Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χριστιάνα μου

Αυτό είναι μεγάλο plus. Το χω πει. Οποια μπορεί να το εφαρμόσει κερδίζει σε όλα. Σκέψου μόνο αυτό:

Όταν έχεις προγραμμα φαγητού όλης της εβδομάδας κερδίζεις

Χρόνο (πας 1 φορά μόνο σούπερ αλλά και ξέρεις τι θα μαγειρέψεις και δεν πόνοκεφαλιάζεις)

και φυσικά

Χρήμα (δεν πετάς τίποτα και αγοράζεις αυτά που χρειάζεσαι μόνο, τα οποία γνωρίζεις)

Φιλιά!

Ειρήνη, έχεις απόλυτο δίκαιο σ αυτό που λες. Το είχα κάνει για 3 βδομάδες. Είχα κάνει μια λίστα με τα φαγητά που ξέρω να μαγειρεύω ανά κατηγορία(λαδερά, κρεατικά, όσπρια κτλ) κ επέλεγα από εκεί το πρόγραμμα της βδομάδας. Έφιαχνα κ μια λίστα με όλα τα υλικά που θα χρειαστώ κ πήγαινα μία φορά μάρκετ. Έλα όμως που ενώ στην αρχή ενθουσιάστηκα, το έκανα μόνο για 3 βδομάδες. Μετά, χωρίς λόγω το παράτησα κ τώρα τρέχω κάθε τρεις κ λίγο μάρκετ γιατί όλο κ κάτι χαζό θα μου λείπει..κ κάθε μέρα αναρωτιέμαι"σήμερα τι μαγειρεύουμε!". Τελικά εμείς κάνουμε την ζωή μας δύσκολη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά παιδί μου..? Τι στο καλό? Τι μάρκα είναι η σκούπα σου? Πρώτη φορά το ακούω αυτό! :confused::confused::confused:

Σκέψου πως εγώ το κάνω απαραιτήτως μία φορά στους 5 μήνες το πολυ, έχω τη σκούπα μου χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό! Και ειδικά με τον σωλήνα, δεν ασχολούμαι και πολυ! Του ρίχνω χλιαρό νερό και σαμπουάν και απλώς τον αφήνω στο μπαλκόνι να στεγνώσει. Τίποτα περισσότερο! Και το έκανα και στην παλιά μου σκούπα... επίσης ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα!

ναι άστα...είναι juro pro και σχετικά πρόσφατο μοντέλο....τι να πω έτυχε σε μένα. Να φανταστείς μετά από κείνο που έπαθα με τη σκουριά στο σωλήνα επειδή τον έπλυνα χρησιμοποίησα μια φορά μωρομάντηλα και σε μικρή έκταση και πάλι έπιασε σκουριά....τι να πω, μάλλον θα μείνω με λερωμένη σκούπα από δω κ στο εξής:-( κλαψ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

... ετοίμασα το φιογκάκι μου...

Βρε Ειρήνη, πέρασα 5 λεπτά να αναρωτιέμαι τι στο καλό είναι το "φιογκάκι" που ετοίμασες! :rolleyes::lol:

Θα ηθελα να ανοιξω και ενα αλλο θεμα που πιστευω απασχολει πολλες. Το βραδινο φαγητο.

Καθε βραδυ τρωμε συνηθως κατι σχετικα ελαφρυ. Μακαρονια,σουπα,πιτσα ή κατι τετοιο τελοσπαντων.

Καθε νυχτα ομως καταληγω μπροστα απο το ψυγειο να κοιταω τα ραφια και να αναρωτιεμαι τι θα φαμε παλι?

Ολο λεω να κανω ενα εβδομαδιαιο προγραμμα για να ξερω και εκ των προτερων τι να ψωνισω για να το εχω σπιτι.Και ολο το αμελω.......

Εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα?Εχετε προγραμμα?

Σχετικά με το φαγητό, γενικά, κάνω εβδομαδιαίο πρόγραμμα ώστε να πηγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα σούπερ μάρκετ (Παρασκευή συνήθως).

Λοιπόν, Σάββατο τρώμε ψαράκι φρέσκο στην πεθερούλα (να 'ναι καλά η γυναίκα και υγιεινά τρώμε και δεν βρωμάει το σπίτι ψαρίλα και "παίρνω το ρεπό μου" οπότε έχω τον χρόνο να πιω έναν καφέ με τις φίλες μου το πρωί ;)).

Κυριακή μαγειρεύω ή κάποιο κρέας ψητό ή αν ξέρω ότι θα είναι χειμωνιάτικη μερά και θα μείνουμε σπίτι (μόνοι ή με παρέα) κάποιο από τα λεγόμενα "μπελαλίδικα" φαγητά.

Για μέσα στη βδομάδα υπολογίζω 1 λαδερό, 1 όσπριο, 1 κοτόπουλο (σε διάφορες παραλλαγές και με διαφορετικό συνοδευτικό), 1 ψάρι (συνήθως φιλέτο που ψήνεται γρήγορα ή γαύρο ψητό, αν βρω) ή θαλασσινό (κατεψυγμένο, μη φανταστείτε. Π.χ. καλαμάρια με ρύζι, χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό [καλά, αυτό ...last year με την τιμή που έχει!], σουπιές) και 1 σούπερ εύκολο (αυγά, ομελέτα, μακαρονάδα με τόνο ή με κάποια εύκολη σάλτσα ή μια "ενισχυμένη" σαλάτα).

Έχοντας αυτά στο μυαλό μου, η λίστα για τα ψώνια ετοιμάζεται στο πι και φι ;).

Όσο για το βράδυ κι εμείς τρώμε κάτι ελαφρύ όπως τοστ και φρούτο, σαλάτα, ντάκο, γιαούρτι με μέλι, δημητριακά ή αν πεινάμε περισσότερο πίτες που τις φτιάχνουμε σαν ατομική πίτσα ή ένα ελαφρύ ριζότο.

Ξεσκάρταρα την ντουλάπα μου. Είχα και ρούχα εγκυμοσύνης μέσα (!) και βλέπετε στο τίκερ μου πόσο είναι το παιδί μου! Ουφ! Μεγάλο ξαλάφρωμα!

Φιλιά κοριτσάρες!

Επεξεργάστηκαν by kiki v
ξέχασα το σημαντικότερο!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλημερα, καλημερα. χθες εκανα μια πλυση του πλυντηριου πιατων, το οποιο ειχα να χρησιμοποησω πανω απο ενα χρονο(!!!!), με σοδα και ξυδι. και μετα εβαλα και τα φιλτρα του απορροφητηρα. βεβαια νομιζω οτι λιγο τα χαλασα. γυρω γυρω απο αυτο που ειναι σαν πλεγμα, εχει ενα σαν μεταλλικο γκρι ανοιχτο. αυτο που λετε εχει κατι σημαδια, σαν να εφυγε καπως το χρονο. τελοςπαντων τουλαχιστον καθαρισαν. επισης εκανα με οινοπνευμα τον υπολοιπο. καθαρισε καλα. επισης ξεκαθαρισα και το ντουλαπι με καλτσες, καλσον. τα εβαλα με σειρα.πεταξα μια σακουλα ξεχειλωμενα, σκισμενα, κλπ. δεν ξαναγοραζω καλσον για τον επομενο χρονο. εχω παααρα πολλα αχρησιμοποιητα. παντως γενικα ειμαι ευχαριστημενη που σιγα σιγα συμμαζευομαι. βεβαια τα δυσκολα ειναι στη ντουλαπα αλλα σιγα σιγα. θελει χρονο αυτο και καποιος να μου κραταει το παιδι.

Διαφημίσεις

καλημερα, καλημερα. χθες εκανα μια πλυση του πλυντηριου πιατων, το οποιο ειχα να χρησιμοποησω πανω απο ενα χρονο(!!!!), με σοδα και ξυδι. και μετα εβαλα και τα φιλτρα του απορροφητηρα. βεβαια νομιζω οτι λιγο τα χαλασα. γυρω γυρω απο αυτο που ειναι σαν πλεγμα, εχει ενα σαν μεταλλικο γκρι ανοιχτο. αυτο που λετε εχει κατι σημαδια, σαν να εφυγε καπως το χρονο. τελοςπαντων τουλαχιστον καθαρισαν. επισης εκανα με οινοπνευμα τον υπολοιπο. καθαρισε καλα. επισης ξεκαθαρισα και το ντουλαπι με καλτσες, καλσον. τα εβαλα με σειρα.πεταξα μια σακουλα ξεχειλωμενα, σκισμενα, κλπ. δεν ξαναγοραζω καλσον για τον επομενο χρονο. εχω παααρα πολλα αχρησιμοποιητα. παντως γενικα ειμαι ευχαριστημενη που σιγα σιγα συμμαζευομαι. βεβαια τα δυσκολα ειναι στη ντουλαπα αλλα σιγα σιγα. θελει χρονο αυτο και καποιος να μου κραταει το παιδι.

Καλημέρα κορίτσια!Μπράβο έχεις ξεκινήσει δυναμικά!Σημερα πάω να ψάξω καινούριο κουτί για τα παιχνίδια και ελπίζω να προλάβω να τακτοποιήσω τις μπλούζες μου!Κοντεύει να μην ανοίγει το συρτάρι.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΚΟΥΤΑΛΕΣ

Σχετικά με τις κουτάλες μου.

Το πλυντήριο πιάτων μου, είχε μέσα 2 καλαθάκια για μαχαιροπίρουνα. Και στο πλύσιμο χρησιμοποιώ μόνο το 1.

Το δεύτερο καλαθάκι λοιπόν, το αξιοποίησα για να βάζω τις κουτάλες μου αλλά και τα περισσότερα είδη (όπως κάποια που είναι μεγάλα για να μπουν στο συρτάρι), συν κάποια επικίνδυνα (όπως το τιρμπουσόν) που δεν θέλω να έχω στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα μας. Το καλαθάκι αυτό το έχω σε ένα από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας μου και εύχρηστο.

Έτσι, τα έχω όλα μαζί, δεν χάνω χρόνο, είναι όμορφα τακτοποιημένα και δεν μου πιάνουν σημαντικό χώρο! ;)

P1120967.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, έχεις απόλυτο δίκαιο σ αυτό που λες. Το είχα κάνει για 3 βδομάδες. Είχα κάνει μια λίστα με τα φαγητά που ξέρω να μαγειρεύω ανά κατηγορία(λαδερά, κρεατικά, όσπρια κτλ) κ επέλεγα από εκεί το πρόγραμμα της βδομάδας. Έφιαχνα κ μια λίστα με όλα τα υλικά που θα χρειαστώ κ πήγαινα μία φορά μάρκετ. Έλα όμως που ενώ στην αρχή ενθουσιάστηκα, το έκανα μόνο για 3 βδομάδες. Μετά, χωρίς λόγω το παράτησα κ τώρα τρέχω κάθε τρεις κ λίγο μάρκετ γιατί όλο κ κάτι χαζό θα μου λείπει..κ κάθε μέρα αναρωτιέμαι"σήμερα τι μαγειρεύουμε!". Τελικά εμείς κάνουμε την ζωή μας δύσκολη..

Έτσι.... και γω είμαι σε φάση που σκέφτομαι να το ξαναρχίσω το πρόγραμμα φαγητού.... :?

777885dugw57gt25.gif

ναι άστα...είναι juro pro και σχετικά πρόσφατο μοντέλο....τι να πω έτυχε σε μένα. Να φανταστείς μετά από κείνο που έπαθα με τη σκουριά στο σωλήνα επειδή τον έπλυνα χρησιμοποίησα μια φορά μωρομάντηλα και σε μικρή έκταση και πάλι έπιασε σκουριά....τι να πω, μάλλον θα μείνω με λερωμένη σκούπα από δω κ στο εξής:-( κλαψ!

Σκούριασε επειδή τον πέρασες με μωρομάντηλο? Αλλο κουφό κι αυτό! :(

Τι να πω κοριτσάκι μου. Φυσικά είναι και η οικονομία σημαντική, εννοείται. Πάντως, δεν το έχω ξανακούσει αλλα ευτυχώς δεν το έχω πάθει και ποτέ!

777885dugw57gt25.gif

Βρε Ειρήνη, πέρασα 5 λεπτά να αναρωτιέμαι τι στο καλό είναι το "φιογκάκι" που ετοίμασες! :rolleyes::lol:

Ο γιος μου.... έτσι τον λέω... φιογκάκι!!! :lol::lol::lol:

Σχετικά με το φαγητό, γενικά, κάνω εβδομαδιαίο πρόγραμμα ώστε να πηγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα σούπερ μάρκετ (Παρασκευή συνήθως).

Λοιπόν, Σάββατο τρώμε ψαράκι φρέσκο στην πεθερούλα (να 'ναι καλά η γυναίκα και υγιεινά τρώμε και δεν βρωμάει το σπίτι ψαρίλα και "παίρνω το ρεπό μου" οπότε έχω τον χρόνο να πιω έναν καφέ με τις φίλες μου το πρωί ;)).

Κυριακή μαγειρεύω ή κάποιο κρέας ψητό ή αν ξέρω ότι θα είναι χειμωνιάτικη μερά και θα μείνουμε σπίτι (μόνοι ή με παρέα) κάποιο από τα λεγόμενα "μπελαλίδικα" φαγητά.

Για μέσα στη βδομάδα υπολογίζω 1 λαδερό, 1 όσπριο, 1 κοτόπουλο (σε διάφορες παραλλαγές και με διαφορετικό συνοδευτικό), 1 ψάρι (συνήθως φιλέτο που ψήνεται γρήγορα ή γαύρο ψητό, αν βρω) ή θαλασσινό (κατεψυγμένο, μη φανταστείτε. Π.χ. καλαμάρια με ρύζι, χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό [καλά, αυτό ...last year με την τιμή που έχει!], σουπιές) και 1 σούπερ εύκολο (αυγά, ομελέτα, μακαρονάδα με τόνο ή με κάποια εύκολη σάλτσα ή μια "ενισχυμένη" σαλάτα).

Έχοντας αυτά στο μυαλό μου, η λίστα για τα ψώνια ετοιμάζεται στο πι και φι ;).

Μια χαρά το ακούω το προγραμματάκι σου! Και αφού σε βολεύει κι όλας.... ;)

Ξεσκάρταρα την ντουλάπα μου. Είχα και ρούχα εγκυμοσύνης μέσα (!) και βλέπετε στο τίκερ μου πόσο είναι το παιδί μου! Ουφ! Μεγάλο ξαλάφρωμα!

Φιλιά κοριτσάρες!

Ρούχα εγκυμοσύνης πουλί μου???!!! :lol:

Ξαλάφρωσες τώρα??? Ε? Για πες μου!!! Δεν νιώθεις το κουφαράκι σου 1 κιλό πιο ελαφρύ??!!!! :wink: ΜΠΡΑΒΟ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Παιδί μου... με τα μούτρα έπεσες! Και καλά έκανες αν είχε το κέφι!

Καλσον... δεν αγοράζεις για 1 χρόνο ε???!!! :lol::lol:

Σιγά-σιγά και όλα θα γίνουν! Σιγά σιγά! Μην αγχώνεσαι. Μαζεύεσαι ήδη! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Αχ κοριτσάκια μου,

Επέστρεψα από τη δουλειά και... κανω δουλίτσες:

- Έπλυνα τα πινέλα του μακιγιάζ μου και τώρα στεγνώνουν σιγά-σιγά... ;)

- Μαγειρεύω φακούλες ... ;)

- Αγόρασα καινούργια καθημερινά πιάτα. Οπότε, έκανα ένα "ντου" στο ντουλάπι με τα πιατικά, έβγαλα όλα τα παλιά που θα πάνε για δόσιμο και έπλυνα και τακτοποίησα τα καινούργια μου! Τι όμορφη αίσθηση του νέου και του τακτοποιημένου!!! :D

- Θα ετοιμάσω πλυντήριο ρούχων για την νύχτα...

Μάκια καλοκοριτσά μου!;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι και κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε?Εγω θελω να παω να πηδηξω απο το μπαλκονι:-(Ξεκινησα να τακτοποιω τα κρεμαστα ρουχα για να ξερω τι εχω και ανακαλυψα αρκετα τα οποια με καταλληλους συνδυασμους θα μπορεσουν να με ξελασπωσουν σε αρκετες καταστασεις μεχρι και επισημες.Το θεμα ειναι οτι προεκυψαν αλλα τα οποια δεν ξερω που να βαλω για να μεινουν οι ντουλαπες τακτοποιημενες.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξεφορτωθηκα και πολλα γιατι σκεφτομουν μηπως τα χρειαστω. Ειρηνακι βοηθησε την φτωχη πλην τιμια ταλαιπωρη διδυμομανα:-(

Ειρηνακι και κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε?Εγω θελω να παω να πηδηξω απο το μπαλκονι:-(Ξεκινησα να τακτοποιω τα κρεμαστα ρουχα για να ξερω τι εχω και ανακαλυψα αρκετα τα οποια με καταλληλους συνδυασμους θα μπορεσουν να με ξελασπωσουν σε αρκετες καταστασεις μεχρι και επισημες.Το θεμα ειναι οτι προεκυψαν αλλα τα οποια δεν ξερω που να βαλω για να μεινουν οι ντουλαπες τακτοποιημενες.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξεφορτωθηκα και πολλα γιατι σκεφτομουν μηπως τα χρειαστω. Ειρηνακι βοηθησε την φτωχη πλην τιμια ταλαιπωρη διδυμομανα:-(

Αγαπημένη πτωχή, πλην τίμια, διδυμομάνα!!! :lol::lol:

Καταρχήν.... μακριά από το... μπαλκόνι!!! :tongue::lol:

1) Μπράβο που ξεκίνησες την τακτοποίηση των ρούχων σου.

2) Μπράβο που ανακάλυψες ρούχα που είχες ξεχάσει και σου αρέσουν!

3) Αφού δεν ξεφορτώθηκες αρκετά αλλά αντιθετα τώρα σου φαίνεται πως φορτώθηκες ακομη περισσότερα, πάρε κι άλλες κρεμάστρες. Αγόρασε κρεμάστρες, ώστε να τα τακτοποιήσεις καλύτερα. Θα σου φανεί αμέσως η διαφορά στο μάτι. ;)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας!

Ευπειθως αναφερω οτι η ντουλαπα-τερας του γραφειου ειναι τακτοποιημενη και ξαλαφρωμενη κατα δυο σακουλες γιγας τζαμπο γεματες πραγματα, τα οποια ειτε ανακυκλωθηκαν ειτε εδοθησαν.

Ειρηνη, εφαρμοζουμε την ιδια ιδεα με τις κουταλες. Εχω ενα κυλινδρικο δοχειο μεταλλικο, οπου εχω τα συνεργα που χρησιμοποιω καθε μερα στο μαγειρεμα. Τα υπολοιπα ειναι στο συρταρι, που θελω να φτιαξω με χωρισματα. Αλλα εχεις ντουλαπι που να τα χωρα ορθια? Γιατι θελω και εγω να τα εξαφανισω απο τον παγκο, αλλα δεν γινεται...

Χτες πηγα jumbo, αγορασα ενα ομορφο φαναρι με κερακι για την κουζινα και λουλουδια σε χειμωνιατικα χρωματα για το βαζο της τραπεζαριας. Επισης, μικρα τετραγωνα αυτοκολλητα διακοσμητικα για να τα κολλησω διασπαρτα στα πλακακια της κουζινας γυρω απο τον παγκο. Πιστευω θα δωσει ενα τονο χαρας στα μονοχρωμα και μονοτονο πλακακια. Ευχαριστηθηκα με τα λιγα ψωνια μου...

Και μια και μιλαμε για παγκο κουζινας, τι εχετε επανω?

Εγω εχω την τοστιερα, το κυλινδρικο δοχειο με τις κουταλες, δυο ξυλα κοπης, ενα βραστηρα, την καφετιερα, μπισκοτοθηκη, το φαναρι και το καντηλακι στη γωνια με τις εικονιτσες. Υποψη δυο μεγαλους παγκους.

Ωραια ιδεα το εβδομαδιαιο μενου! Θα προσπαθησω να το εφαρμοσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...