Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μια χαρα κουκλαρα εισαι και τωρα. εγω εχω ενα προβλημα μονο αυτη τη κοιλια τη θα τη κανω δε λεει να φυγει με τιποτα βασικα πρεπει να κανω και λιγη γυμναστικη να σφιξουν λιγο τα κρεατα εχετε να μου προτινετε κατι που να το κανω σπιτι??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου.

Εγω τελικα δεν εκανα τπτ σημερα ημασταν εξω απο το πρωι ακι καταληξαμε να φαμε και εξω...επεστρεψα το απογευμα...οποτε σημερα relax.......To tip με το οινοπνευμα στον απορροφητηρα πολυ μου αρεσε....ελπιζω να φυγει τελειως η λαδιλα και απο τον δικο μου....;)

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

θυμηστε μου με τι καθαριζουμε την ηλεκτρικη σκουπα???λεω να το κανω μολις κοιμηθει το παιδι. ψαχνω να το βρω στις προηγουμενες σελ αλλα τιποτα!!!θυμαμαι οτι βαζουμε ολα τα αφερουμενα κομματια στη μπανιερα και τα μουλιαζουμε. αλλα με τι???και ποση ωρα???

εχω χασει επεισοδεια ειπατε τετοιο πραγμα για τη σκουπα?? θελω και εγω επισης κατι ειχατε πει που βαζουμε βανιλια και μετα μυριζει ωραια αν δεν ειπα βλακεια μου το θυμηζει καποια κοπελα πως το κανουμε??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

θυμηστε μου με τι καθαριζουμε την ηλεκτρικη σκουπα???λεω να το κανω μολις κοιμηθει το παιδι. ψαχνω να το βρω στις προηγουμενες σελ αλλα τιποτα!!!θυμαμαι οτι βαζουμε ολα τα αφερουμενα κομματια στη μπανιερα και τα μουλιαζουμε. αλλα με τι???και ποση ωρα???

Μικρό μου,

Εγώ είχα γράψει για τη σκούπα. Βγάζουμε τα κομμάτια της και αφού αφαιρέσουμε τυχόν τρίχες και λοιπά, ρίχνουμε χλιαρό νερό και σαμπουάν (ή κρεμοσάπουνο).:P

777885dugw57gt25.gif

Αχ κορίτσια μου....

Κουραστική μέρα η σημερινή... κουραστική προβλέπεται και η αυριανή... :-(

Οπότε... είπα να χαλαρώσω τώρα.

Αφού τελειώσαμε το διάβασμα με τον μικρό μου (αχ.. Παναγία μου... δώσε μου δύναμη!!! :rolleyes: ), τσιμπήσαμε (ένα αρνί και ένα μήλο μόνο!!! :lol::lol::lol::lol: ) και τον έκανα νωρίς μπανάκι και τσουπ... με τις κρέμες του, μυρωδάτος πήγε σούμπιτος στο κρεβάτι του!!!

Και με την ηρεμία μου και μαζεμένο το σαλόνι μου έκανα το μπανάκι μου... έτριψα τις φτερνούλες μου... έβαλα την κρέμα σώματος μου.... άναψα τα κεράκια μου και τώρα... χαλαρώνω με μουσικούλα στον καναπέ!!!!!!!

Αυτή είναι ζωή κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!! :wink::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Με... πλύσιμο...????? :tongue::tongue::lol::lol:

μπα τιποτα με πλυσιμο το εχω ξαναπάθει με μπλουζα και τελικα δε βγηκε ποτε, η μπλουζα ηταβ φτηνη και δε με ενοιαξε αλλα το τζην καινουργιο και ακριβο.

τόλμισα και εβαλα διαλυτικο τωρα πλενεται ελπιζω να μην το κατεστρεψα!!!

μόλις τακτοποιησα και τον απορροφητηρα μου - πολυ λαδιλα βρε παιδί μου-, μαγειρεψα και ετοιμαζω πλυντηριο στεγνωτηριο για τη νυχτα.

μετα θα αραξω το αποφάσισα:wink:

εβαλα τα κομματια της σκουπας να μουλιασουν στη μπανιερα. πωπω τι εβγαλε !!!!δεν τοχα κανει ποτε!!!ντροπη μου!!!ουτε που τοχα δηλαδη!!!εφτιαξα και τα cd μιας και η κορη μου τα εβγαλε εξω τα μισα το απογευμα. τα υπολοιπα συρταρια του σαλονιου ειναι μια χαρα , δεν εχει πολυ καιρο που τα τακτοποιωσα. ισως τακτοποιησω και το ντουλαπι του καθρεπτη-εχω τουαλετα με ορθιο καθρεφτη που ανοιγει σαν πορτα και εχει ραφια. εκει βαζω τις καλτσες μας και τα καλσον μου χωρισμενα σε ραφια χωριστα. αλλα καποια θελουν πεταμα.η καλη μου η μαμα λεει οτι δεν ειναι καλα εκει, αλλα εμενα μεχει βολεψει. γιατι ειναι πολυ στενα τα ραφια και δεν ειιχα τι αλλο να βαλω. εχει καμμια αλλη???

Μια ενδιαφερουσα θηκη αποθηκευσης μικροαντικειμενων μπορειτε να βρειτε απο την Πεμπτη στο Lidl.

Ειναι για εργαλεια, αλλα πιστευω οτι ανετα μπορει καποια να βαλει μπιζου ή και καλλυντικα.

Για ριξτε μια ματια: http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-8B93DED8-541573D9/lidl_gr/hs.xsl/index_15309.htm

Διαφημίσεις

μια χαρα κουκλαρα εισαι και τωρα. εγω εχω ενα προβλημα μονο αυτη τη κοιλια τη θα τη κανω δε λεει να φυγει με τιποτα βασικα πρεπει να κανω και λιγη γυμναστικη να σφιξουν λιγο τα κρεατα εχετε να μου προτινετε κατι που να το κανω σπιτι??

Χαρά, ειδικά για την κοιλιά, αν έχεις να διαθέσεις, ας πούμε, 3 45λεπτα την εβδομάδα, ψάξε να βρεις το πρόγραμμα της Tracy Anderson για μετά την εγκυμοσύνη. Είναι σκληρούτσικο αλλά και τα μισά να καταφέρνεις να κάνεις ή με μικρές παραλλαγές (π.χ. χωρίς τα βαράκια), είναι θαυματουργό!

εχω χασει επεισοδεια ειπατε τετοιο πραγμα για τη σκουπα?? θελω και εγω επισης κατι ειχατε πει που βαζουμε βανιλια και μετα μυριζει ωραια αν δεν ειπα βλακεια μου το θυμηζει καποια κοπελα πως το κανουμε??

Τη βανίλια εγώ την έβαλα στο φίλτρο της σκούπας, όπως είχε προτείνει η Ειρήνη, και όντως μυρίζει τέλεια. Μια άλλη κοπέλα είχε γράψει πως απλά ρίχνει μια δυο βανίλιες στο πάτωμα και τις ρουφάει με τη σκούπα κι έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Λοιπόν,για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε και σήμερα: καθάρισα τα υπνοδωμάτια, άλλαξα σεντόνια και παπλωματοθήκες δικά μας και της μικρής, μαγείρεψα, σιδέρωσα 1,5 πλυντήριο (το άλλο μισό πήγε περίπατο γιατί η Δάφνη είχε όρεξη "α μαγειρέτσουμε μαζί, α παίτσουμε πλαστελίνη μου, α βαβάσουμε, α ..., α ..." που σαφώς τα προτιμούσα από το να σιδερώνω), έβαλα ένα πλυντήριο, το άπλωσα, ξεσκαρτάρισμα κοσμημάτων, ειδών μακιγιάζ, καλλυντικών (τυχερή μανούλα, σου 'ρχονται), έπλυνα τα νεσεσεράκια μου (2 τον αριθμό, μη φανταστείτε) και γυάλισα τον νεροχύτη μου.

(fefi, ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι :lol: αλλά για την αφεντομουτσουνάρα μου, εγώ, ευχαριστημένη είμαι :tongue:)

Κορίτσια, να μοιραστώ μαζί σας και τη χαρά μου γιατί η επίσχεση εργασίας που είχα αναφέρει, φαίνεται από Δευτέρα να παίρνει τέλος μετά από 2,5 μήνες. Το είχα πολύ ανάγκη. Και, αν και αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο για το σπιτάκι μου, υπόσχομαι να μην το παραμελήσω και να εφαρμόσω το προγραμματάκι που είχα φτιάξει στο μυαλό μου απλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Να είστε καλά, Ειρήνη και όλες σας για την καλή διάθεση που μου δημιουργείτε! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Χθες, έκανα αυτό με τον φούρνο μικροκυμάτων και τον χυμό/φλούδες λεμονιού και μοσχομύρισε ο τόπος ! Ευχαριστώ την φίλη που μας το είπε !

Τιποτα!! Χαιρομαι που βοηθησα εστω και λιγο:):)

Aπο εβδομαδα το lidl εχει αυτες τις σακουλες που βγαζουν τον αερα για οσες ενδιαφερονται.Εμενα προσωπικα την πρωτη φορα που αποθηκευσα πραγματα μου κρατησε τη δευτερη που χρειαστηκα να βγαλω κατι πραγματα πηρε αερα αμεσως.

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15387.htm

Λοιπον και εγω θελω αυτη

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15390.htm

αλλα δεν γραφει διαστασεις θα παω απο εβδομαδα να τη δω.Για να μπαινουν τα ασιδερωτα και να μη στεκονται στη καρεκλα...

Και τελος να πω τι δοκιμασα σημερα και μου αρεσε πολυ να μου πειτε και τη γνωμη σας μηπως δεν ειναι σωστο.

Διαβασα καπου οτι εαν στη σιδερωστρα βαλεις αλουμινοχαρτο κατω απο το πανι της ταβλας ας το πουμε ετσι σιδερωνονται πιο ευκολα γιατι κραταει θερμοκρασια.Μιλαμε για απλη σιδερωστρα εννοειται. Πραγματικα ειδα διαφορα.Τωρα το θεμα μηπως δεν κανει αλλα τι μπορει να παθουν ρουχα ειναι?Αμα το δοκιμασει καμια να μου πει.Εμενα μου φανηκε πολυ αναλαφρο το σιδερωμα σημερα.Περιμενω τη γνωμη σας.:):)

q1kup2.pngza5op2.png

καλημερες!!!!!

τι ωραια ανακαλυψη ειναι αυτη για το πλυσιμο των φιλτρων στο πλυντηριο!!! ενθουσιάστηκα!!! ανοιξα το πλυντηριο το πρωι και τα βρηκα ολολευκα και μοσχομυριστα!! οταν ηθελε αλαγμα το φιλτρο μου μπορει να εκανα και 2 μηνες να το αλλαξω γιατι απλα ξεχνουσα να παρω!!!

τέλειαααααααααα

οσο για το αλουμινοχαρτο κατω απο το πανι της σιδερωστρας το εβαλα κι εγω αλλα μετα απο λιγο επειδη δεν περνα ο ατμος μου βρεχεται το πανι και μου βρεχει τα ρουχα που βαζω πάνω οποτε θα το βγαλω.

τρεχω τωρα για λίγο τακτοποιημα πριν να παω στη δουλεια.

τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τιποτα!! Χαιρομαι που βοηθησα εστω και λιγο:):)

Aπο εβδομαδα το lidl εχει αυτες τις σακουλες που βγαζουν τον αερα για οσες ενδιαφερονται.Εμενα προσωπικα την πρωτη φορα που αποθηκευσα πραγματα μου κρατησε τη δευτερη που χρειαστηκα να βγαλω κατι πραγματα πηρε αερα αμεσως.

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15387.htm

:):)

εμενα δε με βολεψαν σε ρουχα αλλα εχω 2-3 μικρες και εχω εξαφανίσει εκει τα λουτρινα κουκλακια απο δωρακια τα οποια η μικρη δεν παιζει και για να μην τα εχω να σερνονται μεχρι να της ερθει η ορεξη να τα πιασει.

μεχρι τοτε ξεκουραζονται στο παταρ κθαρα και περιποιημεναι!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...