Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Φαίνεται πολύ ωραίο έργο....θα πω στον άντρα μου να μου το κατεβάσει να το δούμε....'

εγώ έχω να προτείνω αυτό....

το είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν πολύ καλό!!! είχα μείνει με τα ποπ κορν στο χέρι χιχιχιχχ

Αμάν!!! :shock::shock::shock: Εβρεξα τις πάνες μου!!! :tongue::tongue:

Το σημεινώνω να της το πω. Μου χει γράψει ένα σωρό θρίλερ και τρόμου που λατρεύω να βλέπω και μετά.... σταυροκοπιέμαι!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρύσα οι κουκουνάρες είναι ωραίο διακοσμητικό για τα Χριστούγεννα χιχιχιχι.....κρέμασε τους κορδέλα ή σπάγγο και βάψτες με σπρει ότι χρώμα θέλεις και μπορείς να στολίσεις το σπίτι ή το δέντρο...

!!!!!! τέρας!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Εμείς περάσαμε ένα ήρεμο σκ....τελικά έστρωσα 2 μεγάλα χαλιά που είχα, ένα στο σαλόνι για να παίζουν τα παιδιά και ένα στο υπνοδωμάτιο μας για να είναι πιο ζεστό, τα υπόλοιπα όταν ξαναέρθω.....εχτές ήμασταν όλη μέρα έξω με τα ποδήλατα, σήμερα ανέλαβε ο σύζυγος να ψήσει στην ψησταριά οπότε πάλι πήγαμε να παίξουν τα παιδιά.....γενικά τα άφησα να ξεσαλώσουν, να δουν τους φίλους τους και να παίξουν πάραααα πολύ, ειδικά η μεγάλη ξέδωσε.....και μέσα σε όλα κάναμε και την επανάληψη μας.....έκανα την δασκάλα στον πίνακα που έχουμε και μια χαρά τα πήγε μπορώ να πω...

το βράδυ αποχωρούμε .......θέλω να έρθει το καλοκαίρι πάλι (μου έλειψε :D ) σήμερα πήγα να ψωνίσω το πρωί (τα παραλιακά μαγαζιά είναι ανοιχτά και Κυριακές) και η θάλασσα ήταν λάδι....!!

Γεια σας και απο μενα

Αυτο το σκ περασε πολυ γρηγορα...

Εδω εχει ακομα ζεστη οποτε δεν ειχ οραξη να φτιαξω τις ντουλαπες αφου ακομα φοραω καλοκαιρινα. Θα περιμενω το αλλα σκ.

Για τα χαλια τωρα θα δειξει. Πρεπει και να αγορασω ενα μικρο για το δωματιο της μπεμπας γιατι τα υπνοδωματια μας ειναι πο τα πιο κρυα δωματια του σπιτιου (και δροσερα το καλοκαιρι βεβαια :P). Στο ικεα ειχα κοιταξει και δεν ειδα κατι να μ αρεσει. Στα ζαρα χομ ηταν πανακριβα αν και ωραια... Εχετε καμια ιδεα?

Τελεια Ειρηνη μου. Νομιζω το παρτυ θα σκισει! Το σιγουρο ειναι οτι ο μικρος θα το εχει ευχαριστηθει ηδη απο την προετοιμασια.

Αντιγονη μου καλα κανατε με το σπιτι. Οσο για το αυτοκινητο τι να σου πω...εμεις οταν ζουσαμε Αθηνα ειχαμε εν πολυ μικρακι μονο για εκδρομουλες και για σκ. Τις καθημερινες συγκοινωνια. Τωρα βεβαια εκαναν και το τουτου ειδος πολυτελειας...:?

Βασια μου ωραιο το Βραχατι αυτη την εποχη. Εχω βεβαια 3 χρονια να ανεβουμε. Και η θαλασσα του σουπερ για τοσο κοντα στην Αθηνα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Εγω απο την εγκυμοσυνη και μετα δεν βλεπω ουτε θριλερ ουτε ψιχοπλακωτικα δραματα....Δεν τα αντεχω...

Α πηρε το ματι μου μια καινουργια σειρα που θα δειχνει απο δευτερα ή νετ ή ετ1 λεγεται downton abbey και πρεπει να ειναι πολυ καλη (θα την δειχνει νομιζω δδευτερα και παρασκευη στις 10 το βραδυ). Εμενα μου αρεσουν τα εργα εποχης και αυτο ειναι λεει παγκοσμια επιτυχια...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένες κορούλες καλημέρα!

Σας βάζω τις οικογενειακές δημιουργίες και περιμένω τα σχόλια σας... :shock::shock::shock::tongue::tongue:

Ποτήρια, στα οποία κόλλησε το φιογκάκι, τα ματάκια και το κατα-ευχαριστήθηκε! ;)

1-8.jpg

2-7.jpg

Τα "σκιαχτικά" μας, διακοσμητικά ποτηράκια... :mrgreen::mrgreen:

5-1.jpg

Το κουτί που θα βάλουμε τα πλαστικά μας μαχαιροπίρουνα:

3-5.jpg

Και οι "τρομακτικές" παλάμες, τις οποίες θα τις κρεμάσουμε στα φωτιστικά:

4-3.jpg

Για πείτε βρε κόρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :confused:

perfect and scaring my lady!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εγω απο την εγκυμοσυνη και μετα δεν βλεπω ουτε θριλερ ουτε ψιχοπλακωτικα δραματα....Δεν τα αντεχω...

.

και γω το ίδιο!Πριν έβλεπα ό,τι θρίλερ κυκλοφορούσε, από την πρώτη εγκυμοσύνη κ μετά δεν μπορώ να δω τίποτα....:confused:και λεγα ότι το χα πάθει μόνο εγω αυτό....!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Για τα χαλια τωρα θα δειξει. Πρεπει και να αγορασω ενα μικρο για το δωματιο της μπεμπας γιατι τα υπνοδωματια μας ειναι πο τα πιο κρυα δωματια του σπιτιου (και δροσερα το καλοκαιρι βεβαια :P). Στο ικεα ειχα κοιταξει και δεν ειδα κατι να μ αρεσει. Στα ζαρα χομ ηταν πανακριβα αν και ωραια... Εχετε καμια ιδεα?

Και γω το ίδιο θέμα έχω Ευούλα. Το δωμάτιο του φιογκακίου είναι το πιο "κρύο" δωμάτιο και φέτος δεν έχω χαλί... πρέπει οπωσδήποτε να πάρω κάτι σε κόκκινο ή πράσινο. Να σου πω.. και φλοκάτη κόκκινη να έβρισκα θα τον αγόραζα.. θα ταίριαζε πολύ αρκεί να μην είναι μεγάλη για να πλένεται στο πλυντήριο.

Εγώ θα πάω στα "υπερ-καταστήματα"... praktiker, carefour, leroy και είμαι σίγουρη πως θα βρω. Βρίσκω πάντα και σε τιμές κάτω των 50? {πριν 3 χρόνια είχα πάρει τεράστιο χαλί 50? από το carefour, το οποίο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα}. Θα σε ενημερώσω, Ευουλα μου... ;)

Τελεια Ειρηνη μου. Νομιζω το παρτυ θα σκισει! Το σιγουρο ειναι οτι ο μικρος θα το εχει ευχαριστηθει ηδη απο την προετοιμασια.
Ευχαριστώ! Ελπίζω να περάσουμε όλοι καλα! :P

777885dugw57gt25.gif

Α πηρε το ματι μου μια καινουργια σειρα που θα δειχνει απο δευτερα ή νετ ή ετ1 λεγεται downton abbey και πρεπει να ειναι πολυ καλη (θα την δειχνει νομιζω δδευτερα και παρασκευη στις 10 το βραδυ). Εμενα μου αρεσουν τα εργα εποχης και αυτο ειναι λεει παγκοσμια επιτυχια...

... απίστευτο...:? και γω μετά την εγκυμοσύνη, δεν μπορώ να δω οτιδήποτε έχει σχέση με παιδάκια! Ούτε θρίλερ, ούτε δράματα, ούτε τίποτα... Εχω δώσει ρητή εντολή στη φιλη μου και πάντα με πειράζει λέγοντας μου "α, αυτό έχει παιδάκια μέσα... που να το δεις εσύ!" :tongue:

777885dugw57gt25.gif

perfect and scaring my lady!!

Αχ να σαι καλά βρε Μυρτούλα και όλα τα κορίτσια.

Το χα πολύ ένοια γιατί ποτέ δεν έχω ξανακάνει παιδικές χειροτεχνίες... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αυτη τη βδομαδα θα παω να ριξω μια ματια σε μια φιλη που πουλανε χοντρικη μοκετες ταπετσαριες κλπ. Αν βρω κατι οικονομικο θα της δωσω διαστασεις και θα μου κοψουν μια μοκετουλα. Στα καρφουρ δεν βρηκα τιποτα. Και εγω μαλλον σε πρασινακι θα καταληξω εχουμε πηξει στα ροζ...:D

Παντως αν βρεις κατι ενημερωσε με αν δεν ειναι κοπος πχ πρακτικερ δεν πηγα να δω.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Αυτη τη βδομαδα θα παω να ριξω μια ματια σε μια φιλη που πουλανε χοντρικη μοκετες ταπετσαριες κλπ. Αν βρω κατι οικονομικο θα της δωσω διαστασεις και θα μου κοψουν μια μοκετουλα. Στα καρφουρ δεν βρηκα τιποτα. Και εγω μαλλον σε πρασινακι θα καταληξω εχουμε πηξει στα ροζ...:D

Παντως αν βρεις κατι ενημερωσε με αν δεν ειναι κοπος πχ πρακτικερ δεν πηγα να δω.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Το ίδιο έκανα και εγώ, όταν γεννήθηκε το φιογκάκι, που ήθελα μοκέτα από άκρη σε άκρη για να κρατάει το δωμάτιο πιο ζεστό. Πήγα σε ένα κατάστημα, διάλεξα και μου την έκοψαν στα μέτρα του δωματίου. Την κράτησα περίπου 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά :rolleyes: ) και μετά την έδωσα στην κολλητή μου, στο βαφτιστηράκι μας. Δεν έχει πάθει τίποτα.

Τώρα θέλω κάτι σχετικά μικρό για να το πλένω συνέχεια κορίτσια μου... ;)

777885dugw57gt25.gif

Και πολύ καλά θα κάνεις. Το ίδιο έκανα και εγώ, όταν γεννήθηκε το φιογκάκι, που ήθελα μοκέτα από άκρη σε άκρη για να κρατάει το δωμάτιο πιο ζεστό. Πήγα σε ένα κατάστημα, διάλεξα και μου την έκοψαν στα μέτρα του δωματίου. Την κράτησα περίπου 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά :rolleyes: ) και μετά την έδωσα στην κολλητή μου, στο βαφτιστηράκι μας. Δεν έχει πάθει τίποτα.

Τώρα θέλω κάτι σχετικά μικρό για να το πλένω συνέχεια κορίτσια μου... ;)

Και γω πειδη θελω να την πλενω δεν θα κανω για ολο το δωματιο, αλλιως θα μου πεφτει η μεση καθε φορα.

Επισης Ειρηνη μου πηρα και εγω ριχταρι απο τα τζαμπο και βρηκα και ενα ωραιο μικρο χαλακι τυπου κουρελου για την εισοδο μεσα γιατι ειμαστε ισογειο και δεν φτανει μονο το εξωτερικο χαλακι. Ειναι βολικο για τι μπαινει ανετα στο πλυντηριο.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Και γω πειδη θελω να την πλενω δεν θα κανω για ολο το δωματιο, αλλιως θα μου πεφτει η μεση καθε φορα.

Επισης Ειρηνη μου πηρα και εγω ριχταρι απο τα τζαμπο και βρηκα και ενα ωραιο μικρο χαλακι τυπου κουρελου για την εισοδο μεσα γιατι ειμαστε ισογειο και δεν φτανει μονο το εξωτερικο χαλακι. Ειναι βολικο για τι μπαινει ανετα στο πλυντηριο.

Πολύ καλά έκανες. Εμένα μου πήρε κάτι παρόμοιο, χαλάκι τύπου κουρελού, η πεθερά μου και το έχω βάλει μπροστά στον νεοροχύτη, που όλο και κάτι πέφτει... :| Ευτυχώς το πετάω στο πλυντήριο και γω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Οι άντρες όταν θέλουν κάνουν θαύματα!!!!!!!!!!

Πήγαν μόνοι τους να κουβαλήσουν στο φορτηγό γιατί εγώ περίμενα το νοικάρη μου να του δώσω το κλειδί,είπαμε να πάω εγώ αύριο για να μαζέψω τα ψιλα σε κούτες και να καθαρίσω.

Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν οτι φόρτωσαν όλα τα έπιπλα,σαβούρωσαν δίπλα στο κάδο οτι δεν θέλαμε,και θα κάτσουν και να μαζέψουν σε κούτες και να καθαρίσουν για να πάρει ο ιδιοκτητης απόψε το κλειδί!!!!!!!!!!

Απίστευτο μου φαίνεται πως ενεργοποιήθηκαν, βέβαια δεν υπήρχαν πολλά πράγματα,ενα εργένικο σπίτι ήταν,οπότε απόψε εχω μόνο πλυντήρια και σίδερο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...