Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ξέχασα να σας αναφέρω ένα τιπ. καθαρίζω πλακάκια κ πάγκο κουζίνας με λευκό ξύδι. ο.κ. γνωστό.

αλλά τελευταία ανακάλυψα στον βασιλόπουλο ένα πανάκι που δεν είναι υφασμάτινο ούτε τύπου βετέξ. πιο πολύ σαν δυχτάκι είναι. κίτρινο χρώμα. βγάζει τα πάντα κ πλένεται στο πλυντήριο! τέλειο! σας το προτείνω!

μήπως είναι με μικροΐνες;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξέχασα να σας αναφέρω ένα τιπ. καθαρίζω πλακάκια κ πάγκο κουζίνας με λευκό ξύδι. ο.κ. γνωστό.

αλλά τελευταία ανακάλυψα στον βασιλόπουλο ένα πανάκι που δεν είναι υφασμάτινο ούτε τύπου βετέξ. πιο πολύ σαν δυχτάκι είναι. κίτρινο χρώμα. βγάζει τα πάντα κ πλένεται στο πλυντήριο! τέλειο! σας το προτείνω!

Κοριτσάκι...

Μπορείς κάποια στιγμή να βάλεις φωτό ή περισσότερα στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει να το αγοράσω? Κόστος, μάρκα ή κατι σχετικό??

777885dugw57gt25.gif

εχω παρει καμια 15αρια τετοια, δοκιμασε να καθαρισεις τζαμια με αυτο, να παθεις πλακα, αρκει να ειναι στεγνο κ καθαρο, αλλιως κανει σταγονες στο τζαμι.

ευχαριστώ πολύ. δεν το σκέφτηκα για τα τζάμια.

για τα τζάμια χρησιμοποιώ πανάκια από παλιά πουκάμισα που κόβω για τζάμια!τους αλλάζω τα φώτα!;)

μήπως είναι με μικροΐνες;

ε;:confused: όχι τα υφασμάτινα.

Κοριτσάκι...

Μπορείς κάποια στιγμή να βάλεις φωτό ή περισσότερα στοιχεία γιατί με ενδιαφέρει να το αγοράσω? Κόστος, μάρκα ή κατι σχετικό??

φωτό δεν.

δεν θυμάμαι όνομα. τα πήρα πριν καιρό, που πήγα βασιλόπουλο για γενική ένεκα αυτόνομης που περάσαμε.

στο ράφι με τα βετέξ, τα πανάκια, τα σουήφερ κλπ κάπου εκεί θα τα βρείτε. είναι πολύ λεπτά σαν δυχτάκι σφιχτό σε κίτρινο χρώμα, πολύ φθηνό (μη με ρωτήσεις τιμή, δεν θυμάμαι) κ αντέχει τις κακουχίες.

το χρησιμοποίησα ακόμα κ στον τοίχο για τρίψιμο-πλύσιμο! δεν παθαίνει τίποτα!

όταν ξαναπάω, θα το δω κ θα γράψω. ελπίζω να το θυμηθώ συντομότερα.;)

Την Παρασκευή??? Την Παρασκευή???

Την Παρασκευή έχει γενέθλια ο Πιτσιρίκος μου!!!

Ναι!!! Είναι τα πρώτα του γενέθλια!!! :D:D:D

Πότε πέρασε ένας χρόνος... δεν κατάλαβα!!!

Κι ακόμη, φυσικά, δεν έχω καταφέρει να έχω το σπίτι όπως θα ήθελα για το Σάββατο που θα έχουμε κόσμο. Δεν αγχώνομαι, όμως. Φροντίζω να το έχω τακτοποιημένο, οπότε το καθάρισμα γίνεται σχετικά εύκολα (αρκεί να με αφήσει η μικρή ουρίτσα μου...)

Να τα χαιρόμαστε τότε τα Ζυγάκια μας! Εύχομαι να τα χιλιάσετε τα κεράκια σας!

Όσο για τον ύπνο, εμένα δύσκολα μάλλον και τα δύο βγήκαν. :? Η μεγάλη με ταλαιπώρησε με ύπνο στα χέρια και αγκαλιά μέχρι 2 χρονών νομίζω :shock::? (βέβαια τί έφταιγε κι αυτό; η άτιμη παλινδρόμηση μας έκανε κακή αρχή). Μετά ήθελε να κοιμόμαστε μαζί (δεν τη ζόρισα, ίσα-ίσα τότε κοιμόμασταν όλοι καλά), μετά στο δικό της αλλά έμενα δίπλα της κι έφευγα σαν τον κλέφτη, αλλά αργούσε πολύ να την πάρει ο ύπνος, και γενικά ερχόταν συχνά και στο δικό μας. Νομίζω αγωνία κι ανησυχία είχε, γιατί ήταν μια περίοδος με νεύρα και τσακωμούς συχνούς, και φυσικά κούραση και αϋπνία δικιά μου. Μετά έμεινα έγκυος στο 2ο και κοιμόμασταν στο διπλό, εγώ μάλιστα πριν από εκείνη :tongue::rolleyes:. Τώρα κοιμάται μόνη της (λέμε καληνύχτα και φεύγω) αλλά το πρωί την περιμένει το δωράκι από την νεράιδα του ύπνου που τα καταφέρνει χωρίς παρέα :P;)

Γενικά, τα περάσαμε όλα, εκτός από τη φάση να κλάψει μέχρι να μάθει, πράγμα που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να εφαρμόσω με τίποτα όμως. Οπότε αγκαλίτσες και πάλι αγκαλίτσες. Η δε μικρούλα, κοιμόταν μέχρι τελευταία δίπλα μου σε κούνια βιδωμένη στο διπλό (μάλλον κυρίως κολλητά μου κι όχι στο κουνάκι), βόλευε για το θηλασμό τη νύχτα. Μετά 2 μήνες διακοπές την είχα αγκαλιά στο διπλό, και τώρα στην κούνια της, αλλά κατά τις 3-4 τα ξημερώματα, την παίρνω για θηλασμό και μένει μέχρι το πρωί μαζί μας. Ενίοτε σε εφιάλτες, έρχεται κι η μεγάλη.... ϊσα που χωράμε έτσι που απλώνονται όλοι τους, αλλά.... δεν το αλλάζω :rolleyes::tongue:, κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα με διώχνουν από το κρεβάτι τους!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

ευχαριστώ πολύ. δεν το σκέφτηκα για τα τζάμια.

για τα τζάμια χρησιμοποιώ πανάκια από παλιά πουκάμισα που κόβω για τζάμια!τους αλλάζω τα φώτα!;)

ε;:confused: όχι τα υφασμάτινα.

φωτό δεν.

δεν θυμάμαι όνομα. τα πήρα πριν καιρό, που πήγα βασιλόπουλο για γενική ένεκα αυτόνομης που περάσαμε.

στο ράφι με τα βετέξ, τα πανάκια, τα σουήφερ κλπ κάπου εκεί θα τα βρείτε. είναι πολύ λεπτά σαν δυχτάκι σφιχτό σε κίτρινο χρώμα, πολύ φθηνό (μη με ρωτήσεις τιμή, δεν θυμάμαι) κ αντέχει τις κακουχίες.

το χρησιμοποίησα ακόμα κ στον τοίχο για τρίψιμο-πλύσιμο! δεν παθαίνει τίποτα!

όταν ξαναπάω, θα το δω κ θα γράψω. ελπίζω να το θυμηθώ συντομότερα.;)

Τα πανακια με μικροΐνες δεν είναι όπως τα υφασμάτινα, ούτε όπως τα βετέξ. Το λιντλ έχει κάτι μπλε, είναι μαλακά και δεν αφήνουν χνούδια καθόλου. Δες πάντως και πες μας μάρκα.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!εχω το εξης πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από σας το έχει αντιμετωπίσει κ πώς το διαχειρίστηκε....

Η μεγάλη μου (2μιση ετών) ζηλεύει τον μικρο (7 μηνών) και το δείχνει ποικιλλοτρόπως...τελευταία έγινε κ κάπως επιθετική:rolleyes:, έχετε να προτείνετε κάτι για να την χειριστώ σωστά?Εχω δοκιμάσει τα κλασικα:να της μιλήσω, να εξηγήσω, διάσπαση προσοχής, να ασχοληθώ μαζί της αλλά....δεν αρκούν. Ε και δεν μπορώ να παραμελώ τον μικρούλη για να μη ζηλεύει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σου χω γράψει και παραπάνω, όμως παίρνω την ευκαιρια για να σου πω τη σκέψη μου γι αυτό το θέμα.

Εγώ νομίζω πως το μπουμπουκάκι σου θα το "εκμεταλλευτεί", όχι φυσικά με την ένοια που χρησιμοποιούμε τη λέξη εμείς οι "μεγάλοι"..

Τα ίδια πέρασα και γω με το φιογκάκι μου, που σας έχω πει, πόσο πολύ δυσκολεύτηκα για να κοιμηθεί... :?

Δοκίμασα τα πάντα {να μπω στην κούνια του και γω για να είμαστε μαζί, να κολλήσω την κούνια του στο μονό κρεβάτι για να με νιώθει, να του διαβάζω ώρες παραμύθια. κ.α.} αλλά τίποτα... το μόνο που "δουλεψε" ήταν να τον πάρω στο κρεβάτι μου και εκεί για πρωτη φορά... ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ και οι δύο, σερί 6ωρο... :?:? .

Αλλά προσωπικά είμαι της άποψης πως δεν πειράζει. Δηλαδή δεν με πείραζε που τον είχαμε μαζί μας, δεν με πείραζε αν το "εκμεταλλευόταν", δεν με πείραζε που "στριμωχνόμασταν"... κοιμόταν και κοιμόμουν και γω. το είχαμε πολύ αναγκη.

Ζήσε μαζί του όλες τις στιγμές και βίωσε τες όσο πιο έντονα μπορείς... φεύγουν... ;)

Πόσο μα πόσο συμφωνώ!!!!:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπέρα κορίτσια!εχω το εξης πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από σας το έχει αντιμετωπίσει κ πώς το διαχειρίστηκε....

Η μεγάλη μου (2μιση ετών) ζηλεύει τον μικρο (7 μηνών) και το δείχνει ποικιλλοτρόπως...τελευταία έγινε κ κάπως επιθετική:rolleyes:, έχετε να προτείνετε κάτι για να την χειριστώ σωστά?Εχω δοκιμάσει τα κλασικα:να της μιλήσω, να εξηγήσω, διάσπαση προσοχής, να ασχοληθώ μαζί της αλλά....δεν αρκούν. Ε και δεν μπορώ να παραμελώ τον μικρούλη για να μη ζηλεύει...

Τα παιδιά μας αργούν πολύ να καταλάβουν και πολύ περισσότερο να πραξουν ,οσα τους λέμε.Η μικρή σου δοκιμάζει τα όριά σου και ζητά την αμάριστη προσοχή σου.Δώσε της όσο χρόνο μπορείς ,χωρίς να παραμελεις τον μικρό κια μιλα της ωσπου να βαρεθει΄ς,μην σταματήσεις αν δεν σταματήσει η ίδια.

Δεν εχω δευτερο παιδάκια και μόνο να φανταστώ μπορώ,αλλα στο παρελθόν και ο δικός μου περασε μια μεγαλη χρονικη περίοδο που είχε επιθετική συμπεριφορα(τώρα που εχει περασει χρόνος και το βλέπω από μακρια μπορώ να καταλάβω γιατί..)

Προσωπική μου γνωμη,πάντα,πιασε της το χερι την ωρα που πάει να κάνει κατι ασχημο και με ηρεμο αλλα αυστηρό τόνο πες της πως μπορεί να είναι θυμωμένη αλλα δεν επιτρεπεται να χτυπάμε κανέναν.Και εξήγησε της πως ούτε η ιδια δεν πρεπει να δεχεται το ξύλο και την ασχημη συμπεριφορα.Μην περιμένεις με κάθετί που δοκιμάζεις να εχεις αμεσα αποτελέσματα,θα πάρει πολύ χρονο...

Υπομονή,είναι πολύ μικρούλα,πιο πολύ από οσο την θεωρείς....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Μαζεψα την κουζίνα,εβαλα πλυντήριο,επλυνα πάγκους ,πλακάκια και λοιπά,απλωσα το πρωινό πλυντήριο,σκούπισα και σφουγγάρισα και πήγαμε όλοι για υπνο.Καθομαι λιγάκι και χαζευω μεχρι να σηκωθούν οι αντρες μου να πιούμε καφεδάκι...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη, αυτοκολλητάκια-ετικέτες με τερατάκια.

http://dl.dropbox.com/u/10592595/JenniferABellmonstersfl.pdf

Ταιριάζουν;

ImnOp3.png p7gjp3.png

Κοριτσάκι...

τα εχω βρει κ στο καρφουρ κ στο jumbo,αυτα που εχω εγω ειναι 4-5 στο πακετο διαφορα χρωματα,δεν πρεπει να κανουν πανω απο 3-4 €.

παω να ξεκινησω τις δουλειες!

Μην κανεις πακεταρισμα και μην τρελλεναισαι αν μπορεις παρε μια βδομαδα αδεια και μεσα στους μαστορους βαλε και 2 μεροκαματα μιας γυναικας για να στο καθαρισει και να σε βοηθησει.Αφου τελειωσουν ολοι οι μαστοροι γυναικα καθαριζει δωματιο και εσυ μετακομιζεις τα πραγματα του συγκεκριμενου δωματιου με το τουτου σου και η γυναικα στα τοποθετει στις ντουλαπες που θες...Τελευταια η κουζινα οππου κουτα και ντουλαπι (συσκευασια με σεντονια και πετσετες)....Τα πραγματα του μπουφε σου μεσα στο κατω μερος καποιας ντουλαπας ωστε την μερα της μετακομισης να μην στα σπασουν.....Χαλαρα

Μέσα στον πανικό ξέχασα να σε ευχαριστήσω. Έχεις πάρει master στις μετακομίσεις, το έχω ξαναπεί! Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μπορέσω να πάρω άδεια... γι΄αυτό αγχώνομαι. Σιγά σιγά ωστόσο μπαίνουν σε μια σειρά τα πράγματα.

Ερώτηση: Μου έδωσαν τιμή για την μετακόμιση 430,00 ? (περιλαμβάνει αναβατόριο, φορτηγό και τρία άτομα, χωρίς αμπαλάρισμα επίπλων). Ο άντρας μου λέει να μην το ψάξουμε άλλο. Εγώ από την άλλη, λέω να πάρουμε καμιά προσφορά ακόμα. Τι λέτε κι εσείς; Ξέρετε καθόλου τι τιμές παίζουν; Ή ακόμα καλύτερα αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον μεταφορέα.

υ.γ.Να 'ναι καλά ο γείτονας που έχει αφήσει ξεκλείδωτο το ασύρματο internet... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αλλιώς θα ήθελα 3 ώρες να γράψω αυτό το μήνυμα από το κινητό!

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...