Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

Εντύπωση μου κάνει, εμένα μου έκαναν και τη δεύτερη ημέρα και μετά ξεκινούσα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα

Η μικρη κοιμαται οποτε συμμαζεψα και τωρα σας διαβαζω πινοντας καφε.

Ειρηνη το χαλακι ειναι πολυ μικρο...τα ειχα δει και εγω το καλοκαιρι που ειχα ανεβει Αθηνα και εψαχνα για το δωματιο της μπεμπας πραγματα.

Επισης να το ξερεις οποτε πεφτω λιγακι ψυχολογικα μπαινω και διαβαζω το παλιο χριστουγεννιατικο θεμα για να φτιαχνει η διαθεση ;)

Καλημέρα Ευουλα.. όντως είναι μικρό... θα το λατρέψει ο μικρός, γιατί θα παίζει πάνω του αλλά θέλω κάτι μεγαλύτερο... :|

Αχ και γω το ίδιο!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς, δεν νιώθω μόνη και μουρλή!! :tongue::tongue:

Υπομονή! Δύο εβδομάδες έμειναν και θα ανοίξουμε το καινούργιο που θα δημιουργήσουμε νέες, υπέροχες στιγμές...:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το νηπιαγωγείο μας είναι στο χωριό και είναι ενα τμήμα με νηπια-προνήπια,κλασσικό,όχι ολοημερο και ευτυχώς οσες μαμάδες δουλευουν εχουν τα παιδάκια οι γιαγιάδες,αλλα ακόμη και να μην υπάρχει γιαγιά πάντα υπάρχει μια πρόθυμη θεία για βοήθεια.Τα καλά του χωριού...

Γενικά η δασκάλα τους είναι πολύ τυπική αλλα πέθανε καποιος γονέας της,γι'αυτο και κάνει χρήση της αδειας.

Αυτά είναι τα καλά του χωριού.. έχεις πολύ δίκιο, Χρύσα μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Εγω διαβαζω προς τα πισω οσα εχετε γραψει...χαχα

Τιγρακι πολυ ωραιο το δωματιο του μικρου. Ετσι πρεπει να ειναι τ παιδικα με πολλα χρωματα. Εγω της μπεμπας θα το κανω τσιρκο με την καλη εννοια ετσι που πω. Εχω ανακατεψει απαλο ροζ λαχανι κυπαρισσι και λευκο φυσικα. Αλλα ειμαι ασχετη με το να βαζω φωτογραφιες....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Τελικά τον πήρε ο μπαμπάς του στην αποθήκη να μαστορεψουν,οπότε συνεχίζω τις δουλίτσες μου.

Σαπούνισα το μπάνιο,

εβαλα τις πετσέτες μας στο πλυντήριο,

ανοιξα τα πάντα να αεριστεί το σπίτι,

μάζεψατο νεροχύτη και εβαλα πλυντήριο με τα πρωινά και βραδυνά πιατικά μας,

συμμάζεψα το σαλόνι και τιναξα-ξαναεστρωσα τα ριχτάρια μας....

Σήμερα μαγειρευω φασολάκια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσα μου ετσι που μας καταντησαν πρεπει να χαιρεσαι ποου εχετε νηπιο. Και φυσικα εισαι τυχερη που εχετε καλη δασκαλα (απο οσα γραφεις αυτο εχω καταλαβει).

Ειρηνη μου οντως τα πιεζουν πολυ τα παιδια το βλεπω στους φιλους και γνωστους. Και απορω τωρα εν παιδακι αλλοδαπο που εχει ακομα μεγαλυτερο ζορι πως θα τα καταφερει? Αυτα κανουν και μετα τα παιδια δεν θελουν καθολου το σχολειο...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Και εδω επισης πολυ ζεστη...Εχω ανοιξει και αεριζω το σπιτι. Περαν των αλλων μ αυτη τη ζεστη εχω βαρεθει ολο τα ιδια και τα ιδια φαγητα. Αφου χτες εκανα ρεβυθια σουπα και τελικα καμια ορεξη να τα φαμε με τοση ζεστη...:?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Εγω διαβαζω προς τα πισω οσα εχετε γραψει...χαχα

Τιγρακι πολυ ωραιο το δωματιο του μικρου. Ετσι πρεπει να ειναι τ παιδικα με πολλα χρωματα. Εγω της μπεμπας θα το κανω τσιρκο με την καλη εννοια ετσι που πω. Εχω ανακατεψει απαλο ροζ λαχανι κυπαρισσι και λευκο φυσικα. Αλλα ειμαι ασχετη με το να βαζω φωτογραφιες....

Ωραίος συνδυασμός,τελευταία εχω κολλήσει με το κυπαρισσί...:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσα μου ετσι που μας καταντησαν πρεπει να χαιρεσαι ποου εχετε νηπιο. Και φυσικα εισαι τυχερη που εχετε καλη δασκαλα (απο οσα γραφεις αυτο εχω καταλαβει).

Ειρηνη μου οντως τα πιεζουν πολυ τα παιδια το βλεπω στους φιλους και γνωστους. Και απορω τωρα εν παιδακι αλλοδαπο που εχει ακομα μεγαλυτερο ζορι πως θα τα καταφερει? Αυτα κανουν και μετα τα παιδια δεν θελουν καθολου το σχολειο...

Και βεβαια χαίρομαι.Περισυ μας εκλεισαν το δημοτικό και τώρα τα παιδιά μεταφέρονται με λεωφορείο 9 χιλιόμετρα.Τουλάχιστον απ'ότι ακούω είναι καλό σχολείο :rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ωραίος συνδυασμός,τελευταία εχω κολλήσει με το κυπαρισσί...:)

Αστα Χρυσα μου περιμενω το Νοεμβρη να αρχισω να μπαινω σε χριστουγεννιατικο ντεκορ..χαχα....σκουρο πρασινο, κοκκινο και χρυσο...αντε να χειμωνιασει λιγο...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Και εδω επισης πολυ ζεστη...Εχω ανοιξει και αεριζω το σπιτι. Περαν των αλλων μ αυτη τη ζεστη εχω βαρεθει ολο τα ιδια και τα ιδια φαγητα. Αφου χτες εκανα ρεβυθια σουπα και τελικα καμια ορεξη να τα φαμε με τοση ζεστη...:?

Και εδώ τα ιδια,αφού σκεφτομαι να πάμε για μπάνιο.Το περιβάλλον δεν διαφέρει από τα τελη του Αυγούστου,απλά η διαθεσή μας εχει αλλάξει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...

Αντιγόνη... στείλε μου σε παρακαλώ με pm το mail σου για να σου στείλω τη 1 και μοναδική Photo που έχω... επειδή η μαμά μου άργησε πολύ να έρθει, μου τα έφερε μέσα στον πανικό... να υποδέχομαι κόσμο, να σερβίρω και να διακοσμώ... μετά τα βούτηξαν τα πιτσιρίκια και με την όλη αναμπουμπούλα μου έμειναν 2 τα οποία έχω...

φιλάκια και συγνώμη για την καθυστέρηση

ευχαριστώ Τζωρτζίνα μου

θα κάνουμε τερατάκια τελικά,ξετρελάθηκε με την ιδέα η ξαδέλφη μου και τη θεώρησε πρωτότυπη.

εγώ πρότεινα φραουλίτσα!! το αγαπημένο μου!

καλημερα γλυκιες μου!!!

εγω πινω καφεδακι εχω ανοιξει να αεριστει το σπιτι και σε λιγο θα σηκωθω να συνεχισω με τα ντουλαπια που απο χτες δεν εκανα τιποτα και να φτιαξω κοτοπουλακι με πατατες στο φουρνο

ειρηνη μου η φωτο ηταν μια χριστουγεννιατικη εικονα που τοσο πολυ εχω νοσταλγησει:(

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εχτές με ειδοποίησαν ξαφνικά να πάω για δουλειά και γύρισα 11 το βράδυ

σήμερα φτιάχνω τα γούρια τα οποία αύριο πρέπει να στείλω νωρίς το πρωί και μετά να

ξαναπάω στη δουλειά και ο αυχένας μου με έχει τρελάνει στο πόνο.

Ετσι μου ρχεται να τα αφήσω όλα και να πάω για μπάνιο

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσιαααααα;;;;;;;

Εγώ είμαι καλύτερα,μόνο το ικρό έχω με λίγη μυξούλα.Έχω πάρει καΦι λίγο τα πάνω μου τις τελευταίες μέρες καθώς ΄κάποια θέματα που με απασχολούσαν και με άγχωναν βρίσκονται σε καλό δρόμο. Έχω κανονίσει σήμερα το απογευματάκι να πάω βόλτα με μια φίλη μου να περπατήσουμε και να κουβεντιάσουμε ήρεμα δίχως τέκνα....Έχω πολύ καιρό να το κάνω αυτό!!!!

Δουλειές πολλές δεν έχω,μόνο πολύ σίδερο.....Φακές έχω για σήμερα.

Αχ,κορίτσια έχουμε μπει και εμείς στο κλίμα των Χριστουγέννων......Ακούς Ειρήνη;;;;;;;;;;; Ναι,ναι....τελείως τυχαία και απρόσμενα...Αλλά αρχίζει να μου αρέσει!!!!Είχαμε πάει στα πεθερικά μου και χαζεύαμε παλιές φωτογραφίες...Ε,ανάμεσα στις φωτογραφίες ήταν μια απο Χριστούγεννα που ήταν μικρόσ ο άντρας μου αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη αλλά ο κακομοίρης έκλαιγε....Άρχισε λοιπόν ο μικρός μου τις ερωτήσεις,οπότε να 'μαστε και 'μεις...........Ωραία είναι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...