Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπον και εγω θελω αυτη

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15390.htm

αλλα δεν γραφει διαστασεις θα παω απο εβδομαδα να τη δω.Για να μπαινουν τα ασιδερωτα και να μη στεκονται στη καρεκλα...

καλημερα και εγω την εχω αυτη την λεκανη, ειναι πολυ καλη μπαινουν ακριβως τα διπλωμενα ρουχα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες!

Να κανω μια χαζη ερωτηση και πλιζ μην γελασετε. Οταν λετε βαζετε τα φιλτρα του απορροφητηρα στο πλυντηριο πιατων, απο τι υλικο ειναι τα φιλτρα σας? Γιατι το δικο μου εινια σαν υαλοβαμβακας και μαλλον στο πλυντηριο ρουχων θα μπορουσε να πει. Πώς να σταθει στο πλυντηριο πιατων, οεο?

Εχω παρομοια λεκανη με αυτη του lidl και με εχει βολεψει πολυ!

Καλημέρα σε ολες!Ηπια το καφεδάκι μου και ξεκινάω δουλίτσες! Στα δωμάτια των παιδιών που αποθηκεύετε τα παιχνίδια?Τωρα που αλλάξαμε έπιπλα στο δωμάτιο του γιου μου έλυσα το πρόβλημα φύλαξης των βιβλίων αλλά δεν ξέρω που να αποθηκέυσω τα παιχνίδια.Κάπου θα βρω χώρο για ένα καλάθι,τα υπόλοιπα ομως?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έχω λυσσάξει πάλι από το πρωί!

Εφαγα:

2 τυροπιτάκια.

1 τοστάκι ωμό

1 καφεδάκι

2 πιάτα γεμάτα σούπα με κόκκινη σαλτσούλα, μανεστράκι, καροτάκι

1 φέτα ψωμί

1 σοκολάτα lacta

και τώρα πείνασα...

έφαγα μισό πιάτο σουπίτσα ακόμη και 1 τοστάκι ακόμα.... :confused::confused::confused:

Και αυτά μέχρι τώρα......!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Πάντως είναι γεγονός ότι αυτό για εσένα είναι...δίαιτα...και το εννοώ...

Γιατί αν ανοίξω το στοματάκι μου και πω τι τρως και τι έτρωγες...όλα τα κορίτσια θα πάθουν...

Καλημέραααααααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Τ

Λοιπον και εγω θελω αυτη

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15390.htm

αλλα δεν γραφει διαστασεις θα παω απο εβδομαδα να τη δω.Για να μπαινουν τα ασιδερωτα και να μη στεκονται στη καρεκλα...

για τα ασιδέρωτα θα μπορούσες να πάρεις και ένα καλάθι - τσάντα τύπου αυτά που βάζουμε τα ψώνια όταν ψωνίζουμε απο τα hondos center ή θαλάσσης που να είναι βαθύ και εύκαμπτο ώστε να μην πιάνει πολύ όγκο. ή κανένα πάνινο πτυσόμενο σαν αυτά που βάζουμε περιοδικά σε μεγάλο μέγεθος αν θέλεις να τα αποθηκεύεις εκτός ντουλάπας για να μην φαίνεται η πλαστικούρα της λεκάνης.

έντιτ: μια τέτοια τσάντα χωρίς διαχωριστικό τέλος πάντων http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=12629&ct=186

Καλημερες!

Να κανω μια χαζη ερωτηση και πλιζ μην γελασετε. Οταν λετε βαζετε τα φιλτρα του απορροφητηρα στο πλυντηριο πιατων, απο τι υλικο ειναι τα φιλτρα σας? Γιατι το δικο μου εινια σαν υαλοβαμβακας και μαλλον στο πλυντηριο ρουχων θα μπορουσε να πει. Πώς να σταθει στο πλυντηριο πιατων, οεο?

Εχω παρομοια λεκανη με αυτη του lidl και με εχει βολεψει πολυ!

γιατί να γελάσουμε καλέ? ρωτάμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι είπαμε. όποια κοροιδέυει φεύγει απο το τόπικ με κόκκινη κάρτα. χαχαχαχα:tongue:

τέτοιου τύπου είναι τα δικά μου http://www.eaparts.gr/content.aspx?catid=144&pcatid=139&m=4&partid=24277&cpi=&s=&l=1

Καλημέρα σε ολες!Ηπια το καφεδάκι μου και ξεκινάω δουλίτσες! Στα δωμάτια των παιδιών που αποθηκεύετε τα παιχνίδια?Τωρα που αλλάξαμε έπιπλα στο δωμάτιο του γιου μου έλυσα το πρόβλημα φύλαξης των βιβλίων αλλά δεν ξέρω που να αποθηκέυσω τα παιχνίδια.Κάπου θα βρω χώρο για ένα καλάθι,τα υπόλοιπα ομως?

κουτιά αποθήκευσης και κάτω απο το κρεβάτι

http://www.xlshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1344&category_id=140&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=2&ref=bestprice.gr

εγώ σώθηκα. έβαλα πολλά παιχνίδια μέσα και κυρίως παζλ . επίσης έχω και ένα όρθιο απο αυτά τα στρόγγυλα που πουλάνε και στα τσαμπο σαν βαρελάκια , σε μια γωνία.

γιατί να γελάσουμε καλέ? ρωτάμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι είπαμε. όποια κοροιδέυει φεύγει απο το τόπικ με κόκκινη κάρτα. χαχαχαχα:tongue:

τέτοιου τύπου είναι τα δικά μου http://www.eaparts.gr/content.aspx?catid=144&pcatid=139&m=4&partid=24277&cpi=&s=&l=1

και μενα ετσι ειναι. αυτα τα 2 κομματια βαζετε στο πλυντηριο πιατων και το υπολοιπο το καθαριζετε με το βαμβακι και το οινοπνευμα???να ρωτησω και κατι αλλο: το πλυντηριο πιατων το καθαριζετε με κατι???οπως δηλαδη κανουμε πλυση με σοδα στο πλυντηριο ρουχων, κανετε κατι αναλογο???

τοχω πολυ καιρο αχρησιμοποιητο και λεω να το ξεκινησω. ειχε χαλασει και μετα που το φτιαξαμε δεν το ξαναβαλα.:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημερα δεν σας ειπα!!!καλημερουδια σε ολες. τελικα χθες εβαλα, σκουπα, εκανα ενα ξεκαθαρισμα το ψυγειο μου , επλυνα πιατα και καθαρισα την ηλεκτρικη σκουπα. εβαλα τα αποσπωμενα μερη στη μπανιερα με ζεστο νερακι και κρεμοσαπουνο(το τι εβγαλαν δε λεγεται) και τα υπολοιπα με οινοπνευμα. το ποσο καθαρισε και το ευχαριστηθηκα. ηθελα να κανω και ενα ντουλαπι αλλα ο αντρουλης ηθελε να κατσουμε παρεουλα, οποτε τα αφησα. σημερα με το καλο...

και μενα ετσι ειναι. αυτα τα 2 κομματια βαζετε στο πλυντηριο πιατων και το υπολοιπο το καθαριζετε με το βαμβακι και το οινοπνευμα???να ρωτησω και κατι αλλο: το πλυντηριο πιατων το καθαριζετε με κατι???οπως δηλαδη κανουμε πλυση με σοδα στο πλυντηριο ρουχων, κανετε κατι αναλογο???

τοχω πολυ καιρο αχρησιμοποιητο και λεω να το ξεκινησω. ειχε χαλασει και μετα που το φτιαξαμε δεν το ξαναβαλα.:rolleyes:

ναι. και εμένα 2 κομμάτια είναι. το βάζω τακτικά. δεν το αφήνω να πιάσει γλίτσα ώστε να κολλάει. Το ίδιο κάνω και με τον υπόλοιπο αποροφητήρα όπως και με τον φούρνο. Μετά απο κάθε χρήση ένα πέρασμα με ένα βρεγμένο βιτέξ (οικολογικά πανάκια χρησιμοποιώ εγώ, με βολέυουν καλύτερα) και δεν θέλουν ποτέ τρίψιμο για να καθαρίσουν . Μένουν πάντα καθαρά. Απλώς μια φορά τον μήνα τον αποροφητήρα τον περνάω και ένα σαπούνισμα αλλά και πάλι δεν θέλει τρίψιμο.

το πλυντήριο πιάτων εγώ δε το καθαρίζω με κάτι. Δεν μου το είπαν και στην επίδειξη όταν το πήρα. Ίσως κάποια κοπέλα να γνωρίζει κάτι άλλο και να μας διαφωτίσει και εμάς.

καλημερες!!!!!

τι ωραια ανακαλυψη ειναι αυτη για το πλυσιμο των φιλτρων στο πλυντηριο!!! ενθουσιάστηκα!!! ανοιξα το πλυντηριο το πρωι και τα βρηκα ολολευκα και μοσχομυριστα!! οταν ηθελε αλαγμα το φιλτρο μου μπορει να εκανα και 2 μηνες να το αλλαξω γιατι απλα ξεχνουσα να παρω!!!

τέλειαααααααααα

Καλημέρα :P:p:p

Σας έχασα για λίγες ημέρες.... Νέο ξεκίνημα στην δουλειά, στο σχολείο των παιδιών και φυσικά η οργάνωση του σπιτιού μετα την μετακόμιση :(

αλλα σιγά σιγά όλα θα γίνουν και φυσικά προσπαθώ και διαβάζω αυτά που έχετε πει για να μην μείνω πίσω στα ...μαθήματά μου :wink:

Από σήμερα όμως... I will be back!!!

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Εγώ δεν κάνω τίποτα ούτε για το πλυντήριο πιάτων ούτε για των ρούχων.:-(

Τί εννοείς ότι κάνουμε πλύση με σόδα???

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Καλημερα. Εγω το πλυντηριο πιατων-οπως και των ρουχων- το καθαρίζω με μαγειρική σόδα και το βαζω στο πιο δυνατο προγραμμα. Θεωρω οτι ειναι ο,τι καλυτερο και καθαρίζει μια χαρα. :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...