Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ωραίιοοοοοοοο!!! εγώ το δικό μου αργώ ακόμα να το κάνω!!! σιγά σιγά

Μόλις το φτιάξεις (ή και κατά τη διάρκεια), βάλε φωτό να το δούμε!!! :P

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα!! Επέστρεψα από τα ταξίδια κι εγώ, να 'μαι πάλι, αλλά πολύγραφότατες βρε κόρες! Θέλω άλλες τόσες μέρες διάβασμα για να αναπληρώσω την απουσία!

Κάτι πήρε το μάτι μου για εγκυμοσύνες! Με το καλό!!!! Άντε γούρι στο καφέ μας, μας χρειαζόταν λίγο μωρουδίλα, αααααχ, σαν να μυρίζω ταλκ ήδη!

Εσείς που κάνετε πλάνο φαγητού εβδομάδος δεν το ποστάρετε εδώ να παίρνουμε ιδέες και οι υπόλοιπες?

Ξαναμπαίνω αργότερα, εάν προλάβω

αχ εχουμε μια εβδομαδα που δυσκολευομαστε με ολα, γαλα φαι φρουτοκρεμα, τα τρωει στο τελος αλλα μας σκαει πρωτα. κ η μικρη ειναι πολυ φαγανη γενικα, ελπιζω να περναει φαση!

Μηπως κανένα καινούργιο δοντάκι; Αλλοιώς είναι σε καμιά αλλαγή... μπουσουλήματα, περπατήματα, κλπ...;; δε θυμάμαι και πόσο είναι η δικιά σου μικρή ..:oops:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Βρε μήπως στην γέννα μας εμφυτεύουν κανένα ειδικό τσιπάκι αντοχής;;:P:p

:lol::lol::lol:Καλο θα ητανε αυτο....νομιζω παντως πως τα ορια αντοχης μας ειναι πως να το πω ελαστικα...ας πουμε προ παιδιων κουραζομουν μονο με τη δουλεια, οταν εκανα παιδι μου φαινοταν παιχνιδακι η δουλεια πηγαινα στο γραφειο για ξεκουραση,εε με τα δυο παιδια αρχισα να αναρωτιεμαι μα καλα γιατι κουραζομουν πριν ????

Εσείς πως το λύσατε;

Δεν το λυσαμε καρδια μου.....απλα εχω αρχισει να το παιρνω σιγα σιγα αποφαση,αρχισα να θυμαμαι και τον εαυτο μου που σαν παιδι με ειχανε πρηξει με το φαι και δε θελω να γινω σαν τη μανα μου.

Πολυ ομορφα αυτα που κανεις,μακαρι να επιανε και μενα το χερι μου.

Ειρηνακι για πες πως την κανεις την τηγανια στο φουρνο?

Η Κυριακη μου ηταν αθλια κολλησε και η μικρη γαστρεντεριτιδα και οπως καταλαβαινετε περασα υπεροχα.:cry:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

antigoni, καλό ταξίδι στο φιλαράκο σου,:( τι συγκίνηση! Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ.

sweet february, να τη χαίρεσαι τη μαμά σου, χρόνια της πολλά. Τι ωραίο να σου ετοιμάζουν πάρτι και να σου έχουν και εκπλήξεις!

z-maria, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη με το καλό το καινούριο μωράκι!!!

Ειρηνάκι, περαστικά, γίνε τελείως καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν. Οντως κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα, έχουν και πολλά παιδάκια, μου το έλεγε χτες η αδερφή μου-είναι νηπιαγωγός-

χριστιάνα, είχα ταλαιπωρηθεί κι εγώ με μυρμήγκια κάποια στιγμή σε προηγουμενο σπίτι. Αφού δοκίμασα φυσικές λύσεις -ρίγανη, ξύδι- και δε γινόταν τίποτα στο τέλος ψέκασα και ησύχασα.

Yotou, την ίδια δουλειά έκανα κι εγώ το σάββατο, το στρώμα από την ανάποδη!:D

Εγώ το κάνω κάθε μήνα σχεδόν μου είναι όμως πολύ εύκολο γιατί το στρώμα δεν μπαίνει καθόλου μέσα στο κρεβάτι, ακουμπάει όλο πάνω στη βάση.

Διαφημίσεις

καλε εσυ εισαι αστερι!!!

Σιγά καλέ, υπερβολές :oops::oops::oops:... Πού να σας δείξω δηλαδή, τί είναι αυτά που θα ήθελα να φτιάξω... :rolleyes::rolleyes:

Συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες. Ωραία αίσθηση να ξαναμπαίνεις στα παλιά ε; Εγώ έχω κρατήσει ρούχα π.ε. (προ εγκυμοσύνων)(Ειρήνη, μην ακους, είπαμε κολλήματα) ,για να με δω μόνο να μπαίνω ξανά εκεί...:rolleyes::cool: αν αποφασίσω να ξεκινήσω δίαιτα ...

Καλά 1,80;;;; από τα μαλλιά σε τραβάγαν παιδί μου και ψήλωσες τόσο... δώσε μου έστω και 5 πόντους!

ImnOp3.png p7gjp3.png

Σήμερα έχω γίνει σίφουνας!!!

Μέχρι στιγμής έχω πλύνει και απλώσει πλυντήριο, έχω μαγειρέψει φακές, έχω καθαρίσει μπάνιο και έχω ξεσκονίσει!!

Πάω να κάνω ντου στο παιδικό, να αλλάξω σεντόνια και αν προλάβω να σκουπίσω!!!

Χριστιάνα, ευχαριστώ!

Μήπως να το πάρεις σήμερα το τεστ;;; :cool::rolleyes:

Αντε βρε με το καλό εύχομαι! ;)

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ειρήνη μου συνήθως στις "πεθερές" έγραφα!!Ο καθένας με τον πόνο του!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν αρχίζω........!!!

Καθώς είμαι καινούρια νοικοκυρά όλο πελαγώνω!!

1)Μεγάλο θέμα η ντουλάπες-απο τότε που με θυμάμαι!!Μονίμως δεν χωράνε τα ρούχα μέσα και μονίμως φαίνονται και χάλια.Θαυμάζω τις καλοφτιαγμένες ντουλάπες!!Τι προτείνετε!!!

2)'Εχω πολύ λίγα ντουλάπια κουζίνας οπότε ό,τι βρω στριμώχνω κι εκεί γενικά ένας χαμός.Τι κάνω??!

3)Παρόλο που δεν δουλεύω δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα!!!Η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου κ ανα μισή ώρα σταματάω!!Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή το σύζυγο.Κι όλο δουλειές έχω να κάνω!!Πώς είναι δυνατόν??

4)Ποτέ δεν μου φαίνεται το σπίτι να "λάμπει" που λέμε!!Τι είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να ναι έτσι???

5)Πώς γίνεται μια μαμά να είναι περιποιημένη και μοντέρνα όταν α)δεν γίνεται πλέον να ψωνίζει τα καινούρια συνολάκια λόγω οικονομικών β)δεν μπορεί να φοράει τακούνια λόγω μωρού γ)πρέπει να ετοιμάζεται σε χρόνο dt??Εγώ είμαι διαρκώς ατημέλητη πάντως!!!Δεν προλαβαίνω!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Είναι απλώς... ΥΠΕΡΟΧΑ!:shock:

Πόσο σας χαίρομαι βρε κόρες, εσάς που το χετε!!!!

Ευχαριστώ Ειρηνάκι... Και εσύ το 'χεις, τόσες δημιουργίες έφτιαξες για το πάρτυ, φοβερά όλα... ;), εξάλλου έχεις και το καλλιτεχνικό λόγω επαγγέλματος τώρα :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έχω γίνει σίφουνας!!!

Μέχρι στιγμής έχω πλύνει και απλώσει πλυντήριο, έχω μαγειρέψει φακές, έχω καθαρίσει μπάνιο και έχω ξεσκονίσει!!

Πάω να κάνω ντου στο παιδικό, να αλλάξω σεντόνια και αν προλάβω να σκουπίσω!!!

μολις αλλαξα σεντονια και σκουπισα το παιδικο!:cool:

myfavouritelullaby, καλώς ήρθες κι εσύ στο κλαμπ!

Χρύσα, ευχαριστώ!

Χριστιάνα, εμείς βρήκαμε μυρμήγκια το καλοκαίρι φέτος στο μπαλκόνι, σύριζα στην μπαλκονόπορτα και τελικά είχαν φωλιά εκεί. Με ξύδια, ρίγανες κλπ δεν είδαμε αποτέλεσμα, ψεκάσαμε με το άοσμο και μετά από 2-3 μέρες πάλι βγαίναν... βουλώσαμε με σιλικόνη τη φωλιά (βγάλαμε τα μάτια μας να τη βρούμε!) κι ερχόντουσαν από αλλού...!!! Ε, στο τέλος, όταν έφυγα εγώ με τα παιδιά στο εξοχικό, φώναξε ο άντρας μου κι έκαναν απολύμανση και ξεμπερδέψαμε. Εγώ δεν πολυηθελα γιατί δεν έβρισκα μέσα μυρμήγκια, άντε δύο φορές είδα στο σαλόνι στην μπαλκονόπορτα, δίπλα από τη φωλιά δηλ, αλλά εκείνος σιχαίνεται, οπότε...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Συνεχίζω αλλά χαλαρά γιατί μία με πιάνει και μία μ' αφήνει...:tongue: τουλαχιστον δεν ειμαι οπως χθες... :?.

Λούστηκα, επλυνα παγκους, έβαλα το φαγάκι μου στον φούρνο

DSC00462.jpg

έπλυνα οτι πιατικά είχαν βγει, έφαγα πρωϊνό και τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ, έπλυνα τα λαχανικά...:P

777885dugw57gt25.gif

Εσείς που κάνετε πλάνο φαγητού εβδομάδος δεν το ποστάρετε εδώ να παίρνουμε ιδέες και οι υπόλοιπες?

Ξαναμπαίνω αργότερα, εάν προλάβω

σε γενικες γραμμες εφαρμοζω το εξης:

1 φορα την εβδ λαδερο (φασολακια, αρακα, μπριαμ)

2 φορα την εβδ οσπρια (μαγειρευω για 1 πακετο 2 μερες φασολαδα η φακες η γιγαντες) τα οσπρια τα συνοδευω με τονοσαλατα ή λουκανικο

2 φορα την εβδ ζυμαρικα (μαγειρευω για 1 πακετο 2 μερες μια με κοκκινη σαλτσα μια με καρμποναρα η ρυζι με κοτοπουλο κρασατο η γιουβετσι με μοσχαρι)

1 φορα την εβδ ψαρι (γαυρο τηγανιτο η τσιπουρες στον φουρνο με πατατουλες τηγανιτες κ πατζαρια η χορτα)

1 φορα την εβδ κρεας (μπριζολες η κρεας κοκκινιστο η φρικασε η ρολο στον φουρνο)

καποιες μερες απλα τηγανιζω αυγα με πατατες κ λουκανικο κ μερικες φορες κανω συμπηρωμα σε καποιο φαγητο ομελετα

αυτα, ελπιζω να βοηθησα αρκετα!

myfavouritelullaby

καταρχην κουραγιο και θα μεγαλωσει η μικρη και θα ηρεμησεις και εσυ και θα μπεις σε μια ταξη.

η μικρη μου ειναι η ιδια και χειροτερη απο αυτο που περιγραφεις εσυ και μεχρι και πριν δυο μηνες μπορω να σου πω πως ημουν στην ιδια κατασταση με εσενα.

ολη μερα εκανα δουλειες,και το σπιτι ηταν μονιμως χαλια.

εγω η ιδια ημουν χαλια.

τελευταια αρχισε να με ακουει και μπορω να κανω καποιες δουλιτσες οσο ειναι ξυπνια.καταλαβαινει οταν της λεω κακο και δεν πειραζει τα διακοσμητικα μου.

προσπαθω,,,κουραζομαι πολυ, αλλα πλεον το σπιτι μπηκε σε μια ταξη. ειναι καθαρο βρε παιδι μου. δεν ντρεπομαι αμα χτυπησει η πορτα απροοπτα!

θα φτιαξουν τα πραγματα θα δεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...