Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αντί για την κάρτα αλλαγής είχε συράψει την απόδειξη:shock::shock::shock:

Ευτυχώς που το είδα! Φαντάζεστε το ρεζίλι;;;

αχαχαχαχαχαααααααα!!!!ευτυχως που το ειδες!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια!

Ειρήνη μου περαστικά να είναι!Ξεκουράσου όσο μπορείς,πιες κανα φρεσκοστυμένο χυμούλι...

Και νέα εγκυμοσύνη στην παρέα μας διαβάζω maria!Με το καλό!!!!

Χριστιάννα λες;;;;;;;;;;;

Επανέρχομαι....

Σημερα βαριέμαι απίστευτα να κάνω δουλειές... όπως όλο το σκ... ευτυχώς έριξε ένα σουίφερ και σφουγγάρισμα ο χάζμπαντ, αλλά θέλω να τα ξανακάνω (μαδάω απίστευτα), να βάλω πλυντήρια, να σιδερώσω, να σκουπίσω φύλλα από μπαλκόνι, να ξεσκονίσω ίσως... αααααααααααααχχχχχχχ, κουράστηκα..!!! πάντως μια ατονία την έχω ...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ειρήνη μου συνήθως στις "πεθερές" έγραφα!!Ο καθένας με τον πόνο του!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν αρχίζω........!!!

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

3)Παρόλο που δεν δουλεύω δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα!!!Η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου κ ανα μισή ώρα σταματάω!!Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή το σύζυγο.Κι όλο δουλειές έχω να κάνω!!Πώς είναι δυνατόν??

4)Ποτέ δεν μου φαίνεται το σπίτι να "λάμπει" που λέμε!!Τι είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να ναι έτσι???

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

καλως ηρθες!

καταρχην το παιδακι σου ειναι πολυ μικρουλι κ θελει λιγο υπομονη!

για αρχη κανε ενα πλανο με τι δουλειες πρεπει να γινουν μες την εβδομαδα (εκτος απο τα βασικα) και βαλε 2 δουλειες απο τις χοντρες που μπορεις να κανεις μεσα στην ημερα. πχ δευτερα σιδερο κ μπαλκονι, τριτη τζαμια κ πατζουρια, τεταρτη καλο καθαρισμα το μπανιο κ ξεσκονισμα, πεμπτη σκουπισμα κ σφουγκαρισμα, παρασκευη τακτοποιηση ντουλαπες (αφου της φτιαξεις κ ειναι οργανωμενες) πλυντηρια κ απλωμα

καθε πρωι φροντισε να κανεις ενα γενικο μαζεμμα στο σπιτι, να εχεις καθαρο νεροχυτη, στρωσιμο τα κρεββατια κ ενα περασμα το μπανιο.

το απογευμα ασχολησου με τον εαυτο σου, κ ξεκουρασου οταν κοιμαται το μωρο. το βραδακι ασχολησου με τον συζηγο!

βεβαια δες τι ταιριαζει σε εσενα κ προσαρμοσε το προγραμμα στα μετρα σου.

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει Ρηνάκι μου, συμβαίνουν αυτά! :D

Υ.Γ. Ξεσκόνησα όλο το σπίτι...

Ναι, δεν πειράζει. Απλώς τώρα πρέπει να ξαναπάω για να μου δώσει την κάρτα αλλαγής...

Το συγκεκριμένο φαγάκι κι εγώ έτσι ακριβώς το κάνω και σχεδόν σε όλα τα φαγητά φούρνου βάζω λαδόκολλα στο ταψί-λιγότερο πλύσιμο μετά:rolleyes:

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

καταρχην εγω εκοψα τα μαλλια μου για να τα φτιαχω πιο ευκολα κ παντα ειμαι χτενισμενη.

καινουρια συνολακια δεν παιζουν, αλλα προσπαθω να παιρνω ενα-δυο κομματια την σεζον για ανανεωση

τακουνια κ εγω δεν φοραω κ λογω μωρου κ λογω μεσης (αν κ ειναι τα αγαπημενα μου) φλατ μποτουλες η μποτακια η ακομα κ αθλητικα, αν συνδιαστουν σωστα μια χαρα μοντερνα ειναι!

οταν θελουμε να βγουμε φροντιζω να φτιαξω μαλλι κ να βαφτω πριν σηκωσω την μικρη απο το κρεβατι η απο το καρεκλακι η απο το παρκο, με το που την σηκωνω την ντυνω απευθειας με τα ρουχα που ειναι να βγουμε εξω, την ταιζω με σαλιαρα για να μην λερωθει, εχω παντα ετοιμη την τσαντα που περνουμε μαζι, κ απλα βαζω το μπιμπερο με το νερο η αυτο που ειναι να φαει μεσα, παιρνει ο αντρας μου την μικρη να την βαλει στο αμαξι κ εγω κλειδωνω παιρνω την τσαντα βαζω παπουτσια κ δρομο!!!:P

Ναι, δεν πειράζει. Απλώς τώρα πρέπει να ξαναπάω για να μου δώσει την κάρτα αλλαγής...

Το συγκεκριμένο φαγάκι κι εγώ έτσι ακριβώς το κάνω και σχεδόν σε όλα τα φαγητά φούρνου βάζω λαδόκολλα στο ταψί-λιγότερο πλύσιμο μετά:rolleyes:

χρησιμοποιω ΜΟΝΟ αντικολλητικα σκευη

Διαφημίσεις

Όμορφη, φθινοπωρινή μέρα, ακούγοντας υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και κάνοντας τις δουλίτσες μου χαλαρά...:P

Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι και μάζεψα οτιδήποτε βρισκόταν εκτός θέσεις... τώρα το σπίτι μου είναι σε πολυ καλή κατάσταση, για την κατάσταση μου, έκανα πολλές δουλειές και έτσι τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι, κοντά σας.

Αυτή την εβδομάδα {από το απόγευμα} έχω πολύ δουλειά και "κουτί" μου έπεσε το πρόγραμμα φαγητού, κόρες. Θα το "κρατήσω" τελικά... ;)

Κατά τη 1, θα ντυθώ να φύγω γιατί πρέπει να πάω τα μποτάκια μου, να τα αφήσω για τακουνάκια και μετά να αγοράσω μερικά κεριά γιατί το απόγευμα έχω αποτριχώσεις. Χρειάζομαι και "αντρικό" κερί αλλά και για μουστάκι.

Το πρωί, που πήγα και ψώνισα, πήγα και από την αποθήκη που ψωνίζω γιατί ήθελα χαρτί υγείας. Και είχε μερικές υπέροχες κουρελούδες και πήρα μία για την κουζίνα μου. Είναι στα χρώματα της κουζίνας μου και θα ταιριάξει μια χαρά. Ασε που την πήρα το αστρονομικό ποσό των 4,50 ευρω {!!!!!!} οπότε θα την πετάω στο πλυντήριο χωρίς άγχος αν θα μου πάθει τίποτα!!!

Για δείτε και πείτε μου γνώμη... :P

DSC00467.jpg

777885dugw57gt25.gif

Πες πώς τα κατάφερες...!!! :tongue::P

Με συνοπτικές και ξεκάθαρες διαδικασίες. Είχα και απεριόπιστη συμπαράσταση από τον άντρα μου γιατί -ευτυχώς- μόνος του και από την αρχή είχε πάθει πλάκα με το παράλογο της κατάστασης.

Δεν επεκτείνομαι περισσότερο, δε θέλω να βγω εκτός θέματος.

yotou, και στα αντικολλητικά βάζω κυρίως για τα πλαινά χρησιμοποιώ όμως πολύ συχνά και γάστρα.

Σιδέρωσα λίγα ρούχα πάλι γιατι κόπηκε το ρευμα και αφού δεν μπορούσα να κάνω κάτι αλλο καθάρισα και τακτοποίησα τα μισα επάνω ντουλάπια της κουζίνας και τώρα κάθομαι και τα καμαρώνω.Στο μεταξυ ηρθες και ο αντρας μου(ακόμη δεν είναι σε θέση για πλήρες ωραριο στη δουλειά ,οπότε πάει για λίγες ωρες,μόνο να κάνει τα απαραίτητα.Απλωσα το βραδυνό πλυντήριο και εβαλα αλλο ενα,εβαλα πατζαρια να βραζουν και ετοίμασα τα ψαρια για το τηγανι,εκανα και το μπανάκι μου και περιμενω τους αντρες μου να επιστρεψουν,Ευτυχώς πήγε ο μπαμπάς του να το πάρει...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Όμορφη, φθινοπωρινή μέρα, ακούγοντας υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και κάνοντας τις δουλίτσες μου χαλαρά...:P

Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι και μάζεψα οτιδήποτε βρισκόταν εκτός θέσεις... τώρα το σπίτι μου είναι σε πολυ καλή κατάσταση, για την κατάσταση μου, έκανα πολλές δουλειές και έτσι τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι, κοντά σας.

Αυτή την εβδομάδα {από το απόγευμα} έχω πολύ δουλειά και "κουτί" μου έπεσε το πρόγραμμα φαγητού, κόρες. Θα το "κρατήσω" τελικά... ;)

Κατά τη 1, θα ντυθώ να φύγω γιατί πρέπει να πάω τα μποτάκια μου, να τα αφήσω για τακουνάκια και μετά να αγοράσω μερικά κεριά γιατί το απόγευμα έχω αποτριχώσεις. Χρειάζομαι και "αντρικό" κερί αλλά και για μουστάκι.

Το πρωί, που πήγα και ψώνισα, πήγα και από την αποθήκη που ψωνίζω γιατί ήθελα χαρτί υγείας. Και είχε μερικές υπέροχες κουρελούδες και πήρα μία για την κουζίνα μου. Είναι στα χρώματα της κουζίνας μου και θα ταιριάξει μια χαρά. Ασε που την πήρα το αστρονομικό ποσό των 4,50 ευρω {!!!!!!} οπότε θα την πετάω στο πλυντήριο χωρίς άγχος αν θα μου πάθει τίποτα!!!

Για δείτε και πείτε μου γνώμη... :P

DSC00467.jpg

Πολύ ομορφη Ειρήνη μου,με γεια σου!Εγω χρησιμοποιώ τις παραδοσιακές κουρελούδες,προίκα από τη μαμά μου, αλλα το καλοκαίρι δεν βαζω τίποτα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...