Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορες!

εδω ειμαι και εγω..περιμενω τη μικρη να ξυπνησει..

απο δουλειες πολλες..

τακτοποιησα το πρωι,εβγαλα τα πιατα απο το πλυντηριο, καθαρισα εξωνυχιστικα το καθισμα της μικρης.

καθαρισα τους καναπεδες με την ηλεκτρικη, σκουπισα, ξεσκονισα,εβγαλα τα σκουπιδια,καθαρισα φουρνο,απορροφητηρα.

μετα μαγειρεψα,τα μαζεψα,επλυνα,μπλα μπλα μπλα:tongue:

σκουπισα εξω και επλυνα με το λαστιχο αυλη,βεραντες,ολα..

εβγαλα τα σεντονια μας, το καλυμα, το καλυμα του στρωματος, τα επλυνα, τα απλωσα, τα μαζεψα..

μολις εκανα ενα μπανιο.

και μολις ξυπνησε η μικρη...........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας παλι!

επιτελους εκατσα!

ηρθε ο αντρουλης φαγαμε, μαζεψα τραπεζι κ πιατα στο πλυντηριο. εβαλα το υπολοιπο φαγητο στο ψυγειο, κ επλυνα τα παντα, ταψια ταπερακια κτλ

ξεσκονισα κ σφουγκαρισα ολο το σπιτι, περασα μια γρηγορη το μπανιο, κοιμησα το πιτσι κ τωρα λεω να την πεσω κ εγω για λιγο, γιατι το απογευμα εχω συνεχεια!

καλη ξεκουραση κοριτσακια!

Ασπρος σίφουνας!Καλά κουραγια φιλενάδα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τιγρακι..με γεια το δωματιο!!!

Βασια..οσες φορες προσπαθησα να κανω ομελετα παντα την διαλυω!!δεν ξερω τι κανω λαθος..ακουγεται τελεια η συνταγη σου ΠΑΝΤΩς!!

Τι εκανες τελικά με τα δωράκια για το πάρτυ?

Άντε καλέ, δεν σε κολακεύω, αλλά όταν αυτά με τα κηπευτικά και όλα αυτά που μαγειρεύεις και τα 'χεις για τίποτα εμένα δύσκολα μου φαίνονται....

Για τα δωράκια τίποτα ακόμα... Έχω back up λύση τα ποτηράκια, αλλά επειδή κάποια παιδάκια ήταν και στο πάρτυ που μας τα έδωσαν ελπίζω να βρω κάτι άλλο. ¨οτι σκεφτείς... :):):)

Κορούλες μου...

Η μάνα σας συνεχίζει τον "αγώνα" :mrgreen:...

Τελικά μαγείρεψα, έκανα κοκκινιστό κοτοπουλάκι με φιογκάκια, πήγα σούπερ, πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, φάγαμε, έπλυνα τα πιατικά και τώρα ξεκινήσαμε διάβασμα.... :?. Μάζεψα και τις 2 κουρτίνες του σαλονιού και τώρα θα τις σιδερώσω {:|}...

Σας φιλώ κορούλες μου

Καλή δύναμη Ειρήνη,τουλάχιστον προχωράς αρκετα τις χοντρες δουλειές σου!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ασπρος σίφουνας!Καλά κουραγια φιλενάδα!:):)

αχ ευχαριστω!

τελικα ξαπλωσα λιγακι αλλα δεν κοιμηθηκα!

παω να ετοιμασω φαγητο της μικρης και να καθαρισω γαυρο, για να τον βαλω στην καταψυξη. μετα σιδεροοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

θα εχω κ τα ανηψια για καμια ωρα το απογευμα, αλλα τουλαχιστον θα απασχολουν το πιτσι κ θα μπορεσω (?) να σιδερωσω!

Καλλιοπάκι,δεν ξερω αν τα εχεις δει,αλλα για ρίξε μια ματιά,

http://www.miocanto.gr/el/product/party-boy/funnel/funnelpb22-el

Μπορεις αντίστοιχα να φτιάξεις εσύ χωνάκια με τα χρώματα του πάρτυ και μεσα να βάλεις καραμελικά,καμια σφραγιδούλα η καποιο μικρό παιχνίδι, gormiti η καποιο αυτοκινητάκι για τα αγόρια,βραχιολάκια η κοκκαλάκια για τα κορίτσια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τιγρακι..με γεια το δωματιο!!!

Βασια..οσες φορες προσπαθησα να κανω ομελετα παντα την διαλυω!!δεν ξερω τι κανω λαθος..ακουγεται τελεια η συνταγη σου ΠΑΝΤΩς!!

χριστιανα πολυ πλακα εχει το πιτσιποπακι που γραφεις στο τικερακι σου! τι μου θυμησες!!!

images?q=tbn:ANd9GcShr0PEFU-cOEDPaNsJrHlAFLERFteZ5hc5beUTfuHX9b5-UmxF

images?q=tbn:ANd9GcTBIdKni87A4D68PY-WS92Df-VBi8MHE5KPPdlfjTckNiVMc60atg

images?q=tbn:ANd9GcSe8oq1OwcdqVWh8tgw5l2NJ10YCl-JV14uwTzlNNEkyAA0rpbXuw

Eγώ πάλι από το καλοκαίρι και μετά απλώς καταχωνιάζω και τα "ξεχνάω"...

θέλεις να περάσεις μία βόλτα;;

Και χωράτε βρε παιδί μου......? :tongue:

Any time babe...:P

777885dugw57gt25.gif

Και μετα και από το δικό μου?Αυτή τη δουλειά την εχει αναλάβει ο αντρας μου αλλα πρέπει μαλλον να επέμβω....:P:p:p

Οπότε θέλεις!!!!!!!!!! ;)

Υ.Γ. Οταν θέλεις να γινει μία δουλειά... μην την αναθέτεις σε άντρα!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλή δύναμη Ειρήνη,τουλάχιστον προχωράς αρκετα τις χοντρες δουλειές σου!:):)

... τελείωσα...! Ετοιμα και τα αλουμίνια, καθαρά τα κουρτινόξυλα, κρεμασμένες, μοσχομυριστές οι κουρτίνες...

Εσκασα βρε κορίτσια μου...! :? Τι ζέστη!!!! Αφού άνοιξα το θέρμο να κάνω ένα ντουζάκι πριν φύγουμε για το tae knon do...

... στο μεταξύ χάλια σήμερα με το διάβασμα. Είναι τόσο μεγάλο το κείμενο που τους έχει βάλει που ακόμα διαβάζουμε... :cry::cry: και σε λίγο πρέπει να φύγουμε κι όλας...! :|

777885dugw57gt25.gif

χριστιανα πολυ πλακα εχει το πιτσιποπακι που γραφεις στο τικερακι σου! τι μου θυμησες!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :lol::lol::lol:

Να`σαι καλα, με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... τελείωσα...! Ετοιμα και τα αλουμίνια, καθαρά τα κουρτινόξυλα, κρεμασμένες, μοσχομυριστές οι κουρτίνες...

Εσκασα βρε κορίτσια μου...! :? Τι ζέστη!!!! Αφού άνοιξα το θέρμο να κάνω ένα ντουζάκι πριν φύγουμε για το tae knon do...

... στο μεταξύ χάλια σήμερα με το διάβασμα. Είναι τόσο μεγάλο το κείμενο που τους έχει βάλει που ακόμα διαβάζουμε... :cry::cry: και σε λίγο πρέπει να φύγουμε κι όλας...! :|

Αμαν βρε Ειρήνη,φανταζομαι τι ψυχολογική πιεση τραβάνε τα μικρά!:confused:

Οσο για τη ζεστη,τι να πώ ,σήμερα πάλι βερμούδα εστειλα τον μικρό σχολείο:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

θελω και εγω να κρεμασω τις κουρτινες στο δωματιο μας αλλα ολο το αναβαλω γιατι ειναι ασιδερωτες απο την περασμενη βδομαδα!!!!!

χθες σιδερωνα 2,5 ωρες και δεν ειχα μετα το κουραγιο να τις σιδερωσω και αυτες...:roll:

διαβαζα οτι αρκετες απο εσας σας βοηθανε οι αντρες σας με τις δουλειες του σπιτιου.. τι καλα!!:o

εμενα ο δικος μου ουτε το ποτηρι του δεν σηκωνει να το παει στο νεροχυτη.δεν ξερει να κανει τιποτα απολυτως, ουτε καν να μαγειρεψει.. πφφφ.

το καλο του ειναι πως τον πιανουν συχνα πυκνα ¨κρισεις¨εκκαθαρισης και πεταει πολυ σαβουρα, που εγω δεν βρισκω χρονο να ασχοληθω.. κατι ειναι και αυτο..:cool:

α! μου επλυνε και δυο φορες με λαστιχο τις βεραντες!!:-)

Θέλουμε και

ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΤΡΕΧΑΛΙΝΙ

και

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ!!!!!!!! χαχαχαχαχα:tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...