Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάμε παρακάτω τότε ! Μπορεί να έχεις καλύτερη αντίδραση με εντελώς φυσικό. Έχω σε διέγερση είχα 3 ωάρια και ήταν όλα ανώριμα. Οταν πιέζεται ο οργανισμός να βγάλει κάτι που είναι υπεράνω των δυνατοτήτων του συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.  Εύχομαι την επόμενη φορά να πάει καλύτερα ! 

Ναι κι εγώ το πιστεύω αυτό ,πιστεύω ότι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βρεθεί ξεχασμένο και να είναι καλό μόνο φυσικά μπορεί να βρεθεί ,οπότε θα το δούμε με το επερχόμενο κύκλο με θετική σκέψη και όλα καλά ☺️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες, πρωινές και βραδινές κόρες, καλημέρα! ;)

Χθες, επέστρεψα στις 8.30, οπου τ' αγόρια με περίμεναν στο μπαλκόνι... {:mrgreen: } να τους ετοιμασω να φάνε, να τους κανακέψω κτλ., οπότε άργησα να τους ετοιμάσω και μετά δεν είχα το κουράγιο να μπω.

Που είναι η απουσιολόγος που έλεγε για τις απουσίες? Πρέπει να διορίσω μία επειγόντως!! :lol:

Πήγα το φιογκίδιο σχολείο, σήμερα έχουν και την ετήσια φωτογράφιση και το περίμενε πως και τι το... μακενέκΕ μου! :mrgreen:

Εχω να κάνω τόσα μα τόσα πολλά μέσα στο πρωινό....αναρωτιέμαι τελικά τι θα προλάβω και τι θα μου "βγει" οπως το χω σκεφτεί.

Σας αφήνω, θα είμαι online, το αφηνω ανοιχτό δηλαδή και θα σας γράφω στα μεσοδιαστήματα {και φυσικά θα απαντήσω στα γραφόμενα σας...}.

Σας φιλώ όλες μπουρμπουλίθρες μου, αγαπημένες!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φιλενάδες,πως είστε?

Σήμερα εχω και εγώ πολλές πολλές δουλίτσες καθότι η Παρασκευή είναι ημέρα καθαριότητας,αλλα καμία ορεξη,ελπίζω να μου ερθει σιγά σιγά.

Πηγα το πιτσιρίκι μου σχολείο,κατεβηκα στον κήπο,εβαλα τα σεντόνια μας στο πλυντήριο και πίνω το πρωινό καφεδάκι μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρααααα

Σήμερα είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου, θα πάμε στο χωριό το βράδυ, έχουμε να πάμε 1,5 μήνα και πρέπει σήμερα να φτιάξω μπριάμ για να έχουμε και αύριο εκεί, να ψιλοκαθαρίσω σπίτι, να πάω σούπερ για το εκεί ψυγείο και να φτιάξω βαλίτσες....αααχχχχ για όλα εμείς οι μάνες και γυναίκες τρέχουμε!!!

Μετά στο χωριό έχω να στρώσω χαλιά, να κατεβάσω κουβέρτες, να καθαρίσω και να τρέξω με τα παιδιά στην αλάνα για ποδήλατο!!!

Τρεχάτε ποδαράκια μου.....η πλάκα είναι εντομεταξύ ότι κάνω τόσα και τρέχω σαν σίφουνας και την Κυριακή το βράδυ ο σύζυγος είναι κομμάτια απο την κούραση χαχαχχαχ πως το καταφέρνει???? οδηγεί για να μας πάει και να μας φέρει χαχαχχαχα.....μάλλον με βλέπει να κάνω όλες τις δουλειές και κουράζεται δια της οράσεως :lol::lol::lol::lol:

Δεν ξέρω βρε αρχηγέ μου. Για κάποιο λόγο το βλέπω με σκεπτικισμό ακόμα και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως είναι για να εξυπηρετηθούν οι γονείς, οι οποίοι τρέχουν όλη μέρα και όχι για να μάθουν τα πιτσιρίκια.

Και γιατί το λέω αυτό.

Πέρσι στην Α' Δημοτικού το φιογκάκι έκανε αγγλικά. Το πιστεύετε πως δεν είχαν καν βιβλίο? Μόνο φύλλα τους έδινε η δασκάλα τους, με 1-2 γραμματάκια τη φορά, που τα παιδιά τα είχαν ζωγραφίσει...

Φέτος ακόμα δεν έχει έρθει δάσκαλος αγγλικών και δεν έχω ιδέα αν θα υπάρξει ρημαδο-βιβλίο.... πως θα μάθουν λοιπον?

Καταλαβαίνεις τι λεω ε? Ψάχνομαι και γω...Αν με πείσουν, αν δω δηλαδή πως όντως "δουλεύουν" με τα παιδιά, εννοείται μαζι τους και γω!!

Oπως και ολα τα αλλα σ'αυτη τη χωρα ετσι κι αυτο εξαρταται απο την καλη θεληση των δασκαλων που θα ερθουν εμεις ευτυχως περσι ειχαμε πολυ ορεξατο μουσικο και η φετινη ετσι δειχνει, και Αγγλικα και Θεατρικη αγωγη ο εικαστικος ηταν αστα να πανε.Στα Αγγλικα δεν εχουν βιβλια γιατι ακομα δεν εχουν κατακτησει την ελληνικη γλωσσα και δεν θελουν να τα μπερδεψουν ειναι κατι σαν τα pre - junior να ερθουν σε μια επαφη με τη γλωσσα να μαθουν καποιες εκφρασεις καποιες λεξεις κλπ.Εγω τις αγγλικουδες τις ειδα οργανωμενες μας δωσανε κι ενα φυλλαδιο να συμπληρωσουμε για να πουμε τη γνωμη μας για το πως πρεπει να γινεται το μαθημα κ.α εσας δεν σας δωσανε περσι νομιζα ειναι πανελληνιο.:confused:

Margio σε ποια περιοχή είστε; Γιατί όντως εντυπωσιάστηκα από το σχολείο σας...

Ο λόγος που γκρινιάζω είναι γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά... όχι ότι δεν γίνεται τίποτα σωστά...

Άμα η δουλειά γίνεται στο σχολείο, όπου και πρέπει και γίνεται σωστά... γιατί να τη στείλεις αγγλικά;

Σε ολα τα σχολεια που σχολανε στις 2 γινεται αυτο.Κι εγω μαζι σου μακαρι να γινοταν ολα διαφορετικα απλα το ειπα γιατι κι εμεις ειμαστε λιγο προκατηλειμενες και μερικες φορες δεν τα βλεπουμε τα σωστα.Οπως εγω για παραδειγμα δεν εχω εμπιστοσυνη οτι καθε χρονο θα εχει καλη δασκαλα στα Αγγλικα γι'αυτο και σκεφτομαι να τη στειλω φροντιστηριο του χρονου. Αλλα φοβαμαι και μηπως την κουρασω οποτε εχω καταμπερδευτει.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1.jpg

Έχω καιρο να γράψω αλλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είμαι κοντά σας και σας διαβάζω

Σήμερα έχω φοβερή διάθεση !!! Και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστω μαζί σας.

Το βασικότερο που μου έφτιαξε την ημέρα είναι ότι το απογεύματακι θα πάνε τα παιδια στους παππούδες και θα κοιμηθούν εκει :P

Όπως καταλαβαίνετε όλες,μετά από πολυ καιρό θα έχουμε βραδινή βολτίτσα, ποτάκια και ....θα ξανανιώσουμε και πάλι παιδια.

Εώς τότε φυσικά οι δουλίτσες δεν περιμένουν.

Έτσι ήδη έχω βάλει το φαγητάκι μας ....ρεβύθια. Αφού δεν έχω τα μικρά που δεν τα τρώνε και αν δεν μου πετύχουν εμείς θα βρούμε κάτι άλλο να φάμε. Γιατί συνήθως δεν μου πετυχαίνουν.:cry::oops:

Στην συνέχεια έχω να μαζέψω τα ρούχα

Να τα σιδερώσω

Να απλώσω το βραδινό πλυντήριο

Να στρώσω κρεβάτια

Να βάλω ρούχα και λοιπά περιφερόμενα στην θέση τους

Να φτιάξω βαλιτσούλα για τους παππούδες!!!!

Να σκουπίζω και να σφουγγαρίσω δωμάτια και μπάνια

Ξεκινάω και θα τα ξαναπούμε σε λίγο

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Καλλιοπάκι σου χρωσταω τη συνταγή από τα ριγανατα λαχανικά.

Χρησιμοποιώ μελιτζανες τσακώνικες (τις μακρουλές),τις οποίες χαραζω κατα μήκος και τις βάζω σε αλατισμένο νερό μεχρι να τελειώσω με τα υπόλοιπα.

Κοβω πατατες κυδωνάτες,όπως στα φαγητά του φούρνου, και το ιδιο και τα κολοκύθια.

Τις ποσότητες και τις αναλογίες τις ρυθμίζεις εσυ.Εγώ βαζω για μία μερίδα 1-2 μελιτζάνες,1/2 κολοκύθι,1 1/2 πατατα.

ΌΛα τα περνάς από το τηγάνι(τις μελιτζανες ολόκληρες) και τα βαζεις σε στρώσεις, χωρίς να τα ανακατεψεις για να μην λιώσουν, σε μια κατσαρόλα, κατω τις μελιτζανες και πάνω τα κολοκύθια και τις πατατες.θα τα αφήσεις να τηγανιστούν καλά τόσο ωστε οι πατατες π.χ.να τρωγονται αλλα να μην είναι και εντελώς ετοιμες.Καθαρίζεις σκόρδα ,οσα θέλεις,εγώ βαζω 4-5 σκελίδες,πιπεριες σε λωρίδες και τρίβεις 2-3 ντομάτες και τα περιχύνεις,βαζεις και λάδι(περιπου ενα κρασοπότηρο) και μπόλικη ρίγανη.

Δεν βαζεις καθόλου νερο, δεν ανακατευεις καθόλου και τα αφήνεις να βρασουν σε χαμηλη φωτιά κανα 20λεπτο ωστε να "σταφιδώσουν".

Μοιαζει στην περιγραφή με κλασικό λαδερό φαγητό αλλα η γευση του είναι κατι αλλο.

Καλή επιτυχία!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σας φιλώ όλες μπουρμπουλίθρες μου, αγαπημένες!! :P

Καλημέρα κούκλες...

Το "μπουρμπουλίθρες" μου έφτιαξε τη διάθεση... χαχαχα

Εμείς (μαμά και γιος) σήμερα θα παίξουμε μαζί... γραφείο η μαμά... παιδικό το παλλικάρι... και το απόγευμα Disney on Ice...

οπότε μπαμπάς και κόρη θα περάσουν quality time... και κάποια στιγμή το βράδυ θα βρεθούμε όλοι μαζί...

Ο μπαμπάς θα αναλάβει να μαγειρέψει... και για τον εαυτό του και για την κοράκλα του... θα πάνε baby swimming μαζί...

και το βράδυ θα δούμε αν η μαμά θα είναι στα πρόθυρα υστερίας ή ήρεμη και χαμογελαστή...

φιλάκια και να περνάτε καλά

Y.Γ.1 Χθες σκεφτόμουν ότι πρέπει να στρώσω τα χαλιά νωρίς φέτος μια και τα καμάρια μου γυρνάνε συνεχώς ξυπόλυτα;;;;

Υ.Γ.2 20λεπτά ζωγραφικής με νερομπογιές στο πάτωμα και μου πέρασε η σκέψη

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρααααα

Σήμερα είμαι τρεχάτε ποδαράκια μου, θα πάμε στο χωριό το βράδυ, έχουμε να πάμε 1,5 μήνα και πρέπει σήμερα να φτιάξω μπριάμ για να έχουμε και αύριο εκεί, να ψιλοκαθαρίσω σπίτι, να πάω σούπερ για το εκεί ψυγείο και να φτιάξω βαλίτσες....αααχχχχ για όλα εμείς οι μάνες και γυναίκες τρέχουμε!!!

Μετά στο χωριό έχω να στρώσω χαλιά, να κατεβάσω κουβέρτες, να καθαρίσω και να τρέξω με τα παιδιά στην αλάνα για ποδήλατο!!!

Τρεχάτε ποδαράκια μου.....η πλάκα είναι εντομεταξύ ότι κάνω τόσα και τρέχω σαν σίφουνας και την Κυριακή το βράδυ ο σύζυγος είναι κομμάτια απο την κούραση χαχαχχαχ πως το καταφέρνει???? οδηγεί για να μας πάει και να μας φέρει χαχαχχαχα.....μάλλον με βλέπει να κάνω όλες τις δουλειές και κουράζεται δια της οράσεως :lol::lol::lol::lol:

Αχ,αυτοί οι αντρες ,ολοι ιδιοι είναι,αλλα τι να κάνουμε????:P:p:p

Και π΄λαι θα κουαστεις αλλα είναι μια αλλαγή,καλά να περάσετε....:):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόλαση... :twisted:

1) Άπλωσα τα ρούχα {στην απλώστρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..}

2) Πέρασα με βρεγμένο πανί τα σχοινιά και άπλωσα 2 σεντονάκια ώστε και να στεγνώσουν πιο εύκολα αλλά και αν ψιχαλίσει να τα μαζέψω άμεσα.

3) Λούστηκα

4) Τακτοποίησα τα χθεσινοβραδυνά πιατικά που ήταν στο στραγγιστήρι.

5) Έβγαλα τις πλάκες της τοστιέρας για να πλυθούν

6) Έβαλα ένα μικρό, σύντομο πλυντήριο με το πανί της σιδερώστρας stiroplus μαζί με κάτι πανάκια.

7) Τακτοποίησα λιγάκι το ψυγείο γιατί χθες ο μπαμπάκας μου, μου έφερε σαλαμάκια, τυράκι, παριζάκαι {να ναι καλά!} αλλα ήρθε λίγο πριν φύγω για δουλειά και δεν πρόλαβα να τα τακτοποιήσω.

8 ) Άδειασα τα σκουπίδια από το μπάνιο και βύθισα το καλαθάκι σε λεκάνη με ζεστό νερό και χλωρίνη. Μου τη δίνει που μαυρίζει στο σημειο που το πατάμε για να ανοίξει... :?

9) Ανέβασα φωτογραφίες στο fb, από το νέο χρώμα του ημιμόνιμου μανικιούρ, μακράς διάρκειας shellac, σε σκούρο μπορντό/καφέ.

Συνεχίζω... :cool:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπαίνω και σας διαβάζω πότε πότε κι εγώ... εντάξει δεν ξέρω το ύποπτο παρελθόν της καθεμιάς σας :tongue: αλλά δε μου είστε και άγνωστες!

Λοιπόν έχω ερώτηση κρίσεως: πότε σκοπεύετε να στρώσετε χαλιά? εγώ σκέφτομαι να το κάνω αυτό ή το επόμενο ΣΚ, αλλά φοβάμαι μην σκάσουμε μέχρι να πιάσουν τα κρύα...

καλημέρα!

βικτωρία όλα καλά από εμένα. να σου ζήσει το νινί!

με τα πεθερικά μου είμαστε πολύ καλά πια.

χθες έκανα πατάτες γιαχνί, έριξα ένα γρήγορο σφουγγάρισμα κ τακτοποίησα κρέατα, λάδι που μου έφεραν οι γονείς μου από το χωριό.

τάισα το παιδί, της έκανα κ χυμό, έπλυνα το σύμπαν από πιατικά, κατσαρόλια, τάπερ.

φιλιά σε όλες κ να περνάτε όμορφα με όσους αγαπάτε!

σήμερα αν είναι καλός ο καιρός το απόγευμα θα πάω με τη μικρή μου στην αγορά να της ψωνίσω ρουχαλάκια.

αν έχει πολύ κρύο, αέρα ή βρέχει, θα καθίσουμε σπιτάκι, να κάνουμε δουλίτσες μαζί, το χαίρεται απίστευτα να βοηθάει, καμαρώνει κ το λέει το βράδυ στον μπαμπά της!

όταν αλλάζουμε σεντόνια ή σφουγγαρίζουμε, μετά καμαρώνει το σπίτι "τί όμοφο κασαρό σπίτι!!!!!!πω πω!!!!!!!!ωραίγιο"

οπότε θα έχουμε να αλλάξουμε σεντόνια, πετσέτες, να βάλουμε πλυντήριο, να απλώσουμε κ ίσως να σιδερώσουμε. σίγουρα θα ετοιμάσουμε φαγητό για το βράδυ αναλόγως τις παραγγελιές!

1) Άπλωσα τα ρούχα {στην απλώστρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..}

2) Πέρασα με βρεγμένο πανί τα σχοινιά και άπλωσα 2 σεντονάκια ώστε και να στεγνώσουν πιο εύκολα αλλά και αν ψιχαλίσει να τα μαζέψω άμεσα.

3) Λούστηκα

4) Τακτοποίησα τα χθεσινοβραδυνά πιατικά που ήταν στο στραγγιστήρι.

5) Έβγαλα τις πλάκες της τοστιέρας για να πλυθούν

6) Έβαλα ένα μικρό, σύντομο πλυντήριο με το πανί της σιδερώστρας stiroplus μαζί με κάτι πανάκια.

7) Τακτοποίησα λιγάκι το ψυγείο γιατί χθες ο μπαμπάκας μου, μου έφερε σαλαμάκια, τυράκι, παριζάκαι {να ναι καλά!} αλλα ήρθε λίγο πριν φύγω για δουλειά και δεν πρόλαβα να τα τακτοποιήσω.

8 ) Άδειασα τα σκουπίδια από το μπάνιο και βύθισα το καλαθάκι σε λεκάνη με ζεστό νερό και χλωρίνη. Μου τη δίνει που μαυρίζει στο σημειο που το πατάμε για να ανοίξει... :?

9) Ανέβασα φωτογραφίες στο fb, από το νέο χρώμα του ημιμόνιμου μανικιούρ, μακράς διάρκειας shellac, σε σκούρο μπορντό/καφέ.

10) Μάζεψα τα δεκάδες gormiti από το πάτωμα του παιδικού... :rolleyes:

11) Μάζεψα τις καλτσούλες που ήταν από χθες στη λεκανίτσα έξω στο μπαλκόνι, τις έκανα ζευγαράκια και μπήκαν στα συρτάρια τους.

12) Έπλυνα τις πλάκες τις τοστιέρας

13) Άπλωσα το σύντομο πλυντήριο

14) Έβαλα να αποστειρώνονται τα υλικά της δουλειάς

15) Έφτιαξα στρουμπουλό σαντουϊτσάκι για πρωϊνό και μόλις... έφαγα..! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Λοιπόν έχω ερώτηση κρίσεως: πότε σκοπεύετε να στρώσετε χαλιά? εγώ σκέφτομαι να το κάνω αυτό ή το επόμενο ΣΚ, αλλά φοβάμαι μην σκάσουμε μέχρι να πιάσουν τα κρύα...

Είναι αρκετα νωρίς και ακόμη εχει ζεστη,τουλάχιστον εδώ στα Νοτια....Χαλιά στις αρχες του Νοεμβρη εφόσον αρχισει η ψυχρα γιατί σήμερα πάλι ζεστη εχει...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...