Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ ξεχασα να σου πω mamavasia χτες μαγειρεψα χοιρινο λεμονατο μπουκιτσες ειχα βαλει και καροτο και εκανα τον πουρε σου.μμμμ μια χαρα τον φαγαμε ολοι και ολο;)

ναι οντως τα πιατακια παρεξηγημενα τα ειχα και αδειασε και χωρος απο το παταρι;)

χαίρομαι που σας άρεσε!!! τελικά πόσο βούτυρο έβαλες 150 ή 250 γρ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ξεχασα να σου πω mamavasia χτες μαγειρεψα χοιρινο λεμονατο μπουκιτσες ειχα βαλει και καροτο και εκανα τον πουρε σου.μμμμ μια χαρα τον φαγαμε ολοι και ολο;)

ΕΙΡΗΝΗ... ακόμα περιμένουμε τις συνταγές σου...

Κανόνισε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Και συνεχιζω:

ευτυχως εσεις αγαπατε τα παιδια σας, νοιαζεστε και ασχολειστε για τη μορφωση τους και τους παρεχετε οτι μπορειτε...υπαρχουν αλλοι γονεις που δεν εχουν ουτε χρονο ουτε χρημα...

Εύα, στο θέμα των παιδιών... ο χρόνος και το χρήμα είναι 2 διαφορετικά πράγματα...

μπορεί να μην έχεις χρήματα και το παιδί να αισθάνεται βασιλιάς...

το θέμα είναι ο χρόνος που αφιερώνεις στο παιδί σου και τι κάνετε με αυτό...

το να πατε στην παιδική χαρά... να ζωγραφίσετε ή να κάνετε κατασκευές στο σπίτι με απλά υλικά (πχ το ρολό που μένει από το χαρτί υγείας) δεν απαιτεί χρήματα... απαιτεί χρόνο από τους γονείς... και αυτό είναι πιο πολύτιμο... και πιο δύσκολο...

Για αυτό οι γονείς πολλές φορές καταφεύγουν στη λύση των χρημάτων... ακριβά παιχνίδια γιατί δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Εύα, στο θέμα των παιδιών... ο χρόνος και το χρήμα είναι 2 διαφορετικά πράγματα...

μπορεί να μην έχεις χρήματα και το παιδί να αισθάνεται βασιλιάς...

το θέμα είναι ο χρόνος που αφιερώνεις στο παιδί σου και τι κάνετε με αυτό...

το να πατε στην παιδική χαρά... να ζωγραφίσετε ή να κάνετε κατασκευές στο σπίτι με απλά υλικά (πχ το ρολό που μένει από το χαρτί υγείας) δεν απαιτεί χρήματα... απαιτεί χρόνο από τους γονείς... και αυτό είναι πιο πολύτιμο... και πιο δύσκολο...

Για αυτό οι γονείς πολλές φορές καταφεύγουν στη λύση των χρημάτων... ακριβά παιχνίδια γιατί δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν...

Συμφωνω σ αυτ που λες. Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που οι γονεις κανουν απο 2 δουλειες ο καθενας για να τα βγαλουν περα και φυσικα δεν μενει χρονος για το παιδι...

Εγω τωρα με την κριση εχω αναθεωρησει σε πολλα και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Χαιρομαι γιατι μεχρι τωρα η μπουμπου μας εχει παντα κοντα τη μαμα και συχνα το μπαμπα (κανουμε βαρδιες καθως ειμαστε μαζι στο γραφειο χαχα) και νομιζω για αυτο εχω ενα τοσο ηρεμο και γελαστο μωρακι. Ελπιζω μεγαλωνοντας την να τα καταφερω να ειμαι μαζι της αρκετα.

Επισης συμφωνω σε ολα που εγραψε παραπανω η Ταζ.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Kαλησπέρα και από εμένα...Γραψατε πάλι...

Το πρωί μας εκοψαν το ρευμα στην περιοχή και ρεμειναν οι δουλίτσες μου στη μέση.Πηγα λοιπόν λαική,πήρα μερικά φυτωριακια ακόμη,λαχανικά και λοιπά εκανα καποιες εξωτερικές δουλίτσες και γύρισα και πάλι ασχολήθηκα με τον κήπο μου μαζί με τον μικρό αγρότη.:P:p

Και αφού το ρευμα ηρθε το μεσημέρι ετρεχα να προλάβω φαγητά,πλυντήρια και λοιπά.Κοιμηθήκαμε και πίνω το ζεστό καφεδάκι μου....

Γραφετε για τα παιδάκια μας και είμαι πολύ προβληματισμένη για όλα αυτα .Ηδη είχα γραψει όταν σκεφτόμουν να γραψω τον μικρό στο καρατε.Η νηπιαγωγός μας,την οποία εχω και σε μεγαλη εκτίμηση γιατί και ψαχνεται και εχει γνώσεις, μου είχε πει να τον γραψω δοκιμαστικά αλλα αν τελικά του αρεσει θα του κάνει καλό.Απ'όσο είδα και του αρεσει και θελει να πηγαίνει χωρίς κούραση.Αλλα θελουν πολλές δραστηριοτητες χωρίς να κουραζονται και αλλα κανουν μόνο αγγλικά και εκείνα με το ζορι.

Ολα αυτα ,όμως είναι ενας φαυλος κύκλος.Αφού ολοι τα πάνε σε διαφορες εξωσχολικες δραστηριότητες θα το πάς και εσυ γιατί δεν θελεις να μείνει πίσω....

Και εμάς το δημότικό μας είναι πυλωτικό και εχουν από την πρωτη αγγλικά(στην πεμπτη και δευτερη γλώσσα),μουσική ,θεατρικη παιδειά και μαλιστα σχολάνε στις 2.30,για εμένα υπερβολικό.Αφού ομως κανου αγγλικά εκει γιατι να χρειαζεται να στείλω το παιδί μου και σε φρονιστήριο για να μάθει?Μαλιστα μια ξαδερφη μου δασκάλα που δουλευει εκει μου ελεγε πως πια τα εξωσχολικά λειτουργούν εις βάρος του σχολείου ,τα παιδια είναι κουρασμένα και δεν διαβάζουν τα μαθήματα τους(το λένε οι γονεις αλλα και τα ίδια).:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω σ αυτ που λες. Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που οι γονεις κανουν απο 2 δουλειες ο καθενας για να τα βγαλουν περα και φυσικα δεν μενει χρονος για το παιδι...

Εγω τωρα με την κριση εχω αναθεωρησει σε πολλα και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Χαιρομαι γιατι μεχρι τωρα η μπουμπου μας εχει παντα κοντα τη μαμα και συχνα το μπαμπα (κανουμε βαρδιες καθως ειμαστε μαζι στο γραφειο χαχα) και νομιζω για αυτο εχω ενα τοσο ηρεμο και γελαστο μωρακι. Ελπιζω μεγαλωνοντας την να τα καταφερω να ειμαι μαζι της αρκετα.

Επισης συμφωνω σε ολα που εγραψε παραπανω η Ταζ.

Συμφωνώ με όσα λες ,όμως,το να τα βγάλουν πέρα είναι πάντα σχετικό.

Γνωρίζω μαμα φιλη που εχει νταντα για τα παιδιά της,

χωρίς να δουλευει, και επέλεξε τώρα να πάει για δουλεια με λιγότερα χρήματα από όσα δινει , για να βοηθήσει την οικογένεια.

Δεν καθεται με τα μικρά και να διώξει την νταντα αλλα επιλέγει να φύγει.Και δυστυχώς δεν είναι η εξαίρεση...ΌΛα για εμένα είναι θεμα προτεραιοτήτων.Τα πάντα όμως..

Τα παιδιά μας θελουν και ποιοτικό χρονο αλλα και τη συνεχή παρουσία μας δίπλα τους.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορούλες μου.

Υ.Γ. Δείτε και κάτι σοκαριστικό... η αλήθεια κατάματα

http://www.childit.gr/v2/index.php/worth/2351-ta-ipnodomatia-10-paidion-se-diafora-meri-tou-kosmou

Τωρα τι να πεις? Τι είναι χειρότερο?Οντως η αλήθεια καταματα:?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Turwethiel θεωρώ άκομψο-το λιγότερο που μπορώ να πω...-το ότι εσύ δεν αναφέρεις το όνομά σου ούτε καν το ψευδώνυμό σου το παλιό κ εξακολουθείς να αναφέρεις το όνομά μου, το ψευδώνυμό μου στο πάρεντς φόρουμ! κ κυρίως να σκαλίζεις παλιά ξινά σταφύλια, προ 2,5 χρόνια.

γιατί εσύ αναφέρεις πριν 4 χρόνια, αλλά εγώ τότε δεν ήξερα τί είναι πάρεντς φόρουμ.

μια παλιά καραβάνα, έχει την ιντερνετική εξυπνάδα να προστατεύει τον εαυτό της κ τους γύρω της!

μια παλιά καραβάνα δεν εκδηλώνει ανωτερότητα δια της μεθόδου του ποντικού, με το να κρύβεται, γιατί αυτό αγαπητή δεν είναι ανωτερότητα, είναι μέθοδος τρωκτικού!

Μόλις μπήκα κι έχω ΚΑΤΑΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΕΙ και σοκαριστεί. ΠΡΕΠΕΙ να έγινε μεγάλη παρεξήγηση. :(

Καταρχήν το ψευδώνυμό μου δεν έχει αλλάξει, είναι το ίδιο και εδώ, και στο πάρεντς από τότε που γράφτηκα, τέλη του 2009 (εξ' ου και τα 4 χρόνια που λέω και αυτά με κάνουν "παλιά", όχι τα ποστς μου). Δεν έχω πρόβλημα να σου πω το όνομά μου (Βικτωρία), απλά δεν έχουμε μιλήσει γιατί δεν συμμετείχα τότε. Παρακολουθούσα πολλά θέματα, αλλά δεν είχε τύχει να γράψω ποτέ, μέχρι πρότινος. Δεν ήμουν η μόνη πιστεύω...Το "κουτσομπολίστικο" θέμα που διάβαζα ήταν για τις πεθερές, εξάλλου έκανε θραύση τότε...

Τι εννοείς σκαλίζω σταφύλια προ 2.5 ετών;;; :confused::?σε έχασα...εξήγησέ μου, σε παρακαλώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι κρύβομαι, επειδή ανέφερα ότι δεν ήθελα να με αναγνωρίσει συγγενής του άντρα μου;

Οσο για την "εξυπνάδα της καραβάνας", έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, δεν σκέφτηκα καθόλου ότι δεν έπρεπε να αναφέρω το όνομά σου. Με συγχωρείς ειλικρινά, δεν είχα πρόθεση ούτε να σε εκθέσω, ούτε τίποτα. :oops::|

Αλλά θεωρώ απότομη την επίθεσή σου... Αν και κάθομαι κυρίως βράδυ στο pc, χτες δεν τα κατάφερα, έχω κι ένα μωρό 9 μηνών και ήταν μέσα στη γκρίνια, οπότε δεν διάβασα τί ειπώθηκε. Είσαι λίγο άδικη λοιπόν ότι δεν ανταποκρίθηκα.

Επαναλαμβάνομαι, αλλά έχεις χίλια δίκια που δε σκέφτηκα ότι θα έχεις τους λόγους σου για τα διαφορετικά ψευδώνυμα σε καφέ και πάρεντς. Δικαιωμά σου να είσαι ανώνυμη. Αλλά κάποιος που συμμετέχει και στα 2 φόρουμς, μπορεί να το συνδυάσει.

Ειρήνη, συγγνώμη για το οφ τόπικ, δεν υπάρχει "θέμα" νομίζω πια.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

φεφη, είδα το πμ σου και σου απάντησα.

Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ειρηνάκι, από μουσική έχεις σκεφτεί;

Βρήκα κι αυτά για τερατάκια:

banner: http://party.catchmyparty.com/files/halloween/monster-mash-halloween-banner-by-peachesandcream.pdf

και party printables:

http://party.catchmyparty.com/files/halloween/monster-mash-halloween-printables-by-peachesandcream.pdf

είναι και σε πράσινο-πορτοκαλί.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

ImnOp3.png p7gjp3.png

Σκέψου και κάτι τέτοιο στο τέλος για αναμνηστικές φωτογραφίες:

http://blog.catchmyparty.com/wp-content/uploads/2011/06/DSC_1576.jpg

Δεν προλαβαίνεις με ξύλο-κατασκευές, αλλά με χαρτόνι κάτι γίνεται...

ImnOp3.png p7gjp3.png

αυτό γίνεται εύκολα,σου κόβει ο ξυλουργός ένα κόντρα πλακέ,κολλάς οτι θες και κρεμάς απο πίσω ενα πυχάκι κ γίνεται καδρο στο τοίχο,είχα φτιάξει μια μεγάλη φράουλα πριν 2 χρόνια για παιδικό δωμάτιο

ImnOp3.png p7gjp3.png

Καληνυχτώ, αύριο έχω να ψάξω δωράκια για τα πιτσιρίκια.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...