Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Για το πλυντήριο πιάτων βάζω μοναχα τις ταμπλέτες(CALGONIT,FAIRY) που ειναι για καθαρισμό του πλυντηρίου.Οσο για τα παιχνίδια το πρόβλημά μου είναι πως το κρεβάτι δεν έχει χώρο από κάτω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, και αυτα ειναι φοβερα! http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15377.htm
τέλεια! θα με σώσουν! πότε τα έχει αυτά?

Αυτά είναι όντως τέλεια !!! Θα μπορούσα να εξοικονμήσω πολύ χώρο όχι μόνο στην δική μας ντουλάπα αλλά και σε αυτή των παιδιών !

Ευχαριστούμε miracle ! Είσαι "θαύμα" όπως και το nick σου !

Κατά τα λοιπά, έχω για σήμερα το απόγευμα αρκετές δουλίτσες: πρώτα από όλα να μαγειρέψω, θα περάσω ένα γρήγορο ξεσκόνισμα με μαλακτικούλι, μια ηλεκτρική στο σαλόνι, να κάνω το μπάνιο, μπάνιο τα παιδιά κι εγώ... :wink: είναι η μέρα μου !

Αλλά, βλέπετε, κάθε Τρίτη/Πέμπτη το σπίτι δεν με βλέπει σχεδόν αφού με τις λογοθεραπείες και με το που μπαίνω, μετά από λίγο ξαναφεύφω... χθες πχ φύγαμε στις 7 παρά 5, είχαμε μάθημα στις 7.30 και μπήκαμε σπίτι 10 παρά ! Έλεος δλδ ! Έπαιξαν τα νεύρα μου ψάχνοντας να βρω να παρκάρω... μισή ώρα και παραπάνω έκανα κύκλους... να 'ναι καλά ένας Χριστιανός που έφευγε και το έβαλα στην θέση του αλλιώς μας έβλεπα να κοιμόμαστε μέσα στο αμάξι... ε ύστερα από αυτό τί να πρωτοκάνω ... τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... γι' αυτό φροντίζω πάντα να αφήνω το σπίτι "καθαρό"/τακτοποιημένο από το πρωί πριν φύγω για δουλειά !;)

α ! έχω κι ένα πλυντήριο με σκούρα σχεδόν έτοιμο... περιμένω να βγάλει και τα σημερινά του ρούχα το παιδάκι μου (το μεγάλο) όταν γυρίσουμε με το καλό και να το βάλω κι αυτό να φεύγουν ! αν είναι να σιδερώσω αύριο

... κι ένα ντουλάπι στην κουζίνα που γυροφέρνει καιρό στο μυαλό μου... αν το πιάσω αυτό το συγκεκριμένο, έχω να πετάξω ουουουου !!! πολλά, πάρα πολλά πράγματα ! θα δω, εάν μου επιτρέψουν τα τέκνα μου κι έχω και το κουράγιο θα μπω στην διαδικασία -βέβαια, τώρα που τα λέω όλα αυτά, είναι ακόμη πρωί - !

...............

Λοιπόν,για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε και σήμερα: καθάρισα τα υπνοδωμάτια, άλλαξα σεντόνια και παπλωματοθήκες δικά μας και της μικρής, μαγείρεψα, σιδέρωσα 1,5 πλυντήριο (το άλλο μισό πήγε περίπατο γιατί η Δάφνη είχε όρεξη "α μαγειρέτσουμε μαζί, α παίτσουμε πλαστελίνη μου, α βαβάσουμε, α ..., α ..." που σαφώς τα προτιμούσα από το να σιδερώνω), έβαλα ένα πλυντήριο, το άπλωσα, ξεσκαρτάρισμα κοσμημάτων, ειδών μακιγιάζ, καλλυντικών (τυχερή μανούλα, σου 'ρχονται), έπλυνα τα νεσεσεράκια μου (2 τον αριθμό, μη φανταστείτε) και γυάλισα τον νεροχύτη μου.

.......................

Βρε Κική,

Να 'σαι καλά κοπέλα μου και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ! Πόσο πολύ γέλασα με την περιγραφή σου ! :P

Για το πλυντήριο πιάτων βάζω μοναχα τις ταμπλέτες(CALGONIT,FAIRY) που ειναι για καθαρισμό του πλυντηρίου.Οσο για τα παιχνίδια το πρόβλημά μου είναι πως το κρεβάτι δεν έχει χώρο από κάτω.

Και εγώ το ίδιο κάνω στο πλυντήριο πιάτων...

Για τα παιχνίδια...κάτω από το κρεβάτι του ο μεγάλος έχει 2 μεγάλα συρτάρια με καπάκι, τα οποία περιέχουν σεντόνια, παπλώματα και λοιπά είδη...

Τα παιχνίδια μας είναι όλα στο σαλόνι σε 3 κουτιά ΙΚΕΑ..τα υπόλοιπα είναι στο υπόγειο...

και κάθε τόσο εναλλάσονται...άλλα ανεβαίνουν...άλλα κατεβαίνουν...

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να είναι όλα τα παιχνίδια έξω γιατί δεν παίζουν με αυτά...

και μένει ο πονοκέφαλος στη μαμά...έτσι είναι και τα 2 χαρούμενα γιατί βρίσκουν "νέα" παιχνίδια χωρίς να χρειαστεί να αγοράζουμε συνέχεια...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρα σε όλους! Εγώ στο πλυντήριο πιάτων κάνω κάθε μήνα μια σκέτη πλύση με σόδα κ γύρω γύρω ρίχνω ξύδι. Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, πάντως καθαρό μου φαίνεται! Αυτά τα ειδικά για καθαρισμό πλυντηρίου δεν τα πήρα ποτέ. Κ εγώ ταμπλέτες χρησιμοποιώ, αλλά πάντα στη θήκη του λαμπρυντικού έχω λευκό ξύδι.Το ξύδι παίρνει την μυρωδιά της ταμπλέτας. Πριν το βάλω τα ποτήρια μου μύριζαν απορρυπαντικό, ενώ τώρα όχι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους! Εγώ στο πλυντήριο πιάτων κάνω κάθε μήνα μια σκέτη πλύση με σόδα κ γύρω γύρω ρίχνω ξύδι. Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, πάντως καθαρό μου φαίνεται! Αυτά τα ειδικά για καθαρισμό πλυντηρίου δεν τα πήρα ποτέ. Κ εγώ ταμπλέτες χρησιμοποιώ, αλλά πάντα στη θήκη του λαμπρυντικού έχω λευκό ξύδι.Το ξύδι παίρνει την μυρωδιά της ταμπλέτας. Πριν το βάλω τα ποτήρια μου μύριζαν απορρυπαντικό, ενώ τώρα όχι.

...για να καταλάβω κι εγώ που δεν σκαμπάζω απόαυτα. Βάζετε στην θήκη του απορυπαντικού μαγειρική σόδα και επιλέγετε ένα δυνατό πρόγραμμα?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Βρε Κική,

Να 'σαι καλά κοπέλα μου και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου ! Πόσο πολύ γέλασα με την περιγραφή σου ! :P

Σ' ευχαριστω :D:D! Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδιά σου!

Υ.Γ. Η κόρη σου έχει τέλειο όνομα!

...για να καταλάβω κι εγώ που δεν σκαμπάζω απόαυτα. Βάζετε στην θήκη του απορυπαντικού μαγειρική σόδα και επιλέγετε ένα δυνατό πρόγραμμα?

Για το πλυντήριο ρούχων τουλάχιστον (φαντάζομαι πάνω κάτω το ίδιο θα ισχύει και για το πιάτων), είχε γράψει η love4four, 2 κ.σ. μαγειρική σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και πλύση ακόμα και στο γρήγορο πρόγραμμα, ανά 2-3 μήνες. Το δοκίμασα και κάνει δουλειά!

Καλημέρες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

τόλμισα και εβαλα διαλυτικο τωρα πλενεται ελπιζω να μην το κατεστρεψα!!!

Γράψε μας τι έγινε τελικά για να ξέρουμε αν μας τύχει.

:wink:

that makes two of us αλλά αντιστέκομαι σθεναρά! :D

Είμαστε τρεις στην παρέα. Κι εγώ δεν είμαι φαν του φατσοβιβλίου!

Κορίτσια, να μοιραστώ μαζί σας και τη χαρά μου γιατί η επίσχεση εργασίας που είχα αναφέρει, φαίνεται από Δευτέρα να παίρνει τέλος μετά από 2,5 μήνες. Το είχα πολύ ανάγκη. Και, αν και αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο για το σπιτάκι μου, υπόσχομαι να μην το παραμελήσω και να εφαρμόσω το προγραμματάκι που είχα φτιάξει στο μυαλό μου απλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Να είστε καλά, Ειρήνη και όλες σας για την καλή διάθεση που μου δημιουργείτε! :D

Από το να μην έχεις δουλειά και να μην πληρώνεσαι καλύτερα να έχεις λιγότερο χρόνο για το σπίτι:wink:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα κουκλιά μου!!! :P

Τι κάνετε? Εγώ είμαι σε κατάσταση κασάτου.... :lol: Τώρα μαζεύτηκα από το πρωί και πρέπει να φύγω σε 10 να πάω τον μικρό μου από το σχολείο.... καλέ τι κρύο σήμερις.... παγωσαν μέχρι τα.... ωάρια μου!!!!!!! :lol::lol::lol:

Ξύπνησα, ετοιμάστηκα, ετοίμασα το φιογκάκι μου, επέστρεψα έστρωσα κρεβάτια, ετοιμάστηκα ξανά και πήγα για δουλειά. Δούλεψα... επέστρεψα, πήγα στο σούπερ, μία περατζάδα από το Gallery De Beaute που έχουν έκπτωση 25% και πήρα την πούδρα, την μάσκαρα μου (ένα χρόνο είχα ν' αγοράσω η γυναίκα.... :( ) και ένα κραγιονάκι δωράκια γα τον εαυτό μου.... :lol::lol:, επέστρεψα σπίτι, τακτοποίησα το σούπερ μάρκετ στα ντουλάπια, σας γράφω 1 μήνυμα και πάω να πάρω τον μικρό μου.....

Και ακόμα δεν είναι ούτε 2!!!!!

Καλέ... σούπερ γυναίκες είμαστε με τόσα που κάνουμε ολημερίς!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημερες!

Να κανω μια χαζη ερωτηση και πλιζ μην γελασετε. Οταν λετε βαζετε τα φιλτρα του απορροφητηρα στο πλυντηριο πιατων, απο τι υλικο ειναι τα φιλτρα σας? Γιατι το δικο μου εινια σαν υαλοβαμβακας και μαλλον στο πλυντηριο ρουχων θα μπορουσε να πει. Πώς να σταθει στο πλυντηριο πιατων, οεο?

Εχω παρομοια λεκανη με αυτη του lidl και με εχει βολεψει πολυ!

Βρε κουκλί μου,

Δεν είπαμε δεν υπάρχουν χαζές ερωτησεις σ' αυτό το θέμα? Μπορείς να μας ρωτήσεις και να ρωτήσουμε οτιδήποτε μας κατέβει!!!! :!:

Εμένα ματάκια μου, είναι από μέταλλο, εξ ου και τα βάζω μέσα στο πλυντήριο πιάτων για πλύσιμο και ξενοιάζω!!! :wink: Σε τέτοιου είδους "φίλτρα" αναφερόμαστε, όχι τα τυπου "υφασμάτινα"...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολες!Ηπια το καφεδάκι μου και ξεκινάω δουλίτσες! Στα δωμάτια των παιδιών που αποθηκεύετε τα παιχνίδια?Τωρα που αλλάξαμε έπιπλα στο δωμάτιο του γιου μου έλυσα το πρόβλημα φύλαξης των βιβλίων αλλά δεν ξέρω που να αποθηκέυσω τα παιχνίδια.Κάπου θα βρω χώρο για ένα καλάθι,τα υπόλοιπα ομως?

Έχω αγοράσει από το jumbo ένα μεγάλο κουτί με ροδάκια και καπάκι και τα έχουμε εκέι όλα.

το πλυντήριο πιάτων εγώ δε το καθαρίζω με κάτι. Δεν μου το είπαν και στην επίδειξη όταν το πήρα. Ίσως κάποια κοπέλα να γνωρίζει κάτι άλλο και να μας διαφωτίσει και εμάς.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα ειδικό υγρό που έχει το finish και το χρησιμοποιώ μια φορά στους 3 μήνες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Κορίτσια, να μοιραστώ μαζί σας και τη χαρά μου γιατί η επίσχεση εργασίας που είχα αναφέρει, φαίνεται από Δευτέρα να παίρνει τέλος μετά από 2,5 μήνες. Το είχα πολύ ανάγκη. Και, αν και αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο για το σπιτάκι μου, υπόσχομαι να μην το παραμελήσω και να εφαρμόσω το προγραμματάκι που είχα φτιάξει στο μυαλό μου απλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Να είστε καλά, Ειρήνη και όλες σας για την καλή διάθεση που μου δημιουργείτε! :D

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Καλά κουράγια που ξεκινάς και πάλι! Μπράβο που επιστρέφετε στη δουλίτσα σας!!! :!::!:

777885dugw57gt25.gif

Α, και αυτα ειναι φοβερα! http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15377.htm

Δεν βλέπω ρε παιδιά.... :(Με βγάζει σε μια σελίδα του lidl που δεν δείχνει προϊόντα...! :?:

777885dugw57gt25.gif

Πάντως είναι γεγονός ότι αυτό για εσένα είναι...δίαιτα...και το εννοώ...

Γιατί αν ανοίξω το στοματάκι μου και πω τι τρως και τι έτρωγες...όλα τα κορίτσια θα πάθουν...

Καλημέραααααααα

Βασίζομαι στο ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχεις τόση ελεύθερη ώρα για να κάνεις typing όλα όσα τρώγαμε!!!!!!!!!! :tongue::tongue::lol::lol::lol:

Μαζί σου.... ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΑΓΗΓΟ!!!!!!!!!!!! Περισσότερες από μία (και 10 μη σου πω! :lol: ) φορές!!!

777885dugw57gt25.gif

γιατί να γελάσουμε καλέ? ρωτάμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι είπαμε. όποια κοροιδέυει φεύγει απο το τόπικ με κόκκινη κάρτα. χαχαχαχα:tongue:

τέτοιου τύπου είναι τα δικά μου http://www.eaparts.gr/content.aspx?catid=144&pcatid=139&m=4&partid=24277&cpi=&s=&l=1

Έτσι! Πες τα γιατρέ μου!!! :tongue:

Και μένα, τέτοια είναι τα φίλτρα μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...