καφε και εδινε μια νοτα χουχουλιασματος!

Φετος η ιδεα αποριπτεται γιατι κατι μου λεει οτι ολοι οι κοκοι θα βρεθουν στο στομα του Κωνσταντινου:P

χαχαχα! εγω εχω πανω στο τραπεζι μια πιατελα με κερια κ ολοκληρα κ που εχουν λιωσει κ κανουν ακανονιστα σχεδια, κ στην βαση εχω αυτο που βαζουμε στα κερια κ μοιαζει με χρωματιστη αμμο, δεν ξερω πως το λενε.

ολο βαζει εκει το χερι να τα παρει αλλα της λεω μηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! κ το εχει αυνηθησει, δεν τα πειραζει! δοκιμασε το!

Παρα τα χαλια μου εκατσα και εφτιαξα εναν πινακα επιβραβευσης για την ξαδελφη μου,που θελει να κοψει την πανα στον μικρο της,με θεμα τον whinne,βγηκε τελειος:D κριμα που δεν ξερω να βαζω φωτο να σας τον δειξω,για να παρετε ιδεες:(

σαν την νταντα αμεσου δρασεως?????:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...