Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ποσο χαιρομαι που εχουμε εγκυουλες στο καφε! Κοριτσια να εχετε τελεια εγκυμοσυνη ευχομαι. Και μην αγχωνεστε για τιποτα, εσεις και τα μωρα σας να ειστε καλα και ολα τα αλλα φτιαχνουν.

Turwethiel και εμενα ο αντρας μου κολλημα με Τολκιν. Και εμενα μ αρεσει πολυ αν και παροτι βιβλιοφαγος δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια του. Τωρα που ειπα για βιβλια. Επιτελους ξαναρχισα να διαβαζω λιγακι το βραδυ πριν κοιμηθω. Μου χε λειψει γιατι απο οταν γεννησα επεφτα ξερη νωρις νωρις...

Το σκ αποφασισαμε να κανουμε με τον αντρουλη γενικη και να στρωσουμε χαλια. Αγορασα τελικα και μοκετουλα για την μπεμπα στις διαστασεις πο θελαμε και μας ηρθε και πιο οικονομικα :)

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερωτηση βρε κοριτσια ψιλοασχετη με το θεμα μας.

Εχω κυδωνια απο τον κηπο του μπαμπα μου καθαρα χωρις φαρμακα. Αλλα σκεφτομαι οτι αν τα βαλω στη φρουτοκρεμα της μπεμπας μπορει να της χαλασουν τη γευση γιατι ειναι λιγο στυφα. Τι να κανω? Αν τα βρασω λετε να γλυκανουν και να μαλακωσουν? Ειμαστε σχεδον 8 μηνων οποτε ζαχαρη μελι δεν παιζει.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Georgina τι μου θυμισες τωρα...Παλιες καλες εποχες που ειχαμε λεφτα και ημασταν πρωτο τραπεζι πιστα στα μπουζουκια....Το καψατε ε? Τι καλα! Και ο Σακης θεος φανταζομαι.....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Evi μου δεν ξερω τι να σου πω για τον τοιχο. Εμεις ιχαμ βαψει τον δικο μας στην αυλη ειναι μπεζ που κιτρινιζε ελαφρα για να ταιριαζει με τα εξωτερικα χρωμτα του σπιτιου, αλλα μετα δεν μου αρεσε δεν μου εμοιαζε για κηπος αυλης....ισως τα φυσικα χρωματα της πετρας ειναι καλυτερα...Και σε καθε περιπτωση νομιζω ενα πρασινο αναριχιτικο φυτο θα ομορφυνει τον τοιχο περισσοτερο. Ρωτα τη Χρυσα για που ξερει απο αυτα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Κορούλες μου καλησπέρα.

Σήμερα δούλευα από πολύ νωρίς και είχα και τους ψυκτικούς εδώ για την τοποθέτηση του a/c στο δωμάτιου του μικρού μας φιόγκου.

Φαντάζεστε τι σπίτι αντίκρυσα όταν ήρθα...???? :?:-?

Αν και είχαν ήδη πάρει την ηλεκτρική και είχαν κάνει αρκετά καλή δουλειά, πούδρα σκόνης υπήρχε παντού.... χαμός...

Ο άντρας μου, έφτιαξε κανάλια για τα καλώδια και από πάνω τα έβαψε στο χρώμα του δωματίου ώστε να μην φαίνεται τίποτα. Εγώ έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα, άλλαξα σεντόνια παντού, έπλυνα την ηλεκτρική {μέχρι και το καλώδιο πέρασα με το βιτέξ} γιατί είχε γίνει χάλια με την σκόνη, ξεσκόνησα, ετοίμασα το φαγητό (ρεβύθια στη γάστρα}, άπλωσα τα καλοκαιρινά μας ριχτάρια στην απλώστρα {όποτε στεγνώσουν... :rolleyes:}, έπλυνα το πίσω μπαλκόνι {εκεί που μπήκε η εξωτερική μονάδα} πολύ καλά... ένας χαμός, κόρες μου.

Τώρα ξεκινήσαμε το διάβασμα { :rolleyes: } και μ΄εχει σκάσει.... κυριολεκτικά μ έχει ήδη σκάσει... :?:? .

Πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή και δουλεύω και το απόγευμα...Κουράγιο σε όλες μας....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια!!!ο μικρος μου ειναι απο χθες το βραδυ με πυρετο και εγω εχω μπουκωμα,πονολαιμο και γενικοτερα νιωθω μια εξαντληση,το κακο ειναι οτι ειμαι μονη μου γιατι ο αντρουλης μου λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι αλλα ευτυχως γυρναει το βραδυ!Νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και εχω να κατεβασω τα χειμωνιατικα....

Κοριτσια μουυυ !!!

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας!

Ειναι υπεροχο πραγματικα να δεχεσαι τοση χαρα και θετικη ενεργεια ιδιως απο ανθρωπους που δεν σε γνωριζουν προσωπικα!

Οσο για τα συναισθηματα μου?

Αναμεικτα!Χαρα μεγαλη γιατι ηθελα πολυ ενα δευτερο παιδακι αλλα παραλληλα και αγχος. Το αγχος που ολοι εχουμε πια.Θα τα βγαλουμε περα?Οικονομικα μιλαω.Με τα εξοδα της γεννας τι θα κανουμε?:?

Εγω, θα τα καταφερω τωρα με τα καθημερινα?Η κορη μου ειναι πολυ δυσκολο παιδι και αγχωνομαι..Στην πρωτη εγκυμοσυνη το πρωτο τριμηνο ημουν χαλια, στο κρεββατι.Αν ειμαι και τωρα ετσι,,,τι θα κανω?:?

Επειτα,,, θα τα καταφερω να γεννησω φυσιολογικα αυτη τη φορα? Η πρωτη γεννα κατεληξε σε επειγουσα καισαρικη και ηταν μια εμπειρια που απλα ΔΕΝ θελω να θυμαμαι..

Αυτα και αλλα πολλα εχω στο μυαλο μου..

Σας ευχαριστω ομως και παλι και ειμαι σιγουρη πως με τοσες ομορφες ευχες, πως ολα θα πανε μια χαρα!:D

Σας φιλω!

χχχ

Χριστιαννα μου μην αγχωνεσαι καθολου!!!ολα θα πανε καλα:Dκαι εγω στην πρωτη μου γεννα κατεληξα αρων-αρων στο χειρουργειο,οποτε καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις....μιλα με το γιατρο σου για να σου φυγει το αγχος!

γεια σας κ παλι!

εφτιαξα την τραπεζαρια, αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο.

καθαρισα κ τηγανισα πατατες, μαζεψα κατι τζατζαλα απο την απλωστρα του νεροχυτη, εστρωσα τους διαδρομους που τους ειχα βγαλει εξω για τιναγμα, ξεσκονισα την κρεββατοκαμαρα μας, εστρωσα τραπεζι, εφαλα τα φαγητα που εφταξα σε ταπερ, εχω παλι απλητα ταψια κ κατσαρολες, αλλα θα τα κανω το απογευμα, φτανει πια!

αν προλαβω θα σιδερωσω λιγο, θα δουλεψω για το μαγαζι, εδω απο το σπιτι, κ δεν λεω τιποτα αλλο, γιατι εχτες δεν εκανα πολλα απο αυτα που ηθελα!

περιμενω τον αντρουλη να φαμε κ να ξεκουραστουμε λιγο!

ειρηνη υπομονη!

(εμεις συνεχιζουμε να τρωμε μετα κοπων κ βασανων, αλλα ευτυχως τρωμε!)

Καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια!!!ο μικρος μου ειναι απο χθες το βραδυ με πυρετο και εγω εχω μπουκωμα,πονολαιμο και γενικοτερα νιωθω μια εξαντληση,το κακο ειναι οτι ειμαι μονη μου γιατι ο αντρουλης μου λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι αλλα ευτυχως γυρναει το βραδυ!Νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και εχω να κατεβασω τα χειμωνιατικα....

ωχ περαστηκουλια σας!

ασε τα χειμωνιατικα, δεν φευγουν εκει θα ειναι κ θα σε περιμενουν!;)

ωχ περαστηκουλια σας!

ασε τα χειμωνιατικα, δεν φευγουν εκει θα ειναι κ θα σε περιμενουν!;)

Σε ευχαριστω πολυ YOTOY μου!

το καλο ειναι οτι η ντουλαπα του παιδιου ειναι ετοιμη!!!Αλλα οι δικες μας....

Ο δικος μου αρχισε να τρωει παλι σχεδον κανονικα εκτος απο σημερα που δικαιολογηται...

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι κάποια ζηλεύει... αλλά ποιά να είναι αυτή;

Για το δε Σάκη... ξεκίνησαν ήδη κάτι ψιλο-εκβιασμοί καθώς κάποια στιγμή αποφάσισα να χορέψω τσιφτετέλι και με τράβηξαν video οι καλές μου φίλες... και τώρα ζητάνε ανταλλάγματα να μην το δείξουν στον άντρα μου... χαχα

Βρε ποια να 'ναι... ποια να 'ναι... :cool::cool::twisted:

Τσιφτετέλι?????? χαχαχαχαχα!!!

Αν ζητούν εκείνες ανταλλάγματα για ένα απλό τσιφτετέλι στον Ρουβά, εγώ τι θα πρέπει να ζητήσω για κάποια ΡομέΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????????? {και όχι μονο!!! :tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια σήμερα μέσα σε όλες τις δουλειές που έκανα, ξεσκαρτάρισα και ένα ντουλάπι που έχω μέσα καφέδες, ζάχαρη, πιπέρια, αλάτια, άδεια βάζα....το καθάρισα, τα τακτοποίησα, πέταξα περιττά και ήρθε και έγινε τέλειο το ντουλάπι!!!

Γυρνάει ο σύζυγος (ο οποίος έχει ακουστά για μια Ειρήνη και κάτι κορίτσια απο easy living που η μια εμψυχώνει την άλλη και όλες μαζί νοικοκυρεύουμε) πάει να ανοίξει το ντουλάπι και μένει :shock: :shock: :shock: "Ώπα τι έχουμε εδώ, έφτιαξες το ντουλάπι????" χαχαχαχαχ λύθηκα στα γέλια.....μετά άρχισε να ανοίγει όλα τα ντουλάπια να δει τι άλλο έφτιαξα......λέει "Easy living ε????" "Δηλαδή εκεί η Ειρήνη τι σας κάνει και είπες να φτιάξεις το ντουλάπι και όταν στο έλεγα εγώ δεν το έφτιαχνες????" χαχαχαχχααχα έχω πεθάνει στα γέλια :P :p :P :p :P :p :P του λέω "Μας εμψυχώνει και μας δημιουργεί mood για δουλειές" !!!! Αχ πολύ το ευχαριστήθηκα που τον ξάφνιασα χιχιιιχιχιχ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Επεσα κάτω από τον καναπέ λέμε!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη μιας κ θα φτιαξω τις ντουλαπες μας αυτη την εβδομαδα θα ξαναδιαβασω το μπλοκ σου για εμπνευσεις κ να τα ξαναθυμηθω!

κυρια κυρια κανω επαναληψη!!

... φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω 10!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Οσο για τα συναισθηματα μου?

Αναμεικτα!Χαρα μεγαλη γιατι ηθελα πολυ ενα δευτερο παιδακι αλλα παραλληλα και αγχος. Το αγχος που ολοι εχουμε πια.Θα τα βγαλουμε περα?Οικονομικα μιλαω.Με τα εξοδα της γεννας τι θα κανουμε?:?

Εγω, θα τα καταφερω τωρα με τα καθημερινα?Η κορη μου ειναι πολυ δυσκολο παιδι και αγχωνομαι..Στην πρωτη εγκυμοσυνη το πρωτο τριμηνο ημουν χαλια, στο κρεββατι.Αν ειμαι και τωρα ετσι,,,τι θα κανω?:?

Επειτα,,, θα τα καταφερω να γεννησω φυσιολογικα αυτη τη φορα? Η πρωτη γεννα κατεληξε σε επειγουσα καισαρικη και ηταν μια εμπειρια που απλα ΔΕΝ θελω να θυμαμαι..

Είναι απολύτως λογικό και μπράβο που είσαι τόσο σωστή μανούλα που τα σκέφτεσαι όλα. Είσαι λογική και δεν αεροβατείς. Εύγε, κοριτσάκι μου. Γι αυτο τα σκέφτεσαι αυτά, όπως θα τα σκεφτόταν κάθε λογικός άνθρωπος στη σημερινή εποχή που ζούμε... την τόσο δύσκολη...

Ομως θέλω να σε στηρίξω, να σου πω, πως θα τα καταφέρεις. Και θα τα καταφέρεις ακριβώς επειδή πατάς στα πόδια σου!

Με το καλό, όλα να πάνε υπέροχα και να κρατήσεις ένα γερό μπεμπάκι στα χέρια σου! ;)

777885dugw57gt25.gif

από νοικοκυριό δεν πάω καλά, οι δουλειές μου έχουν μείνει πίσω με το ταξίδι που είχα, τώρα περιμένω και κόσμο για το 3μερο (έχουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη), χαιμός. Καλά να είμαστε και χρόνος για δουλειές θα βρεθεί. Προς το παρόν παλεύω να βρω χρόνο για πιο βασικά πράγματα....

Μη στεναχωριέσαι και μην ανησυχείς! Υπάρχουν και τέτοιες περίοδοι που προλαβαίνουμε να κάνουμε μόνο τα βασικά {που δεν είναι και λίγα!}...

Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...