Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!

Θα με πείτε χαζή που χάρηκα τόσο πολύ,που εκανα αυτόν τον συνδυασμό...

ότιδήποτε κάνουμε που μας αρέσει και μας βολεύει ΔΕΝ είναι χαζομάρα!

Εχω πολλές φίλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με τα σεντόνια της προίκας τους και ίσως αυτό βοηθήσει κι εσάς

-Αν βάλω παγοθήκη στο συρτάρι για μικρα σκουλαρικια όπως είδα μια φωτο εδω θα είναι ωραίο η βλακεία;

Αν σε βολέψει γιατί να είναι βλακεία?

-Τα ρούχα που φοράτε και πάτε π.χ για καφέ, ποτό, σουπερ μαρκετ κλπ που τα βάζετε μετα;

Έχω μιά κρεμάστρα πίσω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και τα κρεμάμε εκεί.

- Ενα απο τα σετ πετσετών που έχω έχει φθαρει η πετσέτα του μπάνιου οι άλλες δυο είναι μια χαρά, να πετάξω όλο το σετ;

Εγώ θα έπαιρνα μία μονόχρωμη κοντά στά χρώματα του σετ και θα την χρησιμοποιούσα κανονικά.

.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας!

fefi, αυτο ειναι το site: www.flylady.net, εχει πολυ απλες συμβουλες για το πώς καθιερωνεις ρουτινες και πώς με απλές κινησεις διατηρεις το σπιτι σου σε ενα καλο επιπεδο οργανωσης, χωρις να κινδυνευει απο το χάος. Εννοειται οτι δινει μεγαλη σημασια στο ξεσκαρταρισμα (declutter). Επισης, χωριζει το σπιτι σε ζωνες και ασχολεισαι καθε εβδομαδα με μια απο αυτες, οπως και καθε μερα προτεινει μια συγκεκριμενη ενεργεια μεσα στη ζωνη.

Ξεκινησα να πεταω τα πλαστικα απο τα συρταρια. Πεταξα ηδη αυτο που ειχα στο συρταρι των πετσετων, τραπεζομαντηλων και ποδιων. Μα γιατι στην ευχη ειχα βαλει εκει μεσα πλαστικο???

Επισης, κατω απο το νεροχυτη το εβγαλα και εβαλα μονο 2 σουπλα (που δεν χρησιμοποιω) για να ακουμπω τα μπουκαλια με το λαδι για να μην λερωνουν το ντουλαπι. Απορρυπαντικα κουζινας μεσα σε ομορφα καλαθακια, οποτε αχρηστο και εκει το πλαστικο.

Θα δοκιμασω και το οινοπνευμα στον απορροφητηρα. Δεν λεει να εχω αστραφτερο φουρνο και ο απορρπφητηρας να κολλαει απο τα λιπη.

Ακουστε τι αλλο εκανα... παλαβη θα με πειτε, αλλα νομιζω οτι θα με βολεψει.

Επειδη εχω παρα πολλα πραγματα στην καταψυξη και ποτε δεν ξερω τι εχω, εκατσα και εγραψα στο σημειωματαριο μου (εχω ενα τετοιο μονιμα στην κουζινα), τι εχω σε καθε συρταρι. Εχω κρεατα, κιμαδες, μπιφτεκια κλπ κλπ χωρισμενα σε μεριδες, λαχανικα και καθε φορα κανω ανασκαφες να βρω τι θα μαγειρεψω. Τωρα απλα θα κοιταω τη λιστα μου, θα διαλεγω το τροφιμο που θα μαγειρεψω, χωρις να ανοιγω καν την πορτα της καταψυξης. Ειμαι παρανοϊκη? :P

[quote name=miracle;1397144Ακουστε τι αλλο εκανα... παλαβη θα με πειτε' date=' αλλα νομιζω οτι θα με βολεψει.

Επειδη εχω παρα πολλα πραγματα στην καταψυξη και ποτε δεν ξερω τι εχω, εκατσα και εγραψα στο σημειωματαριο μου (εχω ενα τετοιο μονιμα στην κουζινα), τι εχω σε καθε συρταρι. Εχω κρεατα, κιμαδες, μπιφτεκια κλπ κλπ χωρισμενα σε μεριδες, λαχανικα και καθε φορα κανω ανασκαφες να βρω τι θα μαγειρεψω. Τωρα απλα θα κοιταω τη λιστα μου, θα διαλεγω το τροφιμο που θα μαγειρεψω, χωρις να ανοιγω καν την πορτα της καταψυξης. Ειμαι παρανοϊκη? :P[/quote]

Μια χαρά το βρίσκω! Αν θες μπορείς να γράψεις και από δίπλα την ημερομηνία που τα έβαλες στην κατάψυξη για να καταναλώνετε τα πιό παλιά και να μην μένουν πολύ καιρό στην κατάψυξη:wink::wink::wink:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέρα!

κορίτσια εγώ τον αποροφητήρα τον βάζω στο πλυντήριο πιάτων. Καινούριος βγαίνει. και όσον αφορά τον φούρνο αν τον καθαρίζετε με ένα βιτεξάκι με νερό και ξύδι (για λίπη και μυρωδιές) μετά απο κάθε χρήση όσο είναι χλιαρός δεν χρειάζονται ούτε αμμωνίες ούτε χημικά καθαριστικά και προπάντων καθόλου τρίψιμο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τί υπέροχο θέμα είναι αυτό! Ως τώρα συμφωνώ σε όλα όσα έχω διαβάσει απολύτως απόλυτα! και ωραίες καινούριες ιδέες. Πάω να συνεχίσω το διάβασμα! Πολλά φιλιά και πολλά μπράβο!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Κορίτσια μου,

Συγνώμη που σας άφησα μόνες αλλά έπηξα απο χθες...! Πολύ δουλίτσα!:rolleyes:

Θα επανέλθω με απαντήσεις σε όλες σας όπως πάντα!!! :wink:

Γλυκές καλημέρες!!!

777885dugw57gt25.gif

Ταίριαξαν υπέροχα και έδωσε και μια νότα μοντερνιάς στο χειροποίητο κεντητό,το μονόχρωμο ροζουλί

Θα με πείτε χαζή που χάρηκα τόσο πολύ,που εκανα αυτόν τον συνδυασμό...

Εχω πολλές φίλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με τα σεντόνια της προίκας τους και ίσως αυτό βοηθήσει κι εσάς

Κανένας δεν θα σκεφτόταν καν, να σε πει χαζή, τουλάχιστον σ' αυτό το θέμα! Είπαμε: γράφουμε ότι μας έρχεται, ότι νιώθουμε και όπως το νιώθουμε!!:P

Μπράβο για τη σκέψη! Ακριβώς τέτοια μικροπράγματα είναι που μας ανεβάζουν και μας φτιάχνουν το κέφι! Ούτως ή άλλως καμία από μας δεν πρόκειται να βρεθεί ξαφνικά σε ένα παλάτι ή με εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό ώστε να μπορεί να κάνει ένα σπίτι "τέλειο" οπότε.... βρείτε μικρο-πράγματα που λειτουργούν και σας... ανανεώνουν!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Επισης, κατω απο το νεροχυτη το εβγαλα και εβαλα μονο 2 σουπλα (που δεν χρησιμοποιω) για να ακουμπω τα μπουκαλια με το λαδι για να μην λερωνουν το ντουλαπι. Απορρυπαντικα κουζινας μεσα σε ομορφα καλαθακια, οποτε αχρηστο και εκει το πλαστικο.

Επειδη εχω παρα πολλα πραγματα στην καταψυξη και ποτε δεν ξερω τι εχω, εκατσα και εγραψα στο σημειωματαριο μου (εχω ενα τετοιο μονιμα στην κουζινα), τι εχω σε καθε συρταρι. Εχω κρεατα, κιμαδες, μπιφτεκια κλπ κλπ χωρισμενα σε μεριδες, λαχανικα και καθε φορα κανω ανασκαφες να βρω τι θα μαγειρεψω. Τωρα απλα θα κοιταω τη λιστα μου, θα διαλεγω το τροφιμο που θα μαγειρεψω, χωρις να ανοιγω καν την πορτα της καταψυξης. Ειμαι παρανοϊκη? :P

εγώ το ντουλάπι κάτω απο τον νεροχύτη το έχω όλο επενδυμένο εσωτερικά με μια μεταλλική βάση. σας παραθέτω παραδειγμα του υλικού γιατί δεν ξέρω πως να το εξηγήσω http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1454

θα μπορούσες να γράφεις πάνω στα σακουλάκια τί περιέχουν με την ημερομηνία αποθήκευσης και ένα αυτοκόλλητο έξω απο το συρτάρι με τα περιεχόμενα για να μην ανοίγεις και μπλοκάκι και κατάψυξη. όπως βολεύεσαι καλύτερα βέβαια...

Μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σου το απαγορεύσει αυτό

Στο λέω εκ πείρας

By the way είμαι σε δίαιτα από 7/12 και πέρασα γιορτές μέσα στη στέρηση

Αλλά έχασα 6 ολόκληρα κιλάκια

Ολα μια ιδέα είναι

Και το φαγητό...

Πόσα μπράβο να σου πω που όχι μόνο ξεκίνησες δίαιτα, αλλά και που την κρατάς μετά από έναν ολόκληρο μήνα!!!! Πόσα? Γιατί όσα και να σου πω... σίγουρα δεν φτάνουν!

ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!

Συνέχισε και όταν μπλοκάρεις σκέψου τα 6 κιλά! 6 κιλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστείο ή εύκολο πράγμα!

Κοντά σου...!:wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επίσης έχω ερωτήσεις

-Αν βάλω παγοθήκη στο συρτάρι για μικρα σκουλαρικια όπως είδα μια φωτο εδω θα είναι ωραίο η βλακεία;

Δεν θα είναι καθόλου βλακεία!

Προτείνω:

Δοκίμασέ το πρώτα να δεις αν θα σε βολέψει. Άστο για ένα μικρό διάστημα για να το σιγουρέψεις.

Αφού τσεκάρεις αυτό, αν σε βολέψει, προχώρησε το ένα ακόμη βήμα. Διάλεξε ένα όμορφο χρώμα παγοθήκης (στο ΙΚΕΑ έχει κατακκόκινα αλλά και σε άλλα, συνοικιακά μαγαζιά, πωλούν κίτρινες, φούξια κ.α. που να σου "κάνει" και στο μάτι. Είναι φτηνές!

-Τα ρούχα που φοράτε και πάτε π.χ για καφέ, ποτό, σουπερ μαρκετ κλπ που τα βάζετε μετα;

Για τις καθημερινές και τα πέρα δωθε (τον μικρό στο σχολείο, ψώνια κλπ.) φοράω απλά καθημερινά ρούχα. Φόρμες κλπ. Αυτά, τα φορώ λίγες μέρες (γιατί με το που μπαίνω σπίτι τα αλλάζω σε φόρμα σπιτιού ή πυτζάμες οπότε είναι πεντακάθαρα) και τα βάζω για πλύσιμο. Όταν πάω για ποτό, με το που θα μπω σπίτι, όλα πάνε στα άπλυτα. Μου μυρίζουν, ιδιαίτερα τσιγαρίλα και δεν την αντέχω! :(

- Ενα απο τα σετ πετσετών που έχω έχει φθαρει η πετσέτα του μπάνιου οι άλλες δυο είναι μια χαρά, να πετάξω όλο το σετ;

ΟΧΙ! Γιατί να πετάξεις 2 πετσετούλες μπάνιου? Είναι καιρός για πετάματα βρε πουλί μου? Δίνουμε και ξεφορτωνομαστε αλλά με... σύννεση! :tongue: Κράτα τα και βάζε το συγκεκριμένο σετάκι για τις καθημερινές!;)

Μάκια κουκλί μου!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια, σχετικα με το κολπο που εγραψα πιο πανω για καθαρισμα του αποροφητήρα με οινοπνευμα, εννοουσα οχι τα φίλτρα αλλα όλο το υπολοιπο μερος του. Τα φίλτρα εγω τα καθαρίζω πρωτα με το fairy foam και μετα στο πλυντηριο πιατων.

...xaxaxaxa και εισαι ετσι στυλακι με τοσο φαγητο?????? Εγω θα ημουν πατοζα!!!!!!!!!!!!!!!! Αν τρωγοντας ετσι εισαι οπως εισαι.....keep wakling....xaxaxa που λεει ακι η διαφημιση!!!!!!!!

Εμενα κοριτσακια σημερα με επιασε η προκοπη....α ρε Ειρηνακι τι μας εχεις κανει.....σιδερωσα τα χθεσινα πληντυρια και εχω βαλει ηδη 4 σημερα...τα καλυματα του καναπε και κουρτινες....Αλλα το σπιτακι μου ειανι πεντακαθαρο τωρα γιατι ενω τα εβγαλα εκανα και γενικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...Γενικη καθιστικο τραπεζαρια...οχι σ ολο ειπαμε.....Αδειο και απο τα Χριστουγεννιατικα και λατρευω.... Α αναψα και κερακι...χαχαχα, κοιμαται ακι η μπουμπου και σερφαω...

Αυριο θα μπει σε εφαρμογη ή ΑΜΜΩΝΙΑ!!!!! Τρεμε φουρνε...σου ρχομαι!!!!!!!!!!!!

Είμαι στυλάκι ή στύλος της ΔΕΗ??? :rolleyes::confused::lol::lol:

Τρώω πάρα πολύ ρε κοριτσάκι μου.... :( Δεν μπορώ να το βουλώσω με τίποτα. Εντάξει, δεν παχαίνω εύκολα και αδυνατίζω σχετικά εύκολα αλλά το σώμα μου αρχίζει και κατεβάζει παροχές όσο περνάνε τα χρόνια! :tongue::-(

Τελικά, δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω να με... σταματήσει??!!! :confused::lol:

Τελικά... σε μούρλανα και σενα κοριτσάκι μου! Έπηξες στις δουλειές!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κανένας δεν θα σκεφτόταν καν, να σε πει χαζή, τουλάχιστον σ' αυτό το θέμα! Είπαμε: γράφουμε ότι μας έρχεται, ότι νιώθουμε και όπως το νιώθουμε!!:P

Μπράβο για τη σκέψη! Ακριβώς τέτοια μικροπράγματα είναι που μας ανεβάζουν και μας φτιάχνουν το κέφι! Ούτως ή άλλως καμία από μας δεν πρόκειται να βρεθεί ξαφνικά σε ένα παλάτι ή με εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό ώστε να μπορεί να κάνει ένα σπίτι "τέλειο" οπότε.... βρείτε μικρο-πράγματα που λειτουργούν και σας... ανανεώνουν!!! ;)

Να 'σαι καλά!

Οποτε κάνω κάτι τέτοιο δεν θα ντρέπομαι να το γράφω

Πόσα μπράβο να σου πω που όχι μόνο ξεκίνησες δίαιτα, αλλά και που την κρατάς μετά από έναν ολόκληρο μήνα!!!! Πόσα? Γιατί όσα και να σου πω... σίγουρα δεν φτάνουν!

ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!

Συνέχισε και όταν μπλοκάρεις σκέψου τα 6 κιλά! 6 κιλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστείο ή εύκολο πράγμα!

Κοντά σου...!:wink:

Ευχαριστω Ρηνάκι μου

Ας μην πλήρωνα 40 την επίσκεψη και θα σου ελεγα αν θα την τηρούσα.

Σπάγγος δεν είμαι,αλλά και τα 40 είναι 40,τα αφιλότιμα...:tongue:

Γεια σας και απο εμενα!

Θα σας παραθεσω και εγω με την σειρα μου ενα αλλο κολπο για να καθαρίζεται ευκολα τον απορροφητήρα σας - ελπιζοντας να μην εχει ειπωθει ξανα και επαναλαμβανομαι.

Βαζετε σε βαμβακι οινοπνευμα και περνατε τρίβοντας ελαφρα τον απορροφητήρα ειδικα οταν εχει αρχισει να εχει αυτην την αισθηση του "κολληματος" απο τα λαδια και την σκονη αναμεμειγμενα. Γίνεται "κουκουλι"! Ειδικα για τους ανοξειδωτους ειναι ο,τι πρεπει. ;)

Ελενάκι καλώς όρισες!!! Ελπίζω να περάσεις καλά μαζί μας! ;)

Τέλειο κόλπο! Θα το δοκιμάσω στα "πλαστικά" του απορροφητήρα! (σιχαίνομαι να τον καθαρίζω και αυτόν και τον φούρνο! Τις σκυλοβαριέμαι αυτές τις δουλειές!! :(:( )

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...