Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεις να φτιαξεις μοχιτο!!:D

Να σου πω πως τα φτιαχνουν αμα θες!!;)

για πες πως το φτιάχνεις!!! μια φορά είχα πιεί, δεν τρελάθηκα κιόλας και έφτυνα τον διόσμο που είχε μέσα γιατί είχε γεμίσει το ποτήρι με μικρά κομματάκια

Ευχαριστώ για τα λινκ :)

δηλαδή στο φαί δεν χρησιμοποιούνται, μόνο για μοχίτο???

ειναι γλυκοξινα. ισως για ντρεσινγκ σε χοιρινο ή κοτοπουλο θα ταιριαζαν!

ουτε και σε εμενα αρεσει το μοχιτο αλλα ξερω πολλους που τρελλαινοντε γιαυτο το προτεινα!

Διαφημίσεις

Μοχιτο

-βαζεις στο ποτηρι ενα λαϊμ κομμενο στα 4 και 5-6 φυλλα μεντας/δυοσμου

τα πατας πολυ καλα με το γουδι

-βαζεις μετα 2-3 κουταλια μαυρη ζαχαρη [οχι την ξερη την υγρη για να διαλυθει καλυτερα] και τα πατας ξανα ολα μαζι

-γεμιζεις το ποτηρι με θρυμματισμενο παγο

-βαζεις στο ενα τριτο ρουμι [πχ.Havana]

-και στο υπολοιπο σοδα

enjoy!!;)

δηλαδή στο φαί δεν χρησιμοποιούνται, μόνο για μοχίτο???

mamavasia, εγώ τα χρησιμοποιώ σε γλυκά

http://www.trome.gr/article.php?articleId=3096

http://www.oisyntagesmoy.gr/index.php/recipes/view_recipe/40

και στη μαγειρική κυρίως σε μεξικάνικα...

μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αντι για λεμόνι αλλά έχουν πιο ήπια γεύση και είναι πιο αρωματικά...

beSZp2.pngdsR5p2.png

mamavasia, εγώ τα χρησιμοποιώ σε γλυκά

http://www.trome.gr/article.php?articleId=3096

http://www.oisyntagesmoy.gr/index.php/recipes/view_recipe/40

και στη μαγειρική κυρίως σε μεξικάνικα...

μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αντι για λεμόνι αλλά έχουν πιο ήπια γεύση και είναι πιο αρωματικά...

ωραία φαίνονται αυτά τα γλυκά!!! τα έχεις κάνει???? λέω να δοκιμάσω το πρώτο!

ωραία φαίνονται αυτά τα γλυκά!!! τα έχεις κάνει???? λέω να δοκιμάσω το πρώτο!

Yes, τα έχω κάνει... επίσης, έχω κάνει και γλυκά του Παρλιάρου...

αλλά η τάρτα αυτή γίνεται εύκολα και έχει πολύ ωραία και δροσερή γεύση...

και την είχα βρει και εγώ τυχαία όταν δεν ήξερα τι να τα κάνω... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

λοιπόοοοοοονννν

είμαι εδώ και είμαι καλά... γιατί ομολογουμένως το σ/κ σερνόμουνα...

αλλά χαλάλι... Σάκης ήταν αυτός... με κόπο και δάκρυα έφυγα στις 6 από το μαγαζί...

πρώτο τραπέζι πίστα... είχαμε τρελλό conne λέμε... και ο Σάκης όλα τα λεφτά!

Και έπιασα και τη γραβάτα του...

sweet_february... δικαιολογείς απόλυτα το όνομα σου... απίστευτα γλυκιά χειρονομία το πάρτυ για τη μαμά σου...

z_maria... με το καλό κοριτσάκι! Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι!

Πάντως το πρόγραμμα στο φαγητό το έχω και εγώ... αλλιώς χάνεται η μπάλα...

με 4 άτομα πλέον... αυτή την εβδομάδα όμως τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά...

ΦΑΚΕΣ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ NUGGETS ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΨΑΡΑΚΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

ΡΥΖΙ (σκέτο)

κοινώς το πρόγραμμα είναι μόνο για τα παιδιά μια και ο σύζυγος λείπει...

Για το θέμα παιδιά και φαγητό... στον μεγάλο όταν δεν έτρωγε ήμουν με το άγχος τι συμβαίνει στο παιδί... και ας ήταν καλά στις καμπύλες και είχε και κοιλίτσα...

Στη μικρή που είναι αδυνατούλα, δεν αγχώνομαι τόσο γιατί βλέπω ότι τρώει... όχι πάντα και σίγουρα όχι τα πάντα... απλά τα έχουμε βρει σε ορισμένα φαγητά και κινούμαστε ανάλογα...

Με 2 παιδιά είναι δύσκολα τα πράγματα στο τι τρώνε κάθε μέρα... οπότε με τον μεγάλο βγάζουμε κάθε Κυριακή το πλάνο τι θέλει να φάει και ακολουθεί και η μικρή...

O μεγάλος για 1 χρόνο έτρωγε 4 φαγητά ενώ η μικρή τα πάντα... τώρα ο μεγάλος έχει ανοίξει τη γκάμα του και η μικρή τρώει 4 φαγητά... οπότε η μαμά για να μην τρελαθεί τελείως... βγάζει το πρόγραμμα... λέει αυτό είναι και σε όποιον δεν αρέσει γάλα και κριτσίνια... για 1 βράδυ δεν παθαίνουν τίποτα...

Ειρήνη... και εγώ θέλω να αλλάξω τα πατάκια στην κουζίνα...

είχα 2 set... αλλά έμεινα με 1... και με εκνευρίζει... τα δικά μου τα έχω πάρει από το ΙΚΕΑ προς 2.50 το κομμάτι... τρελή αγορά... και κάθε βδομάδα είναι πλυντήριο...

giannoula...άψογες οι φωτογραφίες και τόσο αληθινές... το δικό μου μαξιλάρι είναι το Mrs. Always Right... χαχα

ΥΟΤΟU... μπράβο στα χεράκια σου που μπορούν και ανακυκλώνουν...

Πάντως και εγώ σήμερα αυτό κάνω... ντουλάπες παιδιών... τέρμα τα καλοκαιρινά... πάμε να φορέσουμε κάτι ζεστούλι γιατί δεν λέει...

Συγχαρητήρια για τη γραμμή σου και που φοράς ξανά τα αγαπημένα σου ρούχα!

Eγώ μετά το καλοκαίρι έχω κάποια κατάλοιπα...

πάω να αλλάξω και τη δική μου ντουλάπα

φιλάκια κορίτσια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

Χαίρομαι, που αν και είσαι καινούργια νοικοκυρά, το ψάχνεις και προσπαθείς να βελτιωθείς! :P

Μέγιστο θέμα για όλες μας! Και μην ανησυχείς, θα το λύσεις, αρκεί να θέλεις! ;)

Η Βάσια, μου έχει φτιάξει ένα blog, στο οποίο συγκεντρώνουμε τα tips μας για ευκολία.

Δες αυτά τα 2 ποσταρίσματα που είναι ακριβώς για την περίπτωση σου και πες μου για οτιδήποτε άλλο θελήσεις.

Στη διάθεσή σου! ;)

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/04/blog-post_24.html

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/06/2.html

777885dugw57gt25.gif

Τι εχετε βάλει βρε κορίτσια,γλυκά,ποτα...καλή μας όρεξη!

Μάζεψα την κουζίνα.απλωσα το δευτερο πλυντήριο,εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και εβαλα σκούπα σε σαλόνι και κουζίνα.Συνεχίζω σιδερωμα γιατί αργότερα θα πάω τον μικρό καρατε οπότε δεν θα προλάβω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη μου συνήθως στις "πεθερές" έγραφα!!Ο καθένας με τον πόνο του!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν αρχίζω........!!!

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

3)Παρόλο που δεν δουλεύω δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα!!!Η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου κ ανα μισή ώρα σταματάω!!Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή το σύζυγο.Κι όλο δουλειές έχω να κάνω!!Πώς είναι δυνατόν??

4)Ποτέ δεν μου φαίνεται το σπίτι να "λάμπει" που λέμε!!Τι είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να ναι έτσι???

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

Για τις ντουλάπες και τα ντουλάπια σου, εσύ ξερεις ,αν τα δεις καλύτερα πως μπορείς να τα οργανώσεις και σίγουρα κάποια πραγματα δεν τα χρειάζεσαι.

Με τόσο μικρο μωρακι σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πραγματα και αν δεν εχεις βοηθεια θα αργήσεις πολύ να δεις το σπίτι σου να λάμπει,δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα όταν εχουμε παιδια.

Προσπάθησε να κάνεις ό,τι μπορεις όσο κοιμάται και φροντισε να είναι πρωτα απ'όλα τακτοποιημενο,για εμενα είναι βασικό.Επίσης το καθαρό μπάνιο και ο νεροχύτης.Εσύ όμως ξερεις εσενα τι ενοχλεί περοσσότερο.

Οσο για την εμφάνιση,όπως είπαν και οι κοπέλες κανε ενα κούρεμα που θα σε βολευει και φτιάχνε τα μαλλιά σου καθε φορά που θα λούζεσαι.Αν είναι οκ το κούρεμα δεν θες πάνω από 10 λεπτα.Επίσης αν είναι ενταξει τα μαλλιά σου ,όταν θες να βγεις,βαλε λίγο ρουζ,μασκαρα και λιπ γκλος και είσαι ετοιμη σε 5 λεπτα.

Τακούνια δεν χρειάζεσαι για να δείχνεις περιποιημένη....Κανε όμως υπομονή είναι πολύ νωρίς ακόμη...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

Μεγάλο πρόβλημα! Κουζίνα χωρίς ντουλάπια, το χειρότερο της νοικοκυράς! :?

Κάποιες σκέψεις μου:

1) Κράτα αυτά που χρειάζεσαι και μόνο!

Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο και κέφι {ή και σιγά-σιγά} κάνε ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα σε όλα... πιατικά, ποτήρια, ταπεράκια, μικρο-συσκευές κτλ. Έτσι και θα "αναπνεύσει" η κουζίνα σου και θα ξέρεις ακριβώς τι είναι που και θα βοηθηθείς στην καθημερινότητα σου.

2) Αγόραζε μόνο ότι πραγματικά χρειάζεσαι!

Είτε είναι φαγώσιμα είτε είναι πιατικά κτλ. Δυστυχώς, χωρίς αποθηκευτικούς χώρους αυτό πρέπει να γίνεται μόνιμα.

3) Οργανώσου!

Χώρισε τα κουζινικά σου και οργάνωσε τα όσο καλύτερα μπορείς, στους χώρους που διαθέτεις. Ποτήρια μαζί, πιάτα μαζί, φαγώσιμα μαζί, τάπερ μαζί και το ένα μέσα στο άλλο, για εξοικονόμηση χώρου.

Δες εδώ το σχετικό post στο blog μας ;)

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...