Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μπράβο καλά κάνεις το κάθε λίγο που κάνουμε γενικά είναι ένα λιθαράκι όλα βοηθάνε ,σημασία έχει να είσαι και να νιώθεις υγιής για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ,κοίταξε εγώ δίνω 30€ γιατί είναι η μαία που με βοηθάει σε όλο αυτό γενικά οπότε συνήθως παίρνουν από 50€-100€ έχει κάποιους που πουλάνε και πολύ μούρη στον τομέα αυτόν και είναι ακριβοί,αλλά όταν έχεις να πηγαίνεις κάθε βδομάδα δεν μπορείς να μοιράζεις κατοσταρικα...οπότε ψάξου καλά να βρεις κάπου που να έχει και καλές αξιολογήσεις και να είναι οικονομικός σε λογικά πλαισια

Μια ενδεικτική τιμή που πήρα ήταν 60-70 η φορά. Καταλαβαίνεις όταν δίνω 1200 το μήνα μόνο για ωοληψιες συν φάρμακα και γιατρούς, ξεφεύγει το οικονομικό. Πληρώνω και γυμναστήρια και διατροφολόγο..Αν μπει και ο βελονισμός στη καθημερινότητα θα ζορίσει το πράγμα. Αν είναι να ζορίσει τουλάχιστον να κάνει τπτ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκές καλημέρες,

στο πλαίσιο της ανακύκλωσης κάτι που μου άρεσε πολύ

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=375782442500124&set=a.271935466218156.62735.271915499553486&type=1&relevant_count=1&ref=nf

καλημερα! τελειο η πουκαμισοποδια!!!

εβαλα σκουπα σε σαλονοκουζινα χωλ κ μπανιο, παω για συνεχεια!

Καθαρισα την κουζίνα ,

ο μουσακάς ειναι ετοιμος,

αερισα τα κουβερλί μας και εστρωσα τα κρεβάτια,

συμμάζεψα τα διαφορα,

απλωσα το πρωινό πλυντήριο και ετοιμασα αλλο ενα για το μεσημέρι,

σαπούνισα το μπάνιο και εβαλα στη θεση τους τα ρούχα που σιδερωσα εχθες.Εχω πολλα ακόμη για σίδερο αλλα ευτυχώς τίποτα απλυτο στα καλάθια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκές καλημέρες,

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=375782442500124&set=a.271935466218156.62735.271915499553486&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Πολύ ομορφη και κομψή!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια μουυυ !!!

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας!

Ειναι υπεροχο πραγματικα να δεχεσαι τοση χαρα και θετικη ενεργεια ιδιως απο ανθρωπους που δεν σε γνωριζουν προσωπικα!

Οσο για τα συναισθηματα μου?

Αναμεικτα!Χαρα μεγαλη γιατι ηθελα πολυ ενα δευτερο παιδακι αλλα παραλληλα και αγχος. Το αγχος που ολοι εχουμε πια.Θα τα βγαλουμε περα?Οικονομικα μιλαω.Με τα εξοδα της γεννας τι θα κανουμε?:?

Εγω, θα τα καταφερω τωρα με τα καθημερινα?Η κορη μου ειναι πολυ δυσκολο παιδι και αγχωνομαι..Στην πρωτη εγκυμοσυνη το πρωτο τριμηνο ημουν χαλια, στο κρεββατι.Αν ειμαι και τωρα ετσι,,,τι θα κανω?:?

Επειτα,,, θα τα καταφερω να γεννησω φυσιολογικα αυτη τη φορα? Η πρωτη γεννα κατεληξε σε επειγουσα καισαρικη και ηταν μια εμπειρια που απλα ΔΕΝ θελω να θυμαμαι..

Αυτα και αλλα πολλα εχω στο μυαλο μου..

Σας ευχαριστω ομως και παλι και ειμαι σιγουρη πως με τοσες ομορφες ευχες, πως ολα θα πανε μια χαρα!:D

Σας φιλω!

χχχ

Γλυκές καλημέρες,

Πολυ ωραιες ιδεες εχει αυτη η σελιδα!

Καλημέρα!!!Τι καλημέρα δηλαδή καλησπέρα......

Και εγώ σήμερα ξύπνησα νωρίς,άέρισα και έστωσα το κρεββάτι μας, έπλυνα τα πρωινά μας, άπλωσα ένα πλυντήριο το οποίο τελείωσε αργά χτες και δεν είχα κουράγια να το απλώσω.Καθάρισα φασολάκια και τα ετοίμασα για να τα καταψύξω, τακτοποίησα τα χθεσινά ρούχα που σιδέρωσα.Ξύπνησε και το μικρό μου, του ετοίμασα γαλάτάκι και ήθελε αγκαλίτσες....Έφαγε και το φρουτάκι του και παίζουμε.Ευτυχώς φαγητό έχουμε να΄ναι καλά η πεθερά μου.

Χριστιάννα λογικό είναι να έχεις άγχος. Όλα καλά θα πάνε΄αλλά χρειάζεται να είσαι ψύχραιμη και θα σου ΄δωσω μια συμβούλή μην ζορίσεις τον εαυτό σου,να ζητάς βοήθεια όταν δεν θα μπορείς.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυ !!!

Ειναι υπεροχο πραγματικα να δεχεσαι τοση χαρα και θετικη ενεργεια ιδιως απο ανθρωπους που δεν σε γνωριζουν προσωπικα!

Αναμεικτα!Χαρα μεγαλη γιατι ηθελα πολυ ενα δευτερο παιδακι αλλα παραλληλα και αγχος. Το αγχος που ολοι εχουμε πια.Θα τα βγαλουμε περα?Οικονομικα μιλαω.Με τα εξοδα της γεννας τι θα κανουμε?:?

Εγω, θα τα καταφερω τωρα με τα καθημερινα?Η κορη μου ειναι πολυ δυσκολο παιδι και αγχωνομαι..Στην πρωτη εγκυμοσυνη το πρωτο τριμηνο ημουν χαλια, στο κρεββατι.Αν ειμαι και τωρα ετσι,,,τι θα κανω?:?

Επειτα,,, θα τα καταφερω να γεννησω φυσιολογικα αυτη τη φορα? Η πρωτη γεννα κατεληξε σε επειγουσα καισαρικη και ηταν μια εμπειρια που απλα ΔΕΝ θελω να θυμαμαι..

Σας ευχαριστω ομως και παλι και ειμαι σιγουρη πως με τοσες ομορφες ευχες, πως ολα θα πανε μια χαρα!:D

Σας φιλω!

χχχ

Να μην αγχώνεσαι....και εγώ έτσι σκεφτόμουν πριν κάνω το δεύτερο! αν θα τα καταφέρω....η πρώτη μου κόρη ήταν πολύ ζιζάνιο και άτακτη και τελικά η δεύτερη μου βγήκε προβατάκι!! Επίσης και εγώ στην πρώτη καισαρική έκανα....ήλπιζα και για φυσιολογικό αλλά εδώ στην Ελλάδα λειτουργούν αλλιώς τα συστήματα! Συζήτα με τον γιατρό σου τα άγχη σου περί τοκετού!

Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά και το παιδάκι σου!! Όλα θα γίνουν μην αγχώνεσαι!

Κοριτσια μουυυ !!!

Σας φιλω!

χχχ

χριστιανα μου ποσο σε νοιωθω!!! κ εγω θελω παρα πολυ ενα 2ο παιδακι, αλλα λογω του μαγαζιου δεν μπορω να ξανακαθησω 3-4 μηνες εκτος δουλειας, ετσι οπως ειναι τα πραγματα. βλεπεις δεν εχουμε βοηθεια για να μας κρατανε παιδια, τωρα λιγο λιγο που η μικρη ειναι 13 μηνων αρχιζει λιγο λιγο η πεθερα μου να την ψιλοκραταει. παντως συζηταγαμε με τον αντρα μου για μετα το καλοκαιρι να ξεκινησουμε, τι στο καλο! ενα χρονο να ξεκινησουμε κ ενα χρονο να το κανω, σε 2 χρονια θα εχει μπει σε μια σειρα το μαγαζι, να μπορεσω να λειψω!

παντως να εχεις αισιοδοξια, ολα θα πανε κατευχην. οταν μας στελνει ο θεος παιδακια, ξερει οτι θα τα καταφερουμε!!!:P

λοιπον ξεσκονισα το σαλονι και το πασο κ περασα τα επιπλα με overlay

εκανα με αζαχ διαφορα γυαλινα ραφακια κ καθρεπτες, το ενυδριο, την τv

εκανα τα τζαμια κ τους αρμους στην σαλονοκουζινα

περασα για γρηγορη το μπανιο

σφουγκαρισα πολυ καλα σαλονοκουζινα, χωλ κ μπανιο

καθαρισα εξωτερικα τα ντουλαπια κατω απο τον νεροχυτη

τωρα θελω να αλλαξω το ρανερ στην τραπεζαρια κ την διακοσμηση (φθηνοπωρινο θεμα) να πλυνω την ηλεκρικη σκουπα κ βλεπουμε μετα!

Χριστιάνα συγχαρητήρια!!!!!

Με το καλό, να πάνε όλα υπέροχα! Μην σκέφτεσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά, για την ακρίβεια πολύ καλύτερα από ότι νομίζεις!!!! Θετική ενέργεια στο καφέ, τέλεια τέλεια τέλεια!!!!!

από νοικοκυριό δεν πάω καλά, οι δουλειές μου έχουν μείνει πίσω με το ταξίδι που είχα, τώρα περιμένω και κόσμο για το 3μερο (έχουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη), χαιμός. Καλά να είμαστε και χρόνος για δουλειές θα βρεθεί. Προς το παρόν παλεύω να βρω χρόνο για πιο βασικά πράγματα....

Καλημερα σας.

2 μερες τωρα δεν ειχα ιντερνετ και δεν σας παρακολουθουσα και εχετε γραψει ενα σωρο...

Η μικρη ετοιμαζεται για δοντια και εχει γκρινιτσα η καημενη. Οποτε ισα που προλαβαινω ενα μαγειρεμα γιατι ολο παιζουμε να ξεχνιεται.

Το σπιτι ειναι αστα να πανε....

Επιτελους βρεχει και ψυχρανε...Ειρηνη μου περιμενω πως και πως μετα τα γενεθλια το χριστουγεννιατικο θεμα!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα. Παω να προλαβω να σας διαβασω.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...