Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό…άντε να τον βρεις. Με τον Ψ έκανα 3 μεταφορές όλες με μηδέν χοριακη κ χωρίς εξήγηση, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις ούτε καν τις βασικές. Με έβαζε να κάνω ωοληψια ξανά κ ξανά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα.  Του έλεγα για το dfi του συζύγου και το γύριζε πάνω μου. 

Έχω  από ψα. Καμία εξέταση.. με πήγαινε έτσι σε ωοληψιες έμβρυομεταφορες. Ζητούσα εξετάσεις και μου έλεγαν οι μαίες ότι ο γιατρός θα το κρίνει. Μετά την δεύτερη αποτυχια με πήρε και μου είπε πάμε και για άλλη προσπάθεια και εννοείται ότι δεν πήγα. Μου είχε πει έχεις ενδομητριωση αλλά δεν μας επηρεαζει. Και εν τέλει μου έκανε ο σφακ λαπαροσκόπηση και τι δεν είδε στην μήτρα....

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

λοιπονν

-εβαλα δυο πληντυρια

-ενα στεγνωτηριο

-ξεσκονισα ολο το σπιτι

-σκουπισα ολο το σπιτι

-σφουγγαρισα ολο το σπιτι

-εκανα το μπανιο

-περασα ντεντολ ολο το σπιτι (εχω ενα θεμα με τα μικροβια τωρα με το μωρο

-επλυνα τα πιατακια μου και μια κατσαρολα

-τακτοποιησα το μπανιο

-εστρωσα κρεβατακια

-εβαλα φασολακια να γινονται

και τωρααα ξεκουρσασηηηηηηηηηηηηηηηηηη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στην παρέα!

Ειρήνη χαίρομαι που είσαι καλά.

Κουράγιο σε΄ολες τις μανούλες που τα παιδιά τους έχουν διάβασμα, όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα και η δικιά μου τα ίδια θα αντιμετωπίζουμε. Η κουμπάρα μου στην Ολλανδία έχει δύο κοριτσάκια που γυρίζουν από το σχολείο στις 3 και στις 4 και το απόγευμα μόνο παίζουν - γιατί εμείς να τρέχουμε έτσι, αμάν πια! Εμείς λέμε πάντως να μην τη στέιλουμε αγγλικά φροντιστήριο αν κάνει στο σχολείο.

Σας διαβάζω αλλά έχωμέρες να γράψω!

Τα χαλιά κι εγώ σιγά σιγά από το άλλο Σ/Κ γιατί πρέπει να αγοράσουμε και δεν έχουμε.

Χρύσα81 και υπόλοιπες "κηπολόγοι":tongue:, τις μέρες αυτές έκανα λίγη πρόοδο: ξεχορτάριασα τον κήπο και τελείωσα επιτέλους. Λέω να φυτέψω νυχτολούλουδα, ή δεν είναι η εποχή αυτή για φύτεμα;

Πάντως λέω να βάλω μπροστά την ιδέα που μου είπατε για βάψιμο τοίχου στον κήπο, σύντομα θα βάλω φωτο να ζητήσω τη γμώμη σας για την απόχρωση.

Επίσης το πλάνο του πατέρα μου (βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά) για μίνι-κηπάκο σε μια γωνιά με λίγα χειμωνιατικά κρεμύδια-μαϊντανούς κλπ μου φαίνεται καλό.

Σήμερα θα ξεσκονίσω-σκουπίσω σφουγγαρίσω όσο μπορώ και θα φτιάξω τυρόπιτα!

Ειρήνη σημείωσα τις συνταγές σου στη γάστρα και θα τις εφαρμόσω σύντομα :-)

Φιλιά σε όλες!

sACYp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Ελειπα ολη μερα και τωρα μπηκα σπιτι..

Μαζεψα ενα πλυντηριο μολις τωρα και πρεπει να τα διπλωσω...

Σημερα κοριτσια μου ¨εφαγα¨ 200 ευρω!!!:o

Επειτα απο το ξεκαθαρισμα στις ντουλαπες μου, ειδα πως μου λειπαν πολυ βασικα κομματια και ετσι μιας και ειχα αυτα τα χρηματα στην ακρη τα ξοδεψα ολα!

Πηρα:

-ενα μαυρο καλο παντελονι

-ενα μαυρο καλο σακακι

-μια μαυρη απλη μπλουζα

-μια μαυρη φορμα

-ενα μαυρο κολαν

-μια μαυρη ζακετα για ολες τις ωρες

τα ειδε ο αντρας μου και μου λεει μα καλα πενθος εχεις?? αχαχαχαα.. οοοχι απλα με το παιδι τωρα συνηθως μαυρα φοραω γιατι συνεχεια χαλια με κανει!

Επισης πηρα για το προσωπο:

-ενα τζελ καθαρισμου

-ενα ορο ενυδατωσης

-μια λοσιον συσφιξης πορων

και δωρο με αυτα μια μασκα.ολα της Galenic

Μια χαραααα!!!;):P:D

Παω να κανω χαρωπες δουλιτσες!!

Αγαπημένες μου,

Πήρα το φιογκάκι, φάγαμε και τώρα τον άφησα να λιώσει στην τηλεόραση που δεν έχει δει καθόλου, ούτε 5' λεπτάκια και είναι ξετρελαμενος με τα καρτούνς του.... :P

Εγώ, δεν έπλυνα τα πιάτα, ξεκουράζομαι λίγο και θέλω να ασχοληθώ λίγο με τα ποδαράκια μου, να ξεβάψω, να κάνω λίγο πετσάκια και να βάψω με κανένα από τα νέα χρώματα, για να ανεβάσω τη διάθεση μου.

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια είχε βάλει η Ειρήνη διαφορετικά δωμάτια παιδιών σε διάφορες χώρες....

Δείτε και εδώ διαφορετικές σχολικές τάξεις ανά τον κόσμο

http://teleytaiothranio.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6139.html?spref=fb

Αυτές που έμειναν στον μυαλό είναι της Υεμένης και Περού τα παιδάκια απο μικρά, διδάσκονται την στρατιωτική ή θρησκευτική πειθαρχία!!! Είναι τρόπος ζωής για αυτά!

:? ο καθένας με το "σταυρό" του σ αυτή τη ζωή.......πόσο με συγκινεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά, βρε κορίτσια...:(:(

777885dugw57gt25.gif

λοιπονν

-εβαλα δυο πληντυρια

-ενα στεγνωτηριο

-ξεσκονισα ολο το σπιτι

-σκουπισα ολο το σπιτι

-σφουγγαρισα ολο το σπιτι

-εκανα το μπανιο

-περασα ντεντολ ολο το σπιτι (εχω ενα θεμα με τα μικροβια τωρα με το μωρο

-επλυνα τα πιατακια μου και μια κατσαρολα

-τακτοποιησα το μπανιο

-εστρωσα κρεβατακια

-εβαλα φασολακια να γινονται

και τωρααα ξεκουρσασηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Ξεκουράσου! Εκανες πολλά μαζί για λεχωνομανούλα!

Ξεκουράσου Χαρά μου! Να εχεις αντοχές.

777885dugw57gt25.gif

YOTOU μου..

Σε αυτη τη κατασταση που επικρατει πιστευω πως ολα τα ζευγαρια περναμε σκαμπανευασματα.

Εγω θα σου ελεγα, αποψε κιολας να ετοιμασεις κατι ιδιαιτερο για τους δυο σας.

Βαλε το παιδι για υπνο, αναψε ενα κερακι, βαλε ενα λουλουδι στο βαζο και φτιαξε ενα ωραιο φαγητο.

Μεσα σε αυτη την ατμοσφαιρα,μεσα απο τοσο κατι απλο θα χαλαρωσετε και οι δυο.

Και θα ειναι κ μια πολυ καλη ευκαιρια να μιλησετε,ηρεμα, να εκφρασετε τους φοβους,τις αναγκες σας, το τι σας αγχωνει.

Η φυγη και οι καυγαδες δεν ειναι λυση.

Να θυμασαι οτι τωρα ο αντρουλης σου σε χρειαζεται.

Και να θυμασαι ακομη..Πως ολες οι κρισεις περνανε.Αρκει να υπαρχει καλη θεληση και συμβιβασμος και απο τις δυο πλευρες.

Η αλλαγη στη ζωη μας ειναι συνεχης και αντιμετωπιζεται μονο οταν την αποδεχτουμε..

Τα φιλια μου και μια αγκαλια.

Επίσης το πλάνο του πατέρα μου (βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά) για μίνι-κηπάκο σε μια γωνιά με λίγα χειμωνιατικά κρεμύδια-μαϊντανούς κλπ μου φαίνεται καλό.

Σήμερα θα ξεσκονίσω-σκουπίσω σφουγγαρίσω όσο μπορώ και θα φτιάξω τυρόπιτα!

Ειρήνη σημείωσα τις συνταγές σου στη γάστρα και θα τις εφαρμόσω σύντομα :-)Φιλιά σε όλες!

Πολλά περαστικά στον μπαμπάκα σου... σου στέλνω την αγάπη μου.

Εννοείται να βάλεις φωτογραφία. Ολες μαζί σίγουρα θα βρούμε τέλειο χρώμα για τον κήπο σου!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαι πάλι εδώ. Εκανα τα τζάμια στην κουζίνα και στο σαλόνι που λερώνονται περισσότερο,επλυνα τη βεράντα,απλωσα τα σεντόνια μας ,τελειωσα το φαγητό μας και κατευθασε ο αντρας μου διπλωμένος στα δυο από τη μέση του.

Οπότε τώρα εχω να κάνω και τη νοσοκόμα και ας ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα....:?

Τεσπά,φαγαμε,μάζεψα την κουζίνα,εκανα και ενα σφουγγαρισμα παντού και κοιμηθήκα λιγάκι.Το απόγευμα εχει καράτε ο μικρός οπότε θα κάνω το μπανάκι μου και τέρμα οι δουλειές.

Εχω τόοοσο πολύ σίδερο αλλα δεν νομίζω να κάνω κατι σήμερα.

Χριστιάνα τέλειες οι αγορές σου και εδωσες πολύ λίγα χρήματα για τόσα πράγματα.;)

YOTOU, απλα κάνε υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία, που θα είναι πιο ηρεμος, μίλησε του και πες του ως τον κατανοείς αλλα και λοιπά και λοιπά όπως σου είπε και η Ειρήνη.Ολοι οι αντρες θέλουν το νταντεμά τους...Εσυ απλά παίρνε ανασούλες και μην απαντας στη διαθεσή του για καυγά.

Ολα τα ζευγάρια περνάμε τετοιες φάσεις κατα διαστήματα και οι αντρες είναι π[ερισσότερο εξαρτώμενοι από τα χρήματα,ισως γιατί φέρουν το μεγαλύτερο βαρος στις πλάτες τους.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα στην παρέα!

Χρύσα81 και υπόλοιπες "κηπολόγοι":tongue:, τις μέρες αυτές έκανα λίγη πρόοδο: ξεχορτάριασα τον κήπο και τελείωσα επιτέλους. Λέω να φυτέψω νυχτολούλουδα, ή δεν είναι η εποχή αυτή για φύτεμα;

[/quote

Νομίζω πως φυτευεται την ανοιξη.Με το καλό και τα υπόλοιπα...Περιμένουμε φωτό.

Τα κρεμμυδάκια και τα υπόλιπα θα είναι πολύ βολικό να τα εχεις στο σπίτι και να κόβεις ανα πάσα στιγμή τα χρειάζεσαι...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σημερα κοριτσια μου ¨εφαγα¨ 200 ευρω!!!

Επειτα απο το ξεκαθαρισμα στις ντουλαπες μου, ειδα πως μου λειπαν πολυ βασικα κομματια και ετσι μιας και ειχα αυτα τα χρηματα στην ακρη τα ξοδεψα ολα!

Πηρα:

-ενα μαυρο καλο παντελονι

-ενα μαυρο καλο σακακι

-μια μαυρη απλη μπλουζα

-μια μαυρη φορμα

-ενα μαυρο κολαν

-μια μαυρη ζακετα για ολες τις ωρες

Επισης πηρα για το προσωπο:

-ενα τζελ καθαρισμου

-ενα ορο ενυδατωσης

-μια λοσιον συσφιξης πορων

και δωρο με αυτα μια μασκα.ολα της Galenic

Πραγματικά τα κομμάτια που πήρες είναι basic-101, δηλαδή πολύ βασικά κομμάτια και νομίζω πως πλέον θα μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς.

Μπράβο κοριτσάκι μου, σου εύχομαι να τα κατα-ευχαριστηθείς!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη ειδα τωρα τη λιστα σου για το παρτυ,μην ξεχασεις να παρεις και χαρτοπετσετες.

εχει ωραιες μονοχρωμες το τζαμπο.

Ευχαριστώ Χριστιάνα μου!

Πήρα ήδη {ευτυχώς το θυμήθηκα :rolleyes: } σε πορτοκαλί χρώμα!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...