Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Και μιας και έχω ιντερνετ, ας μοιραστώ μαζί σας τις συμβουλές του μαρμαρά. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ απορρυπαντικό στα μάρμαρα. Καθαρίζουμε με νερό και πράσινο σαπούνι. Για απολύμανση, μπορούμε να ρίξουμε δυο κουταλιές οινόπνευμα στον κουβά.

Με υποχρέωσε... Και καλά, τώρα μπορώ να ζήσω με λίγα μικρόβια, αλλά όταν κάνω παιδάκι, θα το έχω να σέρνεται στα πατώματα που θα έχει κατουρήσει ο σκύλος και δεν θα τα έχω περάσει με χλωρίνη;;;; :shock::shock:

Ειρήνη, πότε είναι το πάρτυ; Ή μήπως έγινε... έχω χάσει επεισόδια.

Αυτό που θυμάμαι,και πολύ χάρηκα, είναι που η Αντιγόνη επέστρεψε το μωράκι στη μαμά του "σώο" ;)

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέσα στον πανικό ξέχασα να σε ευχαριστήσω. Έχεις πάρει master στις μετακομίσεις, το έχω ξαναπεί! Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μπορέσω να πάρω άδεια... γι΄αυτό αγχώνομαι. Σιγά σιγά ωστόσο μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα.

Ερώτηση: Μου έδωσαν τιμή για την μετακόμιση 430,00 ? (περιλαμβάνει αναβατόριο, φορτηγό και τρία άτομα, χωρίς αμπαλάρισμα επίπλων). Ο άντρας μου λέει να μην το ψάξουμε άλλο. Εγώ από την άλλη, λέω να πάρουμε καμιά προσφορά ακόμα. Τι λέτε κι εσείς; Ξέρετε καθόλου τι τιμές παίζουν; Ή ακόμα καλύτερα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον μεταφορέα.

υ.γ.Να 'ναι καλά ο γείτονας που έχει αφήσει ξεκλείδωτο το ασύρματο internet... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αλλιώς θα ήθελα 3 ώρες να γράψω αυτό το μήνυμα από το κινητό!

καλησπερα εμας μας πηρε 420 μαζι με συσκευασια,300 μετακομιση και 120 συσκευασια μαζι με γερανο και 8 ατομα 140τμ το σπιτι αλλα ειναι ανηψιος πελατη του συζυξ στην πεθερα μου πηρε 460 για σπιτι 100τμ μαζι με γερανο και συσκευασια....πεταμενα λεφτα θεωρω τη συσκευασια αν μπορεις να την κανεις μονος σου (Εχεισ χρονο) μπορω να σου πω τι εκαναν σε πμ. και αν το τηλ του πες μου

τα πανάκια τα λένε ultra-tex πανάκια γενικής χρήσης 10 +10 δώρο. πλένονται στους 60 στο πλυντηριο, κάνουν για νεροχύτες ντουλάπια, σκεύη μαγειρικά, έπιπλα, είναι άοσμο, ολλανδικό.

αυτά. μου το ξανααγόρασε ο φέφος κ το βρήκα στο πατάρι μου.

μπορεί κ να τα ξέρατε, αλλά εγώ τώρα τα ανακάλυψα κ βρήκα μεγάλη ευκολία.

φιλούρες!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Δε θυμάμαι ακριβώς ποιες μου απαντήσατε (μη με παρεξηγήσετε, αλλά έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες), αλλά έζω να σας πω ένα πράγμα. Μέχρι προχθές κοιμόταν στο κρεβάτι του όλη νύχτα. Είχε σταματήσει να γκρινιάζει ακόμη και για την πιπίλα, αφού άρχισε να τη βρίσκει μόνος του. Το να θέλει αγκαλιά έγινε το Σάββατο το βράδυ στις 2:30 και την Κυριακή το βράδυ (ή καλύτερα σήμερα το πρωί) στις 5:00. Μπορεί να τον ενοχλούν και τα δόντια του. Νομίζω ότι κάποιο θέλει να κάνει την εμφάνιση του. Απλώς, στα προηγούμενα δόντια που έβγαλε, μπορεί να γκρίνιαζε όλη μέρα, αλλά τη νύχτα κοιμόταν μια χαρά. Γι' αυτό δεν το συνέδεσα με δόντια.

Αυτά. Σας αφήνω. πάω να ετοιμάσω το γάλα του, να τον ταΐσω, να τον κάνω μπάνιο και μετά νάνι (εκείνος, γιατί εγώ έχω σίδερο...)

Καλό βράδυ!!!

Φιλάκια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μη πληρώνετε συσκευασία,δεν αξίζει

αγοράζεις ένα ρολό χαρτί με φυσαλίδες και κούτες απο το χρωματοπωλείο και κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

Εφώ ρώτησα την προηγούμενη εβδομάδα μεταφορική για να αδειάσουμε το σπιτι του φίλου μου και μου ζήτησαν 350 ευρώ χωρίς συσκευασία για να πάνε τα έπιπλα απο αθήνα σε χωριό της Β Ελλάδας,η τιμή θεωρήθηκε καλή αλλά ευτυχώς βρήκαμε φορτηγό φίλου που θα ανέβαινε επάνω ούτως η άλλως και είχε σχετικά χώρο και μας τα πήρε χωρίς χρήματα,δηλαδή 2 καναπέδες και μια τραπεζαρία οχι κούτες και τέτοια.

Κάντε παζάρια έχουν πέσει οι τιμές

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Πριν λίγο μαζεύτηκα, είχα δουλίτσα. Το ημιμόνιμο το χουν λατρέψει τα κορίτσια μου... :P:p

Ήρθα, ετοίμασα βραδινο, φάγαμε, έπλυνα τα πιατικά, κάναμε τα μπάνια μας και τέλος... τίποτα περισσότερο για βράδυ.

Υ.Γ. Το φιογκάκι σήμερα, την ώρα που έφευγε με τον πατέρα του για αγγλικά μου είπε

"Μαμά, θα με παντρευτείς;;;;;;;;" :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: xaxaxaxa

Δεν υπάρχει ρε κορίτσια αυτό το μικρό!! Μου λέει κάτι τρελά!

Πριν 3-4 εβδομάδες, ένα πρωϊνό που είχε ψύχρα, του έβαλα ένα μπλουζάκι, λεπτό μεν αλλά μακρυμάνικο.

Οταν πήγα να τον πάρω, είχε ζεσταθεί πολύ και μου λέει:

"Μαμά, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση! Ο καιρός λέει κάθε βράδυ ψύχρα και εγώ ιδρώνω πολύ και σκάω! Αμα συνεχίσουν έτσι, θα πάω στην αστυνομία, να κάνω μήνυση σ αυτόν που λέει τον καιρό για να δούμε τι θα πει!!!" :tongue::tongue::tongue::shock::shock::lol::lol::lol:

Εμεινα κόκκαλο και του λέω

"Ηρέμησε, επιθεωρητή Κάλαχαν!!!!" :tongue::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol: χαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Τα πανακια με μικροΐνες δεν είναι όπως τα υφασμάτινα, ούτε όπως τα βετέξ. Το λιντλ έχει κάτι μπλε, είναι μαλακά και δεν αφήνουν χνούδια καθόλου. Δες πάντως και πες μας μάρκα.

Μ' αυτά κάνω εδώ και χρόνια τα τζάμια. Δεν τ αλλαζω και έχω γλυτώσει του κόσμου τα λεφτά σε καθαριστικά τζαμιών!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα απο την εξαφανισμενη.... εχουν πεσει πολλα στο κεφαλι μου και ψαχνομαι να βρω την σειρα μου.... σας διαβαζω λιγο αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.

σημειωση: αν καποια μιλαει πολυ καλα αγγλικα ή διδασκει ας μου πει, θα χρειαστω την βοήθεια της....

οσο αφορα τις δουλιτσες προσπαθω κ ιεγω να συντηρω το σπιτι σε καλη κατασταση αλλα τελευταια δυσκολευομαι....

παντως χθες το απογευμα μπουκαρα στο παιδικο και μετα απο 1,5 ωρα ... : ειχα καθαρισει ολα τα επιπλα + πορτα + οοοοοοοολα τα παιχνιδια με φαρμακο

εξοικονομησα ενα μεγαλο συρταρι και μισο ραφι στην ντουλαπα, συμμαζεψα τα ρουχα του μικρου ξεχωριζοντας τα μικρα κυρίως, μαζεψα καποια ογκωδη παιχνιδια και ανεπνευσε το δωματιο, πεταξα κατι μικρουλακια αχρηστα και εφτιαξα μια μουσικη γωνια με ολα τα μουσικα οργανα του μικρου για να παιζουμε και να χορευουμε μετα μουσικης.....

σημερα εχει σειρα η κρεββατοκαμαρα για αλλαγες....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα! σηκωθηκα νωρις σημερα να πιω λιγο καφεδακι κ να ξεκινησω γιατι εχω απειρα να κανω σημερα!

γιαννουλα να σου πω επισης για τα μαρμαρα οτι δεν πρεπει να βαλεις ποτε καθαριστηκο μαρμαρων γιατι καταστρεφει την αδιαβροχοποιηση του μαρμαρου κ μετα οτι πεσει επανω το απορροφαει κ κανει λαδιες-κιτρινιλες κτλ.

το φιογκακι ολα τα λεφτα!!!! χααχαχαχα! δεν ειναι αοιστευτα τα μικρα σε αυτη την ηλικια?

ετσι μου λεει κ η αδελφη μου, (η ανηψια μου ειναι 8,5 χρ) οτι μερικες φορες τις λεει διαφορα κ θελει να πεσει κατω απο τα γελια!

σας αφηνω προς το παρον, παω να ξεκινησω μαγειρεμα!

να εχουμε μια καλη ημερα!!!!:P

Καλησπέρα κορίτσια!!! Δε θυμάμαι ακριβώς ποιες μου απαντήσατε (μη με παρεξηγήσετε, αλλά έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες), αλλά έζω να σας πω ένα πράγμα. Μέχρι προχθές κοιμόταν στο κρεβάτι του όλη νύχτα. Είχε σταματήσει να γκρινιάζει ακόμη και για την πιπίλα, αφού άρχισε να τη βρίσκει μόνος του. Το να θέλει αγκαλιά έγινε το Σάββατο το βράδυ στις 2:30 και την Κυριακή το βράδυ (ή καλύτερα σήμερα το πρωί) στις 5:00. Μπορεί να τον ενοχλούν και τα δόντια του. Νομίζω ότι κάποιο θέλει να κάνει την εμφάνιση του. Απλώς, στα προηγούμενα δόντια που έβγαλε, μπορεί να γκρίνιαζε όλη μέρα, αλλά τη νύχτα κοιμόταν μια χαρά. Γι' αυτό δεν το συνέδεσα με δόντια.

Αυτά. Σας αφήνω. πάω να ετοιμάσω το γάλα του, να τον ταΐσω, να τον κάνω μπάνιο και μετά νάνι (εκείνος, γιατί εγώ έχω σίδερο...)

Καλό βράδυ!!!

Φιλάκια!!!

τοτε θα ειναι παροδικο, αγκαλιτσες κ παλι αγκαλιτσες!

Τα παιδιά μας αργούν πολύ να καταλάβουν και πολύ περισσότερο να πραξουν ,οσα τους λέμε.Η μικρή σου δοκιμάζει τα όριά σου και ζητά την αμάριστη προσοχή σου.Δώσε της όσο χρόνο μπορείς ,χωρίς να παραμελεις τον μικρό κια μιλα της ωσπου να βαρεθει΄ς,μην σταματήσεις αν δεν σταματήσει η ίδια.

Δεν εχω δευτερο παιδάκια και μόνο να φανταστώ μπορώ,αλλα στο παρελθόν και ο δικός μου περασε μια μεγαλη χρονικη περίοδο που είχε επιθετική συμπεριφορα(τώρα που εχει περασει χρόνος και το βλέπω από μακρια μπορώ να καταλάβω γιατί..)

Προσωπική μου γνωμη,πάντα,πιασε της το χερι την ωρα που πάει να κάνει κατι ασχημο και με ηρεμο αλλα αυστηρό τόνο πες της πως μπορεί να είναι θυμωμένη αλλα δεν επιτρεπεται να χτυπάμε κανέναν.Και εξήγησε της πως ούτε η ιδια δεν πρεπει να δεχεται το ξύλο και την ασχημη συμπεριφορα.Μην περιμένεις με κάθετί που δοκιμάζεις να εχεις αμεσα αποτελέσματα,θα πάρει πολύ χρονο...

Υπομονή,είναι πολύ μικρούλα,πιο πολύ από οσο την θεωρείς....

σ ευχαριστώ Χρύσα...και Fefi...

όντως η μικρή δοκιμάζει τα όριά μου....για να δούμε πώς θα πάει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

γεια σας κ παλι!

μετα απο αρκετες δουλειες ειπα να κανω ενα mini διαλειμμα, να πιω λιγο καφε κ να σας διαβασω.

λοιπον απο τις 7,30 το πρωι εκανα τα εξης:

εφτιαξα γεμιστα κ ειναι ηδη ετοιμα

εφτιαξα της μικρης φαγητο για αυριο+μεθαυριο, αυριο δουλευω.

επλυνα τα της λαικης κ τωρα πρεπει να τα βαλω στην θεση τους.

ελπινα κατι τζετζερεδια των γεμιστων

εβαλα ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι

εστρωσα το κρεβατι μας

μαζεψα κατι ρουχαλακια της μπουμπους

ταισα-επαιξα-κοιμησα την μικρη

τωρα εχω να κανω αλλο ενα καρο δουλειες, αλλα τουλαχιστον ειναι 11 κ ειμαι συμμαζεμενη, εχω σκουπισει κ εχω φαγητο! θα δω τι θα κανω απο ολα αυτα που θελω.

καλησπέρα κορίτσια!εχω το εξης πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από σας το έχει αντιμετωπίσει κ πώς το διαχειρίστηκε....

Η μεγάλη μου (2μιση ετών) ζηλεύει τον μικρο (7 μηνών) και το δείχνει ποικιλλοτρόπως...τελευταία έγινε κ κάπως επιθετική:rolleyes:, έχετε να προτείνετε κάτι για να την χειριστώ σωστά?Εχω δοκιμάσει τα κλασικα:να της μιλήσω, να εξηγήσω, διάσπαση προσοχής, να ασχοληθώ μαζί της αλλά....δεν αρκούν. Ε και δεν μπορώ να παραμελώ τον μικρούλη για να μη ζηλεύει...

Υπομονη και αγαπη.Ειναι απολυτα φυσιολογικο να ζηλευει ολα τα παιδακια ζηλευουν και το δειχνουν με διαφορετικο τροπο.Νομιζω πως οσο περισσοτερο της δειχνεις οτι την αγαπας τοσο λιγοτερο απειλημενη θα νιωθει απο τον μικρο "εισβολεα" που μπηκε στη ζωη σας.Τουλαχιστον η μεγαλη μου αυτο ηθελε, πολλες αγκαλιες και φιλια:rolleyes:.

Θα τα δοκιμασω κι εγω αυτα τα πανακια.

Χθες η μονη δουλεια που εκανα εκτος απο τα καθημερινα ηταν τα τζαμια..τι θα γινει με αυτη την μερα δε μπορουσε να εχει λιγες ωρες παραπανω δε μου φτανει λεμεεε.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...