Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χτύπα κι άλλο να δούμε για πόσο θα αντέξω!!!! :tongue:

Υ.Γ. Ερχομαι πολύ συχνά κοριτσάκι, γιατί έχω πολλές πελάτισσες προς τα εκεί {Παγκράτι, Ζωγράφου, Ιλίσια κλπ... ;) }.

Τρέχω να πάρω τη μεγάλη από τον παιδικό... Θα σου πω μετά για πότε θέλω!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρω πόσο σας αρέσουν οι φωτογραφίες και πόσο σας ιντριγκάρουν να κάνετε και σεις πραγματάκια... ;)

Οι γαλότσες του φιόγκου... στεγνώνουν στον ήλιο! Σαπουνίστηκαν και.... έτοιμες!

DSC00421.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Την Παρασκευή, γεννεθλιάζει το αγαπάκι μου, οπότε πάλι μάζωξη θα έχουμε αλλά χαλαρά, χωρίς πολλές ετοιμασίες. Αλλά μια τουρτίτσα θα τη φτιάξω, ε;;;;

Μια μπουκίτσα;;;

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8089708209/in/photostream

Την Παρασκευή??? Την Παρασκευή???

Την Παρασκευή έχει γενέθλια ο Πιτσιρίκος μου!!!

Ναι!!! Είναι τα πρώτα του γενέθλια!!! :D:D:D

Πότε πέρασε ένας χρόνος... δεν κατάλαβα!!!

Κι ακόμη, φυσικά, δεν έχω καταφέρει να έχω το σπίτι όπως θα ήθελα για το Σάββατο που θα έχουμε κόσμο. Δεν αγχώνομαι, όμως. Φροντίζω να το έχω τακτοποιημένο, οπότε το καθάρισμα γίνεται σχετικά εύκολα (αρκεί να με αφήσει η μικρή ουρίτσα μου...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μαρί μου, υπομονή. Περνάς τώρα την ηλικία που η ουρίτσα δεν φεύγει με τίποτα...! :mrgreen: Ελπίζω να κοιμηθείς λιγάκι ώστε να ξεκουραστείς!

Τιγράκι μου, πήγα και είδα τα πιάτα!!! :shock: Πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ και 100% του γούστου μου!

Αντιγόνη, σου εύχομαι να γίνεις μανούλα, από καρδιάς.

Λούστηκα και ο Νικος, πετάχτηκε να πάρει το φιογκάκι. Πέρασε και μια φίλη μου και μου έφερε ντοματούλες που της είχα ζητήσει και της έδωσα το προσκλητήριο. Ξετρελάθηκε, έδειξε!!

Ομως βρε κοριτσια μου ξερετε τι μου λενε ολοι?

Πως δεν το ανοιγουν για να μην το ... χαλασουν!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Σιδέρωσα καμποσα ρούχα και πήγα να πάρω το πιτσιρίκι μου.Επιστρεψαμε,φτιάξαμε πορτοκαλαδες για όλους ,αδειασα το πρωινό πλυντήριο,τηγανισα μελιτζανες για συμπλήρωμα και φαγαμε.Εχω να μαζεψω την κουζίνα,γίνεται χαμός!!!!

Ειρήνη μου τι ομορφη εικόνα που εβαλες,ξερεις πόσο μου αρεσουν όλες αυτες οι ιδεες.Φετος εχω πολύ χουχουλίαρικη διαθεση,θελω το σπίτι πολύ cozy με φυσικά υλικά και ζεστα χρώματα....

Ηλιαχτιδα ,όλα τα μωρα περνάνε τετοιες φασεις,σίγουρα δεν το κανει για να σε εκμεταλευτει ,το εχει αναγκη. Δωσε του όση τρυφερότητα χρειαζεται και θα απεξαρτηθεί μόνος του μόλις ηρεμήσει.

Χριστιάνα,υπομονη με τους μαστόρους και τα υπόλοιπα που εχεις μπλέξει.Προσεξε τι σαπουνάκια βαζεις στη μικρή,για να μην ερεθίζεται το δερμα της.Είναι πολύ ευκολο να κανει ατοπική δερματίτιδα...

Αντιγόνη,βαλε όταν μπορεις φωτό από τις δημιουργίες σου...

Ραπτομηχανη εχω και εγώ αλλα βολευομαι προς το παρόν με τις μαμάδες για όλα τα μερεμέτια.Νομίζω πως τη βαριεμαι,μόνο για κατι ιδιαιτερο θα μου αρεσε να την χρησιμοποιήσω,καποια ωραια κατασκευη π.χ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρω πόσο σας αρέσουν οι φωτογραφίες και πόσο σας ιντριγκάρουν να κάνετε και σεις πραγματάκια... ;)

Οι γαλότσες του φιόγκου... στεγνώνουν στον ήλιο! Σαπουνίστηκαν και.... έτοιμες!

DSC00421.jpg

Αχ,και πρεπει φετος να πάρω γαλότσες του μικρού:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα, κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, αλλά φοβάμαι μην του γίνει συνήθεια να κοιμάται στο δικό μας κρεβάτι και μετά δεν ξεκολλάει. Θα δείξει... Θα τον δω και απόψε και αν είναι πάλι ανήσυχος, θα δω τι θα κάνω. Ελπίζω, πάντως να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του. Δεν του κάνει κι εκείνου καλό να κοιμάται μαζί μας. Σε κάθε κίνηση μας αναστατώνεται.

Σε ευχαριστώ, πάντως, για τη συμπαράσταση.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

ξέχασα να σας αναφέρω ένα τιπ. καθαρίζω πλακάκια κ πάγκο κουζίνας με λευκό ξύδι. ο.κ. γνωστό.

αλλά τελευταία ανακάλυψα στον βασιλόπουλο ένα πανάκι που δεν είναι υφασμάτινο ούτε τύπου βετέξ. πιο πολύ σαν δυχτάκι είναι. κίτρινο χρώμα. βγάζει τα πάντα κ πλένεται στο πλυντήριο! τέλειο! σας το προτείνω!

Χρύσα, κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, αλλά φοβάμαι μην του γίνει συνήθεια να κοιμάται στο δικό μας κρεβάτι και μετά δεν ξεκολλάει. Θα δείξει... Θα τον δω και απόψε και αν είναι πάλι ανήσυχος, θα δω τι θα κάνω. Ελπίζω, πάντως να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του. Δεν του κάνει κι εκείνου καλό να κοιμάται μαζί μας. Σε κάθε κίνηση μας αναστατώνεται.

Σε ευχαριστώ, πάντως, για τη συμπαράσταση.

Σου χω γράψει και παραπάνω, όμως παίρνω την ευκαιρια για να σου πω τη σκέψη μου γι αυτό το θέμα.

Εγώ νομίζω πως το μπουμπουκάκι σου θα το "εκμεταλλευτεί", όχι φυσικά με την ένοια που χρησιμοποιούμε τη λέξη εμείς οι "μεγάλοι"..

Τα ίδια πέρασα και γω με το φιογκάκι μου, που σας έχω πει, πόσο πολύ δυσκολεύτηκα για να κοιμηθεί... :?

Δοκίμασα τα πάντα {να μπω στην κούνια του και γω για να είμαστε μαζί, να κολλήσω την κούνια του στο μονό κρεβάτι για να με νιώθει, να του διαβάζω ώρες παραμύθια. κ.α.} αλλά τίποτα... το μόνο που "δουλεψε" ήταν να τον πάρω στο κρεβάτι μου και εκεί για πρωτη φορά... ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ και οι δύο, σερί 6ωρο... :?:? .

Αλλά προσωπικά είμαι της άποψης πως δεν πειράζει. Δηλαδή δεν με πείραζε που τον είχαμε μαζί μας, δεν με πείραζε αν το "εκμεταλλευόταν", δεν με πείραζε που "στριμωχνόμασταν"... κοιμόταν και κοιμόμουν και γω. το είχαμε πολύ αναγκη.

Ζήσε μαζί του όλες τις στιγμές και βίωσε τες όσο πιο έντονα μπορείς... φεύγουν... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι άυπνη δύο βράδια. Ο μικρός έκανε ανήσυχο ύπνο και δεν κοιμόταν παρά μόνο στην αγκαλιά μου. Μόνο για λίγο κοιμόταν στο κρεβάτι δίπλα μου (για το δικό του ούτε λόγος). Μετά από λίγο ξυπνούσε και πάλι αγκαλιά...

Τι να κάνω? Λέτε να άρχισε να θέλει το κρεβάτι μας κι εγώ με αυτή μου τη στάση να τον ενθαρρύνω?

Τώρα τον έχω δίπλα μου και του δίνω τα φρουτάκια του. Κοιμήθηκε από τις 11:30 μέχρι τις 12:00.

Έτσι, πρόλαβα να στρώσω το κρεβάτι μας, να μαζέψω και να τακτοποιήσω ό,τι δεν ήταν στη θέση του και να σας διαβάσω λίγο.

Πριν κοιμηθεί, πήγαμε στο χασάπη, γυρίσαμε, έβαλα το φαγητό στο φούρνο, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο και παίξαμε λιγάκι.

Τώρα θάλω να σκουπίσω με την ηλεκτρική, να ξεσκονίσω και να σφουγγαρίσω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά εδώ και 10 μέρες περίπου έχουμε τρελή σκόνη. Δεν προλαβαίνω να ξεσκονίζω...

Σας αφήνω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα. Θα με φάει.....

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?

Ηλιαχτιδα μου κανε λιγη υπομονη,και ακολουθησε τον,ειναι μικρουλης ακομα,μπορει να τον ενοχλει κατι,μηπως βγαζει κανενα δοντακι?

Ευχαριστώ μανούλα του Κωνσταντίνου!!! Μου έχετε δώσει πολύ αυτοπεποίθηση!!!!

Τέλεια η ιδέα για χρυσόσκονη στα κουκουνάρια!

Τα χριστούγεννα και γω τα έχω σαν "must" στη διακόσμηση και τα διακοσμώ με διάφορους τρόπους.. Θα σας δώσω αρκετούς στο χριστεουγεννιάτικο θέμα. Αυτό το gel χρυσοσκονης πωλείται στο jumbo? Στεγνώνει?

Ειρηνη μου καλοριζικο το a/c,οπως σου ειπε και μια αλλη κοπελα(συγνωμη δεν θυμαμαι ονομα)προσεχε στην τοποθετηση να μην χτυπαει το κρεβατι του αλλα και το γραφειο του.

Ναι,το gel το πουλανε στα jumbo,ειναι σε σωληναριο,στην ουσια ειναι κατι σαν κολλα με χρυσοσκονη,το αφηνεις λιγη ωρα και στεγνωνει.

Φιλια πολλα!

γεια σας κ παλι!

γυρισα απο την δουλεια και:

ταισα την μικρη

πηγα λαικη

εστρωσα κρεβατια

περασα το μπανιο μονο λεκανη- νιπτηρα

συμμαζεψα το σαλονι κ εστρωσα τα ριχταρια

αδειασα το πλυντηριο των πιατων κ μαζεψα διαφορα απο την απλωστρα του νεροχυτη

εβαλα τα πρωινα στο πλυντηριο

επλυνα 1 ταψι, ενα κατσαρολακι κ το μιξερακι της μικρης

καθαρισα παγκους κ κεραμικη εστια κουζινας

εστρωσα τραπεζι (ζεστανα κοτοπουλο με πατατες που ειχα απο εχτες)

ελουσα την μικρη κ την εβαλα για υπνο

χαλαρωνω διαβαζοντας σας κ περιμενω τον καλο μου για να φαμε

εχω μπολικα για τακτοποιηση στο βρωμο-room (3η κρεβατοκαμαρα) κ πολυ σιδερο!

για τον υπνο που λετε εγω ειμαι απο τις τυχερες, κοιμαται απο 3 μηνων στην κουνια της στο δωματιο της ολο το βραδυ!:P

Turwethiel να τους χαιρεσαι κ τους 2!!!

Anastasiaka καλως ηρθες!

ηλιαχτιδα με το καλο τα 1α σας γενεθλια!!! δεν ξερω να σε βοηθησω πανω σ'αυτο οπως ειπα, κοιμαται απο μικρη μονη της, αλλα ποτε δεν επιδιωξα να την βαλω στο κρεβατι μας, τωρα αν εχεις δοκιμασει τα παντα κ δεν γινεται τιποτα, κανε αυτο που νομιζεις γιατι κ οι 2 χρειαζεστε υπνο!

αυτα προς το παρον κοριτσακια! ετοιμαζομαστε για μαμ!

ξέχασα να σας αναφέρω ένα τιπ. καθαρίζω πλακάκια κ πάγκο κουζίνας με λευκό ξύδι. ο.κ. γνωστό.

αλλά τελευταία ανακάλυψα στον βασιλόπουλο ένα πανάκι που δεν είναι υφασμάτινο ούτε τύπου βετέξ. πιο πολύ σαν δυχτάκι είναι. κίτρινο χρώμα. βγάζει τα πάντα κ πλένεται στο πλυντήριο! τέλειο! σας το προτείνω!

εχω παρει καμια 15αρια τετοια, δοκιμασε να καθαρισεις τζαμια με αυτο, να παθεις πλακα, αρκει να ειναι στεγνο κ καθαρο, αλλιως κανει σταγονες στο τζαμι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...