Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χθες η μονη δουλεια που εκανα εκτος απο τα καθημερινα ηταν τα τζαμια..τι θα γινει με αυτη την μερα δε μπορουσε να εχει λιγες ωρες παραπανω δε μου φτανει λεμεεε.

θες να κανουμε την μερα 30 ωρες αντι 24????? :tongue: κ εμενα δεν μου φτανει!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα τρεχω και τελικά τίποτα δεν εχω κάνει.Ευτυχώς το σπίτι είναι καθαρό και τακτοποιημένο ,αλλα αυτό δεν σημαινει πως δεν πρεπει να γινουν καποια πραγματα.Εχω σίδερο πάρα πολύ αλλα τίποτα.Τουλάχιστον εχω ετοιμο φαγητό κια το μεσημέρι θα προσθέσω πατάτες τηγανιτές.

Καλημέρα!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

θες να κανουμε την μερα 30 ωρες αντι 24????? :tongue: κ εμενα δεν μου φτανει!!!!!

Θέλω και εγώ,αλλα όσες και να εχουμε πάλι δεν θα φτανουν γιατί θα τις φορτώνουμε με επιπλέον υποχρεώσεις.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημεριζω τα νοικοκυροκοριτσα μου τι μου κανετε???

εγω ξεκινησα γενικη σιγα σιγα βεβαια εχω ξεκινησει απο τα ντουλαπια τις κουζινας εβγαλα και χειμωνιατικα χτες κρατησα μερικα γιατι ο καιρος δε ξερει τι πρεπει να κανει και ολα καλα σημερα θα φτιαξω κανελονια και αυτο το υπεροχο γλυκακι το οποιο δε το εχω δοκιμασει αλλα μου φαινετε τελειο http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4474&Itemid=49

αχ ποσο τα νοσταλγω http://1.1.1.5/bmi/img137.imageshack.us/img137/6334/xaroumxristougennapq5.jpg

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλησπέρα κορίτσια!εχω το εξης πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από σας το έχει αντιμετωπίσει κ πώς το διαχειρίστηκε....

Η μεγάλη μου (2μιση ετών) ζηλεύει τον μικρο (7 μηνών) και το δείχνει ποικιλλοτρόπως...τελευταία έγινε κ κάπως επιθετική:rolleyes:, έχετε να προτείνετε κάτι για να την χειριστώ σωστά?Εχω δοκιμάσει τα κλασικα:να της μιλήσω, να εξηγήσω, διάσπαση προσοχής, να ασχοληθώ μαζί της αλλά....δεν αρκούν. Ε και δεν μπορώ να παραμελώ τον μικρούλη για να μη ζηλεύει...

Μυρτούλα μου είναι δύσκολα. Είχαμε κι εμείς τα ίδια δοκίμασα όσα λες και δοκιμάστηκα κι εγώ, γιατί κατά τα ψέματα και τα νεύρα μου είχαν σπάσει κάποια στιγμή. Μεγαλώνοντας η μικρή από τη μια παίζουν μαζί, απο την άλλη την χτυπάει στα καλά καθούμενα! Εκεί που τη φιλάει, εκεί της ρίχνει κι από καμιά... Δύσκολα....

Τεσπα: προσπαθώ μέσα στη μέρα να βρίσκω λίγο χρόνο αποκλειστικά για παιχνίδι και αγκαλίτσες με τη μεγάλη. Ακόμα και 10 λεπτά για κάτι "δικό μας" όσο την ντύνω, ή στο μπανάκι. Παίρνει τη "δόση" της (κι εγώ βέβαια!) και είναι πιο ήρεμη.

Σε λίγο θα μεγαλώσει και η άλλη κι άλλο και θα δέρνονται μου φαίνεται... οιοιοιοιιιιιι τι μας περιμένειειιιιιι!

ακριβώς όπως το πήρα!!!

τα κατάφερα!!

μπράβο σου!!!! Εγώ προ παιδιών δεν νομίζω να κατάφερνα κάτι τέτοιο!

Πρέπει οπωσδήποτε να βρω το διχτάκι που λέει η φέφη,αλλά το άτιμο το αλτσχάιμερ... πάντα τα ξεχνάω κάτι τέτοια όταν είμαι σούπερ μάρκετ. Το άλλο για τα τζάμια είναι΄μπλε από βασιλόπουλο? αυτό που δεν αφήνει χνούδια???

Ξεκαθάρισα σουτιέν, έμειναν τα σλιπάκια - καλσόν. Έχω μέλλον, προχωράω πολύ αργά,΄ολο κάτι βγαίνει βρε παιδιά. Και όλο με ντουλάπες ασχολούμαι, αυτά τα παιδικά πια όλο μικραίνουν,άντε βγάλε πιο μεγάλα, πφφφφφ, βαρέθηκα!

Ταζ έχω προφίσιενσυ και χρησιμοποιώ αγγλικά κάθε μέρα στη δουλειά. Γράφω και μιλάω σωστά. Θα χαρω πολύ αν μπορώ να σε βοηθήσω. Θα λείψω για ένα επαγγελματικό ταξίδι, αν δεν επείγει, από Δευτέρα θα είμαι διαθέσιμη! ϊΣως κι εκεί να καταφέρω να έχω λίγο χρόνο αν βιάζεσαι πολύ.

Χρύσα ευχαριστώ για τη συνταγή! Χρυσοχέρα μου εσύ! Σε έχω πρότυπο νοικοκυράς! Δεν έκανα ακόμα και τις γλάστρες, άλλη δουλειά που έμεινε πίσω. Θα επανέλθω με ερωτήσεις όταν έρθει η ώρα.

Σεντόνι έγραψα, σας φιλώ@!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορούλες μου!

'Ηρθα και γω κοντά σας.

Πήγα το φιογκάκι σχολείο και μετά επέστρεψα σπίτι. Απλωσα το νυχτερινό πλυντήριο και ο Νίκος μου έβγαλε τις κουρτίνες του σαλονιού. Την ώρα που ξεκινώ να τις βάλω για πλύσιμο, μου τηλεφωνεί μια φίλη και πελάτισσα που είχαμε αυριο ραντεβού και τελικά πηγαίνω να την ετοιμάσω σήμερα, εκτάκτως. Τα παράτησα όλα.. και τον κυμά που έλεγα να κάνω μπιφτέκια και τις κουρτίνες.

Ήρθα πριν λίγο, έβαλα τις κουρτίνες να πλένονται, σαπούνισα την πόρτα {όλα τα αλουμίνια} του σαλονιού και μάζεψα το πλυντήριο που είχε ήδη στεγνώσει από το πρωί. Έπλυνα κάποια πιατικά, ετοίμασα σάντουϊτς στον άντρα μου και τον χαιρέτησα για δουλειά και δυστυχώς είμαι χωρίς φαγητό... :rolleyes: Για ζυμαρικά με βλέπω, που είναι εύκολα και γρήγορα.

Το δυχτάκι, αυτό που μου έδωσες πληροφορίες, θα το δοκομάσω φεφονι μου, ευχαριστώ.

Πάω να σαπουνίσω τις εστίες της κουζίνας.

Σας φιλώ γλυκά όλες! Να έχετε μία όμορφη μέρα!

777885dugw57gt25.gif

Μυρτούλα μου είναι δύσκολα. Είχαμε κι εμείς τα ίδια δοκίμασα όσα λες και δοκιμάστηκα κι εγώ, γιατί κατά τα ψέματα και τα νεύρα μου είχαν σπάσει κάποια στιγμή. Μεγαλώνοντας η μικρή από τη μια παίζουν μαζί, απο την άλλη την χτυπάει στα καλά καθούμενα! Εκεί που τη φιλάει, εκεί της ρίχνει κι από καμιά... Δύσκολα....

Τεσπα: προσπαθώ μέσα στη μέρα να βρίσκω λίγο χρόνο αποκλειστικά για παιχνίδι και αγκαλίτσες με τη μεγάλη. Ακόμα και 10 λεπτά για κάτι "δικό μας" όσο την ντύνω, ή στο μπανάκι. Παίρνει τη "δόση" της (κι εγώ βέβαια!) και είναι πιο ήρεμη.

Σε λίγο θα μεγαλώσει και η άλλη κι άλλο και θα δέρνονται μου φαίνεται... οιοιοιοιιιιιι τι μας περιμένειειιιιιι!

ναι καλή μου έτσι όπως τα λες...εκεί που τον χαιδεύει εκεί του ρίχνει και καμιά η μεγάλη....ουφ τουλάχιστον να μεγαλώσει ο μικρός να μάθει να αμύνεται κ αυτός...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Θέλω και εγώ,αλλα όσες και να εχουμε πάλι δεν θα φτανουν γιατί θα τις φορτώνουμε με επιπλέον υποχρεώσεις.:rolleyes:

ελα ντε!

συμμαζεψα κ ξεσκονισα το βρωμο ρουμ κ καθαρισα ολους τους διακοπτες κ τις πριζες . πρεπει να κανω κ εγω ξεκαθαρισματα σε ντουλαπες-παπουτσοθηκες, αλλα θα τα κανω οταν φτιαξω τα χειμωνιατικα.

εχω απειρο σιδερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ απλητα!

παωωωωωωωωωωωωωω!

ναι καλή μου έτσι όπως τα λες...εκεί που τον χαιδεύει εκεί του ρίχνει και καμιά η μεγάλη....ουφ τουλάχιστον να μεγαλώσει ο μικρός να μάθει να αμύνεται κ αυτός...

Μυρτούλα μου... ζηλεύει και είναι μικρούλα... εδώ ζηλεύει το φιογκάκι τον μπαμπά του και γίνεται χαμός... ;);)

Δεν γράφω περισσότερα επειδή δεν έχω 2 παιδάκια και δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

Υπομονή και τα μάτια σου 14... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι τελειο το κοκκινο που αναεβασες και ευχαριστω και για τον κωδικο της Ερρε που μου εδωσες

Να κανω μια ερωτησουλαααααααααααα τον διαδρομο που κινουνται τα μπαντζουρια και τα τζαμια πως τον πλενετε εχει μαυριλες και δεν φευγουν με τιποτα ειναι και το λαστιχο για την μονωση και φοβαμαι να τα τριψω πολυ για δωστε τα φωτα σας γιατι ειναι ασπρα και φαινονται μονιμα βρωμικα μπλιαχ

ΑΑΑΑ χρυσα ηδη καποια απο τα ζαρζαβατικα μου εβγαλαν φυλλαρακια αναπτυχθηκαν καλε απο σπορους καλα τρελλη χαρα εκανα σημερα λες και κερδισα το λαχειο τρελλη σας λεω ειμαι

Διαφημίσεις

Θελω θελω...Χρυσα στο υποσχομαι δεν θα βαλουμε αλλες υποχρεωσεις οι επιπλεον ωρες θα ειναι αυστηρα ΜΟΝΟ για εμας,ο,τι θελει η καθεμια υπνο, νυχια, μαλλια, κατι αλλο :oops::oops:

Συγνωμη δεν θυμαμαι ποια κοπελα θα ετοιμαζε τουρτα για τον αντρα της εκανα εγω απο το ιδιο σαιτ την τουρτα σοκολατινα της σιτρονελλα, πολυ καλη.Βεβαια μπορει και της Αργυρως να ειναι εξισου καλη δεν την εχω δοκιμασει.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλησπερα ομορφες , ολα καλα;

εγω χαθηκα αλλα εχω νεα ουου ενα σκασμο.

λοιπον το δωματιο βαφτηκε και ειναι ωραιο,:P ηρθαν και τα επιπλα λαθος καποια συρταρια αλλα μικρο το κακο θα μας φερουν τα σωστα σε λιγες μερες.

βεβαια σας τα γραφω ολα ωραια και καλα γιατι εχω ξεφουντωσει το πσκ εβραζα:evil: το σπιτι ανω κατω, να μυριζει απο ταχρωματα και απο εκει που η παραδοση το σαββατο ηταν 9-1 εγινε στις 16:00 και λαθος αλλα εμεις να ειμαστε καλα.:P

παντως το ανθρωπακι που λεει οτι το καινουργιο του κρεβατι ειναι πολυ βολευτικο:P:p:p

πηγα και στο γιατρο και παλι δε μου ειπε τι ειναι το μωρο καθοταν σταυροποδι :tongue: και δε φαινοταν θα μας βασανισει απο αγωνια.;)

ειρηνη ειδες τα τελικα τα πιατα ωραια αλλα δε πειραζει στις εκπτωσεις που ξερεις;)

mamavasia το πουρε με 150 γρ βουτυρο σε εμπιστετικα και καλα εκανα:tongue:

λοιπον οποια ξερει να με βοηθησει να ανεβασω φωτο απο το δωματιο του μικρου να δειτε το περιβοητο κοκκινο.ας μου στειλετε πμ α!! και οποια στειλει να εχει υπομονη δε τα πιανω ευκολα:tongue:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σήμερα πάλι, σχεδόν τίποτα. Μόνο έστρωσα κρεβάτια, ξεσκόνισα την κρεβατοκάμαρα και έκανα τα πάνω πάνω στο μπάνιο. Μαγείρεψα για το παιδί και μάζεψα το νεροχύτη και έβαλα νεράκι με λεμόνι στο φούρνο να τον καθαρίσω (επιτέλους). Πάω τώρα να τον καθαρίσω.

Α! Εχθές το βράδυ είχα βάλει ηλεκτρική σε όλο το σπίτι, οπότε τώρα θέλει μόνο ένα σφουγγάρισμα.

Φιλάκια σε όλες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλησπερα ομορφες , ολα καλα;

εγω χαθηκα αλλα εχω νεα ουου ενα σκασμο.

λοιπον το δωματιο βαφτηκε και ειναι ωραιο,:P ηρθαν και τα επιπλα λαθος καποια συρταρια αλλα μικρο το κακο θα μας φερουν τα σωστα σε λιγες μερες.

βεβαια σας τα γραφω ολα ωραια και καλα γιατι εχω ξεφουντωσει το πσκ εβραζα:evil: το σπιτι ανω κατω, να μυριζει απο ταχρωματα και απο εκει που η παραδοση το σαββατο ηταν 9-1 εγινε στις 16:00 και λαθος αλλα εμεις να ειμαστε καλα.:P

παντως το ανθρωπακι που λεει οτι το καινουργιο του κρεβατι ειναι πολυ βολευτικο:P:p:p

πηγα και στο γιατρο και παλι δε μου ειπε τι ειναι το μωρο καθοταν σταυροποδι :tongue: και δε φαινοταν θα μας βασανισει απο αγωνια.;)

ειρηνη ειδες τα τελικα τα πιατα ωραια αλλα δε πειραζει στις εκπτωσεις που ξερεις;)

mamavasia το πουρε με 150 γρ βουτυρο σε εμπιστετικα και καλα εκανα:tongue:

λοιπον οποια ξερει να με βοηθησει να ανεβασω φωτο απο το δωματιο του μικρου να δειτε το περιβοητο κοκκινο.ας μου στειλετε πμ α!! και οποια στειλει να εχει υπομονη δε τα πιανω ευκολα:tongue:

τιγρακι καλοριζικο το δωματιο σας! να το χαρει ο μικρουλης σου. εισαι εγκυος ε? δεν το ηξερα! με το καλο το μωρο!!! σε ποιον μηνα εισαι?

απο φωτο ειμαι ασχετη, δεν εχω καταφερει να ανεβασω καμια, μονο απο σιτε!!!!

τιγρακι καλοριζικο το δωματιο σας! να το χαρει ο μικρουλης σου. εισαι εγκυος ε? δεν το ηξερα! με το καλο το μωρο!!! σε ποιον μηνα εισαι?

απο φωτο ειμαι ασχετη, δεν εχω καταφερει να ανεβασω καμια, μονο απο σιτε!!!!

ευχαριστουμε πολυ,

ναι του πηραμε κρεβατι-κομοδινο και μια συρταριερα γιατι η κουνια κλπ θα πανε στο αλλο δωματιο για το νεο μωρο μη κανουμε την αλλαγη τελευταια στιγμη και του κακοφανει;)

ειμαι στον τεταρτο και εχω μια αγωνια για το νεο μωρο αστα να πανε:tongue:αλλα αυτο ειπαμε σταυροποδι και μας εχει σε αγωνια:tongue:

εχω βγαλει 2-3 φωτο και θελω να σας τις δειξω αλλα δε ξερω που θα παει καποια θα μου δωσει τα φωτα της.

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...