-
Από την διαχείριση / Admin news
-
15 minutes ago, little miracle said:
εννοειται να βαλεις πανω απο ολα την ψυχικη σου υγεια και την ισορροπια σας ως ζευγος. καθε αποφαση ειναι σεβαστη. το παν ειναι να εισαι εσυ καλα. εγω παρ αυτα σου ευχομαι αυτη να ειναι η τυχερη σας φορα γιατι σιγουρα για να παλευετε 12 χρονια ειναι κατι που το θελετε πολυ. τελικα σε ποιο γιατρο κατεληξες;
Θα πάω με τον τζεφερακο. Μου μίλησε και η κουμπάρα μου για αυτον γιατί στα 41 της έκανε το βαφτηστηρι του μαζί του με την δεύτερη. Είναι γιατρός της. Μου είπε ότι είναι λίγα λόγια αλλά ότι κάνει καλά την δουλειά του. Τι να σου πω θα δείξει.
8 minutes ago, Sofiiii said:@Losr δεν γνωρίζω πόσο χρονών είσαι ή την ιστορία σου αλλά γράφεις ότι παλεύεις πολλά χρόνια σου εύχομαι όταν σταματήσεις όπως λες και δεις την ζωή αλλιώς την ζωή μετά από όλο αυτό να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και το εύχομαι σε κάθε κοπέλα εδώ και έξω και οπουδήποτε...σε συμφωνώ σε όλα μαζί σου κυρίως για την εμμονή και πολλές φορές ακούω και διαβάζω ιστορίες που και η εμμονή των γιατρών παρασέρνει κοπέλες και στο τέλος τυρρανιουντε μια ζωή ,η ζωή είναι πολύ πολυ μικρή φεύγει χάνεται είναι στιγμές που δεν θα ξαναέρθουν ...
Είμαι 41 προσπαθώ από τα 28 μου και πραγματικά τότε δεν υπήρχε προβλήμα. Μπορεί απλά να μην είναι για μας. Αν δεν πετύχει ούτε αυτή. Η μπορεί επειδή το πιέζουμε και το θέλουμε να μας φτύνει 😛. Όπως και να έχει εγώ έχω αποδεχτεί ότι μπορεί και να μην γίνω μαμά με δικό μου. Μπορεί να γίνω από υιοθεσία η μπορεί και καθόλου. Προπάντων όμως θέλω να έχω στα 80 μου να θυμάμαι μια ωραία ζωή που σίγουρα θα είχε και τα κακα της η πράγματα που δεν είχα και θα ήθελα αλλά στο πρόσιμο να είναι θετική. Έχω περάσει πολλά. Όλη μου η παιδική ηλικία στα νοσοκομεία γιατί γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς. Από τα 28 μου και μετα προσπάθεια για παιδι. Και οκ τα πρώτα χρόνια φυσιολογικά αλλά μετά εξετάσεις τρέξιμο κτλ.Είμαι καλά πλέον δεν έχω θέμα σε αυτό το κομμάτι της καρδιάς εννοώ. Και ούτε αυτό επηρεάζει το ότι δεν έχω παιδί το έχω ψάξει καλά. Αλλά πόσα νοσοκομεία ακόμα πόσοι γιατροί. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια τέλεια. Οπότε είτε θα έρθει τώρα στην τελευταία προσπάθεια διαφορετικά ότι θέλει ας γίνει.
-
2
-
1
-
-
EASY LIVING {Ειρήνη}
-
Θέματα
-
- 11.911 απαντήσεις
- 1.194.613 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.707 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.470 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.030 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.515 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.179 απαντήσεις
- 135.633 εμφανίσεις
-
- 11.911 απαντήσεις
- 1.194.613 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 862 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 33 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 283 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 563 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 110 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 244 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.131 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 100 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα