Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να 'σαι καλά!

Οποτε κάνω κάτι τέτοιο δεν θα ντρέπομαι να το γράφω

Αυτό έλειπε! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει κανέναν! Κάτι που φαίνεται σε σένα αστείο, για μένα μπορεί να είναι σοβαρο! Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι χαζή ή δεν πρέπει να το αναφέρω!

Λέγε ότι σου ρθει... μόνες μας είμαστε άλλωστε! :tongue:

Ευχαριστω Ρηνάκι μου

Ας μην πλήρωνα 40 την επίσκεψη και θα σου ελεγα αν θα την τηρούσα.

Σπάγγος δεν είμαι,αλλά και τα 40 είναι 40,τα αφιλότιμα...:tongue:

Να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να χάσεις τα κιλά που θέλεις και θα σε κάνον να νιώθεις καλύτερα για σένα.

Όπως συχνά λέω

Το σώμα μας είναι μόνο το όχημα αλλά γιατί να μην είναι... πολυτελείας..? :?::wink:;-)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια μου καλησπέρα, έλειπα με αδειούλα και επέστρεψε σήμερα...

Αυτό που έχω να πω μέσα από την καρδιά μου, πριν πάω πίσω να διαβάσω τι έχασα είναι,

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ, και σου έυχομαι τα καλύτερα για τις μπρίζες που μου έβαλες για το ξεσκατάρισμα...

Δεν τελειώσα ακόμη αλλά δεν πειράζει, κεράκια μουσικούλα, έλαιο ευκάλυπτου και θα γίνουν...

Εκανα σαλόνι, όπου κέρδισα ένα συρτάρι και ένα ντουλάπι, κουζίνα όπου κέρδισα επίσης από ένα.Συγχρόνως τα καθάριζα με πανάκι μικροινών όπου στο νερό είχα ρίξει έλαιο και μοσχομύρισε ο τόπος...Και τέλος έκανα τα παιχνίδια στον κάτω όροφο.

Ένιωσα τόσο χαλαρή, τόσο ξαλαφρωμένη, πραγματικά δεν περιγράφεται.

Τώρα μου έμειναν ντουλάπες και παιχνίδια πάνω ορόφου.Θα γίνουν και αυτά όμως...

Πάρε τον χρόνο σου... εδώ είμαστε άλλωστε!

Παιδί μου... πόσα συρτάρια κέρδισες με ένα ντου???? ΜΠΡΑΒΟ!!! Σιγά-σιγά θα οργανωθείς!!! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Αν νιώθω λέει... μου 'φυγε ένα βάρος (και 2 μη σου πω δλδ) ! Ανοίγω το ντουλάπι και είναι όμορφο, σουλουπωμένο !;)

...

Έτσι ακριβώς! Αυτό νιώθω και γω και αυτός είναι και ο λόγος που σας πρήζω τόσο με αυτό. Ξεφορτωθείτε, οργανωθείτε και νιώστε όμορφα και άνετα! :cool:

Να σε ψάξω κι εγώ όταν μπορέσω ????? ε ?????ι...

Να με ψάξεις μικρό ψαχτήρι!! :tongue:

Αυτό Ειρήνη που είπες για τα πιατάκια κάτω απότ νο νεροχύτη, έχω ένα πιατάκι πολύ όμορφο όπου ακουμπώ το μικρό το λαδοτύρι (για καθημερινή χρήση για σαλάτες κλπ) δεν ξέρω από που το είχα κρατήσει -μάλλον ήταν βάση σε κάποιο κερί που μου είχαν φέρει- στο οποίο αλλάζω συχνά χαρτοπετσέτες κι έτσι δεν λεκιάζει...

Τέλεια! Και δεν λερώνεται και όμορφο είναι και διατηρείς το ντουλάπι καθαρό από λάδι! ;)

777885dugw57gt25.gif

βοηθειααααααααααααα

επεσε μπλανκο σε καινουργιο τζην παντελόνι πως βγαινει?

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυ

πως βγαίνει???

Με... πλύσιμο...????? :tongue::tongue::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλώς το κορίτσι!

Μείνε μαζί μας. Ή που θα οργανωθείς ή που θα μουρλαθείς....!!!!!!!!!!!!! :lol:

Έχω ένα συρταράκι λίγο μεγαλύτερο από χαρτί Α4 και βάζω εκεί χαρτιά "προς τακτοποίηση" το ΣΚ που πέρασε έκατσα και το τακτοποίησα μετά από χρόνο περίπου... δεν πήρε πολλή ώρα και ένιωσα και σούπερ μετά. Με είδε και ο άντρας μου και ζήλεψε και τακτοποίησε κάτι δικά του που είχε αφήσει να χρονίζουν - χωρίς να του το πώ!!! Η οργάνωση και το ξεκαθάρισμα είναι πολύ σημαντικά... όχι μόνο γιατί είναι πιο όμορφα συγυρισμένα αλλά γιατί είναι μια καλή βάση για να είναι όλα καλύτερα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

γεια σαςςςςςςς ομορφες νυκοκυρουλες τι μου κανετε??

εμενα η μερα ξεκινησε με τρεξιμο αργησα να σηκωθω και ουτε το κρεβατι δε προλαβα να στρωσω σημερα αλλα δε πειραζει συμβαινουν κι αυτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κορίτσια καλησπέρα!Παρακολουθώ από το parents το θεματάκι σας και με έχετε βοηθήσει πολύ.Εκπέμπετε ενέργεια!Προσωπικά με βοήθαει πολύ εκτος από το σπίτι να έχω και το χρόνο μου οργανωμένο.π.χ Κάθε τρίτη και παρασκευή πλενω μπάνια.Καθε τετάρτη και Σαββατο ξεσκονίζω,καθε Πέμπτη σιδερώνω κ.τ.λ Εσείς εχετε κάποιο πρόγραμμα?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Η οργάνωση και το ξεκαθάρισμα είναι πολύ σημαντικά... όχι μόνο γιατί είναι πιο όμορφα συγυρισμένα αλλά γιατί είναι μια καλή βάση για να είναι όλα καλύτερα.

Εύγε μικρό μου!

Και για μένα προσωπικά είναι η βάση για την καλή ψυχολογική μου... υγεία!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη μου σε εκανα αντ στο φεις..

καλε πολυ χοντρη εισαι?? χαχχαχαχααχ και εγω το εχω αυτο με σενα τρωω και δε παχαινω και το καλυτερο αμα δε τρωω χανω πολυ πολυ ευκολα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

γεια σαςςςςςςς ομορφες νυκοκυρουλες τι μου κανετε??

εμενα η μερα ξεκινησε με τρεξιμο αργησα να σηκωθω και ουτε το κρεβατι δε προλαβα να στρωσω σημερα αλλα δε πειραζει συμβαινουν κι αυτα

Υπάρχουν και αυτές οι μέρες... και ξέρω πόσε εκνευρισμό μπορούν να φέρουν.... :-(

Γι' αυτές τις μέρες λοιπον, ξεχάστε τις δουλειές... ασχοληθείτε με όσα πρέπει να γίνουν και τίποτα περισσότερο! ;)

Ηρεμία πάνω απ' όλα!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια καλησπέρα!Παρακολουθώ από το parents το θεματάκι σας και με έχετε βοηθήσει πολύ.Εκπέμπετε ενέργεια!Προσωπικά με βοήθαει πολύ εκτος από το σπίτι να έχω και το χρόνο μου οργανωμένο.π.χ Κάθε τρίτη και παρασκευή πλενω μπάνια.Καθε τετάρτη και Σαββατο ξεσκονίζω,καθε Πέμπτη σιδερώνω κ.τ.λ Εσείς εχετε κάποιο πρόγραμμα?

Να σαι καλά Χρύσα μου!

Τέτοια μηνύματα, σαν το δικό σου, με ώθησαν να ξανανοίξω το θέμα αυτό!

Ευχαριστώ πολυ!

Μπράβο που έχεις βρεις το πρόγραμμα και το στυλ που σε βοηθάει για τις δουλειές σου. Όπως λέω πάντα είναι κάτι προσωπικό και όλα δεκτά! Οτι βοηθάει την κάθεμια μας!

Εγώ όχι. Δεν έχω πρόγραμμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά άμα βάλω πρόγραμμα νιώθω πως καταπιέζομαι.... ένα περίεργο πράγμα και μου βγαίνει ανάποδα. Δεν θέλω να κάνω τίποτα! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη μου σε εκανα αντ στο φεις..

καλε πολυ χοντρη εισαι?? χαχχαχαχααχ και εγω το εχω αυτο με σενα τρωω και δε παχαινω και το καλυτερο αμα δε τρωω χανω πολυ πολυ ευκολα

Χοντρή δεν είμαι Χαρά μου, αλλά φαντάσου πως θα ήμουν αν το έραβα και λίγο!!!! :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

α καλα σιγουρα ετσι κι αλλιως βλεπω κατα τις 8 να ειμαι σπιτι οποτε θα στρωσω τα κρεβατια και θα μαγειρεψω τιποτα αλλο κι αυριο μερα ειναι

Έτσι! Σωστή αντιμετώπιση!:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...