Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τώρα, για την οργάνωσή του, εγώ μόλις ξεσκαρτάρω κι αποφασίσω ποια πράγματα θα μείνουν τελικά εκεί μέσα, θα καταφύγω σ' αυτή τη λύση: http://onlinecatalogue.ikea.com/GR/el/2012/Range_Brochure_Kitchen/

(είναι διαχωριστικά σαν αυτά που φαίνονται στις σελίδες 16-17, στην εικόνα 2 σε διάφορα μήκη για να διαμορφώσεις το συρτάρι όπως σε βολεύει)

Τώρα είδα ότι το 'χε αναφέρει και το *Maraki*

Τα λατρεύω! Εγώ, εδώ και καιρό, σκέφτομαι να πάρω αυτό με τις θήκες (που είναι σαν πιατοθήκη) για να βάζω τα καπάκια από τις κατσαρόλες μου στο βαθί μου ντουλάπι...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα καλημερα. Μολις διαβασα ολα τα μηνυματα και ετοιμαζομαι να φυγω για πρωινο μαθημα.Δυσκολη μερα η χθεσινη γιατι γυρισα στη δουλεια μετα απο 15 μερες.Βεβαια Ειρηνακι εχθες το πρωι μολις πηγε ο ανδρας μου τα διδυμακια μου στον παιδικο εκανα ενα ντου και ξεσκαρταρισα και καθαρισα το δωματιο τους.2 σακουλες πεταξα.Ειρηνακι εγω γιατι δεν εχω δει τη φατσουλα σου ακομα?Οσο για το φαγητο που τρως μηπως εισαι εγκυος?Αντε και εγω νονα:PΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ

1) Μπράβο για το ξεσκαρτάρισμα! Κορίτσια μου, αυτό στο παιδικό, αν το καθιερώσετε μία στο τόσο... θα δείτε τεράστια αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο και την αποθήκευση των παιχνιδιών!

2) Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα στο facebook :)

3) Έγκυος???!!!! :!::!::!::o Τι λες βρε μαυρογατάκι!!!??????:tongue:

Μπα... απλώς βόδι είμαι... πάντα έτσι τρώω! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα κοριτσαρες!Κι εγω σας διαβαζω ανελλειπως και ας μη γραφω καθημερινα.

Ειρηνη ξεχασες να μας πει για τα καλα φορεματα και κουστουμια για να ξαλαφρωσει λιγο η ντουλαπιτσα μας,κι εγω θελω να σε δω εισαι αραγε τοσο γλυκια οσο γλυκα γραφεις

Αχ ναι... βρε κορίτσια μου, οταν ξεχναω κατι που μου εχετε ζητησει... ξαναπείτε το μου... ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι και οχι και πολυ λαμπρο!!! :lol::lol::lol:

Θα σου κανω μηνυμα!

Είσαι στο προφίλ του nails e? Κοίτα στους φιλους μου και βρες Irene.... ;) και μου λες! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

λοιπον εγω χτες ξεστολισα και τα τελευταια μαζι με τα μικρα ο συζυγος ανεβασε τα πραγματα στο παταρι και μετα εκανα ενα ντου στην ντουλαπα μου και εκανα ενα πρωτο ξεκαθαρισμα το τι βρηκα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι... μεχρι και ενα ζευγαρι μποτες καζακου που ειχα παρει πριν απο 5 χρονια και τις ειχα ξεχασει και δεν ειχα φορεσει ποτε!!!!!

και δυστυχως ουτε προκειται γιατι ειναι μυτερες και γαντι αλλα θα δω τι θα τις κανω.

ετσι για να καταλαβεται σε τι κατασταση ειχε φτασει το χάλι, τις ειχα στο κουτι τους κατω στην ντουλαπα εχει ενα ξυλο που σηκωνεται και ειναι το τσιμεντο εε ο αντρουλης μου ειχε βαλει την προεκταση της τραπεζαριας και εναν καθρεφτη εεε πανε οι μποτουλες.

Πω-πω... ολοκαινουργιες μπότες....!!! :(:(

777885dugw57gt25.gif

αύριο θα είναι μια φορτωμένη μέρα! το απόγευμα... σιδέρωμα, σκούπα, σφουγγάρισμα κ ό,τι άλλο προλάβω!

Έτσι... είπες την μαγική λέξη: οτι προλάβεις! Μην αγχώνεσαι, υπάρχουν μέρες που είναι δύσκολες! :!:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επίσης, έκανα ένα ντου στο ντουλάπι του μπάνιου: έβγαλα για δόσιμο κάτι πετσέτες διαφόρων χρωμάτων που είχαν με τα πλυσίματα χάσει την ζωηράδα τους και έμοιαζαν παλιακές. Κράτησα μόνο τις λευκές γιατί νομίζω πως πλένονται πολύ πιο εύκολα μόνες τους στο "βαρύ" πρόγραμμα άφοβα, μόνο 2 σετάκια χρωματιστές που είναι (και) καινούριες... πραγματικά, άδειασε πολύς χώρος... και να δείτε που εγώ καθόμουν και αναρωτιόμουν μα γιατί δεν χωράνε.... εμ βέβαια Κυρία μου με τόση "σαβούρα" πώς θες να χωρέσουν κιόλας ????:rolleyes:

Τακτοποίησα και 3 ψάθινα καλαθάκια που έχω δλδ κοίταξα το περιεχόμενό τους και ότι ήταν τελειωμένο κλπκλπ του έδωσα ένα φούντο που το κατα-ευχαριστήθηκα !!!! :lol:

Μπράβο βρε παιδί μου! Πες μου τώρα: δεν ξαλάφρωσες? Δεν νιώθεις πιο μαζεμμένη, πιο οργανωμένη, πιο τακτοποιημένη? Εγώ βρε κορίτσια μου έτσι νιώθω μετά από ένα ξε-σκαρτάρισμα!!!

Μπράβο! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Koρίτσια μου καλησπέρα, έλειπα με αδειούλα και επέστρεψε σήμερα...

Αυτό που έχω να πω μέσα από την καρδιά μου, πριν πάω πίσω να διαβάσω τι έχασα είναι,

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ, και σου έυχομαι τα καλύτερα για τις μπρίζες που μου έβαλες για το ξεσκατάρισμα...

Δεν τελειώσα ακόμη αλλά δεν πειράζει, κεράκια μουσικούλα, έλαιο ευκάλυπτου και θα γίνουν...

Εκανα σαλόνι, όπου κέρδισα ένα συρτάρι και ένα ντουλάπι, κουζίνα όπου κέρδισα επίσης από ένα.Συγχρόνως τα καθάριζα με πανάκι μικροινών όπου στο νερό είχα ρίξει έλαιο και μοσχομύρισε ο τόπος...Και τέλος έκανα τα παιχνίδια στον κάτω όροφο.

Ένιωσα τόσο χαλαρή, τόσο ξαλαφρωμένη, πραγματικά δεν περιγράφεται.

Τώρα μου έμειναν ντουλάπες και παιχνίδια πάνω ορόφου.Θα γίνουν και αυτά όμως...

Ξεκινησα να πεταω τα πλαστικα απο τα συρταρια. Πεταξα ηδη αυτο που ειχα στο συρταρι των πετσετων, τραπεζομαντηλων και ποδιων. Μα γιατι στην ευχη ειχα βαλει εκει μεσα πλαστικο???

Μην "βαράς" τον εαυτό σου γι' αυτό. Όλες μας επιλέγουμε πράγματα και μετά ανακαλύπτουμε πως δεν μας βόλεψαν! Βγάλτα και τακτοποιήσου σιγά σιγά! ;)

Επισης, κατω απο το νεροχυτη το εβγαλα και εβαλα μονο 2 σουπλα (που δεν χρησιμοποιω) για να ακουμπω τα μπουκαλια με το λαδι για να μην λερωνουν το ντουλαπι. Απορρυπαντικα κουζινας μεσα σε ομορφα καλαθακια, οποτε αχρηστο και εκει το πλαστικο.

Αν δεν σε βολέψουν τα σουπλά σου προτείνω να βάλεις κάτι σε "πιάτο".

Εγώ έχω 2 μπουκάλια με λάδι στο ντουλάπι του νεροχύτη. Ενα για το καλό και ένα για το λάδι τηγανίσματος. Βρήκα λοιπόν 2 (σαν) πιάτα, από γλυκά που μου έφεραν, πήλινα, ίδιου χρώματος. Εβαλα λοιπόν εκεί τα μπουκάλια μου (ένα στο ένα και ένα στο άλλο) και φαίνονται πανέμορφα. Διατηρούνται καθαρά και τα πιάτα αυτά τα βάζω μία στο τόσο στο πλυντήριο και πλέονονται!:wink:

Ακουστε τι αλλο εκανα... παλαβη θα με πειτε, αλλα νομιζω οτι θα με βολεψει.

Επειδη εχω παρα πολλα πραγματα στην καταψυξη και ποτε δεν ξερω τι εχω, εκατσα και εγραψα στο σημειωματαριο μου (εχω ενα τετοιο μονιμα στην κουζινα), τι εχω σε καθε συρταρι. Εχω κρεατα, κιμαδες, μπιφτεκια κλπ κλπ χωρισμενα σε μεριδες, λαχανικα και καθε φορα κανω ανασκαφες να βρω τι θα μαγειρεψω. Τωρα απλα θα κοιταω τη λιστα μου, θα διαλεγω το τροφιμο που θα μαγειρεψω, χωρις να ανοιγω καν την πορτα της καταψυξης. Ειμαι παρανοϊκη? :P

Και πολυ καλά έκανες! Καθόλου παρανοϊκή δεν είσαι! Προνοητική είσαι!

Να σου προτείνω και γω κατι? Αφού όπως λες έχεις πολλά μέσα στην κατάψυξη δεν ειμαι αμαρτία να ξοδεύεις και ν' αγοράζεις κι άλλα? Τώρα που τα έχεις και σημειωμένα στη λίστα, μπες στο ιντερνετ ή κάτσε και σκέψου τα φαγητά που θα μπορούσες να κάνεις τις επόμενες 7-8 ημέρες, κάνε ένα απλό πρόγραμμα και εξοικονόμησε χώρο στην κατάψυξη, χρόνο στο μαγείρεμα και χρήματα από τα υλικά που ήδη έχεις!!! :!::wink:

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο βρε παιδί μου! Πες μου τώρα: δεν ξαλάφρωσες? Δεν νιώθεις πιο μαζεμμένη, πιο οργανωμένη, πιο τακτοποιημένη? Εγώ βρε κορίτσια μου έτσι νιώθω μετά από ένα ξε-σκαρτάρισμα!!!

Μπράβο! :wink:

Αν νιώθω λέει... μου 'φυγε ένα βάρος (και 2 μη σου πω δλδ) ! Ανοίγω το ντουλάπι και είναι όμορφο, σουλουπωμένο !;)

..........

Είσαι στο προφίλ του nails e? Κοίτα στους φιλους μου και βρες Irene.... ;) και μου λες! :tongue:

Να σε ψάξω κι εγώ όταν μπορέσω ????? ε ?????

..........

Για τις καθημερινές και τα πέρα δωθε (τον μικρό στο σχολείο, ψώνια κλπ.) φοράω απλά καθημερινά ρούχα. Φόρμες κλπ. Αυτά, τα φορώ λίγες μέρες (γιατί με το που μπαίνω σπίτι τα αλλάζω σε φόρμα σπιτιού ή πυτζάμες οπότε είναι πεντακάθαρα) και τα βάζω για πλύσιμο. Όταν πάω για ποτό, με το που θα μπω σπίτι, όλα πάνε στα άπλυτα. Μου μυρίζουν, ιδιαίτερα τσιγαρίλα και δεν την αντέχω! :(

....

Πάτε (και) για ποτό ? αλήθεια ? εμείς αν καταφέρουμε να πιούμε έναν καφέ σε κανένα παιδότοπο ρίχνουμε και καμία μετάνοια μετά ! χα χα :cool:

Αυτό Ειρήνη που είπες για τα πιατάκια κάτω απότ νο νεροχύτη, έχω ένα πιατάκι πολύ όμορφο όπου ακουμπώ το μικρό το λαδοτύρι (για καθημερινή χρήση για σαλάτες κλπ) δεν ξέρω από που το είχα κρατήσει -μάλλον ήταν βάση σε κάποιο κερί που μου είχαν φέρει- στο οποίο αλλάζω συχνά χαρτοπετσέτες κι έτσι δεν λεκιάζει...

Διαφημίσεις

Δεν μου έχει τύχει αλλά δοκίμασε να το καθαρίσεις με το δυαλιτικό του Blanco. Αρχικά βάλε λίγο δυαλιτικό σε κάποιο σημείο του τζιν που δεν φαίνεται κι αν δεις ότι δεν παθαίνει τίποτα εφάρμοσέ το πάνω στον λεκέ. Πάντως πιστεύω πως το δυαλιτικό δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να σου ξεθωριάσει το ύφασμα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέρα!

κορίτσια εγώ τον αποροφητήρα τον βάζω στο πλυντήριο πιάτων. Καινούριος βγαίνει. και όσον αφορά τον φούρνο αν τον καθαρίζετε με ένα βιτεξάκι με νερό και ξύδι (για λίπη και μυρωδιές) μετά απο κάθε χρήση όσο είναι χλιαρός δεν χρειάζονται ούτε αμμωνίες ούτε χημικά καθαριστικά και προπάντων καθόλου τρίψιμο.

Τα φύλλα του απορροφητήρα (εμένα έχει 2) και γω τα βάωζ στο πλυντήριο πιάτων (μάλιστα τώρα που σας γράφω εκεί είναι! :tongue: ).

Τα γύρω-γύρω, τα πλαστικά του είναι που και γω μία στο τόσο περνάω με οινόπνευμα και βαμβάκι γιατί σιχαίνομαι την... λαδίλα! :-(

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα! Τί υπέροχο θέμα είναι αυτό! Ως τώρα συμφωνώ σε όλα όσα έχω διαβάσει απολύτως απόλυτα! και ωραίες καινούριες ιδέες. Πάω να συνεχίσω το διάβασμα! Πολλά φιλιά και πολλά μπράβο!

Καλώς το κορίτσι!

Μείνε μαζί μας. Ή που θα οργανωθείς ή που θα μουρλαθείς....!!!!!!!!!!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

εγώ το ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη το έχω όλο επενδυμένο εσωτερικά με μια μεταλλική βάση. σας παραθέτω παραδειγμα του υλικού γιατί δεν ξέρω πως να το εξηγήσω http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1454

Υπέροχη ιδέα. Εμένα είναι μόνο το κάτω μέρος. Με βοηθάει να το "λιώνω" στο πλύσιμο (κατά διαστήματα) με διάφορα υλικά χωρίς να φοβάμαι πως θα χαλάσει..

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...