Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα!! Επέστρεψα από τα ταξίδια κι εγώ, να 'μαι πάλι, αλλά πολύγραφότατες βρε κόρες! Θέλω άλλες τόσες μέρες διάβασμα για να αναπληρώσω την απουσία!

Κάτι πήρε το μάτι μου για εγκυμοσύνες! Με το καλό!!!! Άντε γούρι στο καφέ μας, μας χρειαζόταν λίγο μωρουδίλα, αααααχ, σαν να μυρίζω ταλκ ήδη!

Εσείς που κάνετε πλάνο φαγητού εβδομάδος δεν το ποστάρετε εδώ να παίρνουμε ιδέες και οι υπόλοιπες?

Ξαναμπαίνω αργότερα, εάν προλάβω

Πολύ καλή ιδέα!!! Κι εγω ψιλοκάνω πλάνο, δηλ. για 2-3 μερες το πολύ... μετά στερεύω από ιδέες.. :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Το σάββατο πήραμε από τον πειραιά ένα σετ σεντόνια για δώρο. Η πωλήτρια ήταν εξυπηρετικότατη. Κάποια στιγμή λοιπόν μαζευόμαστε στο σπίτι και βάζω το δώρο σε μια γωνιά, είναι να το πάμε την παρασκευή.

Είχε χαλαρώσει λίγο ο φιόγκος της σακούλας, πάω να τον σφίξω και παθαίνω πλάκα! Αντί για την κάρτα αλλαγής είχε συράψει την απόδειξη:shock::shock::shock:

Ευτυχώς που το είδα! Φαντάζεστε το ρεζίλι;;;

Μηπως κανένα καινούργιο δοντάκι; Αλλοιώς είναι σε καμιά αλλαγή... μπουσουλήματα, περπατήματα, κλπ...;; δε θυμάμαι και πόσο είναι η δικιά σου μικρή ..:oops:

μαλλον τα πισω δοντια ειναι, εχει περπατησει εδω κ ενα μηνα, η μικρη ειναι 13 μηνων κ κατι. σημερα που λειπω εγω την ταισε ο συζηγος, δεν τα καταφερε κ τελικα εφαγε γιαουρτι! οχι οτι δεν τρωει, αλλα μας βγαζει την ψυχη!

Σιγά καλέ, υπερβολές :oops::oops::oops:... Πού να σας δείξω δηλαδή, τί είναι αυτά που θα ήθελα να φτιάξω... :rolleyes::rolleyes:

Συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες. Ωραία αίσθηση να ξαναμπαίνεις στα παλιά ε; Εγώ έχω κρατήσει ρούχα π.ε. (προ εγκυμοσύνων)(Ειρήνη, μην ακους, είπαμε κολλήματα) ,για να με δω μόνο να μπαίνω ξανά εκεί...:rolleyes::cool: αν αποφασίσω να ξεκινήσω δίαιτα ...

Καλά 1,80;;;; από τα μαλλιά σε τραβάγαν παιδί μου και ψήλωσες τόσο... δώσε μου έστω και 5 πόντους!

χαχαχαχα!!! ναι απο τα μαλλια!!

Διαφημίσεις

Εσείς που κάνετε πλάνο φαγητού εβδομάδος δεν το ποστάρετε εδώ να παίρνουμε ιδέες και οι υπόλοιπες?

Ακριβώς γι αυτό σας εγραψα το δικό μου πρόγραμμα, αυτής της εβδομάδα, Καλλιοπάκι μου!!! ;) Πάρτε ιδεούλες! Και θέλουμε κι άλλες!

777885dugw57gt25.gif

:lol::lol::lol:Καλο θα ητανε αυτο....νομιζω παντως πως τα ορια αντοχης μας ειναι πως να το πω ελαστικα...ας πουμε προ παιδιων κουραζομουν μονο με τη δουλεια, οταν εκανα παιδι μου φαινοταν παιχνιδακι η δουλεια πηγαινα στο γραφειο για ξεκουραση,εε με τα δυο παιδια αρχισα να αναρωτιεμαι μα καλα γιατι κουραζομουν πριν ????

Κι εγώ κάποτε "κορόιδευα" αυτούς που κοιμόντουσαν όρθιοι στα λεωφορεία στην επιστροφή στο σπίτι τους...:oops::oops: τότε βέβαια πήγαινα φροντιστήριο κι έβραζε το αίμα μου...:tongue::rolleyes: Αλλά μου φαινόταν αδιανόητο να κουράζονται τόοοοοσο πολύ,... τώρα ξέρω πια :rolleyes::cool:

Δεν το λυσαμε καρδια μου.....απλα εχω αρχισει να το παιρνω σιγα σιγα αποφαση,αρχισα να θυμαμαι και τον εαυτο μου που σαν παιδι με ειχανε πρηξει με το φαι και δε θελω να γινω σαν τη μανα μου.

Πολυ ομορφα αυτα που κανεις,μακαρι να επιανε και μενα το χερι μου.

Εμένα με κυνηγούσαν κι ήμουν κανονική, αλλά χόρταινα με λίγο φαΐ, εξου και βάζω εύκολα :| ... αυτή η γενιά της κατοχής μας τρέλανε πια...:?

Ειρηνακι για πες πως την κανεις την τηγανια στο φουρνο?

Η Κυριακη μου ηταν αθλια κολλησε και η μικρη γαστρεντεριτιδα και οπως καταλαβαινετε περασα υπεροχα.:cry:

Ωχ, περαστικά στη μικρή σου... εγώ πήγα στο βαφτηστήρι το σάββατο μες τη χαρά, και στις χαιρετούρες, μου λέει η αδερφή της κουμπάρας μου ότι είναι οικογενειακώς με γαστρεντερίτιδα...:shock::shock: και απορώ ακόμα γιατί πήγε τότε μες τα παιδάκια...:confused::confused:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ειρήνη μου συνήθως στις "πεθερές" έγραφα!!Ο καθένας με τον πόνο του!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

3)Παρόλο που δεν δουλεύω δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα!!!Η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου κ ανα μισή ώρα σταματάω!!Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή το σύζυγο.Κι όλο δουλειές έχω να κάνω!!Πώς είναι δυνατόν??

4)Ποτέ δεν μου φαίνεται το σπίτι να "λάμπει" που λέμε!!Τι είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να ναι έτσι???

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

Αυτά μου θυμίζουν κάτι...:rolleyes::tongue::tongue: κι εγώ που έχω δυο μικρές (4 χρ. και 9,5 μηνών) ακόμα έτσι είμαι...

ImnOp3.png p7gjp3.png

]

Ειρηνακι για πες πως την κανεις την τηγανια στο φουρνο?

Η Κυριακη μου ηταν αθλια κολλησε και η μικρη γαστρεντεριτιδα και οπως καταλαβαινετε περασα υπεροχα.:cry:

[/color]

Εντελώς απλά, οπλαρχηγέ μου! Ξέρεις εγώ δεν την θέλω την μεγάλη ταλαιπωρία...:|

Σε γάστρα, πυρέξ, ταψάκι, βάζω αντικολλητικό χαρτί και ρίχνω το κρέας. Αλάτι, πιπέρι, λαδάκι, λεμονάκι, λίγη μουστάρδα και από πάνω κόβω σε ροδέλες κρεμμυδι και πράσινη πιπεριά. Βάζω και λιγο σκορδάκι {για όσες αρέσουν, εμάς μας αρέσει πολυ} και το βάζω στον φούρνο. Τοσο απλό! ;)

Καλή ορεξη, να το δοκιμασεις ειναι πεντανόστιμο.

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι!!!!!! Περαστικά της να είναι!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου συνήθως στις "πεθερές" έγραφα!!Ο καθένας με τον πόνο του!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν αρχίζω........!!!

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

3)Παρόλο που δεν δουλεύω δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα!!!Η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου κ ανα μισή ώρα σταματάω!!Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή το σύζυγο.Κι όλο δουλειές έχω να κάνω!!Πώς είναι δυνατόν??

4)Ποτέ δεν μου φαίνεται το σπίτι να "λάμπει" που λέμε!!Τι είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να ναι έτσι???

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

Γιατί υπάρχει θέμα για πεθερές;;;:shock::shock::shock:!!!!!!

Εγώ αυτόν τον πόνο τον έχω εξουδετερώσει!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

μαλλον τα πισω δοντια ειναι, εχει περπατησει εδω κ ενα μηνα, η μικρη ειναι 13 μηνων κ κατι. σημερα που λειπω εγω την ταισε ο συζηγος, δεν τα καταφερε κ τελικα εφαγε γιαουρτι! οχι οτι δεν τρωει, αλλα μας βγαζει την ψυχη!

Κατάλαβα... άσε το ζούσα κι ακόμα το ζω με τη μεγάλη, για να φάει κάνουμε 10 ώρες...:?

ImnOp3.png p7gjp3.png

Λοιπόν αρχίζω........!!!

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

Επειδή έθεσες πολλά ζητήματα θα σου απαντήσω με ξεχωριστά μηνύματα για το κάθε θέμα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Το σάββατο πήραμε από τον πειραιά ένα σετ σεντόνια για δώρο. Η πωλήτρια ήταν εξυπηρετικότατη. Κάποια στιγμή λοιπόν μαζευόμαστε στο σπίτι και βάζω το δώρο σε μια γωνιά, είναι να το πάμε την παρασκευή.

Είχε χαλαρώσει λίγο ο φιόγκος της σακούλας, πάω να τον σφίξω και παθαίνω πλάκα! Αντί για την κάρτα αλλαγής είχε συράψει την απόδειξη:shock::shock::shock:

Πωπω ... :shock::shock::shock:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Δεν πειράζει Ρηνάκι μου, συμβαίνουν αυτά! :D

Υ.Γ. Ξεσκόνησα όλο το σπίτι...

777885dugw57gt25.gif

Γιατί υπάρχει θέμα για πεθερές;;;:shock::shock::shock:!!!!!!

Εγώ αυτόν τον πόνο τον έχω εξουδετερώσει!!!:D:D:D

Πες πώς τα κατάφερες...!!! :tongue::P

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...