-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 minutes ago, dimi.tra said:
Ναι αλλά για να είμαι εγώ καλά με την Δήμητρα θέλουμε τα υπόλοιπα να είναι υπό έλεγχο. Εκεί έχω καταλήξει.
Διαβάζοντας την ιστορία σου και βλέποντας πόσο συνειδητοποιημένη είσαι νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Φτάνεις σε ένα σημείο που να νιώθεις εσύ καλά με τις επιλογές σου πλέον. Εχεις πάρει μια απόφαση σεβαστή, πέρασες πολλά για να φτάσεις σε αυτήν την απόφαση και να είσαι οκ με αυτό. Εκεί καταλήγω κ εγώ, απλά με άλλη οδό. Πάω για ετ αυτό το μήνα με δύο βλαστοκύστες μια μέτρια μια καλή, δεν έχω άλλες. Τους έχω δώσει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, έχω ψάξει τα πάντα. Αν δεν έρθει ξέρω πως είναι στους γαμέτες το πρόβλημα, στο ωάριο και στο σπερματοζωάριο. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια κ αν δεν έρθει πάλι οκ. Αλλά είμαι οκ με αυτό. Δεν θα πω ότι δεν προσπάθησα αρκετά ή δεν έκανα όσα μπορούσα. Κάπου πρέπει να πεις φτάνει, ήρθε η ώρα να ζήσω κ εγώ.Μια χαρά, η «προετοιμασία» σε φυσικό κύκλο είναι εντελώς αδιάφορη 😂
Έχω ραντεβού από βδομάδα να δούμε πως, πότε και αν θα πάμε σε εμβρυομεταφορά. Να σου πω την αλήθεια ίσως επειδή είναι φυσικός κύκλος, ίσως εγώ να είμαι πιο ψύχραιμη, είμαι πολύ χαλαρή. Σαν να μην τρέχει τίποτα!
Μαζί σου Δήμητρα αν αυτό σε κάνει να νιώθεις οκ εγώ μαζί σού.
-
1
-
-
EASY LIVING {Ειρήνη}
-
Θέματα
-
- 11.914 απαντήσεις
- 1.194.820 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.712 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.474 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.032 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.521 εμφανίσεις
-
-
-
- 29 απαντήσεις
- 879 εμφανίσεις
-
- 11.914 απαντήσεις
- 1.194.820 εμφανίσεις
-
- 1.179 απαντήσεις
- 135.646 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 42 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 285 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 571 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 113 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 247 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.134 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 102 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα