Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι κάνω υπομονή αλλά μερικές φορές λέω φτάνει ας μην με βρει κάτι άλλο 

Το ξέρω κορίτσι μου τα πέρασα κ εγώ θέλει δύναμη όλο αυτό που κάνουμε.

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Ολα θα γίνουν βήμα βήμα 

• Δύναμη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σαπούνισα καλά καλά με χλωρίνη τα μπάνια ,μαζεψα τα απλωμένα ρούχα και απλωσα τα χαλάκια του μπάνιου που πλύθηκαν τη νυχτα,εβγαλα εξω τα κουβερλί μας,,συνεχίζω αλλα αργα...

Ειρήνη είσαι καλύτερα σήμερα????Καλή χωνεψη....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σας πω πηγα και ρωτησα για τα ωραια μωβ πιατα και μου ειπαν μια ωραια μωβ τιμη 80ευρω και με εκπτωση επειδη με ειδαν φαινεται ετοιμη για εγκεφαλικο 55ευρω.

πολλα μου φανηκαν τωρα εχουμε αλλα.

τελικα κατεβασα τα πιατα που ηταν δωρο απο το γαμο μου δεν ειναι ασκημα ειναι τετραγωνα με μωβ και κιτρινο οποτε λεω να παρω και ποτηρια μωβ ή κιτρινα σα της ειρηνης απο το τζαμπο και να η ανανεωση.:P

αλλα αυτα τα πιατα μου αρεσαν , ειρηνη μπορει να τα εχεις δει απεναντι απο το σκλαβενιτη.;)

Τσιμπημένη τιμή, ειδικά για την τωρινή εποχή.

Νομίζω, έκανες πολύ καλά! Κρίμα αφού ήδη είχες πιάτα και μπορείς άνετα να τα συνδυάσεις με τόσα που έχει το jumbo πάμφθηνα! Να τα πάρεις αγάπη!

Θα περάσω να τα δω το μεσημέρι αγαπημένη και θα σου πω! ;);)

777885dugw57gt25.gif

χαλια χαλια σου λεω, απ'εξω λιωσαν κ διαλυοτουσαν κ μεσα μεσα το ρυζι ωμο!:confused:

Πω πω.. μου τη δίνει όταν δεν μου πετυχαίνει το φαγητό... τόσος κόπος και τόσα υλικά πεταμένα.... :mad:

777885dugw57gt25.gif

ΕΙΡΗΝΗ... ακόμα περιμένουμε τις συνταγές σου...

Κανόνισε...

Aγαπημένο μου χτικιό, ευτυχώς που έχω εσένα και μου τα θυμίζεις γιατί {όπως όλες ξέρετε} μερικά τα απωθεί ο εγκέφαλος μου!!!

Ρεβύθια στη γάστρα {από την φίλη μου την Μαρία, με τις δικές μου παραλλαγές}

Μουλιάζουμε τα ρεβύθια από το προηγούμενο βράδυ και το πρωί τα ξεπλένουμε.

Βάζουμε τα ρεβύθια μας στη γάστρα {ή σε πυρεξάκι με καπάκι} και κόβουμε σε ροδέλες κρεμμύδια και ντομάτες {και πιπεριές άμα μας αρέσουν}.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο, 2-3 δαφνούλες λάδι και νερό {εγώ πάντα βάζω ζεστό από τον βραστήρα} μέχρι να σκεπαστούν τα ρεβύθια μας.

Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στον φούρνο για 2 ώρες {πάνω κάτω ανάλογα τον φούρνο μας και τον τρόπο ψησίματος που επιλέγουμε}. Στους 180.

Είναι τόσο εύκολο φαγητό... απλώς τα ρίχνεις στη γάστρα και το ξεχνάς! ;)

Καλή όρεξη αγαπημένες μου!

777885dugw57gt25.gif

1) Άπλωσα τα ρούχα {στην απλώστρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..}

2) Πέρασα με βρεγμένο πανί τα σχοινιά και άπλωσα 2 σεντονάκια ώστε και να στεγνώσουν πιο εύκολα αλλά και αν ψιχαλίσει να τα μαζέψω άμεσα.

3) Λούστηκα

4) Τακτοποίησα τα χθεσινοβραδυνά πιατικά που ήταν στο στραγγιστήρι.

5) Έβγαλα τις πλάκες της τοστιέρας για να πλυθούν

6) Έβαλα ένα μικρό, σύντομο πλυντήριο με το πανί της σιδερώστρας stiroplus μαζί με κάτι πανάκια.

7) Τακτοποίησα λιγάκι το ψυγείο γιατί χθες ο μπαμπάκας μου, μου έφερε σαλαμάκια, τυράκι, παριζάκαι {να ναι καλά!} αλλα ήρθε λίγο πριν φύγω για δουλειά και δεν πρόλαβα να τα τακτοποιήσω.

8 ) Άδειασα τα σκουπίδια από το μπάνιο και βύθισα το καλαθάκι σε λεκάνη με ζεστό νερό και χλωρίνη. Μου τη δίνει που μαυρίζει στο σημειο που το πατάμε για να ανοίξει... :?

9) Ανέβασα φωτογραφίες στο fb, από το νέο χρώμα του ημιμόνιμου μανικιούρ, μακράς διάρκειας shellac, σε σκούρο μπορντό/καφέ.

10) Μάζεψα τα δεκάδες gormiti από το πάτωμα του παιδικού... :rolleyes:

11) Μάζεψα τις καλτσούλες που ήταν από χθες στη λεκανίτσα έξω στο μπαλκόνι, τις έκανα ζευγαράκια και μπήκαν στα συρτάρια τους.

12) Έπλυνα τις πλάκες τις τοστιέρας

13) Άπλωσα το σύντομο πλυντήριο

14) Έβαλα να αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς

15) Έφτιαξα στρουμπουλό σαντουϊτσάκι για πρωϊνό και μόλις... έφαγα..!

16) Ψιλο-έφτιαξα λιγάκι τα μαλλάκια μου {τα μπροστινά}

17) Έβαλα φακούλες να γίνονται ;)

18 ) Έπλυνα μια μεγάλη κατσαρόλα που μου είχε ξεμείνει :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εύα, στο θέμα των παιδιών... ο χρόνος και το χρήμα είναι 2 διαφορετικά πράγματα...

μπορεί να μην έχεις χρήματα και το παιδί να αισθάνεται βασιλιάς...

το θέμα είναι ο χρόνος που αφιερώνεις στο παιδί σου και τι κάνετε με αυτό...

το να πατε στην παιδική χαρά... να ζωγραφίσετε ή να κάνετε κατασκευές στο σπίτι με απλά υλικά (πχ το ρολό που μένει από το χαρτί υγείας) δεν απαιτεί χρήματα... απαιτεί χρόνο από τους γονείς... και αυτό είναι πιο πολύτιμο... και πιο δύσκολο...

Για αυτό οι γονείς πολλές φορές καταφεύγουν στη λύση των χρημάτων... ακριβά παιχνίδια γιατί δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν...

Συμφωνώ αγαπημένη!

Μόνο να ασχοληθούμε χρειάζεται... και κάτι θα βρούμε!;)

777885dugw57gt25.gif

Συμφωνω σ αυτ που λες. Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που οι γονεις κανουν απο 2 δουλειες ο καθενας για να τα βγαλουν περα και φυσικα δεν μενει χρονος για το παιδι...

Εγω τωρα με την κριση εχω αναθεωρησει σε πολλα και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Χαιρομαι γιατι μεχρι τωρα η μπουμπου μας εχει παντα κοντα τη μαμα και συχνα το μπαμπα (κανουμε βαρδιες καθως ειμαστε μαζι στο γραφειο χαχα) και νομιζω για αυτο εχω ενα τοσο ηρεμο και γελαστο μωρακι. Ελπιζω μεγαλωνοντας την να τα καταφερω να ειμαι μαζι της αρκετα.

Επισης συμφωνω σε ολα που εγραψε παραπανω η Ταζ.

Πολλα συγχαρητήρια Ευούλα μου για το σκεπτικό σου!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα απο μαι αυπνη μανουλη μολις ηπια το καφεδακι μου και ξεκιναω καμια δουλιτσα τωρα που λειπει το μεγαλο μου τερατακι οποτε μετα να μη τα εχω και να φτιαξω και το σουπερ απο χτες και θα ξαναερθω πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσια!

θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που συμβαινει τον τελευταιο 15ημερο στο σπιτι. ο αντρας μου που σε γενικες γραμμες ειναι ενας πολυ καλος συζηγος, καλος πατερας, ευγενικος κ εχει ολα τα καλα του κοσμου, το τελευταιο διαστημα εχει παρα πολλα νευρα, γκρινια κτλ κτλ κτλ, οχι μονο μαζι μου αλλα κ με γονεις κτλ κτλ. εχει πολυ αγχος με την δουλεια, εχουν πεσει ολα τα οικονομικα επανω του καθως το μαγαζι μου δεν παει καλα κ εχω να παρω λεφτα εδω κ ενα χρονο. το μικρο το κραταμε εναλαξ (δεν εχουμε βοηθεια), κ γενικα ειμαστε πολυ κουρασμενοι.

πως να το χειριστω? μπορει να μπουρλωτιασει για κατι πολυ απλο, κ να μανουριαζουμε χωρις λογο κ αιτια.

helpppppppppppppp!!!

Ειρηνάκι, από μουσική έχεις σκεφτεί;

Βρήκα κι αυτά για τερατάκια:

banner: http://party.catchmyparty.com/files/halloween/monster-mash-halloween-banner-by-peachesandcream.pdf

και party printables:

http://party.catchmyparty.com/files/halloween/monster-mash-halloween-printables-by-peachesandcream.pdf

είναι και σε πράσινο-πορτοκαλί.

Ευτυχώς σ αυτό είμαι ήσυχη και δεν θα ασχοληθώ! Η κολλητή μου το χει απίστευτα με την τεχνολογία και ήδη μου έχει βάλει δεκάδες κομμάτια σε ένα στικάκι, το οποίο θα βάλουμε στο ηχοσύστημα μας. Οπότε... ξένοιασα απ τη μουσική!

Ευχαριστώ τόσο πολύ, μικρό μου για το ψάξιμο! :P Σου στέλνω ένα φιλί!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λέτε να εκτυπωσω μερικές και να το βάλω σε κάθε φαγητό με ένα ξυλάκι? :confused:

Θα είναι χρήσιμο γιατί και πέρσι με ρωτούσαν τι είναι το κάθε πυρέξ...

Πως σας φαίνεται κόρες?

Να βάλω κάτι σχετικό με τα τέρατα για να είναι και στο θέμα... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Σκέψου και κάτι τέτοιο στο τέλος για αναμνηστικές φωτογραφίες:

http://blog.catchmyparty.com/wp-content/uploads/2011/06/DSC_1576.jpg

Δεν προλαβαίνεις με ξύλο-κατασκευές, αλλά με χαρτόνι κάτι γίνεται...

Μην ανοίγεις κι άλλες πληγέςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

.....και την Κυριακή το βράδυ ο σύζυγος είναι κομμάτια απο την κούραση χαχαχχαχ πως το καταφέρνει???? οδηγεί για να μας πάει και να μας φέρει χαχαχχαχα.....μάλλον με βλέπει να κάνω όλες τις δουλειές και κουράζεται δια της οράσεως :lol::lol::lol::lol:

Ή κουράζεται δια της οράσεως

Ή έχει γεννηθεί κουρασμένος..!! χαχαχαχαχα:mrgreen::lol::lol:

Καλά κουράγια, αγαπημένη!

777885dugw57gt25.gif

Εγω τις αγγλικουδες τις ειδα οργανωμενες μας δωσανε κι ενα φυλλαδιο να συμπληρωσουμε για να πουμε τη γνωμη μας για το πως πρεπει να γινεται το μαθημα κ.α εσας δεν σας δωσανε περσι νομιζα ειναι πανελληνιο.:confused:

Oh no... :|

777885dugw57gt25.gif

Όπως καταλαβαίνετε όλες,μετά από πολυ καιρό θα έχουμε βραδινή βολτίτσα, ποτάκια και ....θα ξανανιώσουμε και πάλι παιδια.

Αχ.. τι όμορφα........να περάσετε σούπερ και με το μαλακό οι δουλίτσες σου... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...