Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα δεν σας ειπα!!!καλημερουδια σε ολες. τελικα χθες εβαλα, σκουπα, εκανα ενα ξεκαθαρισμα το ψυγειο μου , επλυνα πιατα και καθαρισα την ηλεκτρικη σκουπα. εβαλα τα αποσπωμενα μερη στη μπανιερα με ζεστο νερακι και κρεμοσαπουνο(το τι εβγαλαν δε λεγεται) και τα υπολοιπα με οινοπνευμα. το ποσο καθαρισε και το ευχαριστηθηκα. ηθελα να κανω και ενα ντουλαπι αλλα ο αντρουλης ηθελε να κατσουμε παρεουλα, οποτε τα αφησα. σημερα με το καλο...

Χαίρομαι που ευχαριστήθηκες το πλύσιμο της ηλεκτρικής σκούπας. Και σε καμία περίπτωση να μην αισθάνεσαι άσχημα που δεν το ήξερες! Μη νομίζεις... και γω δεν ξέρω μια μέρα πως φλάσαρα.... και όταν τα έβαλα και τα έπλυνα έβγαλαν...... να μην πω τι.... ! :lol:

Μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :P:p:p

Σας έχασα για λίγες ημέρες.... Νέο ξεκίνημα στην δουλειά, στο σχολείο των παιδιών και φυσικά η οργάνωση του σπιτιού μετα την μετακόμιση :(

αλλα σιγά σιγά όλα θα γίνουν και φυσικά προσπαθώ και διαβάζω αυτά που έχετε πει για να μην μείνω πίσω στα ...μαθήματά μου :wink:

Από σήμερα όμως... I will be back!!!

Με το καλό όλα!

Σημασία έχει να τακτοποιηθείς με την ηρεμία σου και εμείς... εδώ θα είμαστε!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου, ήδη μου δίνετε την ενέργειά σας και μόνο με αυτό με διευκολύνετε πολυ

Για το πλυντήριο ρούχων τουλάχιστον (φαντάζομαι πάνω κάτω το ίδιο θα ισχύει και για το πιάτων), είχε γράψει η love4four, 2 κ.σ. μαγειρική σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και πλύση ακόμα και στο γρήγορο πρόγραμμα, ανά 2-3 μήνες. Το δοκίμασα και κάνει δουλειά!

Καλημέρες!

Ευχαριστώ πολυ. Σίγουρα θα το δοκιμάσω σύντομα :P

Να ρωτήσω συμβουλές και για το καθάρισμα του ψυγείου?

Πρέπει να κάνω απόψηξη?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

[quote name=Ειρήνη; Δούλεψα... επέστρεψα' date=' πήγα στο σούπερ, μία περατζάδα από το Gallery De Beaute που έχουν έκπτωση 25% και πήρα την πούδρα, την μάσκαρα μου (ένα χρόνο είχα ν' αγοράσω η γυναίκα.... :( ) και ένα κραγιονάκι δωράκια γα τον εαυτό μου.... :lol::lol:, επέστρεψα σπίτι, τακτοποίησα το σούπερ μάρκετ στα ντουλάπια, σας γράφω 1 μήνυμα και πάω να πάρω τον μικρό μου..... [/quote]

αυτή την περατζάδα πρέπει να την κάνω κι εγώ... Σε λίγο θα βάζω μάσκαρα με την οδοντογλυφίδα:P

Ειρήνη μου, ήδη μου δίνετε την ενέργειά σας και μόνο με αυτό με διευκολύνετε πολυ

Ευχαριστώ πολυ. Σίγουρα θα το δοκιμάσω σύντομα :P

Πρέπει να κάνω απόψηξη?

Αν βλέπεις πάγο στα τοιχώματα χρειάζεται απόψυξη.

Εγώ το ψυγείο το καθαρίζω με μαγειρική σόδα. μήν ρωτήσεις γιατί....δεν ξέρω:mrgreen: έτσι έμαθα απο τη μαμά μου. για τις μυρωδιές ίσως:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αν βλέπεις πάγο στα τοιχώματα χρειάζεται απόψυξη.

Εγώ το ψυγείο το καθαρίζω με μαγειρική σόδα. μήν ρωτήσεις γιατί....δεν ξέρω:mrgreen: έτσι έμαθα απο τη μαμά μου. για τις μυρωδιές ίσως:rolleyes:

Τα no frost ψυγεία δεν πιάνουν πάγο. Εγώ βγάζω τα ραφάκια και τα συρτάρια, τα σαπουνίζω, τα στεγνώνω και μετά στην θέση τους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ολη μέρα καίει το τζάκι και εγώ εκτός απο΄το πέρα δώθε στο σχολείο για το παιδί είμαι μέσα στο σπίτι.Το ευχαριστήθηκα ομως γιατί έξω είναι ψωφόκρυο!Ολες οι εξωτερικές δουλειές αυριο...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα no frost ψυγεία δεν πιάνουν πάγο. Εγώ βγάζω τα ραφάκια και τα συρτάρια, τα σαπουνίζω, τα στεγνώνω και μετά στην θέση τους!

Το ψυγείο μου είναι no frost οπότε όπως τα λες είναι. Δεν πιάνει πάγο. Τα συρτάρια και τα ραφάκια τα πλένω κι εγω. Αλλα μέχρι εκει....:P

δεν χρειάζεται καθάρισμα το εσωτερικό του? και κυρίως της κατάψηξης το εσωτερικό που φαντάζομαι ότι θα παγώσει η σαπουνάδα αν αρχίσω να το σαπουνίζω?:-(:tongue:

...για να καταλάβω κι εγώ που δεν σκαμπάζω απόαυτα. Βάζετε στην θήκη του απορυπαντικού μαγειρική σόδα και επιλέγετε ένα δυνατό πρόγραμμα?

Στην θήκη απορρυπαντικού την σόδα κ ρίχνω στα τοιχώματα κ την πόρτα ξύδι. Εγώ δεν βάζω δυνατό πρόγραμμα αλλά στο κανονικό. Ξύδι χρησιμοποιώ πολύ. Βραστήρα, καφετιέρα, πλυντήρια, νεροχύτη. Είναι οικονοικό κ πιο αγνό από τα χημικά.

Να ρωτήσω κάτι για την σκούπα που θέλω κ εγώ να πλένω. Εκεί που είναι η βούρτσα της, εμένα είναι ενωμένη με το κοντάρι, προσπάθησα να την βγάλω αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποιο κουμπί για να αποσπάται. Η σκούπα είναι bosch. Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως ενωμένη ή εγώ δεν μπορώ να την βγάλω;Αν έχει κάποια κοπέλα bosch κ ξέρει ας μου πει. Με το κοντάρι δεν ξέρω αν καθαρίσει καλά.

Το ψυγείο μου είναι no frost οπότε όπως τα λες είναι. Δεν πιάνει πάγο. Τα συρτάρια και τα ραφάκια τα πλένω κι εγω. Αλλα μέχρι εκει....:P

δεν χρειάζεται καθάρισμα το εσωτερικό του? και κυρίως της κατάψηξης το εσωτερικό που φαντάζομαι ότι θα παγώσει η σαπουνάδα αν αρχίσω να το σαπουνίζω?:-(:tongue:

Δεν νομίζω ότι θα προλάβει να παγώσει. Το περνάς μετά και με ένα βατεξάκι και έιναι οκ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Πρέπει να κάνω απόψηξη?

Ευχαριστώ πολύ! Και σεις μου δίνετε δύναμη και κουραγιο να παραμένω εδώ! ;);)

Ναι χρειάζεται αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο από το καθάρισμα. Τα περισσότερα ψυγεία πλέον είναι no frost και κάνουν αποψυξη μόνα τους. Όπως όμως μου χει πει ένας "μάστορας", καλό είναι 1 φορά το χρόνο ή και λίγο περισσότερο, να κάνουμε και μεις απόψυξη. Μη φανταστείς πως θα χει πιάσει πάγο ή κάτι τέτοιο. Απλά, όπως μου είπε, βοηθάει πολύ τους μηχανισμούς που "σπάνε" τον πάγο και το βοηθάει να δουλέψει ακόμα περισσότερα χρονια... ;)

Δεν ξέρω αν ισχύει, εγώ πάντως το εφαρμόζω και μέχρι σήμερα πάει σούπερ το ψυγειάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Ολη μέρα καίει το τζάκι και εγώ εκτός απο΄το πέρα δώθε στο σχολείο για το παιδί είμαι μέσα στο σπίτι.Το ευχαριστήθηκα ομως γιατί έξω είναι ψωφόκρυο!Ολες οι εξωτερικές δουλειές αυριο...

Σε ζηλεύω!!!!!!!!!!! :wink::wink:;-)

777885dugw57gt25.gif

Να ρωτήσω κάτι για την σκούπα που θέλω κ εγώ να πλένω. Εκεί που είναι η βούρτσα της, εμένα είναι ενωμένη με το κοντάρι, προσπάθησα να την βγάλω αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποιο κουμπί για να αποσπάται. Η σκούπα είναι bosch. Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως ενωμένη ή εγώ δεν μπορώ να την βγάλω;Αν έχει κάποια κοπέλα bosch κ ξέρει ας μου πει. Με το κοντάρι δεν ξέρω αν καθαρίσει καλά.

Για να μην σκοτιζεσαι, πλύνε την τμηματικά. Πλύνε το κοντάρι και μετά ασχολήσου με το κάτω τμήμα, αφού το βάλεις σε μία λεκάνη με τα καθαριστικά που θα επιλέξεις :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...