Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι κάνω υπομονή αλλά μερικές φορές λέω φτάνει ας μην με βρει κάτι άλλο 

Το ξέρω κορίτσι μου τα πέρασα κ εγώ θέλει δύναμη όλο αυτό που κάνουμε.

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Ολα θα γίνουν βήμα βήμα 

• Δύναμη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσούδια! Έχω μέρες να σας διαβάσω γιατί διακόψαμε τηλέφωνο - internet (λόγω μετακόμισης). Έκλεψα λίγο το "έξυπνο κινητό" του άντρα... αλλά με ταλαιπωρεί (και το κινητό και ο άντρας...) Σε όλα τα σπίτια η ίδια ένταση υπάρχει. Το λέω για να τα ακούω κι εγώ. Υπομονή και χαμόγελο... προσεχώς καλύτερα :D

Μπρίκια κολλάμε; ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξύπνησα μαζί με τους αντρες μου και εφτιαξα ενα ωραιότατο πρωινο,που πλέον εχει γίνει συνήθεια τα Σαββάτα και ο μικρός το ζητάει,εστρωσα κρεβάτια,συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια κιαι εβαλα το πρώτο πλυντήριο.

Mirtoula, πολύ καλά κανατε και τα γραψατε όλα,μπραβο,μπραβο!!!

Βασια,ξεκουρασου και διασκέδασε το διήμερο,στρώνεις οταν ξαναπάτε,τώρα θα λιώσετε...

Καλό Σαββατοκύριακο να εχουμε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα και απο μενα

Περαστικα στους αντρες σας.

Yotou μη στεναχωριεσαι ολοι περναμε τετοιες φασεις τωρα που εχουν σφιξει τα πραγματα, υπομονη κι αγαπη.

Μυρτουλα εμεινα με τη φωτογραφια...καλα το κανατε και πηγατε.

Το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο και βαριεμαι να κανω οτιδηποτε. Αλλα ξεκιναω -εχω προγραμμα για πολλες δουλειες που πρεπει να γινουν-.

Θ σας διαβαζω συγχρονως.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγώ αισθάνομαι κομμάτια, χωρίς να έχω κάνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Σηκώθηκα το πρωί στις 9:00 (ναι!!! με άφησε το σπλάχνο μου να κοιμηθώ), τάισα τον πιτσιρίκο μου, έκανα καφεδάκια και πρωινό για εμένα και τον αντρούλη μου και παίξαμε με το μικρό. Κατά τις 11:00 του έδωσα το φρούτο του, έβαλα τον κάδο σκουπιδιών της κουζίνας στην μπανιέρα με νερό και χλωρίνη και στις 11:45 φύγαμε για τη λαϊκή. Πήρα λίγες μπανάνες για το παιδί και μερικά μυρωδικά. Πήρα και ψωμάκι στο γυρισμό.

Φτάσαμε σπίτι στις 12:30 και ο μικρός μου έπεσε ξερός για ύπνο, οπότε εγώ:

1. Έστρωσα το κρεβάτι μας

2. Έπλυνα τον κάδο και τώρα στεγνώνει

3. Μάζεψα κάτι παιχνίδια του μικρού με τα οποία δεν παίζει πλέον

4. Έπλυνα μια κατσαρόλα και ένα ταψί που δεν είχα κουράγιο να πλύνω εχθές το βράδυ

5. Έβαλα τα του πρωινού στο πλυντήριο πιάτων και το έβαλα να κάνει ένα ξέβγαλμα, γιατί μου μύριζε (ίσως να ήταν και η ιδέα μου, δεν ξέρω)

6. Ψιλόκοψα τα μυρωδικά που αγόρασα και τα έβαλα στην κατάψυξη

7. Έπλυνα κάτι μπλούζες μου στο χέρι και τις άπλωσα (δεν έχω πολλές για κάθε μέρα και πλυντήριο με τα αντίστοιχα χρώματα δεν έχει μαζευτεί ακόμη, οπότε τις έπλυνα στο χέρι για να έχω από βδομάδα να φορέσω κάτι)

8. Συμμάζεψα το σαλόνι (αν και σε λίγο που θα ξυπνήσει ο μικρός, πάλι
χάλια θα γίνει)

9. Καθάρισα το ντουλάπι που μπαίνει ο κάδος, ώστε μόλις στεγνώσει να πάει κατευθείαν στη θέση του.

Τώρα κάθομαι λίγο να χαλαρώσω, μέχρι να ξυπνήσει (τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια και από μένα κορίτσια

Δυο μερες δεν έχω μπει καθόλου στο φόρουμ,έκανα αποτοξίνωση λίγο.Δεν έχω διαβάσει τα νεα σας

Ελπιζω να είστε όλες καλά!

Φθινοπωρινός ο καιρός εδώ και πολύ μου αρέσει

Το σπίτι είναι σχετικά συμμαζεμενο,άλλαξα σεντόνια πετσετες και εχω βάλει και πλυντήριο.Δυο κουρτίνες θελω να κρεμάσω εδώ και μέρες,αλλά βαριέμαι.

Σας φιλώ

Καλό Σ/Κ

Κι εμεις τα ίδια εδώ και 4-5 μήνες, από τότε που άρχισε να μπαίνει σε σοβαρή κρίση η επιχείρηση. Νεύρα, και αργότερα μελαγχολία... Τελικά έκλεισε η επιχείρηση...

Κάνω υπομονή και δείχνω κατανόηση... Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλυτερα και σύντομα για όλους μας!

κριμα.... ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ περα.

Χίλια μπράβο, χίλια εύγε. Έκανες υπέροχη δουλειά με τα ρούχα σας και μπράβο που είσαι τόσο ευαίσθητη ώστε να προσφέρεις και κάπου που το έχουν ανάγκη.

Αχ μ αυτά τα χτυπήματα, αχ!!! Είναι καλά? Το χειλάκι τρέχει συνήθως αρκετό αίμα... το χουμε πάθει 3-4 φορές...:?

Και μένα δύο μέρες τώρα ο μικρός όλο χτυπάει στο σχολείο. Χθες, κάποιο παιδάκι πέταξε μία πέτρα και τον πήρε ακριβώς κάτω από το μάτι και σήμερα έπεσε και έκανε ένα χτύπημα στο κούτελο... και όλα στο κεφάλι βρε κορίτσια... :cry: Ας είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά!

Υ.Γ. Μανικιούρ / πεντικιούρ ε? Στα βάσανα από τώρα??? :tongue::tongue::tongue:

ευτυχως το πρωι δεν φαινοταν τιποτα. κ ποσο τα φοβαμαι τα χτυπηματα!!!

ευτυχως που δεν το πετυχε τον μικρο σου στο ματι! πωπω!!!

ναι ειδες, να δω ποτε θα μου ζητησει το πρωτο της γαλλικο! εγκεφαλικο θα παθωωωωωωωωω!!!!

κορίτσια καλημέρα!Δεν ξέρω σε τι φάση είστε, θα σας διαβάσω. Εμεις αυτές τις μέρες κάναμε το εξής: γράψαμε λογαρισμούς, χρέη, δεη, χαράτσια κ λοιπά όμορφα για να καταλάβουν ότι μπορούμε να φάμε κ μόνοι μας χρήματα αντί να μας τα τρώνε αυτά και πήγαμε ένα όμορφο τριημεράκι στο Porto Carras (γνωστό 5άστερο της Χαλκιδικής, όσες είναι από Θεσ/νίκη ξέρουν.....)Το τι όμορφα περάσαμε δεν λέγεται....κάναμε κ μπανάκι, είχε υπέροχη θάλασσα....

τυχερη!!!! καλα κανατε!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια! Έχω μέρες να σας διαβάσω γιατί διακόψαμε τηλέφωνο - internet (λόγω μετακόμισης). Έκλεψα λίγο το "έξυπνο κινητό" του άντρα... αλλά με ταλαιπωρεί (και το κινητό και ο άντρας...) Σε όλα τα σπίτια η ίδια ένταση υπάρχει. Το λέω για να τα ακούω κι εγώ. Υπομονή και χαμόγελο... προσεχώς καλύτερα :D

τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη.......

(οχι οτι μ'αρεσει να γινεται κ σε αλλα σπιτια, μην παρεξηγηθω)

Καλημερα και απο μενα

Περαστικα στους αντρες σας.

Yotou μη στεναχωριεσαι ολοι περναμε τετοιες φασεις τωρα που εχουν σφιξει τα πραγματα, υπομονη κι αγαπη.

Μυρτουλα εμεινα με τη φωτογραφια...καλα το κανατε και πηγατε.

Το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο και βαριεμαι να κανω οτιδηποτε. Αλλα ξεκιναω -εχω προγραμμα για πολλες δουλειες που πρεπει να γινουν-.

Θ σας διαβαζω συγχρονως.

thank you!!!

και γενικα σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας!:P

δεν θα γραψω τι εκανα σημερα, ειμαι αρκετα κουρασμενη κ μολις κοιμηθηκε η μπουμπου, παω κ εγω!

Κορίτσια επειδή δεν ξέρω που μένετε, αν είναι καμία στον Βόλο πάει η ομάδα swap not shop εκεί στις 21-10 για ανταλλαγές γυναικείων ρούχων.....γίνεται χαμός πάντα, ανταλλάσεις γυναικεία, ανδρικά, παιδικά (λίγα), τσάντες, αξεσουάρ, παππούτσια

Καλησπέρα!

Μόλις παρέδωσα το μωρό στη μαμά του που κατάφερε και ήρθε 3 μέρες νωρίτερα και το παρέδωσα σε άριστη κατάσταση,όπως το πήρα.

Συγύρισα όλο το σπίτι γιατί αύριο κανόνισα κοντινή εκδρομούλα και απο Δευτέρα πάλι δουλειά!! και ρουτίνα!

Κορούλες καλησπέρα!

Σας έλειψα σήμερα? :tongue:

Δούλεψα αρκετά και έκανα και διάφορα με τους δικούς μου.. νιώθω καλά.. ;).

Έφτιαξα κοκκινιστό κοτοπουλάκι με κοφτό μακαρονάκι όταν επέστρεψα, φάγαμε όλοι μαζί και μετά τα αγόρια μου ξεκουράστηκαν και εγώ ξαναφυγα για δουλειά.

Όταν επέστρεψα, διαβάσαμε την ορθογραφία με το φιογκάκι και γράψαμε αντιγραφή. Ο μικρούλης κόλλησε ματάκια στα μεγάλα πλαστικά, πορτοκαλί, ποτήρια και το καταχάρηκε όσο δεν λέγεται...! Θα σας βάλω αύριο φωτογραφία... Κάναμε τα μπάνια μας, τσιμπήσαμε κάτι και τώρα το μικρό μου βλέπει scooby doo και εμείς θα δούμε ταινιούλα, αστυνομικό θρίλερ, που μου "κατέβασε" η κολλητή μου... μου χει κατεβάσει 8-9 ταινιούλες που της είχα ζητήσει οπότε θα έχουμε να βλέπουμε για αρκετά σαββατόβραδα.

Σας φιλώ όλες!!! Καλό βράδυ να έχετε!:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...