Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη μου τελειες οι τερατοκατασκευες σας!!!!Μπραβο σας!!!τελειος και δισκος!!!!!

Εγω στα κουκουναρια βαζω στο περιγραμμα χρυσοσκονη(gel) και τα βαζω σε μια πιατελα με κερια!

φιλια!

Ευχαριστώ μανούλα του Κωνσταντίνου!!! Μου έχετε δώσει πολύ αυτοπεποίθηση!!!!

Τέλεια η ιδέα για χρυσόσκονη στα κουκουνάρια!

Τα χριστούγεννα και γω τα έχω σαν "must" στη διακόσμηση και τα διακοσμώ με διάφορους τρόπους.. Θα σας δώσω αρκετούς στο χριστεουγεννιάτικο θέμα. Αυτό το gel χρυσοσκονης πωλείται στο jumbo? Στεγνώνει?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

ειρηνη τα του παρτυ τελεια, θα γινει το καλυτερο τερατοπαρτυ ever!

η φθηνοπωρινη διακοσμηση πολυ ωραια, κ εγω θα κανω αλλαγες φθηνοπωρινες αυτη την εβδομαδα (μαλλον!)

Ευχαριστώ μικρό μου!!! Μακάρι να το καταχαρούν τα πιτσιρικια!

Το φιογκάκι δε, χθες κυριολεκτικά χόρευε!! Είχε πάρει τις τερατο-γκριμάτσες, που μας έδωσε η G και χοροπήδαγε!!! Θα τις λατρεψουν τα πιτσιρικια!

G... ;);)

..... κ εβγαλα τα φρυδια μου που ειχα να τα βγαλω 3 εβδ! κ ειχα γινει σαν τον καραμανλη (τον γερο)!

... δηλαδη, το φρύδι το ποστίς???? :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

... δηλαδη, το φρύδι το ποστίς???? :mrgreen::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! ναι αυτο ακριβως! τωρα εχω ωραια φρυδια με τοξο!!!!

με γεια το a/c!

ειμαι στην δουλεια σημερα απο το πρωι, το μεσημερι θα ξεκινησω, λαικη μαζεματα κ αυριο ειναι η μερα της φασινας!!!

Eιρήνη πολύ ωραια η σύνθεσή σου και μου αρεσε πολύ και το ρανερ που εχεις στρωμένο!

Κουκουνάρια χρησιμοποιώ πάντα το χειμωνα για διακόσμηση.Τα χριστούγεννα τα χιονίζω,τα βάφω με σπρευ και το υπόλοιπο διαστημα στολίζω και εγώ διαφορες πιατελες με κερια.Ελεγα μήπως εβρισκα καποιο καλάθι να βαλω μεσα αρκετα και να τις βάλω δίπλα στο τζακι.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αδερφούλα! :P Το ράνερ, για να ξέρεις, είναι από το jumbo και έτυχε να είναι το ίδιο σχέδιο με την κουρτίνα {την 2η, τη "βαριά"} του σαλονιού μου!!! Πολύ φθηνό! Ούτε θυμάμαι πόσο.

Συμφωνώ με την υπέροχη ιδέα σου να βρείς κάποιο καλάθι, μεσαίου μεγέθους και να βάλεις μέσα αρκετά κουκουνάρια! :P Υπέροχη ιδέα! {τι έχουμε πει όμως για τις απαγορευμένες λέξεις και με κολάζεις???? :tongue::tongue:}

Δες και αυτή την φωτογραφία. Κοίτα τι όμορφα έδεσε το καλάθι στον χώρο και πόσο έξυπνα τακτοποίησε τα μαξιλαράκια της..!

56787645272307733_dh130nQL_f.jpg

Το απογευματάκι πήρα τον μικρό με το αυτοκίνητο για μία βολτίτσα και σταματήσαμε στο δρομο,μαζεψαμε αγριολούλουδα και τωρα στολιζουν ομορφα ενα βαζω στο πάσο μας..

Αχ.. τι όμορφα.......!

777885dugw57gt25.gif

Χμ, μάλλον πάλι απουσίες θα βάλω...

Τεσπα, εγώ από Παρασκευή ετοίμαζα ΜΑΖΙ με το αντρούλη μου, μεζεδάκια και λοιπά παρελκόμενα για το πάρτυ γεννεθλίων της μεγάλης, το Σάββατο. ΦΟβερά περάσαμε. Το χαρήκαμε. Μεταφέραμε καναπέδες, κάστρα playmobil (παίζουμε κι εμείς με αυτά!) και υπολογιστές, και κάναμε χώρο για τα πιτσιρίκια και εμάς. Σάββατο κάναμε ψιλοκαθάρισμα/τακτοποιήσεις και τα τελευταία μαγειρέματα και σήμερα, έκανε όλο το σπίτι μόνος του!!! Ξεσκόνισμα με υγρά πανάκια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα (2 φορές) και κάθε κομμάτι που τελείωνε έβαζε και τα αντίστοιχα που μεταφέραμε χτες πάλι στη θέση τους!!! Λαμπίκο το έκανε ο νοικοκύρης μου... και τηγάνισε και πατατούλες σήμερα για τη μεγάλη. Εγώ απορώ, πώς κουράστηκα τελικά, αφού αυτός τα έκανε όλα;;;;

Να την χαίρεσαι αγαπημένη! Να την καμαρώνεις καθημερινά και να την βλέπεις να μεγαλώνει! ;)

Μπράβο που περάσατε όμορφα! Ποσο ανάγκη τις έχουμε αυτές τις στιγμές!!!

Υ.Γ. Να η απουσιολογος, που σας έλεγα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα!

καλή εβδομάδα!

το ΣΚ λαμποκόπησα το σπιτάκι μου μέσα έξω, ετοίμασα φαγάκια μέχρι κ Τετάρτη. μου έμεινε για σήμερα λίγο σιδέρωμα ακόμα, αλλά κατά τα άλλα είμαι κομπλέ. έτσι το απόγευμα θα παίξουμε με την ντόρα την ζαχαροπλαστελίνα!

φιλάκια σε όλες!

σήμερα πριν φύγουμε για σχολείο κ δουλειές της έβαλα ντιβιντι με άγιο βασίλη!71 μέρες ακόμα αν δεν κάνω λάθος πάλι στο μέτρημα!

Έκανες πολλές δουλίτσες και φαγάκια! Αντε να ξεκουραστείς λιγάκι και να χαρείτε τη ζαχαροπλαστιλίνη σας!! :P:p

Υ.Γ. Ναιιιιιιιιιιιιι έρχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας μανουλες..

Μπηκα να σας πω τον πονο μου γιατι μονο εσεις θα με καταλαβεται..

Εχω εδω το μαστορα που μου εβαλε περιφραξη κ καγκελα κ επειδη δεν τα εκανε οπως τα ηθελα ξαναηρθε να τα φτιαξει!:evil:

Σε λιγο θα ερθει και ο ηλεκτρολογος παλι.:evil:

Θα ερθει και ο αλλος μαστορας για κατι μεταποιησεις στην ντουλαπα μου.:evil:ποτε θα ερθει?αγνωστο..

Σαν να μην μου εφταναν αυτοι.. ¨¨απεχτησᨨ και μυκητες ¨εκει κατω¨,, εβαλα κρεμα χθες αλλα ακομα εχω φαγουρα... γκκκρρρρ:evil::evil:

Απεκτησα και φθινοπωρινη αλλεργια και εγω και η μικρη!!:evil: αληθεια ξερατε οτι υπαρχουν φθινοπωρινες αλλεργιες??:confused:

Θα αδιαθετησω και σε λιγες μερες και τα νευρα μου ειναι κροσια!!:evil:

Και εχω και ενα βουνο για σιδερωμα!!:evil:

Αυτα τα ωραια απο εμενα!!

Καλη μας μερα λοιπον!!:|

Τελικα κορουλες μην το κανετε το συστημα με τις απουσιες γιατι εγω θα "μεινω" σιγουρα! :tongue:

Δεν προλαβαινω, ο χρονος τρεχει κι εγω ξοπισω μενω που λεει και το ασμα... :rolleyes:

Ειρηνακι τελεια τα πραγματακια σας για το παρτυ! Μπραβο σου!!

Ευχαριστώ γλυκοφεβρουαράκι μου!!! :P

Να γράφεις και να διαβάζεις όποτε το θέλεις και όποτε έχεις κέφια! Καθόλου δεν πιεζόμαστε!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

http://syntages.nets.gr/sintages-mageirikis/%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1/

παρτε και μια συνταγη που εφτιαξα χθες και μου αρεσει πολυ.. αντι για δυοσμο βαζω φρεσκο κολιανδρο.

να τη δοκιμασετε!!

Και κατι αλλο τωρα που θυμηθηκα.

Πηγα χθες στο μαγαζι που πηρα το πλυντηριο πιατων και ρωτησα εκει γιατι δεν απορροφαει το πλυντηριο μου το αλατι και το γυαλιστικο.[με τις ταμπλετες λυθηκε τωρα το θεμα]

Μου ειπε πως το αλατι που βαζω διαρκει για 90 πλυσεις κ δεν χρειαζεται να βαζω καθε φορα και πως το γυαλιστικο επισης παει πολυ καιρο.

Μου ειπε αντι για ταμπλετες να βαζω σκονη ή υγρο μιας που χρησιμοποιω και τα αλλα προϊοντα.

Διαφημίσεις

Ειρηνη πολυ ωραια τα πραγματα που ετοιμασες για το παρτυ αλλα το πιο ωραιο ειναι οτι χαιρεται το φιογκακι σου που τα ετοιμαζετε μαζι.Καλυτερα που δεν βρηκες ετοιμα εγω τωρα που σε διαβαζω μετανιωσα που τα πηρα ολα ετοιμα (δεν το'χω κι εγω με τη χειροτεχνια) θα χαιροταν σιγουρα και οι δικες μου με την προετοιμασια.

Ευχαριστώ, οπλαρχηγέ μου!!! Ευχαριστώ πολυ!

Και γω μη νομίζεις, δεν το περίμενα να το διασκεδάσει τόσο πολύ γιατί δεν είχα ξανακάνει χειροτεχνίες για πάρτυ του...:shock:

Επισης να σου πω οτι πρεπει να αρχισεις να ζητας ποσοστα σε αυτες που φτιχνουν νυχια στη Θεσσαλονικη:tongue::tongue:Χαζευα τοσο καιρο τις φωτο που ανεβασεις και ζηλεψα:mrgreen:πηγα λοιπον κι εκανα ημιμονιμο γαλλικο εγω που εκανα τα νυχια μου μονο στο γαμο και στις βαφτισεις των παιδιων μου και εχω ξετρελλαθει,ολο τα νυχια μου χαζευω.:P

Ευγε!!! Πες μου τώρα, πόσες φορές την ημέρα τα χαζεύεις και πόσο όμορφα νιώθεις...???!!!!! :P:p

χαχαχαχα δώσε στην κοπέλα σου το κινητό μου να με πάρει για το ποσοστό!!! :tongue::tongue::tongue:

Απο που κατεβαζετε ταινιες?Θελω κι εγωωω.Ειρηνη μηπως την εχεις την ταινια στον υπολογιστη να μου τη στειλεις με μειλ γιατι το dvd μας χαλασε και μονο σε φλασακι μπορουμε πλεον να δουμε ταινια.
Οχι αγαπημένη... σε dvd το έχω... :?

777885dugw57gt25.gif

Καλα κανατε Ειρηνη μου με το ac. Προσεξτε μονο που θα το βαλετε να μη χτυπαει πολυ πανω στο παιδι (κυριως γι το καλοκαιρι μην παθαινει ψυξη).

Ευχαριστώ που το είπες! Εννοείται! Εχω μεγάλο θέμα με αυτό γιατί είναι κάτι που γίνεται μία φορά οπότε πρέπει να γίνει σωστά από την αρχή!

777885dugw57gt25.gif

Σαν να μην μου εφταναν αυτοι.. ¨¨απεχτησᨨ και μυκητες ¨εκει κατω¨,, εβαλα κρεμα χθες αλλα ακομα εχω φαγουρα... γκκκρρρρ:evil::evil:

Απεκτησα και φθινοπωρινη αλλεργια και εγω και η μικρη!!:evil: αληθεια ξερατε οτι υπαρχουν φθινοπωρινες αλλεργιες??:confused:

Όχι ρε γμτ..!!!! :( Μύκητες είναι το χειρότερο μου, τόσο ενοχλητικό!! Περαστικά βρε μικρούλα!!!

Φθινοπωρινή αλλεργία, που εκδηλώνεται πως??? Καταρροή?

777885dugw57gt25.gif

Με γεια το κλιματιστικο Ειρηνη!

Δυστυχως ειναι μια ακριβη πολυτελεια που ειναι αναγκαια πια..

Εμεις δεν πηραμε για τη μικρη φετος και ετσι την ειχα μαζι μου στο δωματιο.

Μεχρι του χρονου το καλοκαιρι εχει ο Θεος.

Ευτυχως το δωματιο της ειναι πολυ ζεστο και δεν θα εχουμε μεγαλο προβλημα το χειμωνα.το δικο μου απο την αλλη που δεν το πιανει ποτε ηλιος...ασε... :rolleyes:

Όχι ρε γμτ..!!!! :( Μύκητες είναι το χειρότερο μου, τόσο ενοχλητικό!! Περαστικά βρε μικρούλα!!!

Φθινοπωρινή αλλεργία, που εκδηλώνεται πως??? Καταρροή?

καταρροη, φτερνισματα, μπουκωμα, κοκκινα ματια, φαγουρα,κοπωση, ασε, δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ κυριως.

η μικρη εβγαλε κατι μικρα σπυθουρακια και εχει πολυυυυ φαγουρα, τα ματωσε τα χερια-ποδια της και κλαιει συνεχεια δεν μπορει να κοιμηθει..

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!:|θα περασει ελπιζω με το που θα φτιαξει ο καιρος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...