Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλά δεν το πιστεύω τι φτιάχνει ο κόσμος

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151202055268249&set=o.157400344398876&type=1&permPage=1

Ειρήνη αυτό να μην το κάνεις, είναι σαν αληθινά ....μπλιάξξξξ!!!!ρίχνεις ζελέ στα καλαμάκια και παγώνει και μετά τα αδειάζεις και έχεις αυτό το αποτέλεσμα :confused: :confused:

Βρε Βασια και τα δάχτυλα είναι πολύ ανατριχιαστικά!!!Απαπα,η φαντασία σου:P:p:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα,

πηγα το μικρο σχολειο και γυρνωντας περασα απο το σουπερ μαρκετ ετσι απλα παει το 20ευρω.:?

τωρα πινω το γαλατακι μου και διαβαζω ολα αυτα τα ωραια για το παρτυ τη ειρηνηςαι σε λιγο σιδερο και παλι σιδερο.

βρε κοριτσια να πω τη γνωμη μου ωραιο το θεμα για το παρτυ και τα ποτηρακια σουοερ χαριτωμενα :Pκαι η τουρτα και ο στολισμος πορτας .:P

αλλα να συγνωμη κιολας αλλα ειμαι η μονη που βρισκει λιγο φρικιαστικο τη πιτσα απο δαχτυλα και κατι τετοια.εμενα δε μου αρεσουν δηλ και τωρα στα 31 μου αν πηγαινα και σε παρτυ με τετοια φαγωσιμα δε θα ετρωγα θα μου φαινοταν καπως.

δε ξερω αλλα μπορει τα παιδακια να ειναι πολυ μπροστα και να τους φαινονται ολα αστεια και εγω να ειμαι λιγο φοβιτσιαρα.:rolleyes:

τη γνωμη μου λεω δε ξερω εσυ ειρηνη εχεις δειξει τις εικονες στο μικρο σου μπορει τα πιτσιρικια να ειναι ατρομητα και αυτο που σκεφτομαι να ειναι λαθος.:?

και παλι καλημερα :tongue:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Ειρήνη μου με το καλό τα γενέθλια του φιογκιδίου!Μου αρέσει πολύ το κόνσεπτ και μπράβο στα κορίτσια για τις υπέροχες ιδέες!Μόνο τα δαχτυλοπιτσάκια είναι κάπως...ανατριχιαστικά,να το πω;Δεν θα τα επέλεγα για παιδικό πάρτυ.

Τελικά χθες πήρα την απόφαση-γιατι αυτή ηταν η πιο δύσκολη δουλειά,η απόφαση-και καθάρισα ενα παράθυρο και μια μπαλκονόπορτα.Οπότε μου έχουν μείνει άλλα τρία παντζούρια.Σε καλό δρόμο βρσικομαι.

Χθες βραδυ έβαλα ενα πλυντήριο και σήμερα πρωί πρωί το άπλωσα

Εστειλα τον συζυγάτο αχάραγα στα λιντλ να βρει και να πάρει του μικρού πυτζαμουλες,εχει βάλει κάτι τέλειες,αλλά τι γκαντεμιά...Είχε όλα τα νούμερα πλην του δικού μας...Αν είναι δυνατόν...Και ας αναγραφόταν στο φυλλάδιο ότι θα υπάρχουν νούμερα από τάδε μέχρι τάδε και το δικό μας συμπεριλαμβανόταν.Πάει η ευκαιρία χάθηκε...

πηγα το μικρο σχολειο και γυρνωντας περασα απο το σουπερ μαρκετ ετσι απλα παει το 20ευρω.:?

τωρα πινω το γαλατακι μου και διαβαζω ολα αυτα τα ωραια για το παρτυ τη ειρηνηςαι σε λιγο σιδερο και παλι σιδερο.

βρε κοριτσια να πω τη γνωμη μου ωραιο το θεμα για το παρτυ και τα ποτηρακια σουοερ χαριτωμενα :Pκαι η τουρτα και ο στολισμος πορτας .:P

αλλα να συγνωμη κιολας αλλα ειμαι η μονη που βρισκει λιγο φρικιαστικο τη πιτσα απο δαχτυλα και κατι τετοια.εμενα δε μου αρεσουν δηλ και τωρα στα 31 μου αν πηγαινα και σε παρτυ με τετοια φαγωσιμα δε θα ετρωγα θα μου φαινοταν καπως.

δε ξερω αλλα μπορει τα παιδακια να ειναι πολυ μπροστα και να τους φαινονται ολα αστεια και εγω να ειμαι λιγο φοβιτσιαρα.:rolleyes:

τη γνωμη μου λεω δε ξερω εσυ ειρηνη εχεις δειξει τις εικονες στο μικρο σου μπορει τα πιτσιρικια να ειναι ατρομητα και αυτο που σκεφτομαι να ειναι λαθος.:?

ούτε εμένα με τρελαίνουν τα δάχτυλα (χαχαχαχαχα) αλλά τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια για κάτι τέτοια τρελαίνονται νομίζω!! επίσης έχει πέσει σίγουρα photoshop στην φώτο για να μοιάζουν περισσότερο με δάχτυλα....

Βρε Βασια και τα δάχτυλα είναι πολύ ανατριχιαστικά!!!Απαπα,η φαντασία σου:P:p:p

Αυτό είπα και εγω,με τα φαγητό λίγο ξεφευγουμε...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!

Ειρηνηηηη!!!

Καλε...ενθουσιαστηκα με το θεμα σου...πραγματικα αν εχεις χρονο[λεμε τωρα] μπορεις να κανεις θαυματα!!

Το προσκλητηριο που βρηκες μου αρεσε πολυ! βρηκα και εδω διαφορα,,ριξε μια ματια >>http://www.zazzle.co.uk/little+monster+invitations

κοιτα και αυτο αχαχαχαχααα >>http://2.bp.blogspot.com/-d5uCpKpfp7g/T48CQ70JJhI/AAAAAAAACWw/pouUXBIGJ6I/s400/IMG_1592.jpg

πολυ πλακα θα εχει αληθεια οτι κ αν κανεις και ολα τα πιτσιρικια θα ενθουσιαστουν!!

Μου αρεσε επισης πολυ το δωρακι - γαντι με τα ποπ κορν!!!!!!!!!:D:p:eek::tongue:

Για το μπουφε μπορεις να ψαξεις και στο συνταγες της παρεας!

Εδω φωτο απο ενα παρτυ>>http://celebrationsathomeblog.com/2011/05/little-monster-birthday-party.html

Θα ψαξω μετα που θα μπορω κι αλλα!!

Φιλια!!

ΑΝΤΙΓΟΝΗ: διαβασα πως θα κρατησεις το μπεμπε τελικα!!ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟ!!!Και οτι θες εδω ειμαστε~!!!!!:D

καλημερα και καλη εβδομάδα

ελπιζω να ειστε ολες καλα

εγω σιδερωσα πρωι πρωι αρκετα, μαζεψα και τα υπνοδωματια, εχω ξεσκονισμενα απο χθες, μια σκουπα και κατι λιγα πιατα και τελος απο δουλειες για σημερα.... εχει και ενα αερακι, επεσε η θερμοκρασια

ειρηνη για το παρτυ με τα τερατακια ριχνω και εγω μια ιδεα... να εκτυπωσεις μασκες με τερατακια και να δωσεις στα παιδια να τις ζωγραφισουν και να τις φορεσουν μετα για να παιξουν !!!

μπορεις να φτιαξεις πακετακι - δωρακι για το καθενα .. εχει ενα σετακι μαρκαδορους στα τζαμπο με 50 λεπτα. + ψαλιδακι και κολλα ξεχωριστα και εκτυπωμενες μασκες και πιστευω οτι και θα απασχοληθουν και θα διασκεδασουν με το δωρακι τους...

ελπιζω να σου αρεσε η ιδεα μου :D:D

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

καλα σιδερο ολε!!!

αυτα παθαινει κανεις οταν περναει ενα χαλαρο σκ και δε κοιταζει τη λεκανη.ουφ!!!που θα παει ομως;)

καλα βασια αυτο που λες για τα αγορια εχεις δικιο.

και εγω παθαινω με κατι μπουρδες που κανει ο μικρος αλλα ο αντρας μου με επαναφερει και μου λεει παιδακι ειναι και ποσο μαλλον αγορι που θελουν να ειναι ατρομητα οποτε αστον δε πρεπει να φοβαται τιποτα:rolleyes:

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες σας.

Ειρηνάκι το θέμα σου είναι φοβερό και οι ιδέες που ήδη σου έχουν δώσει οι "κόρες" είναι καταπληκτικές. Η πόρτα που κατέληξες είναι όλα τα λεφτά και προπάντων εύκολη για να γίνει. Τουρτίτσα κατέληξες;

Λατρεμένες μου κορούλες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Είμαι ντουρασελάτη και χαρούμενη γιατί μόλις γύρισα από τα jumbo-παρηγοριά μου! :mrgreen::mrgreen:

Ενα θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να το θυμάστε:

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το θέμα των φετινών μας γεννεθλιών!!! :?:tongue:

Θα πρέπει να αυτο-σχεδιάσουμε, κόρες! Βοηθάτε την δόλια {κλαούρα... :tongue:} μάνα σας ε? Ποσο γκαντεμιά... Δεν θα μπορούσε ο γιος μου να είχε γεννηθεί την παγκόσμια ημέρα της Barbie ή του Winnie, που θα έβρισκα τόσα πράγματα? :lol::lol: Επρεπε να είναι το halloween??? Φυσικά, εδώ στην χώρα μας, είναι και η παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης {εξ ου που είναι και τρελό τσιγκουναριο το φιογκάκι μου με τα λεφτά του!!! :lol::lol::lol:} αλλά τι να κάνω? Να πάρω το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να τους ζητήσω να σπονσοράρουν το πάρτυ μας????!!! χαχαχαχαχα

Μου χετε βάλει υπέροχα πράγματα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα τα σχολιάσω όλα!

Αγόρασα:

- Μάτια! Βρήκα ευτυχώς και σκέτα και πήρα αρκετά ώστε να μπορέσω να αυτοσχεδιάσω, με τη δική σας βοήθεια.

- Πράσινα & πορτοκαλί {τα χρώματα του πάρτυ} ποτηρια {διαφόρων μεγεθών}, κουτάλια, πιρούνια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλο {τουλάχιστον να έχω ένα χρώμα να "κινηθώ" αφού δεν υπάρχει κάτι με το θέμα μου}.

- Αγόρασα επίσης ένα αφρώδη φύλλα και σκεφτόμουν εκεί επάνω να κολλήσω μάτια και φρυδια και να γράψω με μαρκαδόρο την πρόσκληση. Τι λέτε???? :confused:

Επιτέλους αγόρασα και ριχτάρια! Επιτέλους κορίτσια μου. Θυμάστε που είχα δώσει την άνοιξη τα χειμερινά μου ριχτάρια, τα οποία τα είχα 10 χρόνια και είχαν φάει τα "ψωμιά" τους... Από τότε είχα ξεμείνει με κάτι κόκκινα-χρυσά, που τα βάζω τα Χριστούγεννα και φυσικά ακόμα έχω τα καλοκαιρινά μου. Κοίταζα στα μαγαζιά αλλά οι τιμές ήταν απαγορευτικές για το πορτοφόλι μου... :? . Δεν πειράζει όμως! Αγόρασα υπέροχα, μονόχρωμα, βαριά ριχτάρια σε σκούρο καφε {οπότε τώρα είμαι οκ γιατί ταιριάζουν υπέροχα με το λοιπό σαλόνι μου} και ήδη πλένονται στο πλυντήριο για να τα στρώσω και σιγά-σιγά να φθινοπωριάσω το σαλόνι μου!

Επίσης πήρα και 2 μαύρα μαξιλαράκια (3? το ένα) για να τα βάλω στην κρεβατοκάμαρα μας και να τα "δέσω" με τις κουρτίνες μας...

Νιώθω υπεροχα... ανανεώθηκα!

Επανέρχομαι και αργότερα θα σας βάλω και φωτογραφίες με τις αγορές μου!

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Φυσικά θα έχετε καταλάβει τόσο καιρό πόσο τρελιάρα είμαι....λοιπόν σερφάροντας έπεσα πάνω σε αυτό χαχαχαχαχα

Ειρήνη φαντάζομαι τα παιδιά στο πάρτυ να είναι πάνω απο τα πιτσο-δάχτυλα να έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια και να μην ξέρουν ποιο να πρωτοφάνε!!!

Η πρώτη φώτο έχει πολύυυυ πλάκα και απο κάτω δίνει οδηγίες....δεν είναι δύσκολο καθόλου και είναι μια απλή πίτσα!!!

http://www.cutefoodforkids.com/search?updated-max=2012-09-14T09%3A51%3A00-07%3A00&max-results=1&start=2&by-date=false

γράψε σε ένα χαρτί τις ιδέες που σου αρέσουν μην τα ξεχάσεις και τις ιδέες απο τα φηγητά που σου βάζουμε......πιστεύω ότι τα ποπ κόρν χέρι και η πίτσα δάχτυλα θα τα αποτελειώσει τα μικρά χαχαχαχχ (θα είναι το κερασάκι)

Α πα πα πα πα πα!!! :shock::shock:

Δεν θα μπορούσα καν να τα βάλω στο τραπέζι! :shock:

Τι τέρας είσαι!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ευχαριστώ Βασιούλα μου! Εκανα ήδη ένα directory "Bday" και εκεί βάζω οτιδήποτε σχετικό το έχω στα υπόψη!:D

777885dugw57gt25.gif

Λατρεμένες μου κορούλες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Είμαι ντουρασελάτη και χαρούμενη γιατί μόλις γύρισα από τα jumbo-παρηγοριά μου! :mrgreen::mrgreen:

Ενα θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να το θυμάστε:

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το θέμα των φετινών μας γεννεθλιών!!! :?:tongue:

Θα πρέπει να αυτο-σχεδιάσουμε, κόρες! Βοηθάτε την δόλια {κλαούρα... :tongue:} μάνα σας ε? Ποσο γκαντεμιά... Δεν θα μπορούσε ο γιος μου να είχε γεννηθεί την παγκόσμια ημέρα της Barbie ή του Winnie, που θα έβρισκα τόσα πράγματα? :lol::lol: Επρεπε να είναι το halloween??? Φυσικά, εδώ στην χώρα μας, είναι και η παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης {εξ ου που είναι και τρελό τσιγκουναριο το φιογκάκι μου με τα λεφτά του!!! :lol::lol::lol:} αλλά τι να κάνω? Να πάρω το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να τους ζητήσω να σπονσοράρουν το πάρτυ μας????!!! χαχαχαχαχα

Μου χετε βάλει υπέροχα πράγματα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα τα σχολιάσω όλα!

Αγόρασα:

- Μάτια! Βρήκα ευτυχώς και σκέτα και πήρα αρκετά ώστε να μπορέσω να αυτοσχεδιάσω, με τη δική σας βοήθεια.

- Πράσινα & πορτοκαλί {τα χρώματα του πάρτυ} ποτηρια {διαφόρων μεγεθών}, κουτάλια, πιρούνια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλο {τουλάχιστον να έχω ένα χρώμα να "κινηθώ" αφού δεν υπάρχει κάτι με το θέμα μου}.

- Αγόρασα επίσης ένα αφρώδη φύλλα και σκεφτόμουν εκεί επάνω να κολλήσω μάτια και φρυδια και να γράψω με μαρκαδόρο την πρόσκληση. Τι λέτε???? :confused:

Επιτέλους αγόρασα και ριχτάρια! Επιτέλους κορίτσια μου. Θυμάστε που είχα δώσει την άνοιξη τα χειμερινά μου ριχτάρια, τα οποία τα είχα 10 χρόνια και είχαν φάει τα "ψωμιά" τους... Από τότε είχα ξεμείνει με κάτι κόκκινα-χρυσά, που τα βάζω τα Χριστούγεννα και φυσικά ακόμα έχω τα καλοκαιρινά μου. Κοίταζα στα μαγαζιά αλλά οι τιμές ήταν απαγορευτικές για το πορτοφόλι μου... :? . Δεν πειράζει όμως! Αγόρασα υπέροχα, μονόχρωμα, βαριά ριχτάρια σε σκούρο καφε {οπότε τώρα είμαι οκ γιατί ταιριάζουν υπέροχα με το λοιπό σαλόνι μου} και ήδη πλένονται στο πλυντήριο για να τα στρώσω και σιγά-σιγά να φθινοπωριάσω το σαλόνι μου!

Επίσης πήρα και 2 μαύρα μαξιλαράκια (3? το ένα) για να τα βάλω στην κρεβατοκάμαρα μας και να τα "δέσω" με τις κουρτίνες μας...

Νιώθω υπεροχα... ανανεώθηκα!

Επανέρχομαι και αργότερα θα σας βάλω και φωτογραφίες με τις αγορές μου!

Σας φιλώ όλες κοριτσάκια μου!

Βαλε μας φωτό οταν μπορέσεις.Με γεια σου!

Η προσκληση καλη φαίνεται....:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Υπέροχα πράγματα, ευχαριστώ κοριτσι μου!

Εδώ,

http://indulgy.com/post/6DYtQBsaU1/cute-monster-party-ideas-great-for-my-kids-wit

έπαθα πλάκα! Τι ιδέες!

Α) Σκέφτομαι και γω να κολλησω μάτια σε κάποιες από τις οδοντογλυφίδες για να "δώσουν" λίγο καλύτερα το θέμα του πάρτυ

Β) Λάτρεψα αυτό το κουτί με τα δόντια που μέσα έχουν τα μαχαιροπίρουνα... πως να το φτιάξω... :?

Γ) Απο καπέλα... τζιφος.. δεν υπήρε τίποτα σχετικό με το θέμα και αυτά που μου έβαλες είναι σούπερ τέλεια!

Α και επίσης εδώ

http://darcieanddavid.blogspot.gr/2012/04/our-little-monster-ideas.html

Τέλεια ιδέα να κολλήσω στα μπωλ μάτια! Θα το κάνω σίγουρα! Ήδη έσωσα την φωτογραφία!:P

Σε ευχαριστώ για όλα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...