Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασια..οσες φορες προσπαθησα να κανω ομελετα παντα την διαλυω!!δεν ξερω τι κανω λαθος..ακουγεται τελεια η συνταγη σου ΠΑΝΤΩς!!

και όπως λέει και η καλή μου πεθερά...."είμαι 60 χρονών και ακόμα δεν έχω καταφέρει να αναποδογυρίσω την ομελέτα ολόκληρη"....

το ίδιο παθαίνω χριστιάνα, αλλά μην σκας....όταν πάρει μορφή η ομελέτα την κόβεις στην μέση, βάζεις τα υλικά στο ένα κομμάτι και σκεπάζεις με το άλλο....κολλάνε ξανά λόγω του τυριού χιχιχιχ

Θέλουμε και

ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΤΡΕΧΑΛΙΝΙ

και

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ!!!!!!!! χαχαχαχαχα:tongue::tongue:

images?q=tbn:ANd9GcSWNCD9hW5PdR_B2itBG8Z90uGBudiqNh4hzJZU0LJCk5MEjMViSg τα δικα μας τα παλια!!!!

αλλα τρεχαλινι μπουσουλινι δεν βρηκα τιποτα, αλλα βρηκα αυτο:

images?q=tbn:ANd9GcQiPu4i3e95CPnOcE2-j4iIcAryST5zZUVPttChYKoBrAwZwcafhw παταπουφα!!! αχαχαχααχαχαχαα!!!!

πω πω που τα βρηκατε αυτα καλε τα παιχνιδια,

ειδικα τη πατατουφα:tongue:

εμενα μου αρεσαν παντως πολυ τα πονυ.

βρε κοριτσια πειτε μου πως ανεβαζετε φωτο ειναι δυσκολο;

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

νομιζω τα καταφερα :P

μακαρι να ξαναθυμηθω πως το κανουν παλι.:D

η συρταριερα ειναι λαθος κανονικα θα ειναι οπως το κομοδινο.

και οπως θα δειτε οταν λειπει ο γιος μου απο το δωματιο το κρεβατι το προσεχει ο μπαζζ. χαχαχα

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

νομιζω τα καταφερα :P

μακαρι να ξαναθυμηθω πως το κανουν παλι.:D

η συρταριερα ειναι λαθος κανονικα θα ειναι οπως το κομοδινο.

και οπως θα δειτε οταν λειπει ο γιος μου απο το δωματιο το κρεβατι το προσεχει ο μπαζζ. χαχαχα

εμένα μου αρέσει το δωμάτιο πολύ!!! :P :p

Tιγρακι,το δωμάτιο είναι πολύ πολύ ομορφο και όλα τα χρώματα,παρότι δεν το φανταζόμουν τόσο ,ταιριάζουν απίστευτα.Μαλλον επειδή είναι στο σωστό τόνο.Μπραβο σας,να το χαίρεται το αγορακι σας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα! Τις προάλλες περιφερόμουν στους διαδρόμους του jumbo προσπαθώντας να θυμηθώ τι ήταν αυτό το "κάτι" που ήθελα ...και ξαφνικά είδα τα μπαλάκια του τένις (για να πλύνω κι εγώ τα πουπουλένια μαξιλάρια). Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

Επίσης είχε πτυσσόμενο κυλινδρικό καλάθι για παιχνίδια με τον μικυ,10,00?, για κάποια κοπέλα που έψαχνε διακοσμητικά με τον μίκυ.

Τιγράκι, πολύ ωραίο βγήκε το κόκκινο χρώμα, κι εμένα μου αρέσει. Το γαλάζιο συρτάρι είναι για το "μάτι"; :tongue:

Κάπου πήρε το μάτι μου και αναζήτηση τούρτας. Εμένα η αγαπημένη μου είναι αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-noutela.html...

Μου τρέχουν τα σάλια μόνο που βλέπω τις φωτογραφίες... και είμαι και σε δίαιτα τρομάρα μου!:evil:

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου...

Μόλις ξεμπέρδεψα από τις απαιτήσεις της ημέρας... :rolleyes:

Πόσα κάνουμε μέσα σε μια μέρα, έχουμε αναλογιστεί?

Το φιογκάκι μου, όταν ξαπλώσαμε και αφού ξανα-ματά-διαβάσαμε για 15η φορά το μάθημα {... :|} και ξεκινήσαμε να κάνουμε τις αγκαλιές μας, μου είπε πως το πίεσα πολύ σήμερα με το μάθημα... :cry: . Και πως αυτό δεν του αρέσει και να μην το κάνω... :cry::cry:Και το ξέρω βρε κορίτσια μου και αλήθεια είναι και δίκιο έχει... αλλά τι να κάνω? Ειλικρινά...

Του εξήγησα πως τον "πίεσα" για να μαθει σιγά-σιγά να διαβάζει καλά ώστε και να ευχαριστεί τη δασκάλα του και να ευχαριστιέται και εκείνος και να είναι περήφανος για τον εαυτό του αλλά και να διαβάζει και παραμύθια, που τόσο τον ευχαριστεί, μόνος του...

Θα το ξαναπώ με κίνδυνο να σας πρήξω αλλά... γιατί τους βάζουν τόσα? Το σημερινό κείμενο, για μένα, ήταν πολύ μεγάλο... :?:-?

Τιγράκι μου, δεν πρόλαβα να σου στείλω το email μου αλλά βλέπω πως τα κατάφερες!!!

Και να σου πω πόσο μου άρεσε το χρώμα σας????? ΠΟΛΥ!!!!!!!!!

Το δωμάτιο είναι σούπερ χαρούμενο!!! Μπράβο! Τέλεια δουλίτσα!!! ;);)

Αχ..... τα 2 πάνω μικρά πόνυ, της φωτογραφίας τα είχα και τα λάτρευα!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

Σας φιλώ όλες, καλή σας νύχτα!

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένη, να σε ρωτήσω κάτι.

Αυτό το κομματάκι μοκετούλας που βλέπω κάτω είναι αυτό που πωλούν στο ΙΚΕΑ?

Αν ναι, θυμάσαι τιμή?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου,οι αλλες μαμάδες στο σχολείο τι λένε?

Γιατί δεν συζητατε τον προβληματισμό σας με τη δασκάλα σε καποια συνάντηση?Σε αυτα τα πρώτα χρόνια χτίζεται η σχεση του παιδιού με το σχολείο και τα σχολικά μαθήματα και είναι κρίμα να πιεζονται τόσο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

και όπως λέει και η καλή μου πεθερά...."είμαι 60 χρονών και ακόμα δεν έχω καταφέρει να αναποδογυρίσω την ομελέτα ολόκληρη"....

το ίδιο παθαίνω χριστιάνα, αλλά μην σκας....όταν πάρει μορφή η ομελέτα την κόβεις στην μέση, βάζεις τα υλικά στο ένα κομμάτι και σκεπάζεις με το άλλο....κολλάνε ξανά λόγω του τυριού χιχιχιχ

Να πω κι εγώ ένα κόλπο για να γυρνάς την ομελέτα χωρίς να την πετάς στον αέρα; Σκεπάζουμε το τηγάνι με ρηχό πιάτο και γυρνάμε ανάποδα. Μετά απλώς τσουλάμε την ομελέτα ξανά μέσα στο τηγάνι.;):D

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...