Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνακι και κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε?Εγω θελω να παω να πηδηξω απο το μπαλκονι:-(

Και να σου πω το εξής και να το θυμάσαι, κάθε φορά που σε πιάνει τρέλα με το σπιτι:

Μην κοιτάς εμένα που επειδή έχω οργανωθεί είμαι πλέον ψύχραιμη, ευχαριστιέμαι το σπιτάκι μου και ασχολούμαι με τα καθημερινά...

Πέρασα και γω πολύ... πολύ... καιρό μέχρι να οργανωθώ στα βασικά μου. Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να βρω τι με βολεύει και να τακτοποιηθώ! Ειδικά να οργανωθώ. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και για όλα πρέπει να δώσεις χρόνο...

Σκέψου λοιπόν και πάρε απόφαση, πως αφού θέλεις να οργανωθείς, θα οργανωθείς σίγουρα απλά θα σου πάρει χρόνο.

Αφού όμως γίνει αυτό, το σπίτι σου θα λειτουργεί καλά, θα υπάρχει μία γενικότερη τάξη και εσύ θα ηρεμίσεις απίστευτα. Θα νιώθεις πως έχεις ένα κενό στο στομάχι σου, εκεί ακριβώς που τώρα νιώθεις ένα φούσκωμα.... :-(

Ηρέμισε, ασχολήσου όσο έχεις χρόνο και θα τακτοποιηθείς σιγά-σιγά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Ευπειθως αναφερω οτι η ντουλαπα-τερας του γραφειου ειναι τακτοποιημενη και ξαλαφρωμενη κατα δυο σακουλες γιγας τζαμπο γεματες πραγματα, τα οποια ειτε ανακυκλωθηκαν ειτε εδοθησαν.

Έτσι μπράβο! Η αναφορά σου κρίνεται θετικά ναυτάκι μου!!!! :tongue::tongue:

Δύο σακούλες γίγας του τζάμπο??? Βρε παιδί μου... τι είχε εκεί μέσα?????!!! :!::!:

Ειρηνη, εφαρμοζουμε την ιδια ιδεα με τις κουταλες. Εχω ενα κυλινδρικο δοχειο μεταλλικο, οπου εχω τα συνεργα που χρησιμοποιω καθε μερα στο μαγειρεμα. Τα υπολοιπα ειναι στο συρταρι, που θελω να φτιαξω με χωρισματα. Αλλα εχεις ντουλαπι που να τα χωρα ορθια? Γιατι θελω και εγω να τα εξαφανισω απο τον παγκο, αλλα δεν γινεται...

Ναι! Ημουν **** φαρδυ σ' αυτό! Εχω ένα (και μόνο... :( ) ντουλάπι που είναι χωρισμένο ψηλά και τις "παίρνει" στο ύψος! Και λυτρώθηκα και γω...!

Χτες πηγα jumbo, αγορασα ενα ομορφο φαναρι με κερακι για την κουζινα και λουλουδια σε χειμωνιατικα χρωματα για το βαζο της τραπεζαριας. Επισης, μικρα τετραγωνα αυτοκολλητα διακοσμητικα για να τα κολλησω διασπαρτα στα πλακακια της κουζινας γυρω απο τον παγκο. Πιστευω θα δωσει ενα τονο χαρας στα μονοχρωμα και μονοτονο πλακακια. Ευχαριστηθηκα με τα λιγα ψωνια μου...

Τέλεια έκανες! Μπράβο! Και γω έτσι προσπαθώ. Κατά διαστήματα όταν μπορώ οικονομικά, πηγαίνω και ψωνίζω μικρο-πραγματακια που ανανεώνουν τους χώρους και τη διάθεση μας!

Με γεια! :wink:

Και μια και μιλαμε για παγκο κουζινας, τι εχετε επανω?

Εγω εχω την τοστιερα, το κυλινδρικο δοχειο με τις κουταλες, δυο ξυλα κοπης, ενα βραστηρα, την καφετιερα, μπισκοτοθηκη, το φαναρι και το καντηλακι στη γωνια με τις εικονιτσες. Υποψη δυο μεγαλους παγκους

Πολλά τα ακούω αλλά σημασία έχει αν ΕΣΕΝΑ σε βολεύουν! Εμένα οι πάγκοι μου δεν είναι πολύ μεγάλοι οπότε... τους κρατώ με πολύ λίγα πράγματα και κυρίως διακοσμητικά. Τοστιέρες κλπ δεν θέλω να τα βλέπω! :rolleyes:

Μετά το ξεστόλισμα, άλλαξα τα διακοσμητικά μας και τώρα έχω:

Τον φούρνο μικροκυμάτων (σε μια άκρη).

Στο ένα κομμάτι πάγκου ένα υπέροχο κεράκι με μεταλλική, ψηλή βάση από το Νotos Galleries, στο άλλο κομμάτι το φαναράκι μου οπου κάθε βράδυ ανάβω και στο κομμάτι του πάγκου κάτω από το πάσο έχω 1 γυάλα μεσαίου μεγέθους οπου εκεί βάζουμε σοκολάτες, σοκοφρέτες και γενικά γλυκίσματα και ένα υπέροχο ψάθινο, off-white καλαθάκι από το ikea που βάζω μέσα τα διάφορα που κυκλοφορούν στην κουζίνα (χαρτάκια, αποδείξεις, κλπ.) μέχρι να τακτοποιηθούν... ;)

Αυτά και δεν θέλω να βλέπω τίποτα άλλο!

777885dugw57gt25.gif

Πολλά τα ακούω αλλά σημασία έχει αν ΕΣΕΝΑ σε βολεύουν! Εμένα οι πάγκοι μου δεν είναι πολύ μεγάλοι οπότε... τους κρατώ με πολύ λίγα πράγματα και κυρίως διακοσμητικά. Τοστιέρες κλπ δεν θέλω να τα βλέπω! :rolleyes:

Μετά το ξεστόλισμα, άλλαξα τα διακοσμητικά μας και τώρα έχω:

Τον φούρνο μικροκυμάτων (σε μια άκρη).

Στο ένα κομμάτι πάγκου ένα υπέροχο κεράκι με μεταλλική, ψηλή βάση από το Νotos Galleries, στο άλλο κομμάτι το φαναράκι μου οπου κάθε βράδυ ανάβω και στο κομμάτι του πάγκου κάτω από το πάσο έχω 1 γυάλα μεσαίου μεγέθους οπου εκεί βάζουμε σοκολάτες, σοκοφρέτες και γενικά γλυκίσματα και ένα υπέροχο ψάθινο, off-white καλαθάκι από το ikea που βάζω μέσα τα διάφορα που κυκλοφορούν στην κουζίνα (χαρτάκια, αποδείξεις, κλπ.) μέχρι να τακτοποιηθούν... ;)

Αυτά και δεν θέλω να βλέπω τίποτα άλλο!

Τοστιερα-βραστηρας-καφετιερα δεν μπορω να τα χωσω σε ντουλαπι γιατι θα πρεπει να σκυβω περι τις 10 φορες την ημερα (βαλε-βγαλε απο το ντουλαπι). Δηλαδη αποφασισα να προστετεψω τη μαση μου τη σαραβαλιασμενη. Αλλα ειπαμε εχω μεγαλους παγκους....

Ειχα και εγω καλαθακι για τα διαφορα, ΑΛΛΑ καταντουσε η χαβουζα για τα παντα και καταργηθηκε εν μια νυκτι. Ο συζυγος ακομη το ψαχνει...χιχιχι. Αγορασα ενα ξυλινο ραφακι απο τζαμπο με τρεις θηκουλες και τρια γαντζακια, το οποιο μας εχει βολεψει αφανταστα. Το θεμα ειναι οτι αξιοποιηθηκε ο τοιχος...

Και μια και ειμαστε στη κουζινα, για πειτε τι κανετε με το ψωμι? που το βαζετε? εχετε ψωμιερα? (προσωπικα με πιανει ανατριχιλα με τα ψιχουλα πανω στον παγκο)

Ειρηνη μου..

Τελεια η κουζινα σου οπως και ολο σου το σπιτι!Ειχα δει φωτο σε παλαιοτερο σου θεμα!;)

Η δικια μου κουζινα ειναι πολυ μικρη.

Ενας παγκος ολος κ ολος πανω στον οποιο εχω φουρνο μικροκυματων, φραπεριερα,τσαγιερα και εστια.

Τωρα με τη μικρη εχει γεμισει ομως με τα πραγματα της!!Και φαινεται μονομος ακαταστατος!:-(

Επειδη δεν εχω καθολου αποθηκευτικο χωρο, εχω μονιμα πανω στον παγκο μια πετσετα με μπιμπερον, παιχνιδια πλυμενα, ποτηρακια, πιπιλες, πιατακια, κουταλακια, ταπερακια κλπ ολα της μικρης..

Μηπως να παρω ταπερ να τα βαλω μεσα?Εστω πανω στον παγκο για να ειναι πιο συγιρισμενα?

Καμια αλλη ιδεα?:confused:Χωρο στα ντουλαπια δεν εχω κοριτσια δυστυχως.

Eπέστρεψα και εγώ σπιτι και προσπαθώ να μαζεψω το χάος!Στον πάγκο της κουζίνας υπάρχει μια καφετιέρα,ο βραστήρας,ένα ψάθινο καλάθι με φρούτα,τα οποία προσπαθώ να τα έχω καθαρά και τακτοποιημένα,(με πιάνει αναγούλα με τα σάπια φρούτα!) και τέλος μια ομορφη ψωμιέρα απο τα homestores.Eπίσης οταν έχω φρέσκα λουλούδια τα βάζω και αυτα σε ένα όμορφο βάζο στον πάγκο.Ολο το σπίτι το έχω γεμίσει με κεριά,ομως στην κουζίνα δεν έχω ούτε ένα:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου..

Τελεια η κουζινα σου οπως και ολο σου το σπιτι!Ειχα δει φωτο σε παλαιοτερο σου θεμα!;)

Η δικια μου κουζινα ειναι πολυ μικρη.

Ενας παγκος ολος κ ολος πανω στον οποιο εχω φουρνο μικροκυματων, φραπεριερα,τσαγιερα και εστια.

Τωρα με τη μικρη εχει γεμισει ομως με τα πραγματα της!!Και φαινεται μονομος ακαταστατος!:-(

Επειδη δεν εχω καθολου αποθηκευτικο χωρο, εχω μονιμα πανω στον παγκο μια πετσετα με μπιμπερον, παιχνιδια πλυμενα, ποτηρακια, πιπιλες, πιατακια, κουταλακια, ταπερακια κλπ ολα της μικρης..

Μηπως να παρω ταπερ να τα βαλω μεσα?Εστω πανω στον παγκο για να ειναι πιο συγιρισμενα?

Καμια αλλη ιδεα?:confused:Χωρο στα ντουλαπια δεν εχω κοριτσια δυστυχως.

Εμένα το τάπερ θα μου έδινε χειρότερη εικόνα:?κατα τη γνώμη μου πάντα!Δεν έχεις χώρο να τα αφήνεις μέσα στην στραγγιστήρα του νεροχύτη σου?

(

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγω δεν εχω ψωμιερα κοριτσια. Βαζω το ψωμι στο φουρνο μικροκυματων σε μια σακουλιτσα. Δεν εχω χωρο στα ντουλαπια οπως σας ειπα.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ κάνω και γω κοριτσάκι μου!

Μου τη δίνουν οι ψωμιέρες και τα ψίχουλα.... :mad: . Πιάνουν τσάμπα χώρο!

777885dugw57gt25.gif

Εμένα το τάπερ θα μου έδινε χειρότερη εικόνα:?κατα τη γνώμη μου πάντα!Δεν έχεις χώρο να τα αφήνεις μέσα στην στραγγιστήρα του νεροχύτη σου?

(

αχχ και εμενα μου τη δινουν τα ταπερ!

τον στραγγιστηρα τον φτιαξανε πολυ μικρο και απο την αλλη αν τα βαζω ολα αυτα εκει τοτε που θα βαζω τα πλυμενα πιατα/ποτηρια? ουφ προβλημα...

Και μια και ειμαστε στη κουζινα, για πειτε τι κανετε με το ψωμι? που το βαζετε? εχετε ψωμιερα? (προσωπικα με πιανει ανατριχιλα με τα ψιχουλα πανω στον παγκο)

εγω ειχα μια ψωμερια απο την παρουσιαση την οποια λατρευα, πολυ ντιζαινατη αλλα μετα απο 3 χρονια παρουσιας στην κουζινα, πηγε αποθηκη μερια να ξεκουραστει...

Τωρα επειδη περνουμε και λιγο ψωμι το βαζω σε μια σακουλιτσα και μεσα στο συρταρι με την πετσετες και επειδη μισω και εγω τα ψιχουλα το κοβω παντα στον νεροχυτη.

Οσο για το τι εχω πανω στο παγκο, στην μια μερια εχω μικροκυματων και φραπιερα και στην αλλη μερια το καλαθι με τα φρουτα και σε ενα μικρο κομματι εχω εναν ανανα μπισκοτιερα που πολυ αγαπω!

Γενικα δεν εχω μεγαλη κουζινα αλλα απο παγκους παω καλα και δεν εχω πολλα πραγματα.

Διαφημίσεις

για τον στραγγοστηρι που λετε, μισω να εχω πραγματα εκει μεσα..

Φροντιζω να τα εχω στο πλυντηριο και οτι δεν μπαινει το πλενω και το σκουπιζω αμεσως..

Ρηνιώ, μετά από 5, όπως είπα, λεπτά, το κατάλαβα :cool:.

Επίσης, Ειρήνη, τη χειμερινή περίοδο το νυχτερινό ρεύμα ισχύει και 15:30-17:30 για κανένα πλυντήριο. Εκτός κι αν το κάνεις, απλά επειδή σε βολεύει το πρωινό άπλωμα.

Ψωμιέρα, ούτε το δικό μου... κατάστημα διαθέτει. Θα το χαρακτήριζα ως το αντικείμενο "πολύ κακό για το τίποτα", ογκώδες και ασχημούτσικο, κατά τη γνώμη μου. Εμείς, επειδή δεν τρώμε πολύ ψωμί, κόβουμε τη φραντζόλα σε φέτες, καταναλώνουμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο σε σακούλα τροφίμων και κατάψυξη. Ό,τι ώρα θελήσεις, βγάζεις φετούλα(-ες), ψήνεις (στην τοστιέρα) και σε 2 λεπτά έχεις φρέσκο ψωμάκι. Όσο για τα ψίχουλα... βουουου (σκουπάκι είν' αυτό) :tongue:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

αχχ και εμενα μου τη δινουν τα ταπερ!

τον στραγγιστηρα τον φτιαξανε πολυ μικρο και απο την αλλη αν τα βαζω ολα αυτα εκει τοτε που θα βαζω τα πλυμενα πιατα/ποτηρια? ουφ προβλημα...

Χριστιάνα, κάποιο όμορφο καλαθάκι που να τα χωράει, έστω και άτακτα στοιβαγμένα; (εμένα δεν θα με χάλαγε η εικόνα τέτοιων μωρουδιακών σκευών, χρωματιστών κιόλας φαντάζομαι, σε "βουναλάκι' στην κουζίνα)

Βέβαια, δεν ξέρω και πόσα είναι, οπότε πόσο μεγάλο καλαθάκι θα χρειάζονταν ή αν θα ήταν πρακτικό, αν ήθελες κάτι από τα κάτω. Επίσης, κάποιο ωραίο μεταλικό κουτί, ώστε να κλείνει και να μην είναι και εκτεθειμένα; Αυτό θα μπορούσες και να το έχεις πάνω στο τραπέζι της κουζίνας σου.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Και μια και μιλαμε για παγκο κουζινας, τι εχετε επανω?

Εγω εχω την τοστιερα, το κυλινδρικο δοχειο με τις κουταλες, δυο ξυλα κοπης, ενα βραστηρα, την καφετιερα, μπισκοτοθηκη, το φαναρι και το καντηλακι στη γωνια με τις εικονιτσες. Υποψη δυο μεγαλους παγκους.

Γειά σας κορίτσια...

Μεγάαααααλο θέμα το τι έχει πάνω ο πάγκος....ξεκινάμε από αριστερά και λέμε...

blender, καφετιέρα, φραπεδιέρα...ο καφές είναι απόλαυση και πάθος λέμε...

μάτια κουζίνας...μεγάλο ξύλο κοπής...stand με μαχαίρια...τοστιέρα...βραστήρας...

σουπλά με όλα τα λαδια/ξύδια καθώς κάτω έχουν πρόσβαση τα μικρά...οπότε σηκώθηκαν όλα ψηλά...νεροχύτης...

άδειος πάγκος όπου βρισκουν θέση διάφορα ανά την ημέρα...μέχρι να εξαφανιστούν το βράδυ...

είπατε κάτι;

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τοστιερα-βραστηρας-καφετιερα δεν μπορω να τα χωσω σε ντουλαπι γιατι θα πρεπει να σκυβω περι τις 10 φορες την ημερα (βαλε-βγαλε απο το ντουλαπι). Δηλαδη αποφασισα να προστετεψω τη μαση μου τη σαραβαλιασμενη. Αλλα ειπαμε εχω μεγαλους παγκους....

Αφού τα χρησιμοποιείς τόσο πολυ... respect! Σημασία έχει πάντα η βολή μας! ;)

Ειχα και εγω καλαθακι για τα διαφορα, ΑΛΛΑ καταντουσε η χαβουζα για τα παντα και καταργηθηκε εν μια νυκτι. Ο συζυγος ακομη το ψαχνει...χιχιχι. Αγορασα ενα ξυλινο ραφακι απο τζαμπο με τρεις θηκουλες και τρια γαντζακια, το οποιο μας εχει βολεψει αφανταστα. Το θεμα ειναι οτι αξιοποιηθηκε ο τοιχος...

Αυτό είναι το ρίσκο του. :rolleyes: Εγώ δεν το αφήνω σε ησυχία. Μία φορά στις 15 το τακτοποιώ και για τον λόγο αυτό το διατηρώ εδώ και πολύ καιρό. Μ έχει σώσει. :!:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...