Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κορες!

Μπηκα να σας πω τα νεα μου!

Εκανα τεστ!

Ειμαι εγκυος!

Μπραβο Χριστιανα!!!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορες!

Μπηκα να σας πω τα νεα μου!

Εκανα τεστ!

Ειμαι εγκυος!

Mε το καλό με το καλό!!!:-P:razz::-P

Εχει δίκιο η Χρύσα, μύρισε το καφέ μωρουδίλα:)

Τurwethiel, σου έστειλα μνμ.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ο μικρός με "τρέχει" όλη τη μέρα. Τώρα κατάφερα να καθίσω να σας διαβάσω.

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στις εγκυούλες μας να έχουν έυκολες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να φέρουν στον κόσμο υγιέστατα μωράκια!!! Σας το εύχομαι, ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου!!!

Επίσης, να πω στην Ειρήνη ότι χαίρομαι πολύ που άρχισε να συνέρχεται.

Τέλος, να σας πω ότι το σπίτι μου είναι τακτοποιημένο, αλλά όχι καθαρό. Τα ρούχα (2 πλυντήρια δικά μας κι 1 του μικρού) περιμένουν να σιδερωθούν, ένα ακόμη πλυντήριο περιμένει να το βάλω (μάλλον αύριο) κι εγώ απλώς κάθομαι και παρακαλάω να γίνουν μόνα τους. Όχι, δε βαριέμαι. Απλώς, ο μικρός δε με αφήνει να κουνηθώ. Όταν δε θέλει αγκαλιά, θέλει να ασχολούμαι μαζί του... Πόσα να κάνω όταν κοιμάται (που τώρα πια δεν κοιμάται και πάρα πολύ)?

Γι' αυτό δε σας γράφω κι όλας.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ο μικρός με "τρέχει" όλη τη μέρα. Τώρα κατάφερα να καθίσω να σας διαβάσω.

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στις εγκυούλες μας να έχουν έυκολες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να φέρουν στον κόσμο υγιέστατα μωράκια!!! Σας το εύχομαι, ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου!!!

Επίσης, να πω στην Ειρήνη ότι χαίρομαι πολύ που άρχισε να συνέρχεται.

Τέλος, να σας πω ότι το σπίτι μου είναι τακτοποιημένο, αλλά όχι καθαρό. Τα ρούχα (2 πλυντήρια δικά μας κι 1 του μικρού) περιμένουν να σιδερωθούν, ένα ακόμη πλυντήριο περιμένει να το βάλω (μάλλον αύριο) κι εγώ απλώς κάθομαι και παρακαλάω να γίνουν μόνα τους. Όχι, δε βαριέμαι. Απλώς, ο μικρός δε με αφήνει να κουνηθώ. Όταν δε θέλει αγκαλιά, θέλει να ασχολούμαι μαζί του... Πόσα να κάνω όταν κοιμάται (που τώρα πια δεν κοιμάται και πάρα πολύ)?

Γι' αυτό δε σας γράφω κι όλας.

Δυστυχώς, η τεχνολογία είναι πολύ πίσω! Ακόμα δεν έχει ανακαλύψει το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ-ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ!!!

Διαφημίσεις

Είναι λίγο γλωσσομπέρδεμα :rolleyes:, είναι το όνομά μου στα elvish τη γλώσσα των ξωτικών. Κόλλημα ο Τόλκιν, με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών!!! Λέγε με και Βικ για ευκολία :tongue::D:D

Αμάν! ο άντρας μου έχει κόλλημα με αυτά. Σου στέλνω pm

sACYp2.png

καλημερα σας

επανω σε ανακονωσεις επεσα, με το καλό όλες οι εγκυουλες, με μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη

εγω κλασσικα γυριζω σαν τη σβουρα μεσα και εξω απο το σπιτι, προσπαθω εδω και αρκετό καιρό να μπω σε πρόγραμμα αλλά δεν τα καταφερνω... τουλαχιστον αυτην την εβδομαδα να τελειωσουμε με το αιρ κοντισιον για να ξεκινησω να αλλαζω χαλιά, καλλυματα, να κανω μια καλη γενική και μετα να βαλω προγραμμα στις δουλειες μου....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλημερα κοριτσακια!

σημερα ποιυ δεν δουλευω σηκωθηκα πουρνο πουρνο, εβαλα γιγαντες να γινονται, αργοτερα θα καθαρισω παντζαρια κ θα βαλω στον φουρνο τσιπουρες,

τελικα εχτες μονο τηνς μικρης σιδερωσα!

σημερα ειναι η μερα της φασινας, να δω τι θα προλαβω!

πινω το καφεδακι μου κ διαβαζω τα νεα σας!!!

χριστιανα μου! δυγχαρητηρια!!! να εχεις μια τελεια ανεφελη εγκυμοσυνη! με το καλο να δεχτητε το νεο μπεμπε! πως νοιωθετε?

ρενατα κ εγω αρνουμαι να τα βλεπω, ελα ομως που με βολευει! κσνω λοιπον τα στραβα ματια!

ειρηνη μιας κ θα φτιαξω τις ντουλαπες μας αυτη την εβδομαδα θα ξαναδιαβασω το μπλοκ σου για εμπνευσεις κ να τα ξαναθυμηθω!

κυρια κυρια κανω επαναληψη!!!

να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!!!

καλημερα σας

επανω σε ανακονωσεις επεσα, με το καλό όλες οι εγκυουλες, με μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη

εγω κλασσικα γυριζω σαν τη σβουρα μεσα και εξω απο το σπιτι, προσπαθω εδω και αρκετό καιρό να μπω σε πρόγραμμα αλλά δεν τα καταφερνω... τουλαχιστον αυτην την εβδομαδα να τελειωσουμε με το αιρ κοντισιον για να ξεκινησω να αλλαζω χαλιά, καλλυματα, να κανω μια καλη γενική και μετα να βαλω προγραμμα στις δουλειες μου....

καλημερα! σιγα σιγα ολα θα γινουν!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες!

YOTOU,ξεκίνησες πρωί πρωί απ'ότι βλέπω,χαρα στα κουράγια σου!

Εγώ πήγα τον μικρό σχολείο και μόλις επέστρεψα εβαλα τις πατατες για το μουσακά να ψήνονται και εφτιαξα καφεδάκι.Ευτυχώς εχθές το βραδυ καταφερα και εφτιαξα το κιμά και τις μελιτζάνες.Εχω διαφορα που πρεπει να κανω σήμερα,θα δείξει τι θα προλάβω!

Ηλιαχτίδα,υπομονη,δυστυχώς δεν φτιάχνονται από μόνα τους τα ρούχα αλλα κάνε πως δεν τα βλέπεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημέρα σε όλες!

YOTOU,ξεκίνησες πρωί πρωί απ'ότι βλέπω,χαρα στα κουράγια σου!

Εγώ πήγα τον μικρό σχολείο και μόλις επέστρεψα εβαλα τις πατατες για το μουσακά να ψήνονται και εφτιαξα καφεδάκι.Ευτυχώς εχθές το βραδυ καταφερα και εφτιαξα το κιμά και τις μελιτζάνες.Εχω διαφορα που πρεπει να κανω σήμερα,θα δείξει τι θα προλάβω!

Ηλιαχτίδα,υπομονη,δυστυχώς δεν φτιάχνονται από μόνα τους τα ρούχα αλλα κάνε πως δεν τα βλέπεις.

καλημερα κ σε σενα χρυσα!

ναι πρωι πρωι, καθαρισα εβρασα τα πατζαρια, εβαλα τους γιγαντες στο φουρνο (πρωτα τους βραζω στην χυτρα) εβαλα φαγητ του παιδιου να γινεται, επλυνα τα τζατζαλα των φαγητων, ταισα την μικρη κ τωρα θα ξεκινησω αλλα απο που???????????????? κ εγω δεν ξερω τι θα προλαβω....

κι εγω ξεκιναω συμμαζεμα για να βγουμε για δουλειες

εχω αρκετη πιτσα απο χθες που ειχα μαστορια και σκεφτομαι με τι να την συνδυασω γρηγορα για μεσημεριανο

Με μια ωραία τονοσαλάτα ;

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...