Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μα...

καλή μου Ειρήνη...

όπως ξαναείπαμε... έχουμε εγκυμονούσες στην παρέα...

ε, ας μην δημοσιεύουμε τώρα φωτογραφίες φαγητών, γιατί...

να... τώρα... πρέπει ή να μου στείλεις μια μερίδα σπίτι μου ... ή να καθίσω να μαγειρέψω...

(:lol::lol::lol::lol: :P Πλάκα κάνω βέβαια!)

Μαράκι, επειδή έχεις δίκιο, άκου τι θα κανουμε:

Εγώ θα βάζω τα φαγητά και εσείς από κάτω θα κάνετε apply για μερίδα και εγώ θα τη στέλνω ΑΜΕΣΑ! :lol::lol: Τι μόνο για μένα θα φροντίζω???? Αυτο έλειπε!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορες!

Μπηκα να σας πω τα νεα μου!

Εκανα τεστ!

Ειμαι εγκυος!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :p :P :p

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :p :P :p

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :p :P :p

Άντε και καλή λευτεριά μας κορίτσια με υγιή μωράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P :p :P :p

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Πες μου διεύθυνση γρήγορα να σου στείλω και τα δικά μου ασιδέρωτα...

Ε όχι! Αυτό πάει πολύ!

Και Σάκη, ΚΑΙ έχεις στεγνωτήριο ΚΑΙ ζητάς κι όλας??? Θράσος κύριοι, αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ε όχι! Αυτό πάει πολύ!

Και Σάκη, ΚΑΙ έχεις στεγνωτήριο ΚΑΙ ζητάς κι όλας??? Θράσος κύριοι, αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ! :tongue::tongue::tongue:

Νομίζω ότι κάποια ζηλεύει... αλλά ποιά να είναι αυτή;

Για το δε Σάκη... ξεκίνησαν ήδη κάτι ψιλο-εκβιασμοί καθώς κάποια στιγμή αποφάσισα να χορέψω τσιφτετέλι και με τράβηξαν video οι καλές μου φίλες... και τώρα ζητάνε ανταλλάγματα να μην το δείξουν στον άντρα μου... χαχα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κορίτσια σήμερα μέσα σε όλες τις δουλειές που έκανα, ξεσκαρτάρισα και ένα ντουλάπι που έχω μέσα καφέδες, ζάχαρη, πιπέρια, αλάτια, άδεια βάζα....το καθάρισα, τα τακτοποίησα, πέταξα περιττά και ήρθε και έγινε τέλειο το ντουλάπι!!!

Γυρνάει ο σύζυγος (ο οποίος έχει ακουστά για μια Ειρήνη και κάτι κορίτσια απο easy living που η μια εμψυχώνει την άλλη και όλες μαζί νοικοκυρεύουμε) πάει να ανοίξει το ντουλάπι και μένει :shock: :shock: :shock: "Ώπα τι έχουμε εδώ, έφτιαξες το ντουλάπι????" χαχαχαχαχ λύθηκα στα γέλια.....μετά άρχισε να ανοίγει όλα τα ντουλάπια να δει τι άλλο έφτιαξα......λέει "Easy living ε????" "Δηλαδή εκεί η Ειρήνη τι σας κάνει και είπες να φτιάξεις το ντουλάπι και όταν στο έλεγα εγώ δεν το έφτιαχνες????" χαχαχαχχααχα έχω πεθάνει στα γέλια :P :p :P :p :P :p :P του λέω "Μας εμψυχώνει και μας δημιουργεί mood για δουλειές" !!!! Αχ πολύ το ευχαριστήθηκα που τον ξάφνιασα χιχιιιχιχιχ

Χριστιάνα με το καλό,να εχεις μια πολύ γλυκιά εγκυμοσύνη και ενα γερό μωράκι!:):)

Μ'αρεσει που ηθελες και λεμόνι,εδώ η φυση προνοεί από μόνη της!:P:p:p

Μυρισε μωρουδίλα το καφέ μας:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

για το 5....καθώς ομοιοπαθούσα με 2 μωρά, έχω πάρει ένα καλό skinny τζιν και το συνδιάζω με όμορφα μπλουζάκια...δηλ σε κάθε καθημερινή απλή έξοδο δεν έχει να σκεφτώ τι να φορέσω, θα φορέσω το τζιν με ένα από τα μπλουζάκια,οπότε επενδύω πλέον όποτε μπορώ σε όμορφα μπλουζάκια κ είμαι οκ και μες στη μόδα και προσεγμένη....τακουνάκι ναι πάντα αλλά μεσαίου μεγέθους (6-8εκ.) και φαρδούτσικο σταθερό, μαλλί συνήθως κοτσιδούλα αλλά έχω πάρει και όμορφα ποστις αλογοουρες και εμπλουτίζω τα δικά μου με μια κίνηση και είμαι σουπερ χτενισμένη, μακιγιαζ σε χρόνο ντε τε ρουζ, μολύβι, λιπ γκλος...και φυσικά πάντα βαμμένα άκρα αλλά με μπεζ - νουντ χρώματα για να μην φαίνεται αμέσως το μάδημα;)

Μπραβο Μυρτούλα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα μέσα σε όλες τις δουλειές που έκανα, ξεσκαρτάρισα και ένα ντουλάπι που έχω μέσα καφέδες, ζάχαρη, πιπέρια, αλάτια, άδεια βάζα....το καθάρισα, τα τακτοποίησα, πέταξα περιττά και ήρθε και έγινε τέλειο το ντουλάπι!!!

Γυρνάει ο σύζυγος (ο οποίος έχει ακουστά για μια Ειρήνη και κάτι κορίτσια απο easy living που η μια εμψυχώνει την άλλη και όλες μαζί νοικοκυρεύουμε) πάει να ανοίξει το ντουλάπι και μένει :shock: :shock: :shock: "Ώπα τι έχουμε εδώ, έφτιαξες το ντουλάπι????" χαχαχαχαχ λύθηκα στα γέλια.....μετά άρχισε να ανοίγει όλα τα ντουλάπια να δει τι άλλο έφτιαξα......λέει "Easy living ε????" "Δηλαδή εκεί η Ειρήνη τι σας κάνει και είπες να φτιάξεις το ντουλάπι και όταν στο έλεγα εγώ δεν το έφτιαχνες????" χαχαχαχχααχα έχω πεθάνει στα γέλια :P :p :P :p :P :p :P του λέω "Μας εμψυχώνει και μας δημιουργεί mood για δουλειές" !!!! Αχ πολύ το ευχαριστήθηκα που τον ξάφνιασα χιχιιιχιχιχ

Χα,χα,χα,ευχαριστη εκπληξη στο σύζυγο!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χριστιάνα, ευχαριστώ!

Μήπως να το πάρεις σήμερα το τεστ;;; :cool::rolleyes:

Αντε βρε με το καλό εύχομαι! ;)

:shock::shock::shock::shock:

Τί σου είχα πει;;;;)

Άμεσα πάρε τεστ, κι είχα δίκιο!!! :cool:

Με το καλό λοιπόν :P

Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με ένα υγιές μωράκι!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Μα καλά, όοοοοοοολες σιδερώνετε απόψε;;;

Εγώ μέχρι τώρα έκανα πως δεν έβλεπα τη στοίβα, αλλά μάλλον θα κάνω αγκαλίτσες με την πρέσα απόψε...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?Ειρηνακη μου τι κανεις?νιωθεις καλυτερα?περαστικα!

Εγω κοριτσια σημερα δεν εκανα τιποτα!ασχοληθηκα μονο με το μικρο μου,περασα ενα σκ γεματο δουλειες,γι'αυτο και θελω αδεια για τον επομενο μηνα...

Μα καλά, όοοοοοοολες σιδερώνετε απόψε;;;

Εγώ μέχρι τώρα έκανα πως δεν έβλεπα τη στοίβα, αλλά μάλλον θα κάνω αγκαλίτσες με την πρέσα απόψε...

αχ και εγω εχω μια τεραααααστια στοιβα με ασιδερωτα αλλα αρνουμαι πεισματικα να την δω!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...