Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 minutes ago, dimi.tra said:

Ναι αλλά για να είμαι εγώ καλά με την Δήμητρα θέλουμε τα υπόλοιπα να είναι υπό έλεγχο. Εκεί έχω καταλήξει. 
      Διαβάζοντας την ιστορία σου και βλέποντας πόσο συνειδητοποιημένη είσαι νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Φτάνεις σε ένα σημείο που να νιώθεις εσύ καλά με τις επιλογές σου πλέον. Εχεις πάρει μια απόφαση σεβαστή, πέρασες πολλά για να φτάσεις σε αυτήν την απόφαση και να είσαι οκ με αυτό. Εκεί καταλήγω κ εγώ, απλά με άλλη οδό. Πάω για ετ αυτό το μήνα με δύο βλαστοκύστες μια μέτρια μια καλή, δεν έχω άλλες. Τους έχω δώσει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, έχω ψάξει τα πάντα. Αν δεν έρθει ξέρω πως είναι στους γαμέτες το πρόβλημα, στο ωάριο και στο σπερματοζωάριο. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια κ αν δεν έρθει πάλι οκ. Αλλά είμαι οκ με αυτό. Δεν θα πω ότι δεν προσπάθησα αρκετά ή δεν έκανα όσα μπορούσα. Κάπου πρέπει να πεις φτάνει, ήρθε η ώρα να ζήσω κ εγώ. 

Μια χαρά, η «προετοιμασία» σε φυσικό κύκλο είναι εντελώς αδιάφορη 😂 

Έχω ραντεβού από βδομάδα να δούμε πως, πότε και αν θα πάμε σε εμβρυομεταφορά. Να σου πω την αλήθεια ίσως επειδή είναι φυσικός κύκλος, ίσως εγώ να είμαι πιο ψύχραιμη, είμαι πολύ χαλαρή. Σαν να μην τρέχει τίποτα! 

Μαζί σου Δήμητρα αν αυτό σε κάνει να νιώθεις οκ εγώ μαζί σού.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ευχαριστω για τα παππουτσια αλλα βρε νοικοκυραδες βαζετε σκονη ή υγρο μαλακτικο; χρωμοπαγιδες; μη γελατε.εχω και εγω προγραμμα outdoor;)

Έχει τύχει να βάλω κι από τα δύο. Καλύτερα διαλύεται το υγρό απορρυπαντικό πάντα. Μαλακτικό βάζω παντού, εκτός από πετσέτες γιατί χάνουν σε απορροφητικότητα.

Χρωμοπαγίδα δεν χρειάζεσαι, αν βάλεις μέσα στον κάδο μια κάλτσα άσπρη. Απορροφάει όλο το χρώμα και δεν πληρώνεις τις χρωμοπαγίδες. Εχω μια αθλητική για αυτή τη δουλειά. ;) Siemens έχεις;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mamavasia κάνω και εγώ σαλάτα σε τάπερ!! Αγοράζω λάχανο άσπρο, καρότα, σέλινο και κόκκινη πιπεριά... κόβω πολύ λεπτό το λάχανο, καρότο στον τρίφτη το χοντρό, σέλινο λεπτοκομμένο και πιπερίτσα επίσης... τα ανακατεύω όλα σε μια λεκάνη και τα τρίβω λίγο με τα χέρια να μαραθούν, βάζω αλάτι, λίγη πάπρικα γλυκιά, λαδάκι, ξύδι, καλό ανακάτεμα και έχουμε σαλάτα για μια εβδομάδα στο ψυγείο... και γίνεται ρε κορίτσια φο-βε-ρή... σαν την προτείνω δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε, ταιριάζει με τα πάντα, (ως και με φασολάδα την τρώμε).. και για πολύ γκουρμέ καταστάσεις, στο πιάτο που βγάζω για να φάμε βάζω και λίγη μαγιονέζα.... όνειρο..

Έχω δοκιμάσει κι όποτε θυμόμαστε τη φτιάχνω. Όντως φοβερή.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλά δεν υπάρχει καμιά σας τετοια ώρα ε;;;; Ας μιλάω μόνη μου τότε... Έκανα τα μπανάκι μου κι έκατσα να σας διαβάσω/μιλήσω, αλλά θα βάλω απουσίες....!!!

Τεσπα, εγώ σήμερα λόγω στάσης εργασίας, δεν έστειλα τη μεγάλη στον παιδικό κι έτσι με ζουρλάναν τα ζουζούνια. Αφού ετοίμασα πρωινά, κλπ (έχουμε τηγανιτο-κατάσταση κάθε πρωί, αυτό τρώει μόνο η μεγάλη), έκανα τα εξής:

- πέρασμα με κλινεξ πανάκια τα μπάνια

- πλυντήριο τα παπούτσια

- φρουτόκρεμα μικρής, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κουζίνας,

- κοίμισα το μωρό θηλάζοντας, ξύπνησε στο μισάωρο, ξανά μανά από την αρχή (με ξεζούμισε τις τελευταίες μέρες....)

- σκούπισμα με σουίφερ παντού

- σφουγγάρισμα παντού

- άπλωμα παπουτσιών

- λαϊκή για 2 πράγματα με τα παιδιά και ψαρά (20 ευρώ για μπακαλιάρο έδωσα!!!αύριο ψαρόσουπα και για το μωρό πρώτη φορά)

- παραγγελία της τούρτας της μεγάλης για το Σάββατο (θέλει τις προγκίπισσες της Ντίσνεϋ)

- ταϊσμα μωρού (και λίγο την μεγάλη, ζηλίτσες...), σκούπισμα, σφουγγάρισμα κουζίνας,

- έβαλα για ύπνο τη μεγάλη

- κοίμισα το μωρό θηλάζοντας, ξύπνησε στο μισάωρο, ξανά - μανά από την αρχή

και μετά χάζεψα στο πισί μέχρι να ξυπνήσουν και να επιστέψει ο σύζυξ.

- απογευματινό μωρού, σφουγγάρισμα κουζίνας,

- έφτιαξα 2 δόσεις μάφιν σοκολάτας για τον παιδικό αύριο για να κεράσει η μεγάλη και να σβήσει κεράκια συμβολικά (36 μάφιν βγήκαν)

- κοίμισα το μωρό θηλάζοντας και πάλι

- τακτοποίησα τα μάφιν αφού τα έλουσα με άχνη

και μετά επιτέλους έλουσα και το μαλλί που ήταν χτενισμένο από Κυριακή (λόγω βάφτισης) και με έτρωγε από τη λακ με το ίσιωμα και τα κοτσιδάκια.... Σγουρά και πάλι σγουρά, δε μπορώ τη λακ με τίποτα τελικά! Ουφ, αυτά τα λίγα. Ευτυχώς είχα μαγειρεμένα από χτες...

Επεξεργάστηκαν by Turwethiel
Καληνύχτα σας!!!

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ειρήνη, που δεν αντέχεις τις ψωμιέρες, αυτή πως σου φαίνεται;;;

http://www.flickr.com/photos/38110016@N02/4148317355/

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ιδού και φωτό από τα μάφιν, αν και σκοτεινή:

http://www.flickr.com/photos/88354416@N02/8072218573/in/photostream

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας

σημερα εχουμε να κανουμε διαφορα και μπορει να μην προλαβω να μπω, οποτε μπηκα να αφησω μια καλημερα

νονι μιλαω γι αυτο το κουτακι που γραφει καουστερ παουντερ, καπως ετσι και το φτιαχνεις με γαλα και ζαχαρη και γινεται κρεμουλα... σαν τις ανθος αραβοσιτου περιπου

ε μα γαλακτος ειναι ... ολη μερα τυρια, κασερια, γιαουρτια, κρεμες και γαλα με κορν φλεικς να τρωει δεν λεει οχι !!!!!

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Kαλημέρα κοριτσούδια!!!Τι κάνετε?Εμένα προφανώς με κόλλησε ο μικρός και σερνομαι.Δεν εχω πυρετο αλλα είμαι σαν να εχω φαει ξύλο.Προφανως πρεπει να ασχοληθώ λιγο με τις ντουλάπες μας γιατί φαινεται πως ψυχραίνει ο καιρός παρά του ότι εχουμε μια ωραιότατη λιακάδα.(Ο αντρας μου πάλι με βερμούδα εφυγε:confused:).

Τεσπά,κατέβηκα και πότισα τον κήπο μου,εστρωσα κρεβάτια και λοιπα,εφτιαξα ζεστό καφεδάκι και καθησα να σας διαβάσω και να χαζέψω αφού και ο μικρός βλέπει παιδικά.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μήπως είστε λίγο πολυλογούδες;;;

Τι κατεβατά γράψατε πάλι... πως να προλάβω να διαβάσω η μάνα στην τρεχάλα;;;

Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα... απλά να πω για τις σαλάτες ότι όντως χάνουν μέρος από τις βιταμίνες τους αν είναι κομμένες στο τάπερ και περιμένουν... από την άλλη είναι καλύτερη αυτή η λύση από το να τρέχεις τελευταία στιγμή και στο τέλος να μην κάνεις σαλάτα...

Εγώ χθες πήρα ριχτάρια για τους καναπέδες... έχω έναν 3θεσιο και έναν2θεσιο... και πήρα για 4θεσιο και 3θέσιο καθώς είναι δερμάτινοι και δεν στέκεται τίποτα πάνω τους... οπότε με περισσότερο ύφασμα φαντάζομαι ότι θα πάει λίγο καλύτερα... και είναι στο απαλό μωβ... τώρα θέλω κουρτίνες καθότι το σπίτι θα είναι άλλα ντ' άλλων... και είναι γεγονός ότι οι κουρτίνες που έχω μου κάθονται στο λαιμό από την πρώτη βδομάδα αλλά ήταν λύση ανάγκης...

Πάω να φτιάξω μακαρόνια για τα πιτσιρίκια...

φιλάκια

προφανως είναι προτιμότερο από το καθόλου....

Με γεια τα ριχτάρια! Εγω προς το παρόν τα ζαχαρώνω και τα χειμωνιάτικά μου εχουν τα κακά τους χαλια...Πως μας καταντησαν οι αχρηστοι....:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα όλη μέρα!

Από χθες απόγευμα είμαστε οικογενειακώς με ιωσούλα...Ο μικρός με ελαφρα γαστρεντεριτιδα εδω και κάτι μέρες και εμείς από χθες με πυρετούλη και πόνο στα κόκκαλα

Σίγουρα θα με κόλλησαν οι μαθητες μου,που είναι κι αυτοί χάλια και πέφτουν στο κρεβάτι ο ενας μετα τον άλλο

Θα είμαι 'όλη μερα στο σπίτι και πολύ θα ηθελα να επωφεληθώ και να κάνω δουλίτσες,αλλά δεν με βοηθά και η κατάστασή μου.Νιώθω σα να εχω φαει ενα γερό βρωμόξυλο...Χθες απόγευμα σιδερωσα κάποια ρουχάκια του μικρού και ετοίμασα το φαγακι μας για σήμερα.

Πάραυτα με την παρεούλα σας είστε το μεγάλο μου κίνητρο για να κάνω δουλειές,οπότε κάτι θα καταφέρω να κάνω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!

Από χθες απόγευμα είμαστε οικογενειακώς με ιωσούλα...Ο μικρός με ελαφρα γαστρεντεριτιδα εδω και κάτι μέρες και εμείς από χθες με πυρετούλη και πόνο στα κόκκαλα

Σίγουρα θα με κόλλησαν οι μαθητες μου,που είναι κι αυτοί χάλια και πέφτουν στο κρεβάτι ο ενας μετα τον άλλο

Θα είμαι 'όλη μερα στο σπίτι και πολύ θα ηθελα να επωφεληθώ και να κάνω δουλίτσες,αλλά δεν με βοηθά και η κατάστασή μου.Νιώθω σα να εχω φαει ενα γερό βρωμόξυλο...Χθες απόγευμα σιδερωσα κάποια ρουχάκια του μικρού και ετοίμασα το φαγακι μας για σήμερα.

Πάραυτα με την παρεούλα σας είστε το μεγάλο μου κίνητρο για να κάνω δουλειές,οπότε κάτι θα καταφέρω να κάνω.

Περαστικά σου Περιστεράκι!Στην ιδια κατάσταση είμαστε....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ααααχ!Δεν είναι υπέροχο????

0791110livingroommdn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τέλειο.....αν και δεν θέλω τα κρύα τα πολλά λόγω κρίσης και πετρελαίου, οφείλω να παραδεχτώ ότι μου έχει λείψει να ανάψουμε το τζάκι και να κάθομαι μπροστά του.....με τρελαίνει η μυρωδιά που βγάζει το καμμένο ξύλο και σε συνδυασμό με την μυρωδιά απο το βροχερό χώμα είναι το καλύτερο μου.....οπότε ανυπομονώ να πάω χωριό και να ανάψω τζάκι.

Τέλειο.....αν και δεν θέλω τα κρύα τα πολλά λόγω κρίσης και πετρελαίου, οφείλω να παραδεχτώ ότι μου έχει λείψει να ανάψουμε το τζάκι και να κάθομαι μπροστά του.....με τρελαίνει η μυρωδιά που βγάζει το καμμένο ξύλο και σε συνδυασμό με την μυρωδιά απο το βροχερό χώμα είναι το καλύτερο μου.....οπότε ανυπομονώ να πάω χωριό και να ανάψω τζάκι.

Από τη μια είναι αυτό που λες και το σκεφτομαι και εγώ, αλλα για τον αγροτικό κοσμο η μεγαλύτερη κρίση είναι η ανυδρια και οι αυξημένες θερμοκρασίες.Ειδικά σε εμας που δεν εχει βρεξει από την ανοιξη και είχαμε υψηλές θερμοκρασίες εχει καταστραφεί μεγαλη παραγωγή,οπότε η κρυο κανει η ζεστη πού λεφτα για πετρελαιο...:?

Οπως κιαν εχει ανυπομονώ να χειμωνιάσει....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...