Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Αντιγόνη λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου... πραγματικά είναι σα να χάνεις ανθρωπο.

Χριστιάνα ευχομαι η έκβαση του τεστ να είναι αυτό που επιθυμείς, εμείς βέβαια εδώ θέλουμε να ακούμε για μωρά :-)

ειρήνη πρόγραμμα έκανα κι εγώ τα τελευταία 2 χρόνια, τώρα που μετακομίσαμε κάτω από τη μητέρα μου το σταμάτησα το πρόγραμμα και άρχισα να παίρνω κιλά :-(.. Πάντως έχω να πω κι εγώ ότι τουλάχιστον μία μέρα να προβλέπεις γεύμα με περισσεύματα και άλλη μια μέρα μπορείς να επαναχρησιμποιείς ένα υλικό σου, π.χ. βρασκένα φασόλια ή φακές μπάινουν σε σαλάτες και σάλτσα για κρέας μπαίνει και σε ζυμαρικά.

sweetfebruary τί όμορφο το ποστ σου, για την έκπληξη που έκανες στη μητέρα σου, μπορώ να σου πω πως κόντεψα κι εγώ να βουρκώσω, μπράβο σου!

turwethiel (συγγνώμη αν το έγραψα λάθος, με μπερδεύει λίγο το nick σου) μπορεί να είχες υψηλές προσδοκίες αλλά εγώ βρίσκω τη δημιουργία σου πολύ όμορφη και καλόγουστη και δεν θα σκοτεινιάζι καθόλου ο χώρος!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα καταφέραμε να τακτοποιήσουμε χειμωνιάτικα και να μαζεύψουμε καλοκαιρινά τα δικά μου και του συζύγου. Για τη μικρή αύριο.

Έχω βρει και ένα κόλπο, σας προτείνω να το εφαρμόσετε κι εσείς: Κάποια πολύ βαριά χειμωνιάτικα τα έχω φυλάξει ξεχωριστά και θα τα κατεβάσουμε όταν κάνει *κανονικό* κρύο. Επίσης μαζεύω τα πολύ ελαφριά καλοκαιρινά χωριστά και τα κοντομάνικα - ελαφρά μακριμάνικα αλλού, για τις ενδιάμεσες εποχές. Έτσι δεν έχουμε πολύ δουλειά με τη μία όταν αλλάζει ο καιρός, και βρίσκουμε γρήγορα τα ρούχα που χριεαζόμαστε!

sACYp2.png

Εσβησε και η μαμα μου την τουρτα της και μπορω να πω πως τα 53α γενεθλια της ηταν τα πιο ευτυχισμενα -κατα γενικη ομολογια- που εχει περασει! Της εκανε και το γλυκοφλεβαρακι δωρο ενα dvd με φωτογραφιες και βιντεο απο ολη της τη ζωουλα τωρα και το dvd τελειωνε με το Μαρακι να λεει "Σ' αγαπω πολυ γιαγια! Χρονια πολλα! Γιαγια κοιτα πισω!" και μολις γυρισε η μαμα μου συγκινημενη πισω να κοιταξει, εσκασε μυτη η τουρτα της με το κερακι αναμμενο. Συγκινηθηκαμε απιστευτα! :-)

ΥΠΕΡΟΧΗ ΥΠΕΡΟΧΗ γιορτή για την μανουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο σε ζήλεψα.... Μπράβο! Και του χρόνου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Τώρα θέλω μια μικρή καλλιτεχνο-διακοσμητική :tongue:βοήθεια. Σας βάζω φτογραφίες από την αυλή μας με το τοιχάκι που θέλω να βάψω! Το σπίτι μας είναι στους τόνους μπεζουλί - καφετί με λίγη ρόδινη χροιά. Πείτε μου ιδέες παρακαλώ να πάρω αύριο μπογιά!!!:)

8112514525_aba276e2bc.jpg

Untitled [/url]

8112518217_aee9f4b415.jpg

Untitled

Ο τοίχος αριστερά είναι μισογκρεμισμένος και περιμένω να βρω τον ιδιοκτήτη του διπλανού γιατί ανήκει σε εκείνον.:|

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Ευη αν σου πω πως εγω θα τον αφηνα τον τοιχο οπως ειναι γιατι μου αρεσει αυτο το στυλ του παλιου?:)

τεσπα, αν θες να τον αλλαξεις θα ηταν ωραιο ενα ανοιχτο καφετι, να ταιριαζει κ με το σπιτι!

Ευχαριστώ Χρύσα, μάλλον κάτι σαν το δεύτερο θα κάνω, δηλαδή από την ίδια βεντάλια ένα ενδιάμεσο χρώμα

Χριστιάνα κι εμένα μου αρέσει το παλιό στυλ αλλά μάλλον στη φωτο φαίνεται πιο ωραίος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι φτιαγμένους από κοινούς τσιμεντόλιθους :-( σε αντίθεση με τν πέτρινο αριστερά που πρότεινα στον ιδιοκτήτη του να τπον ξανακάνει πέτρινο.

sACYp2.png

γεια σας κ παλι!

γυρισα απο το μαγαζι και:

εκανα ενα συμμαζεμα σε ολο το σπιτι που ηταν σαν βομβαρδισμενο (συζηγος μονος με την μικρη!)

εστρωσα κρεβατια

χλωρινιασα μπανιο

ετοιμασα καποια πραγματα για να μπουν στο παταρι.

εβαλα νερο κ χλωρινη στον καδο που βαζω τις πανες της μπουμπους

εβαλα ενα πλυντηριο μαυρα

ηρθε ο αντρας μου, φαγαμε κ ξαναφυγε, εχω εναν νεροχυτη τιγκα απο τα πρωινα κ τα μεσημεριανα, περιμενω να περασει λιγο η ωρα να ταισω την μικρη κ να την βαλω για υπνο, μεχρι τοτε χαλαρωνω κ πινω το καφεδακι μου διαβαζοντας σας!

θελω να:

σιδερωσω

αδειασω το πλυντηριο πιατων

να βαλω πιατα στο πλυντηριο κ να πλυνω κατσαρολικα

να απλωσω

να κανω κανα τζαμι αν προλαβω

να βαλω τα πραγματα στο παταρι

να ξεβγαλω τον καδο της μικρης

για τις κατσαρολες κ τα ταψια που λεγαμε πριν για το αντικολλητικο χαρτι κ τα αντικολλητικα σκευη χρησιμοποιω αυτο:

images?q=tbn:ANd9GcSjeFcJfqnmWu7Fe-ARQybAi6TcOu4Ne1GRM4aSvPDvGDuwXItYKQ

περνω τα πολλα κ μετα το κανω με το σφουγγαρι κ ετοιμα!

ειρήνη πρόγραμμα έκανα κι εγώ τα τελευταία 2 χρόνια, τώρα που μετακομίσαμε κάτω από τη μητέρα μου το σταμάτησα το πρόγραμμα και άρχισα να παίρνω κιλά :-(.. Πάντως έχω να πω κι εγώ ότι τουλάχιστον μία μέρα να προβλέπεις γεύμα με περισσεύματα και άλλη μια μέρα μπορείς να επαναχρησιμποιείς ένα υλικό σου, π.χ. βρασκένα φασόλια ή φακές μπάινουν σε σαλάτες και σάλτσα για κρέας μπαίνει και σε ζυμαρικά.

Πόσο σε ζηλεύω που έχεις την μανούλα σου κοντά!!!! Ας την είχα και γω και ας πάχαινα!!! :P:p

Ευχαριστώ για τη συμβουλή! Εννοείται θα την ακολουθήσω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τώρα θέλω μια μικρή καλλιτεχνο-διακοσμητική :tongue:βοήθεια. Σας βάζω φτογραφίες από την αυλή μας με το τοιχάκι που θέλω να βάψω! Το σπίτι μας είναι στους τόνους μπεζουλί - καφετί με λίγη ρόδινη χροιά. Πείτε μου ιδέες παρακαλώ να πάρω αύριο μπογιά!!!:)

8112514525_aba276e2bc.jpg

Untitled

Ο τοίχος αριστερά είναι μισογκρεμισμένος και περιμένω να βρω τον ιδιοκτήτη του διπλανού γιατί ανήκει σε εκείνον.:|

Και γω θα διάλεγα ένα χρώμα ανάμεσα σ αυτά που είναι τα βασικά του σπιτιού σας ώστε να δένει...

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου συνήθως στις "πεθερές" έγραφα!!Ο καθένας με τον πόνο του!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν αρχίζω........!!!

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

3)Παρόλο που δεν δουλεύω δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα!!!Η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου κ ανα μισή ώρα σταματάω!!Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή το σύζυγο.Κι όλο δουλειές έχω να κάνω!!Πώς είναι δυνατόν??

4)Ποτέ δεν μου φαίνεται το σπίτι να "λάμπει" που λέμε!!Τι είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να ναι έτσι???

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

για το 5....καθώς ομοιοπαθούσα με 2 μωρά, έχω πάρει ένα καλό skinny τζιν και το συνδιάζω με όμορφα μπλουζάκια...δηλ σε κάθε καθημερινή απλή έξοδο δεν έχει να σκεφτώ τι να φορέσω, θα φορέσω το τζιν με ένα από τα μπλουζάκια,οπότε επενδύω πλέον όποτε μπορώ σε όμορφα μπλουζάκια κ είμαι οκ και μες στη μόδα και προσεγμένη....τακουνάκι ναι πάντα αλλά μεσαίου μεγέθους (6-8εκ.) και φαρδούτσικο σταθερό, μαλλί συνήθως κοτσιδούλα αλλά έχω πάρει και όμορφα ποστις αλογοουρες και εμπλουτίζω τα δικά μου με μια κίνηση και είμαι σουπερ χτενισμένη, μακιγιαζ σε χρόνο ντε τε ρουζ, μολύβι, λιπ γκλος...και φυσικά πάντα βαμμένα άκρα αλλά με μπεζ - νουντ χρώματα για να μην φαίνεται αμέσως το μάδημα;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Όμορφη, φθινοπωρινή μέρα, ακούγοντας υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και κάνοντας τις δουλίτσες μου χαλαρά...:P

Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι και μάζεψα οτιδήποτε βρισκόταν εκτός θέσεις... τώρα το σπίτι μου είναι σε πολυ καλή κατάσταση, για την κατάσταση μου, έκανα πολλές δουλειές και έτσι τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι, κοντά σας.

Αυτή την εβδομάδα {από το απόγευμα} έχω πολύ δουλειά και "κουτί" μου έπεσε το πρόγραμμα φαγητού, κόρες. Θα το "κρατήσω" τελικά... ;)

Κατά τη 1, θα ντυθώ να φύγω γιατί πρέπει να πάω τα μποτάκια μου, να τα αφήσω για τακουνάκια και μετά να αγοράσω μερικά κεριά γιατί το απόγευμα έχω αποτριχώσεις. Χρειάζομαι και "αντρικό" κερί αλλά και για μουστάκι.

Το πρωί, που πήγα και ψώνισα, πήγα και από την αποθήκη που ψωνίζω γιατί ήθελα χαρτί υγείας. Και είχε μερικές υπέροχες κουρελούδες και πήρα μία για την κουζίνα μου. Είναι στα χρώματα της κουζίνας μου και θα ταιριάξει μια χαρά. Ασε που την πήρα το αστρονομικό ποσό των 4,50 ευρω {!!!!!!} οπότε θα την πετάω στο πλυντήριο χωρίς άγχος αν θα μου πάθει τίποτα!!!

Για δείτε και πείτε μου γνώμη... :P

DSC00467.jpg

Ερήνη, πολύ όμορφη η κουρελού σου! Τη βάζεις μπροστά στο νεροχύτη ε; Χαλί δε στρώνεις καθόλου στην κουζίνα, ή θα βάλεις την κουρελού από πάνω του μετά;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Με συνοπτικές και ξεκάθαρες διαδικασίες. Είχα και απεριόπιστη συμπαράσταση από τον άντρα μου γιατί -ευτυχώς- μόνος του και από την αρχή είχε πάθει πλάκα με το παράλογο της κατάστασης.

Δεν επεκτείνομαι περισσότερο, δε θέλω να βγω εκτός θέματος.

yotou, και στα αντικολλητικά βάζω κυρίως για τα πλαινά χρησιμοποιώ όμως πολύ συχνά και γάστρα.

Αμ, ετσι πες... αν δεν υπάρχει συμπαράσταση από τον άντρα σε αυτά τα θέματα, βράστα...

Αν και δεν έχω χοντρά προβλήματα, κάποια θεματάκια με ενοχλούν κι εγώ δυστυχώς περιμένω να τα καταλαβαίνει ο άλλος μόνος του. Ο άντρας μου δεν τα καταλαβαίνει όπως τα εννοώ εγώ, τα βλέπει με άλλο μάτι. :rolleyes: Τεσπα, λίγο χώρο περισσότερο θα ήθελα να μη νοιώθω ότι πνίγομαι από το "ενδιαφέρον" τους, θέλω λίγο την ησυχία μου και να μην ανακατεύονται στη καθημερινότητα και ρουτίνα ειδικά των παιδιών... :?

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

mamavasia, εγώ τα χρησιμοποιώ σε γλυκά

http://www.trome.gr/article.php?articleId=3096

http://www.oisyntagesmoy.gr/index.php/recipes/view_recipe/40

και στη μαγειρική κυρίως σε μεξικάνικα...

μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αντι για λεμόνι αλλά έχουν πιο ήπια γεύση και είναι πιο αρωματικά...

Ωραία αυτά... Δηλαδή, αντί για λέμον-πάι, κάνεις λάιμ-πάι !!! :tongue::P:p

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...