Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

turwethiel (συγγνώμη αν το έγραψα λάθος, με μπερδεύει λίγο το nick σου) μπορεί να είχες υψηλές προσδοκίες αλλά εγώ βρίσκω τη δημιουργία σου πολύ όμορφη και καλόγουστη και δεν θα σκοτεινιάζι καθόλου ο χώρος!

Είναι λίγο γλωσσομπέρδεμα :rolleyes:, είναι το όνομά μου στα elvish τη γλώσσα των ξωτικών. Κόλλημα ο Τόλκιν, με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών!!! Λέγε με και Βικ για ευκολία :tongue::D:D

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχίζω αλλά χαλαρά γιατί μία με πιάνει και μία μ' αφήνει...:tongue: τουλαχιστον δεν ειμαι οπως χθες... :?.

Λούστηκα, επλυνα παγκους, έβαλα το φαγάκι μου στον φούρνο

DSC00462.jpg

έπλυνα οτι πιατικά είχαν βγει, έφαγα πρωϊνό και τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ, έπλυνα τα λαχανικά...:P

Μα...

καλή μου Ειρήνη...

όπως ξαναείπαμε... έχουμε εγκυμονούσες στην παρέα...

ε, ας μην δημοσιεύουμε τώρα φωτογραφίες φαγητών, γιατί...

να... τώρα... πρέπει ή να μου στείλεις μια μερίδα σπίτι μου ... ή να καθίσω να μαγειρέψω...

(:lol::lol::lol::lol: :P Πλάκα κάνω βέβαια!)

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

εβαλα την μικρη για υπνο στις 5,30 αδειασα το πλυντηριο πιατων, εβαλα τα πιατα, επλυνα κατσαρολικα κ τωρα εβαλα την πρεσσα να ζεσταθει, ξεκιναω σιδερο!

Πες μου διεύθυνση γρήγορα να σου στείλω και τα δικά μου ασιδέρωτα...

τα δικά μου τα καμάρια χοροπηδάνε στους καναπέδες...

αυτή ήταν η δεύτερη επιλογή τους...

η πρώτη ήταν να παίξουν τένις στο μπαλκόνι... η οποία απορίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες...

Τα δικά μου ασιδέρωτα είναι λίγα... τώρα έβαλα πλυντήριο και το βράδυ θα παίξει το πρώτο στεγνωτήριο του Οκτωβρίου...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Πες μου διεύθυνση γρήγορα να σου στείλω και τα δικά μου ασιδέρωτα...

τα δικά μου τα καμάρια χοροπηδάνε στους καναπέδες...

αυτή ήταν η δεύτερη επιλογή τους...

η πρώτη ήταν να παίξουν τένις στο μπαλκόνι... η οποία απορίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες...

Τα δικά μου ασιδέρωτα είναι λίγα... τώρα έβαλα πλυντήριο και το βράδυ θα παίξει το πρώτο στεγνωτήριο του Οκτωβρίου...

στειλτα! εχω παρει φορα! την δικια μου την εστειλα διπλα στην πεθερα μου να παιξει με τις ξαδελφες!

τα δικα μου ειναι 2 πλυντ δικα μας κ 1 της μπεμπας.

Κορες μόλις μπήκα από δουλίτσα...

Τρέχω να κάνω ένα μπανάκι και μετά να ετοιμάσω μία σπιτική πίτσα γιατί τα αγόρια θα έρθουν από τα αγγλικά, λυσσασμένα για φαγητό ως συνήθως...!:rolleyes::tongue:

Θα ανάψω όμως και τα κεράκια μου να κάνω ατμόσφαιρα αυτό το όμορφο, φθινοπωρινό βράδυ! ;)

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

για τις κατσαρολες κ τα ταψια που λεγαμε πριν για το αντικολλητικο χαρτι κ τα αντικολλητικα σκευη χρησιμοποιω αυτο:

images?q=tbn:ANd9GcSjeFcJfqnmWu7Fe-ARQybAi6TcOu4Ne1GRM4aSvPDvGDuwXItYKQ

περνω τα πολλα κ μετα το κανω με το σφουγγαρι κ ετοιμα!

Είναι κάποια πράγματα που αρνούμαι να τα έχω! Στο δωμάτιο κουζίνα ας πούμε αρνούμαι τα συγκεκριμένα βουρτσάκια, τις ψωμιέρες και τα πλαστικά τάπερ!

Οταν βάζω πλυντήριο πιάτων τα ξεπλένω πριν με ένα απλό σφουγγάρι που το έχω γι αυτή τη δουλειά.

evi155 κι εγώ θα πρότεινα ένα χρώμα που να ταιριάζει με τον τοίχο του σπιτιού. Σε ωραία πόλη ζεις, από τις αγαπημένες μου επαρχιακές!

Διαφημίσεις

για το 5....καθώς ομοιοπαθούσα με 2 μωρά, έχω πάρει ένα καλό skinny τζιν και το συνδιάζω με όμορφα μπλουζάκια...δηλ σε κάθε καθημερινή απλή έξοδο δεν έχει να σκεφτώ τι να φορέσω, θα φορέσω το τζιν με ένα από τα μπλουζάκια,οπότε επενδύω πλέον όποτε μπορώ σε όμορφα μπλουζάκια κ είμαι οκ και μες στη μόδα και προσεγμένη....τακουνάκι ναι πάντα αλλά μεσαίου μεγέθους (6-8εκ.) και φαρδούτσικο σταθερό, μαλλί συνήθως κοτσιδούλα αλλά έχω πάρει και όμορφα ποστις αλογοουρες και εμπλουτίζω τα δικά μου με μια κίνηση και είμαι σουπερ χτενισμένη, μακιγιαζ σε χρόνο ντε τε ρουζ, μολύβι, λιπ γκλος...και φυσικά πάντα βαμμένα άκρα αλλά με μπεζ - νουντ χρώματα για να μην φαίνεται αμέσως το μάδημα;)

Ευγε, Μυρτούλα μου!

Ακριβώς αυτό λέω σε φίλες μου που μου παραπονιούνται για τα χρήματα. Τους λέω, πηγαίντε στο Zara και αγοράστε 4-5 υπέροχα, "ριχτά" μπλουζάκια και με το τζιν σας και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είστε ΠΑΝΤΑ υπέροχα ντυμένες! ;)

Εύγε!:P

777885dugw57gt25.gif

Ερήνη, πολύ όμορφη η κουρελού σου! Τη βάζεις μπροστά στο νεροχύτη ε; Χαλί δε στρώνεις καθόλου στην κουζίνα, ή θα βάλεις την κουρελού από πάνω του μετά;

Πλέον δεν έχω... :?. Είχα μια πολύ όμορφη ψάθα, που γύρω-γύρω την είχα ντύσει με φάσα στα χρώματα της κουζίνας μου. Ομως περσι έπρεπε να την πετάξω γιατί είχε παλιώσει. Φετος δεν θα πάρω γιατί δεν υπάρχουν χρήματα... Θα βολευτώ μ αυτό για την ώρα...:?

Δεν την έχω μπροστά στο νεροχύτη. Την έχω διαγώνια ριγμένη στο κέντρο της κουζίνας.. ;) Μου δίνει μία αίσθηση ζεστασιάς στην κουζίνα...

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κορες!

Μπηκα να σας πω τα νεα μου!

Εκανα τεστ!

Ειμαι εγκυος!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου ένα ακόμα πιτσιποπάκι!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...