Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βγήκα στο μπαλκόνι... :| έπρεπε να γίνει κι αυτό...

Βγήκα στο μπροστινο μπαλκόνι, έπλυνα τα πατζούρια, τζάμια, τα πάντα, μέσα έξω. Τώρα είμαι οκ γιατί μου μένει μόνο η πίσω μπαλκονόπορτα, του φιογκακίου! :P

Συνέχισα να "φθινοπωριάζω" τη διασκόσμηση του σπιτιού.

Επέλεξα ένα καλάθι / δίσκο, σε σκούρο χρώμα, ψάθινο, το έβαλα πάνω στην τραπεζαρία μας και μέσα έβαλα ένα βιβλίο, τα κουκουνάρια μου {Χρυσάκι!!! ;)} και μία ξύλινη φωτογραφία των αγοριών μου.

Πως σας φαίνεται???

DSC00417.jpg

Θα το κρατήσω για όσο δεν το βαριέμαι. Μου αρέσει τόσο πολύ να "παίζω" με τα απλά πράγματα... Με ανανεώνει...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειήνη και Ευα στο Leroy έχει όντως ωραίες μοκέτες σε διάφορα χρώματα κ μεγέθη με λίγα χρηματάκια!Εχω πάρει δυο μεγάλες φυστικί για το σαλόνι μου κ δεν θέλουν τίποτα πέρα από ηλεκτρική και πού κ πού ξιδόνερο!Οι φλοκάτες είναι πολύ όμορφες κ ζεστές αλλά μαζεύουν μέσα πολύ πράγμα βρε παιδί μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αγαπημένες κορούλες καλημέρα!

Σας βάζω τις οικογενειακές δημιουργίες και περιμένω τα σχόλια σας... :shock::shock::shock::tongue::tongue:

Ποτήρια, στα οποία κόλλησε το φιογκάκι, τα ματάκια και το κατα-ευχαριστήθηκε! ;)

Τα "σκιαχτικά" μας, διακοσμητικά ποτηράκια... :mrgreen::mrgreen:

Το κουτί που θα βάλουμε τα πλαστικά μας μαχαιροπίρουνα:

Και οι "τρομακτικές" παλάμες, τις οποίες θα τις κρεμάσουμε στα φωτιστικά:

Για πείτε βρε κόρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :confused:

Nice work kiddo!!!! Τελικά το έχεις και ας μην το ξέρες…

BTW σου βρήκα θέμα για του χρόνου που θα γίνει πανικός… έπεσα τυχαία πάνω του ψάχνοντας κάτι για τα γενέθλια του Αλέξη τον άλλο μήνα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

GeorginaT αν μπορείς βάλε μια φώτο με τα κουκλάκια-τερατάκια να τη δει μια ξαδέρφη μου που θέλει να κάνειι παρόμοιο θέμα με τερατάκια.

Πάνω που την είχα πείσει να κάνει με θέμα φραουλίτσα της είπα για το δικό σου και ενθουσιάστηκε!

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?πως τα περασατε σημερα?

Εμεις πηγαμε το πρωι βολτα στη θαλασσα,υστερα γυρισαμε σπιτι και ψησαμε και το απογευμα εκανα ψευτογενικο στο δωματιο του μικρου μου,στο σαλονι,στο χωλ και στην κουζινα...

Και εμας το πιο παγωμενο δωματιο ειναι του μικρου μας....και την αλλη βδομαδα περιμενουμε μαστορα για να φτιαξουμε μονωση στο τοιχο,μηπως και περιορισουμε λιγο το κρυο...

Μυρτουλα ψαχνω και εγω για μοκετα και το leroy δεν το ειχα σκεφτει,θα ριξω μια ματια!!!

Ειρηνη μου τελειες οι τερατοκατασκευες σας!!!!Μπραβο σας!!!τελειος και δισκος!!!!!

Εγω στα κουκουναρια βαζω στο περιγραμμα χρυσοσκονη(gel) και τα βαζω σε μια πιατελα με κερια!

φιλια!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

ειρηνη τα του παρτυ τελεια, θα γινει το καλυτερο τερατοπαρτυ ever!

η φθηνοπωρινη διακοσμηση πολυ ωραια, κ εγω θα κανω αλλαγες φθηνοπωρινες αυτη την εβδομαδα (μαλλον!)

αντιγονη, μπραβο που τα καταφερες με το μωρο! πολυ δυσκολο κ για τους δυο σας! μεγαλη οικονομια κ το ξενοικιασμα του εργενικου σπιτιου κ μεγαλη βοηθεια το νοικι που θα περνεις!

εμεις περασαμε ενα ηρεμο κ ωραιο σκ,πηγαμε καλαμο για καφεδακι κ βολτα στην παραλια, στην επιστροφη εκλαιγε λιγο η μπουμπου αλλα το ξεπερασαμε κ αυτο

ελπιζω η ηρεμια να κρατησει κ μες την εβδομαδα που το αγχος κ η πιεση ειναι μεγαλη.

σημερα σηκωθηκαμε το πρωι εφτιαξα γαλα κ καφεδακια, ταισα την μπουμπου, εβαλα στον φουρνο κοτοπουλο με πατατες για σημερα κ αυριο, μαγειρεψα κ του παδιου κ επλυνα κατι ψηλα απο τον νεροχυτη, εβαλα ενα πλυντηριο λευκα κ εστρωσα τα κρεβατια, μαζεψα με το σκουπακι τις τριχες μου απο το μπανιο (ελεος αυτες οι τριχες!) κ εβγαλα τα φρυδια μου που ειχα να τα βγαλω 3 εβδ! κ ειχα γινει σαν τον καραμανλη (τον γερο)!

μετα βαφτηκα φτιαχτηκα, φαγαμε, ταισα κ την μικρη κ φυγαμε.

οταν γυρισαμε, ταισα-κοιμησα την μικρη, επλυνα πιατα του μεσημεριου, απλωσα το πλυντηριο, μαγειρεψα για την μικρη για αυριο+μεθαυριο, ξεβαφτηκα κ εβαλα πιτζαμουλες κ αραξα να σας διαβασω, ο αντρουλης βλεπει εργο στην τν

μολις μπηκαμε σπιτι αρχισε να ριχνει καρεκλες, αρχιζει κ χειμωνιαζει...

Eιρήνη πολύ ωραια η σύνθεσή σου και μου αρεσε πολύ και το ρανερ που εχεις στρωμένο!

Κουκουνάρια χρησιμοποιώ πάντα το χειμωνα για διακόσμηση.Τα χριστούγεννα τα χιονίζω,τα βάφω με σπρευ και το υπόλοιπο διαστημα στολίζω και εγώ διαφορες πιατελες με κερια.Ελεγα μήπως εβρισκα καποιο καλάθι να βαλω μεσα αρκετα και να τις βάλω δίπλα στο τζακι.

Αντιγόνη και Ειρήνη ευχαριστώ πολύ για την προσκληση,ελπίζω να τα καταφέρω...

YOTOU,χαιρομαι που περασατε ομορφα,όλα αλλαζουν αν φτιαξει λίγο η διάθεσή μας...

Βασια ,για σκέψου ομως να ερθει ο χειμώνας και να ανάβεις το τζακι σας?Καθε εποχή εχει τη χάρη της...

Το απογευματάκι πήρα τον μικρό με το αυτοκίνητο για μία βολτίτσα και σταματήσαμε στο δρομο,μαζεψαμε αγριολούλουδα και τωρα στολιζουν ομορφα ενα βαζω στο πάσο μας.Αργότερα ηρθαν οι θείοι μας και καθίσαμε στο σπίτι μας και εφυγαν πριν από λίγο,οπότε εβλα και εγώ τις πυτζαμούλες μου και χαλαρώνω...Καληνύχτα ...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κορίτσια καλημέρα!Δεν ξέρω σε τι φάση είστε, θα σας διαβάσω. Εμεις αυτές τις μέρες κάναμε το εξής: γράψαμε λογαρισμούς, χρέη, δεη, χαράτσια κ λοιπά όμορφα για να καταλάβουν ότι μπορούμε να φάμε κ μόνοι μας χρήματα αντί να μας τα τρώνε αυτά και πήγαμε ένα όμορφο τριημεράκι στο Porto Carras (γνωστό 5άστερο της Χαλκιδικής, όσες είναι από Θεσ/νίκη ξέρουν.....)Το τι όμορφα περάσαμε δεν λέγεται....κάναμε κ μπανάκι, είχε υπέροχη θάλασσα....

σας βάζω μια φωτό απ το μπαλκόνι του ξενοδοχείου....

100_1971.jpg

Τέλεια θέα!!!!!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Εγω απο την εγκυμοσυνη και μετα δεν βλεπω ουτε θριλερ ουτε ψιχοπλακωτικα δραματα....Δεν τα αντεχω...

Α πηρε το ματι μου μια καινουργια σειρα που θα δειχνει απο δευτερα ή νετ ή ετ1 λεγεται downton abbey και πρεπει να ειναι πολυ καλη (θα την δειχνει νομιζω δδευτερα και παρασκευη στις 10 το βραδυ). Εμενα μου αρεσουν τα εργα εποχης και αυτο ειναι λεει παγκοσμια επιτυχια...

Κι εγώ τα ίδια με τα "παρα-θρησκευτικά"/"δαιμονιστικά" (πως να τα πω) όπως αυτό που είδε η μαμαβασια.. :?

ΑΑΑΑΑΑ, νομίζω θα βάλει πολλές καλές σειρές η νετ, ενημέρωσε για το πότε αρχίζει, με ενδιαφέρει.... όταν κι αν προλαβαίνω απο εδώ...:tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Χμ, μάλλον πάλι απουσίες θα βάλω...

Τεσπα, εγώ από Παρασκευή ετοίμαζα ΜΑΖΙ με το αντρούλη μου, μεζεδάκια και λοιπά παρελκόμενα για το πάρτυ γεννεθλίων της μεγάλης, το Σάββατο. ΦΟβερά περάσαμε. Το χαρήκαμε. Μεταφέραμε καναπέδες, κάστρα playmobil (παίζουμε κι εμείς με αυτά!) και υπολογιστές, και κάναμε χώρο για τα πιτσιρίκια και εμάς. Σάββατο κάναμε ψιλοκαθάρισμα/τακτοποιήσεις και τα τελευταία μαγειρέματα και σήμερα, έκανε όλο το σπίτι μόνος του!!! Ξεσκόνισμα με υγρά πανάκια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα (2 φορές) και κάθε κομμάτι που τελείωνε έβαζε και τα αντίστοιχα που μεταφέραμε χτες πάλι στη θέση τους!!! Λαμπίκο το έκανε ο νοικοκύρης μου... και τηγάνισε και πατατούλες σήμερα για τη μεγάλη. Εγώ απορώ, πώς κουράστηκα τελικά, αφού αυτός τα έκανε όλα;;;;

ImnOp3.png p7gjp3.png

Κόρες καλημέρα και καλή εβδομάδα! :P

Ξυπνήσαμε όμορφα γιατί είχαμε και ένα όμορφο, χαλαρό βροχερό βράδυ με τα κεράκια μας αναμένα και ηρεμία... :D

Συναντήθηκα και με την G και μου έδωσε κάτι υπόποιπα από το δικό τους πάρτυ οπότε είμαι ΟΚ! ;) Το μόνο, που νομίζω θα κάνω ακόμα, είναι να κολλήσω "μάτια" και σε μπωλ κλπ.... :P

Ευτυχώς σήμερα έχει ο άντρας μου το εβδομαδιαίο ρεπό του και έτσι πήγε εκείνος το φιογκάκι στο σχολείο.

Εγώ μάζεψα αμέσως τα πάντα (έστρωσα κρεβάτια, έπλυνα 2-3 πιατικά που βγήκαν από το φαγάκι, έβαλα φασολάκια να γίνονται, ετοίμασα νυχτερινό πλυντήριο, έβαλα του Ανδρεούλη τις γαλότσες του σε νερό και απορρυπαντικό για να τις πλύνω... κ.α.)... το σπίτι μου είναι μαζεμένο! ;)

Σε λίγο θα φύγουμε, να πάμε να δούμε για a/c για το δωμάτιο του φιογκου. Είναι όπως λέγαμε το πιο κρύο δωμάτιο {επειδή είναι βορεινό αν και έχει και καλή μόνωση / κουφώματα και διπλά τζάμια} και θέλουμε να το τελειώσουμε κι αυτό γιατί δεν γίνεται.... πέρσι στα μεγάλα κρύα τον είχαμε στο δωμάτιο μας όπως και τις πολλές ζέστες το καλοκαίρι... δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, το παιδί μεγαλώνει... :? Για να δούμε..

Σας φιλώ πολύ! :P

Υ.Γ. Νιώθω τα χριστούγεννα να έρχονται... και 30 βαθμούς να έχει εγώ τα νιώθω... σε κάθε βροχούλα, σε κάθε συννεφιά.... ;)

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κοριτσούδια!

Και εμείς είχαμε πολύ ομορφο βραδυ, τουλάχιστον όσον αφορά τον καιρό και σήμερα επιτελους το χωμα είχε μια μυρωδια...

Πήγα το πιτσιρίκι μου σχολείο,μαζεψα τα κρεβάτια και ηπιαμε τα καφεδάκια μας με τον αντρα μου.Εχω πολύ σίδερο και πρέπει αμεσα να ξεκινήσω...

Καλή εβδομάδα να εχουμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες καλημέρα και καλή εβδομάδα! :P

Υ.Γ. Νιώθω τα χριστούγεννα να έρχονται... και 30 βαθμούς να έχει εγώ τα νιώθω... σε κάθε βροχούλα, σε κάθε συννεφιά.... ;)

Ναι ερχονται!!!!!Πλεον χαζευω χριστουγγενιάτικες εικόνες χωρίς δισταγμό!

Καλές αγορες αδερφή!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...