Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι κάνω υπομονή αλλά μερικές φορές λέω φτάνει ας μην με βρει κάτι άλλο 

Το ξέρω κορίτσι μου τα πέρασα κ εγώ θέλει δύναμη όλο αυτό που κάνουμε.

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Ολα θα γίνουν βήμα βήμα 

• Δύναμη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

... και κατευθασε ο αντρας μου διπλωμένος στα δυο από τη μέση του.

Οπότε τώρα εχω να κάνω και τη νοσοκόμα και ας ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα....:?

Α, πολυ παράλληλα ζούμε, αδερφή! :tongue:

Τα ίδια και ο άντρας μου.. ήρθε και πονάει η μέση του από το κουβάλημα τόσων καλωδίων... :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?κοιμηθηκε ο μικρος μου και βρηκα ευκαιρια να σας διαβασω!

Το σπιτακι μου ειναι ψιλοχαλια..........Παντου παιχνιδια.....Σαν το γιοφυρι της Αρτας,ολημερις το χτιζανε και το βραδυ γκρεμιζοτανε.....

Καλημέρα!

Μπαίνω και σας διαβάζω πότε πότε κι εγώ... εντάξει δεν ξέρω το ύποπτο παρελθόν της καθεμιάς σας :tongue: αλλά δε μου είστε και άγνωστες!

Λοιπόν έχω ερώτηση κρίσεως: πότε σκοπεύετε να στρώσετε χαλιά? εγώ σκέφτομαι να το κάνω αυτό ή το επόμενο ΣΚ, αλλά φοβάμαι μην σκάσουμε μέχρι να πιάσουν τα κρύα...

Αχ και εγω συνεχεια αυτο σκεφτομαι,εχουμε μαρμαρο κατω και ειναι παγωμενα,εχω και τον μικρο που πεταει συνεχεια τα παντοφλακια και παταει ξυπολυτος...:?

καλημερα κοριτσια!

θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που συμβαινει τον τελευταιο 15ημερο στο σπιτι. ο αντρας μου που σε γενικες γραμμες ειναι ενας πολυ καλος συζηγος, καλος πατερας, ευγενικος κ εχει ολα τα καλα του κοσμου, το τελευταιο διαστημα εχει παρα πολλα νευρα, γκρινια κτλ κτλ κτλ, οχι μονο μαζι μου αλλα κ με γονεις κτλ κτλ. εχει πολυ αγχος με την δουλεια, εχουν πεσει ολα τα οικονομικα επανω του καθως το μαγαζι μου δεν παει καλα κ εχω να παρω λεφτα εδω κ ενα χρονο. το μικρο το κραταμε εναλαξ (δεν εχουμε βοηθεια), κ γενικα ειμαστε πολυ κουρασμενοι.

πως να το χειριστω? μπορει να μπουρλωτιασει για κατι πολυ απλο, κ να μανουριαζουμε χωρις λογο κ αιτια.

helpppppppppppppp!!!

yotoy μου μην στεναχωριεσαι,αυτη τη φαση την περνανε ολα τα ζευγαρια πλεον:(κανε λιγο υπομονη,λογικο ειναι να ειναι αγχωμενος με τοσα που συμβαινουν...

Δυστυχως αυτην την εποχη δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...

Κοριτσάκια μου,

Το φιογκάκι είδε μπόλικα παιδικά και τώρα ξεκίνησε να κάνει κάποια από τα γραψίματα της Δευτέρας.. να τα κάνουμε σιγά-σιγά και να μην πιεστεί.

Εγώ έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα τέλειο πεντικιούρ και διάλεξα και ένα λατρεμένο, νέο χρώμα {αυτό που ανέβασα σήμερα}, ένα ροδί-του-ιβίσκου...:tongue::tongue:. Πολύ μου έφτιαξε τη διάθεση! :P

Έπλυνα με βρεγμένο βιτεξάκι τη φραπεδιέρα μας, πέρασα με οινόπνευμα τα κλειδιά και τα τηλε-κοντρόλ {το είχαν πολύ ανάγκη... :| } και μάζεψα από το μπαλκόνι που στέγνωσε όλο το καλαθάκι {και το μέσα και το έξω} του μπάνιου. Αστραψε...:shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αχ και εγω συνεχεια αυτο σκεφτομαι,εχουμε μαρμαρο κατω και ειναι παγωμενα,εχω και τον μικρο που πεταει συνεχεια τα παντοφλακια και παταει ξυπολυτος...:?

Εγώ, λατρεμένη μανούλα του Κωνσταντίνου, έχω κάνει το εξής για το μεσοδιάστημα αυτό.

Εχω αγοράσει του φιογκακίου, 3 ζευγάρια καλτσάκια, αυτά με τις πατουσούλες από κάτω που δεν γλυστράνε και έχω λύσει το πρόβλημα... ;)

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κ παλι!

μολις εφαγα κ σε λιγο θα ξυπνησω την μικρη για μαμ.

εκανα ενα γερο ξεκαθαρισμα στα ρουχα της μικρης, τα εβαλα ανα ηλικια κ ξεχωρισα καποια που θα δωσω σε 2 αδελφακια που ειναι πολυ ασχημα οικονομικα, τις περισσοτερες μερες τα εχουν οι θειοι τους, οι γονεις δεν μπορουν να τους προσφερουν τα βασικα φαγητο, ζεστασια:(.

επειδη εχουμε παρα πολλα ρουχα καθως εχουμε 4 ανηψιες, οτι μας φεραν απο την βαπτηση τα αλλαξαμε σε μεγαλυτερα. τα χωρισα ανα ηλικια εγραψα σε ετικετες τις ηλικιες, μαζεψα βαπτηστηκα κτλ κτλ κτλ, αλλα δεν τελειωσα, ηρθε η ωρα για νανι κ ετσι θα συνεχισω το απογευμα.

εστρωσα κρεβατια, εβγαλα φθηνοπωρινη κουβερτα κ για εμας κ για την μπουμπου, το σπιτι ειναι συμμαζεμενο, εβαλα κατι πιατα στο πλυντηριο, εκανα μπανιο την μικρη κ κοψαμε τα νυχια (ειρηνη ακους μανικιουρ - πεντικιουρ η μικρη;))

τωρα θα την ξυπνησω να φαει κ θα κανω οτι αλλο μπορεσω.

ασχετο μεσα σε ολα, επεσε εχτες κ χτυπησε το χειλακι της στην γωνια του τραπεζιου, ετρεχε λιγο αιμα, κλαμα κ τα σχετικα, ευτυχως δεν ηταν σοβαρο (εχω μαλακες γωνιες για το τραπεζι αλλα τις βγαζει συνεχεια!)

Πηρα:

-ενα μαυρο καλο παντελονι

-ενα μαυρο καλο σακακι

-μια μαυρη απλη μπλουζα

-μια μαυρη φορμα

-ενα μαυρο κολαν

-μια μαυρη ζακετα για ολες τις ωρες

τα ειδε ο αντρας μου και μου λεει μα καλα πενθος εχεις?? αχαχαχαα.. οοοχι απλα με το παιδι τωρα συνηθως μαυρα φοραω γιατι συνεχεια χαλια με κανει!

Επισης πηρα για το προσωπο:

-ενα τζελ καθαρισμου

-ενα ορο ενυδατωσης

-μια λοσιον συσφιξης πορων

και δωρο με αυτα μια μασκα.ολα της Galenic

Μια χαραααα!!!;):P:D

Παω να κανω χαρωπες δουλιτσες!!

με γειααααααααααααααα!!!

yotoy μου μην στεναχωριεσαι,αυτη τη φαση την περνανε ολα τα ζευγαρια πλεον:(κανε λιγο υπομονη,λογικο ειναι να ειναι αγχωμενος με τοσα που συμβαινουν...

Δυστυχως αυτην την εποχη δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...

;)

ευχαριστω πολυ...

Κορούλες μου,

Εκανα και κάποιες τελευταίες δουλίτσες... μάζεψα τα απλωμένα και στα σχοινιά και στην απλώστρα {μα να μην "ξεμένουμε" ποτέ από σίδερο :?}, έπλυνα κάποια πιατικά, έβαλα στις θέσεις τους τα ρούχα που σιδέρωσα το πρωί, κάναμε με το φιογκάκι ένα φυλλάδιο με μαθηματικά, τακτοποίησα τα κλιβανισμένα υλικά της δουλειάς και ψευτομάζεψα διάφορα άσχετα που μπήκαν στις θέσεις τους.

Ο άντρας μου πήγε να κουρευτεί και μόλις θα έρθει δεν θα κάνω απολύτως τίποτα. Θα ανάψω τα κεράκια μου, θα κάνουμε τα μπάνια μας, θα παραγγείλουμε σουβλάκια {λατρεμένη συνήθεια της Παρασκευής όταν δεν δουλεύω} και θα περάσουμε ένα ήρεμο και όμορφα βράδυ...

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι!

μολις εφαγα κ σε λιγο θα ξυπνησω την μικρη για μαμ.

εκανα ενα γερο ξεκαθαρισμα στα ρουχα της μικρης, τα εβαλα ανα ηλικια κ ξεχωρισα καποια που θα δωσω σε 2 αδελφακια που ειναι πολυ ασχημα οικονομικα, τις περισσοτερες μερες τα εχουν οι θειοι τους, οι γονεις δεν μπορουν να τους προσφερουν τα βασικα φαγητο, ζεστασια:(.

επειδη εχουμε παρα πολλα ρουχα καθως εχουμε 4 ανηψιες, οτι μας φεραν απο την βαπτηση τα αλλαξαμε σε μεγαλυτερα. τα χωρισα ανα ηλικια εγραψα σε ετικετες τις ηλικιες, μαζεψα βαπτηστηκα κτλ κτλ κτλ, αλλα δεν τελειωσα, ηρθε η ωρα για νανι κ ετσι θα συνεχισω το απογευμα.

εστρωσα κρεβατια, εβγαλα φθηνοπωρινη κουβερτα κ για εμας κ για την μπουμπου, το σπιτι ειναι συμμαζεμενο, εβαλα κατι πιατα στο πλυντηριο, εκανα μπανιο την μικρη κ κοψαμε τα νυχια (ειρηνη ακους μανικιουρ - πεντικιουρ η μικρη;))

τωρα θα την ξυπνησω να φαει κ θα κανω οτι αλλο μπορεσω.

ασχετο μεσα σε ολα, επεσε εχτες κ χτυπησε το χειλακι της στην γωνια του τραπεζιου, ετρεχε λιγο αιμα, κλαμα κ τα σχετικα, ευτυχως δεν ηταν σοβαρο (εχω μαλακες γωνιες για το τραπεζι αλλα τις βγαζει συνεχεια!)

Χίλια μπράβο, χίλια εύγε. Έκανες υπέροχη δουλειά με τα ρούχα σας και μπράβο που είσαι τόσο ευαίσθητη ώστε να προσφέρεις και κάπου που το έχουν ανάγκη.

Αχ μ αυτά τα χτυπήματα, αχ!!! Είναι καλά? Το χειλάκι τρέχει συνήθως αρκετό αίμα... το χουμε πάθει 3-4 φορές...:?

Και μένα δύο μέρες τώρα ο μικρός όλο χτυπάει στο σχολείο. Χθες, κάποιο παιδάκι πέταξε μία πέτρα και τον πήρε ακριβώς κάτω από το μάτι και σήμερα έπεσε και έκανε ένα χτύπημα στο κούτελο... και όλα στο κεφάλι βρε κορίτσια... :cry: Ας είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά!

Υ.Γ. Μανικιούρ / πεντικιούρ ε? Στα βάσανα από τώρα??? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες μου,

Εκανα και κάποιες τελευταίες δουλίτσες... μάζεψα τα απλωμένα και στα σχοινιά και στην απλώστρα {μα να μην "ξεμένουμε" ποτέ από σίδερο :?}, έπλυνα κάποια πιατικά, έβαλα στις θέσεις τους τα ρούχα που σιδέρωσα το πρωί, κάναμε με το φιογκάκι ένα φυλλάδιο με μαθηματικά, τακτοποίησα τα κλιβανισμένα υλικά της δουλειάς και ψευτομάζεψα διάφορα άσχετα που μπήκαν στις θέσεις τους.

Ο άντρας μου πήγε να κουρευτεί και μόλις θα έρθει δεν θα κάνω απολύτως τίποτα. Θα ανάψω τα κεράκια μου, θα κάνουμε τα μπάνια μας, θα παραγγείλουμε σουβλάκια {λατρεμένη συνήθεια της Παρασκευής όταν δεν δουλεύω} και θα περάσουμε ένα ήρεμο και όμορφα βράδυ...

Σας φιλώ όλες!

Καλησπερα!

Σου γραφω τη δικη μου κατασταση...

Πηγα σε ενα μαθημα, γυρισα, κοιμησα το μικρο και εφυγε ο αντρας μου να κουρευτει. Γυρισε πριν λιγο και μπηκε για μπανιο. Σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος για μαμ, μπανιο και νανι. Μετα θα αναψουμε τα κερακια μας, θα κανω κι εγω ενα μπανακι και (παρα τη διαιτα) θελω να παραγγειλουμε σουβλακια. Μηπως ταυτιζομαστε λιιιιγο σημερα Ειρηνη μου;

Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω μετα τα σουβλακια μαλλον θα σιδερωσω.

Σας αφηνω για σημερα.

Τα λεμε αυριο παλι.

Φιλακια!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

;)

ευχαριστω πολυ...

Κι εμεις τα ίδια εδώ και 4-5 μήνες, από τότε που άρχισε να μπαίνει σε σοβαρή κρίση η επιχείρηση. Νεύρα, και αργότερα μελαγχολία... Τελικά έκλεισε η επιχείρηση...

Κάνω υπομονή και δείχνω κατανόηση... Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλυτερα και σύντομα για όλους μας!

sACYp2.png

Είμαι στο χωριό, έχει πολύ ωραίο καιρό, οπότε ίσως αύριο να μην στρώσω!! προτιμώ να περάσω την ώρα μου παραγωγικά με τα παιδιά!!!

Είμαι κομμάτια......απο τις δουλειές....φτάσαμε χωριό 9 το βράδυ, φούρνισα πίτσες και τακτοποίησα τις βαλίτσες!!!

Έχουμε διαβάσει για Δευτέρα απο το μεσημέρι (ευτυχώς :-P :razz: )

Απομένει μια επανάληψη μέσα στο σκ!!!

κορίτσια καλημέρα!Δεν ξέρω σε τι φάση είστε, θα σας διαβάσω. Εμεις αυτές τις μέρες κάναμε το εξής: γράψαμε λογαρισμούς, χρέη, δεη, χαράτσια κ λοιπά όμορφα για να καταλάβουν ότι μπορούμε να φάμε κ μόνοι μας χρήματα αντί να μας τα τρώνε αυτά και πήγαμε ένα όμορφο τριημεράκι στο Porto Carras (γνωστό 5άστερο της Χαλκιδικής, όσες είναι από Θεσ/νίκη ξέρουν.....)Το τι όμορφα περάσαμε δεν λέγεται....κάναμε κ μπανάκι, είχε υπέροχη θάλασσα....

σας βάζω μια φωτό απ το μπαλκόνι του ξενοδοχείου....

100_1971.jpg

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...