Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Όμορφη, φθινοπωρινή μέρα, ακούγοντας υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και κάνοντας τις δουλίτσες μου χαλαρά...:P

Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι και μάζεψα οτιδήποτε βρισκόταν εκτός θέσεις... τώρα το σπίτι μου είναι σε πολυ καλή κατάσταση, για την κατάσταση μου, έκανα πολλές δουλειές και έτσι τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι, κοντά σας.

Αυτή την εβδομάδα {από το απόγευμα} έχω πολύ δουλειά και "κουτί" μου έπεσε το πρόγραμμα φαγητού, κόρες. Θα το "κρατήσω" τελικά... ;)

Κατά τη 1, θα ντυθώ να φύγω γιατί πρέπει να πάω τα μποτάκια μου, να τα αφήσω για τακουνάκια και μετά να αγοράσω μερικά κεριά γιατί το απόγευμα έχω αποτριχώσεις. Χρειάζομαι και "αντρικό" κερί αλλά και για μουστάκι.

Το πρωί, που πήγα και ψώνισα, πήγα και από την αποθήκη που ψωνίζω γιατί ήθελα χαρτί υγείας. Και είχε μερικές υπέροχες κουρελούδες και πήρα μία για την κουζίνα μου. Είναι στα χρώματα της κουζίνας μου και θα ταιριάξει μια χαρά. Ασε που την πήρα το αστρονομικό ποσό των 4,50 ευρω {!!!!!!} οπότε θα την πετάω στο πλυντήριο χωρίς άγχος αν θα μου πάθει τίποτα!!!

Για δείτε και πείτε μου γνώμη... :P

DSC00467.jpg

Super! Από jumpo;

Σε βολεύει όμως στην κουζίνα; Δε γλιστράει;

Κοριτσάκια κι εγώ βγαίνω για δουλειές τα λέμε αργότερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ομορφη Ειρήνη μου,με γεια σου!Εγω χρησιμοποιώ τις παραδοσιακές κουρελούδες,προίκα από τη μαμά μου, αλλα το καλοκαίρι δεν βαζω τίποτα.

Σου αρέσει Χρυσάκι μου? Δεν είναι πολύ "νόστιμη" και χουχουλιάρικη?

{εννοείται και γω το καλοκαίρι, τίποτα!}

777885dugw57gt25.gif

Το πογραμμα της συγκεκριμένης εβδομάδας

Δευτερα - πατζαρια με ψαρια τηγανιτα

Τριτη -μουσακα(ευελπιστώ να προλάβω)

Τεταρτη - φακες

Πεμπτη - μακαρονάδα η μουσακα αν εχει περισσεψει

Παρασκευη - μπριαμ η γεμιστα

Σαββατο - μπριζολες στη σχαρα.

Το προγραμμα το χρησιμοποιώ πάντα αλλα δεν έίμαι και στρατιωτακι,ετσι αν περισσεψει μουσακας π.χ από την τριτη θα εχω για την πεμπτη η αν κατι αλλο προκυψει ,το αλλαζω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Super! Από jumpo;

Σε βολεύει όμως στην κουζίνα; Δε γλιστράει;

Κοριτσάκια κι εγώ βγαίνω για δουλειές τα λέμε αργότερα...

Οχι, από μια αποθήκη, κοντά στη γειτονιά μου.

Με βολεύει λόγω του ότι θα την πλένω συνέχεια στο πλυντήριο, χωρίς να κουράζομαι καθόλου. Ασε που μου άρεσε πολύ το χρώμα... :P

Δεν γλυστράει γιατί πήρα τα ειδικά "πιαστράκια". Είναι σαν αυτοκόλλητα, ειδικά για χαλιά, τα κολλάς στις άκρες και δεν μετακινείται καθόλου το χαλί! Ιδανικό για μικρού μεγέθους χαλιά!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Συνεχίζω αλλά χαλαρά γιατί μία με πιάνει και μία μ' αφήνει...:tongue: τουλαχιστον δεν ειμαι οπως χθες... :?.

Λούστηκα, επλυνα παγκους, έβαλα το φαγάκι μου στον φούρνο

DSC00462.jpg

έπλυνα οτι πιατικά είχαν βγει, έφαγα πρωϊνό και τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ, έπλυνα τα λαχανικά...:P

Είδε ο αντρας μου το φαγητό και ακόμη του τρεχουν τα σαλια!:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Συνεχίζω ακάθεκτη....μου έχει μείνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα.....καθάρισα το παιδικό το οποίο ήταν γεμάτο πεταμένα ρούχα και παππούτσια της barbie και τουβλάκια :mad: ....κουράστηκα να σκίβω!!!

Κορίτσια μου έδωσαν μια σακούλα lime (λεμόνια πράσινα) αυτά πως και που τα χρησιμοποιώ???? είναι το ίδιο με τα λεμόνια????

Είδε ο αντρας μου το φαγητό και ακόμη του τρεχουν τα σαλια!:P:p

χαχαχαχα!!! Μπείτε τώρα στο αυτοκίνητο! Σε 3 ωρίτσες θα τρώμε και θα πίνουμε!!!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου έδωσαν μια σακούλα lime (λεμόνια πράσινα) αυτά πως και που τα χρησιμοποιώ???? είναι το ίδιο με τα λεμόνια????

Οχι!!!! Ποτέ!!!!!!!!!!!!!

Αυτά, τα στέλνεις με κούριερ σε μια φίλη σου, που πρέπει οπωσδήποτε να την λένε ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!! :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Συνεχίζω ακάθεκτη....μου έχει μείνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα.....καθάρισα το παιδικό το οποίο ήταν γεμάτο πεταμένα ρούχα και παππούτσια της barbie και τουβλάκια :mad: ....κουράστηκα να σκίβω!!!

Μπορεις να φτιαξεις μοχιτο!!:D

Να σου πω πως τα φτιαχνουν αμα θες!!;)

Μπορεις να φτιαξεις μοχιτο!!:D

Να σου πω πως τα φτιαχνουν αμα θες!!;)

Μπράβο! Και αυτό!

Βάσια, να φτιάξεις μια κανάτα μοχίτο και να την στείλεις στην φίλη σου {ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΠΑΜΕ}!!! :tongue::tongue::tongue:

Χριστιάνα μου, αλήθεια? Εχεις την ίδια???

Αχ... τι να την κάνω τωρα την μικρούλα??? Να στειλω ταπεράκι με courier???? :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο! Και αυτό!

Βάσια, να φτιάξεις μια κανάτα μοχίτο και να την στείλεις στην φίλη σου {ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΠΑΜΕ}!!! :tongue::tongue::tongue:

Χριστιάνα μου, αλήθεια? Εχεις την ίδια???

Αχ... τι να την κάνω τωρα την μικρούλα??? Να στειλω ταπεράκι με courier???? :tongue:

ναι την εχω και μου αρεσει πολυ!

την ειχα στην Αθηνα και τωρα εδω ξαναπηρα την ιδια!!!!!:D

θα το φτιαξω αυριο στη μικρη το φαγακι!θενκς για την ιδεα!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...