Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα!

Σου γραφω τη δικη μου κατασταση...

Πηγα σε ενα μαθημα, γυρισα, κοιμησα το μικρο και εφυγε ο αντρας μου να κουρευτει. Γυρισε πριν λιγο και μπηκε για μπανιο. Σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος για μαμ, μπανιο και νανι. Μετα θα αναψουμε τα κερακια μας, θα κανω κι εγω ενα μπανακι και (παρα τη διαιτα) θελω να παραγγειλουμε σουβλακια. Μηπως ταυτιζομαστε λιιιιγο σημερα Ειρηνη μου;

Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω μετα τα σουβλακια μαλλον θα σιδερωσω.

Σας αφηνω για σημερα.

Τα λεμε αυριο παλι.

Φιλακια!!!

........... :tongue::tongue::tongue: ελπίζω να περάσατε όμορφα, Μαρί μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις τα ίδια εδώ και 4-5 μήνες, από τότε που άρχισε να μπαίνει σε σοβαρή κρίση η επιχείρηση. Νεύρα, και αργότερα μελαγχολία... Τελικά έκλεισε η επιχείρηση...

Κάνω υπομονή και δείχνω κατανόηση... Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλυτερα και σύντομα για όλους μας!

Υπομονή και κουράγιο, δεν εγκαταλείπουμε.

Και όπως βλέπεις δεν πρέπει να νιώθεις "μόνη".. κάπως έτσι είναι τα περισσότερα σπίτι, κορίτσι μου... :|

Σου στέλνω την αγάπη μου..

777885dugw57gt25.gif

κορίτσια καλημέρα!Δεν ξέρω σε τι φάση είστε, θα σας διαβάσω. Εμεις αυτές τις μέρες κάναμε το εξής: γράψαμε λογαρισμούς, χρέη, δεη, χαράτσια κ λοιπά όμορφα για να καταλάβουν ότι μπορούμε να φάμε κ μόνοι μας χρήματα αντί να μας τα τρώνε αυτά και πήγαμε ένα όμορφο τριημεράκι στο Porto Carras (γνωστό 5άστερο της Χαλκιδικής, όσες είναι από Θεσ/νίκη ξέρουν.....)Το τι όμορφα περάσαμε δεν λέγεται....κάναμε κ μπανάκι, είχε υπέροχη θάλασσα....

σας βάζω μια φωτό απ το μπαλκόνι του ξενοδοχείου....

Καλή επιστροφή μικρή μου... ;)

Μας ταξίδεψε όμορφα η φωτογραφία... υπέροχη! :P

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες κορούλες καλημέρα!

Σας βάζω τις οικογενειακές δημιουργίες και περιμένω τα σχόλια σας... :shock::shock::shock::tongue::tongue:

Ποτήρια, στα οποία κόλλησε το φιογκάκι, τα ματάκια και το κατα-ευχαριστήθηκε! ;)

1-8.jpg

2-7.jpg

Τα "σκιαχτικά" μας, διακοσμητικά ποτηράκια... :mrgreen::mrgreen:

5-1.jpg

Το κουτί που θα βάλουμε τα πλαστικά μας μαχαιροπίρουνα:

3-5.jpg

Και οι "τρομακτικές" παλάμες, τις οποίες θα τις κρεμάσουμε στα φωτιστικά:

4-3.jpg

Για πείτε βρε κόρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Τέλειος καιρός έτσι!!

Ξυπνησα το πρωί γύρω στις 6,οι κακές συνηθειες δεν κόβονται,και τακτοποίησα όλη τη βιβλιοθήκη μου που είναι απο τοίχο σε τοίχο.ξεχώρισα τα βιβλια της σχολής,τα λογοτεχνικά,τα ξενόγλωσσα,όλα ανα κατηγορία.Ξεσκόνισα και έφτιαξα όλα μου τα διακοσμητικά και τις φωτογραφίες.

Μετά ετοίμασα πρωινό και φάγαμε,σκεφτόμασταν να πάμε κάπου εκδρομούλα σήμερα αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη,οπότε πήγαμε για καφεδάκι στη θάλασσα και μετά σπίτι,ετοίμασα για μεσημέρι κόκορα με σπιτικές χυλοπίτες που μου έστειλε πεσκέσι η μαμά του φίλου μου και φάγαμε υπέροχα! Μου έστειλε επίσης κηπευτικά απο το κήπο της και όλο το σπίτι μυρίζει ντομάτα,υπέροχη μυρωδιά που στην Αθήνα απλά δεν υπάρχει!

Σήμερα θα έρθει ο νέος ένοικος στο πρώην σπιτάκι μου να εγκατασταθεί,ευτυχώς που θα κρατήσει τις 60 γλάστρες γιατί βαριόμουν απίστευτα να τις κατεβάσω στην αυλή,απλά θα ανεβαινω να τις ποτίζω εγώ.Τόσες μέρες ντρεπόμουν να τον ρωτήσω και εχτές μου λέει μακάρι να είχα και γω τόσα λουλούδια και να τα βλέπω κάθε πρωί!Ε λοιπόν του λέω θα τα βλέπεις!!

Οπότε δεν θα έχω αυτή τη δουλειά σήμερα!

Αύριο έχω άλλη επιχείρηση " μετακόμιση" στο σπίτι του αγοριού μου,που επιτέλους το πήρε απόφαση να το ξενοικιάσει αφού λείπει συνέχεια και είναι ζήτημα αν στα 2 χρόνια έχει μείνει 3 μήνες συνολικά.

Οπότε αύριο το πρωί πρέπει

-Να ξεχωρίσω όλα τα πράγματα σε 2 κατηγορίες, σε αυτά που θα πάνε στο πατρικό του και αυτά που θα πάνε για δόσιμο

-Να αμπαλάρω και να τα στείλω με τη μεταφορική

-Να ειδοποιήσω τις ομάδες ρέτο να έρθουν να πάρουν οτι δεν θέλουμε

-Να το καθαρίσω και να δώσω τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη

Ολα αυτά πρέπει να γίνουν αύριο γιατί ο ιδιοκτήτης θέλει να βάλει μέσα μαστόρους όπως είπε, μάλλον τσαντίστηκε επειδή θα το ξενοικιάσουμε και μας είπε οτι τη Δευτέρα το θέλει άδειο οπωσδήποτε, μάλιστα μας είπε και που θα βρω εγώ νοικάρη να λείπει συνέχεια και να μην ακούγεται τίποτα?? Τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος ε ??? Και σκεφτείτε οτι το ξέρει εδώ και δύο μήνες.

τελικά η κρίση μας έκανε και λίγο καλό αφού γίναμε λίγο οικονόμοι και περιορίσαμε τις πλασματικές μας ανάγκες,έτσι λέω γιατί όλοι οι δικοί μου με φωνάζουνε σκρούτζ τελευταία με τόσες αλλαγές που έκανα.Και ακόμα δεν τους έχω πει οτι θα πουλήσω το αμάξι μου,σσσσσ

xaxaxaxaaaxa Ειρήνη, πολύ ωραία όλα!!!! και το κουτί έγινε πολύ καλό ....Μπραβίσιμο σε όλη την οικογένεια!!!
τελεια :P:p:p

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!

Είχε δίκιο η G που έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα για το θεμα αυτό αλλά το ευχαριστηθήκαμε πολύ το... "οικογενειακό-φτιάξιμο"!!! :tongue:

Σήμερα πήγαμε και τις πρώτες 2 προσκλήσεις και ξετρελάθηκαν! Νομιζω πως το τερατο-παρτυ θα έχει τρελό σουξεδάκι!!! :tongue::tongue::tongue: χαχαχα

Αυτή την εβδομάδα θα τελειώσω τα περισσότερα γιατί την εβδομάδα του πάρτυ θα ασχοληθώ με την καθαριότητα και το μαγείρεμα οπότε δεν θα έχω καθόλου χρόνο!!!:P

777885dugw57gt25.gif

Επίσης κορίτσια μου, οπως σας είπα, η κολλητή μου, μου γράφει dvd με έργα που της ζητώ.

Χθες είδαμε το GONE, που ήταν αστυνομικό θρίλερ και προσωπικά μου άρεσε.

Αν το θέλει κάποια να το δει, ευχαρίστως να της το ταχυδρομίσω και εκείνη μετά με τη σειρά της να το δώσει σε κάποιον άλλον...ανταλλακτική οικονομία. ;)

Το έργο είναι αυτό:

777885dugw57gt25.gif

Ετοιμάζω καφεδάκια και πάμε να μαζέψουμε τα πράγματα,βρήκαμε φορτηγό γνωστού να μας τα μεταφέρει αύριο τα πράγματα δωρεάν,αλλά θα φύγει στις 8 το πρωί οπότε φορτώνουμε απόψε!!

Το μόνο παρήγορο είναι οτι θα είμαστε 4 άτομα και θα κάνουμε γρήγορα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε σήμερα?

Εμείς περάσαμε ενα ηρεμο Σαββατοκύριακο και ξεκουραστηκαμε οιογενειακώς.Ο αντρας μου ακόμη είναι σε κακό χαλι και δεν προβλέπεται βελτίωση αμεσα,οπότε και το πιο πιθανο είναι να κάνουμε ενα ταξιδι-αστραπή στην Αθήνα για θεραπεία .Θα δούμε...

Σήμερα πήρα τον μικρό και πήγαμε μια μεγαλη βόλτα με το ποδήλατο.Στο δρόμο σταματήσαμε και μαζεψαμε κουκουνάρες,τις καθαρισα και θα δω πως θα τις χρησιμοποιήσω...Θελω επειγόντως να αλλαξει ο καιρός,να χειμωνιάσει λίγο...

Παω για ύπνο με τους αντρες μου....

Ειρήνη πολύ ωραίες όλες οι κατασκευες,μπράβο σας οικογενειακως!

Αντιγόνη,εχεις πάρει φόρα.Καλά κανατε με το σπίτι,θα εξοικονομησετε ετσι αρκετα χρήματα,το αυτοκίνητο ομως γιατί να το δώσεις?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γλυκιά μου Χρύσα δεν το χρησιμοποιώ πολύ και έχει έξοδα,μόνο για σερβις και ασφάλεια εξαμήνου έδωσα 400 ευρώ προχτές,χρησιμοποιώ κυρίως το μετρό,υπάρχει και άλλο ενα αυτοκίνητο στο σπίτι,αν χρειαστώ κάτι παίρνω αυτό,η μαμά μου βέβαια μου λέει κράτα το και βλέπουμε.Μάλλον θα βάλω αγγελία και αν βρω μια καλή τιμή να το δώσω.

Για το σπίτι θα γλιτώνουμε 450? μηνιαίως και εγώ απο αυτό που νοίκιασα θα παίρνω 300 ευρώ,είναι λογαριασμός

Αν κατέβεις Αθήνα θα χαρώ να πιούμε καφέ!

Εμείς περάσαμε ενα ηρεμο Σαββατοκύριακο και ξεκουραστηκαμε οιογενειακώς.Ο αντρας μου ακόμη είναι σε κακό χαλι και δεν προβλέπεται βελτίωση αμεσα,οπότε και το πιο πιθανο είναι να κάνουμε ενα ταξιδι-αστραπή στην Αθήνα για θεραπεία .Θα δούμε...

Σήμερα πήρα τον μικρό και πήγαμε μια μεγαλη βόλτα με το ποδήλατο.Στο δρόμο σταματήσαμε και μαζεψαμε κουκουνάρες,τις καθαρισα και θα δω πως θα τις χρησιμοποιήσω...Θελω επειγόντως να αλλαξει ο καιρός,να χειμωνιάσει λίγο...

Η μέση του? :? Τι να πω.. ελπίζω να μην χρειαστεί τίποτα βρε αδερφή και να καλυτερέψει... Για πότε λέτε? Αν σου μείνει χρόνος για καφέ, στείλε μου μήνυμα να έρθω κάπου να σε βρω για λίγο.

Πόσο παράλληλα πράγματα κάνω με μερικές από σας!!! Το πρωί, έβγαλα και γω τις κουκουνάρες μου και τις έχω αφήσει στο πάσο για να τις στολίσω... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Επίσης κορίτσια μου, οπως σας είπα, η κολλητή μου, μου γράφει dvd με έργα που της ζητώ.

Χθες είδαμε το GONE, που ήταν αστυνομικό θρίλερ και προσωπικά μου άρεσε.

Αν το θέλει κάποια να το δει, ευχαρίστως να της το ταχυδρομίσω και εκείνη μετά με τη σειρά της να το δώσει σε κάποιον άλλον...ανταλλακτική οικονομία. ;)

Το έργο είναι αυτό:

Φαίνεται πολύ ωραίο έργο....θα πω στον άντρα μου να μου το κατεβάσει να το δούμε....'

εγώ έχω να προτείνω αυτό....

το είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν πολύ καλό!!! είχα μείνει με τα ποπ κορν στο χέρι χιχιχιχχ

Αντιγόνη,εχεις πάρει φόρα.Καλά κανατε με το σπίτι,θα εξοικονομησετε ετσι αρκετα χρήματα,το αυτοκίνητο ομως γιατί να το δώσεις?

Χρύσα οι κουκουνάρες είναι ωραίο διακοσμητικό για τα Χριστούγεννα χιχιχιχι.....κρέμασε τους κορδέλα ή σπάγγο και βάψτες με σπρει ότι χρώμα θέλεις και μπορείς να στολίσεις το σπίτι ή το δέντρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...